Noa gata cu subiectul gandalf. S-a lins pe bot, nu mai are ce cauta aici. GATA. Ca m-am saturat de atatea povesti prostesti. Ca poate ma supar eu si va caut pe toti si va sparg, muahahahahhah!
Noa gata cu subiectul gandalf. S-a lins pe bot, nu mai are ce cauta aici. GATA. Ca m-am saturat de atatea povesti prostesti. Ca poate ma supar eu si va caut pe toti si va sparg, muahahahahhah!
am si eu o intrebare. CE **** MEA MAI CAUTA VIRGIL AICI????
Si, alta intrebare: Cum **** mea ala poate sa scrie cu **** si eu cu asterixuri?!
Serios vorbind, faceti sondaj in privinta celor doi suparati, care se cearta si dupa disparitia unuia dintre ei de pe forum.
test: ****
Later edit: Stanici are dreptate. E discriminare!!!
Stanici, Adrian
Eu zic sa apelam la CNCD, ce **** mea
Ce Steluta ta? ![]()
am si eu o intrebare. CE **** MEA MAI CAUTA VIRGIL AICI????
ce **** mea injuri ?
i-am scos accesul
bravo Costi
asteptam asteptam ![]()
maine o sa iau legatura cu mai multe persoane, dupa ce ma pun si eu la punct cu informatiile(am fost plecat in weekend, luni cu meciul, plm). Maine seara sper sa luam o decizie in cazul lor si de asemenea sa reorganizam echipa redactionala: cine scrie, ce scrie, cum si cand scrie. De coordonare se va ocupa armanovici, asa cum am mai discutat.O sa lansez niste discutii si aici, asa ca as vrea sa imi raspundeti cat se poate de serios la ce o sa va intreb.
bai, ce pulamea?
Bah, m-ati inebunit cu ****!!
Si na, ca la mine merge sa scriu, ofticati-va!
PuIa ?
**** ?
**** ![]()
Merge numai peste 15 cm =))
Boss, cand fac cronica editez aia ce-ai bagat tu sau bag articol nou?
Sunteti rupti de pula
Mangalianul ne-a dat in gat.
Mangalianul ne cam suge, sa se stie.
Ba eu cred ca voi tineti cu astia 
Mangalianul ne cam suge, sa se stie.
Las de la mine, doar de data asta.
Boss, cand fac cronica editez aia ce-ai bagat tu sau bag articol nou?
adaugi nou si ascunzi articolul initial
(boss? ba, ce **** mea ?!?)
Pai dacî iest șăf? Asa sî aratî respectu.
Apropo, care vii la shtufshtoc? Vineri iau bilet si intru ca vreau sa vad Zdubii da sambata stau in bar si beau. Nu singur, dar ar fi bine sa fie mai multi.