Cer EXCLUDEREA lui VIRGIL
Un coleg din echipa redactionala, Virgil, cu care nu am avut niciodata vreo discutie publica, folosind informatii din sectiunea moderare si administrator, legate de numele meu si fostul cont, cu prima ocazie, a folosit aceste informatii si le-a facut publice, intr-un act de isterie.
Acelasi Virgil care a avut multe astfel de iesiri care arata dezechilibre psihice. (de ex., cand il injura pe axl, de pe o clona + multe alte iesiri, pe care le-am citit aici, care arata ca are probleme pshice severe)
Nu sunt vatamat de ceea ce a scris, ci de faptul ca un atfel de labil psihic are acces la date personale, pe care eu le-am oferit cu toata buna-credinta.
In acest caz, eu nu mai pot scrie nimic cat de cat personal, pentru ca, cu prima ocazie cand i se va parea lui ca-i ceva ce nu-i convine, va sari (cum a demonstrat) sa le faca publice.
Cum sa-mi dau nr. de tel.? Va iesi sa-l faca public(sau il va da prin PM)! sau cum sa-mi dau adresa de mail. O va da catorva dezaxati sa ma injure sau sa ma hackereasca!
Virgil are tulburari psihice severe! Cer excluderea lui din orice functie prin care are acces la datele mele personale, si la ceea ce voi scrie in sectiunea moderare (strategii, Becali, etc.)
In caz contrