FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1394041424397»
Dragoshel16.08.2010 18:35

si ce incredere ati avut in el sa il puneti redactor +acces la admin

Marius16.08.2010 20:13
Da, le voi face eu.

vezi ca se scrie suntem mandri.

Marius16.08.2010 20:47

nu pot sa adaug jucatorii pentru notare, imi zice ceva de genul "maxim 14, minim 11, in niciun caz 0 :) "

am incercat si cu mozilla si IE si e la fel.

plm

Ronnie16.08.2010 20:49

E datorita faptului ca ai fost arogant cu mine mai sus, popo.

:*

Dragoshel16.08.2010 21:17

am pus eu..

andyro16.08.2010 23:10
ce retardati pastram ma? omul mi-a trimis nu stiu cate mesaje private, zici ca e la gradinita.

dupa 2 zile de cand are acces el imi zice "eu sau el (Virgil)", cauta postari vechi de 3 ani, face rezumate, ma spameaza, pune conditii de zici ca e cel mai vechi de aici, imi cere acum sa-i sterg si contul asta, dupa ce l-am sters pe ala cu Maskopole si tu vrei sa-i las acces la /admin unui asemenea om ?

imi pare rau, dar nu se poate.

la cat de nebun e tipul, nu m-a mira sa puna pe prima pagina " **** AISS" sau eu mai stiu ce alta aberatie.

Tu ai citit "cronica" pulii de la meciul cu Branesti ? Ti s-a parut cronica ?

PS; aplica regulamentul si da-i ban lui Virgil, ca a incalcat regulamentul, nu ?

Problema mea nu era cum reactionezi in cazul lui Moskopole, ci era cum NU reactionezi in cazul lui Virgil.

Virgil a incalcat regulamentul, nu Moskopole. Ca omul are prea mult timp sau ca a scris o avancronica discutabila tine de calitatea sa de redactor, nu de regulament.

Chiar imi propusesem sa nu ma bag in toata discutia (se pare ca n-am reusit) date fiind schimburile de replici de acum vreo 2 ani cu labarul principal al siteului, dar daca tot ne dam m.uie mai mult sau mai putin direct pe aici (vezi "Poponar nenorocit" si altele) fara sa ne atraga nimeni atentia, nu vad de ce m-as abtine.

Am inteles "relaxarea" in cazul lui SteauaToronto, dar chiar n-o inteleg in cazul asta. Vorbim de o incalcare GRAVA a regulamentului, nu de injuraturi sau alte tampenii. Asa ca intreb inca o data - exista consecinte in cazul in care datele private sunt facute publice, sau nu ?

Costi16.08.2010 23:42

maine o sa iau legatura cu mai multe persoane, dupa ce ma pun si eu la punct cu informatiile(am fost plecat in weekend, luni cu meciul, plm). Maine seara sper sa luam o decizie in cazul lor si de asemenea sa reorganizam echipa redactionala: cine scrie, ce scrie, cum si cand scrie. De coordonare se va ocupa armanovici, asa cum am mai discutat.

O sa lansez niste discutii si aici, asa ca as vrea sa imi raspundeti cat se poate de serios la ce o sa va intreb.

Virgil17.08.2010 05:58

Dupa ce a primit acces la sectiunea moderare, Gandalf mi-a citit postul in care afirmam (dupa cererea de a-i fi sters contul Moskopole) ca Moskopole a fost un mare oras al aromanilor situat in Albania. Apoi am concluzionat ca aromanii nu sunt romani. Vorbesc o limba pe care cu greu o intelegem daca ne straduim, au alta cultura si alte valori.

Din acel moment parca a innebunit. M-a bombardat cu mesaje in care m-a jignit in cel mai nesimtit mod, semnand Gandalf. Nu stiam cine e Gandalf, aparuse prea brusc pe forum. Prima data m-am gandit ca e Lari si ca glumeste. Imi spunea lucruri pe care numai lui Lari i le spusesem. El imi citise articolele (cuvant cu cuvant dupa propria-i marturisire si foarte multe posturi, ma considera o notabilitate a site-ului, ca si pe Azzido, ca pe Stanici si inca pe cineva) si avea cunostinte temeinice legate de activitatea mea pe site.

Inainte de aceasta serie de mesaje, pe cand era Moskopole, omul m-a abordat la modul in care abordezi o somitate. I-am raspuns scurt pentru ca ma deranja mesajul direct al unui om pe care nu-l cunosteam.

Apoi intr-un post pe aceasta sectiune in care isi punea conditiile la avancronica care urma sa o scrie la Steaua-Branesti. Atunci am facut legatura ca nu poate fi decat Moskopole, alias Gandalf the Withe. In postul meu la avancronica lui am dorit sa-l atentionez ca stiu cine este. Nimic mai mult. Puneti-mi mie numele de familie pe unde vreti, ca prenumele mi-l pun singur si o sa vedeti ca nu o sa fac tam-tam-ul pe care l-a facut acest baiat pe care-l suspectez de boala mintala. Daca n-ar fi asa, probabil ca ar fi un mic geniu. "Marile genii sunt nebune", afirma candva cineva.

In ce priveste atitudinea lui andyro fata de mine, se stie foarte bine ca nu ma poate suferi. M-a atacat in dese randuri. Credeam ca i-a trecut...

Eu nu port ranchiuna nimanui. Nici macar lui. Pentru ca-l inteleg.

Iubesc acest site. Il consider o parte din viata mea.

Atat am avut de spus. Nu m-am aparat, am spus pe scurt concretul. Trageti voi concluzia.

Adrian17.08.2010 08:51

Recunosc ca si mie imi place cate o cearta buna din cand in cand. Da' voi duceti asta la rangul de arta.

MoWeed17.08.2010 08:57

Hai Adriane, ca nici cu tine sau cu Marius nu mi-ar fi rusine :))

Adrian17.08.2010 10:29

Cu mine si cu cine?

Lari17.08.2010 11:14

Moskopole a citit de-a fir a par arhiva acestui site si si-a facut chiar fise cu unii utilizatori. Intentiona, la un moment dat, chiar sa scrie o serie de articole despre acest site si userii sai.

P.S. Sper sa dati cu fleanca...

Bogdan17.08.2010 11:33

vreau si eu fisa mea :D

Adrian17.08.2010 11:39

Lari

Nu stiu daca sa il felicit sau sa imi dau doua palme. Ce mult timp liber are!!!

p.s.

AZZIDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

La cine trebuie sa dau mita aici ca sa primeasca si Madalin acces la admin, sa isi poata pune singur articolele?

Daca tot a primit Gandalf acces asa repede, cred ca merita si Madalin, ca scrie foarte bine si e de-al nostru, din asta platit de puiu popoviciu, urmarit de fane dediu.

Madalin = I.N.Money pentru cei care nu stiu.

Lari17.08.2010 12:27

Adrian, daca inca te gandesti sa il feliciti, stiu eu niste o clinica misto. Fii pe pace, rezolv eu cu baietii situatia contului tau de pe site... ;)

Azzido17.08.2010 14:23

ma, daca ar fi dupa mine, eu i-as da acces, dar mi-a reprosat Costi ca de ce i-am scos accesul lui gandalf fara sa ma consult cu el si Armanovici. Asadar il asteptam pe Armanovici sau Costi

Lari17.08.2010 15:11

Ce ti-e si cu sefia asta, li se urca usor la cap unora... :bananadance:

I.N.Money17.08.2010 15:16

Stai ba asa sa revenim la fise, pai ce e aici ? Si eu vreau fisa mea . Moskopole e securist ? :))

Adrian17.08.2010 15:26

Deci ma, mie nu mi-e frica de fisa mea. Ca eu stiu ca am fost antigigi din 2005. Deci nu poate lumea sa zica ca eu am lucrat vreodata pentru altcineva decat pentru ne-a Puiu Popoviciu.

Azzido, serios acum, Madalin are vechime pe site, are vechime in stafful siteului, nu cred ca au Costi sau Marcel vreo problema daca primeste si el acces la admin. Daca e cineva pe site care sa merite, atunci el e.

Noname

Ai zis ceva intr-o postare cum ca jegul e complexat ca nu are baiat, ca nu e primit in high class, etc. Poti te rog sa detaliezi? Ca eu nu prea stiam treburile astea.

Ar fi ideal daca ar aparea si un articol despre asta.

MoWeed17.08.2010 16:51

Acum redactorii trebuie sa linguseasca pe altcineva, s-au dus vremurile de aur Azzido :))

Virgil18.08.2010 06:08

Gandalf face fise cu tot ce misca pe acest site si cineva incearca sa traga la raspundere pe altcineva, ca i-a sters contul acestui bolnav mintal.

De unde stiti ca nu e omul lui Gigi si tocmai pentru a ne spulbera aceasta banuiala da tare in el. (Dar si in absolut toti suporterii Stelei, numindu-i cocalari, tarani, smardoi, interlopi; ori nu sunt toti asa. De aici rezulta o concluzie, ca Gandalf poate fi antistelist si sa nu scapam din vedere ca tipul e constantean).

E posibil ca avocatii lui Gigi, cu probele stranse de Gandalf sa faca o reclamatie la procuratura pe un motiv pe care il pot inventa foarte usor, in scopul tragerii la raspundere a celor care administreaza acest site. Finalul poate fi de coma.

E doar un scenariu pe care mintea diabolica a lui Gandalf il poate pune in practica pentru a se razbuna. E politist Gandalf? Nu cred ca e posibil ca un bolnav mintal sa ajunga cadru al politiei. Ceva e insa si ma mira foarte tare ca nu a fost testat timp indelungat, asa cum s-a procedat cu Lari, inainte de a fi acceptat ca redactor. Ce usor i-a fost sa convinga. Nu mai exista acea cenzura care exista anterior.

De ce isi noteaza Gandalf totul in fise? Sa fie doar o pasiune sau o incercare de a ne avea pe toti la mana?

Banuiesc ca e posibil ca printre cei care au acces la aceasta sectiune, sa fie cel putin unul care ii ofera in continuare informatii.

Stanici18.08.2010 07:22

Virgile, luni ai avut telefon de 5 sau 10 milioane? Ori serie 5 pe galben? :)

Daniel-Ionut18.08.2010 07:26

Cred ca era cu Maseratti-ul ala negru din fata stadionului :hmmm:

Da chiar ma... cum sa vii la meci (marele derby, 2 branduri de tara: FCSB - FCVB) cu Maseratti de sute de mii de euro si sa nu ai 50 de lei sa il bagi in parcare :blink:

Virgil18.08.2010 07:48
Virgile, luni ai avut telefon de 5 sau 10 milioane? Ori serie 5 pe galben? :)

M-ai recunoscut printre interlopi? Era Gandalf, bre!

Virgil18.08.2010 08:04

Iata si o amenintare Gandalf impotriva subsemnatului, pe care am decis sa o fac publica:

Gandalf the Whit...

Gandalf the White

Rating: 4

Blocati Mesajul

Redirectionati

clarificare, Aug 16 2010, 10:23 AM

Grup: Members

69,528

Inregistrat: 16-July 10

(0%) ------+

Te rog sa-mi spui, lasand la o parte ce se va intampla pe site, daca vrei sa ne intalnim.

Pot f. usor sa aflu cine esti, si ma rog, toate celelalte info. Am si eu numele tau, dar sa-mi spui daca e cazul sa ma pun in miscare.

Si bineinteles, odata trecuta linia asta, combatem fiecare cu PCR-ul nostru. Pe toate fronturile. biggrin.gif

Ce nu-ti placea aromanii, sa vezi ce n-o sa-ti placa acum.

Astept, te rog, un punct de vedere urgent.

--------------------

La Judecata de Apoi, Sfinxul va intra in Noi!

«1394041424397»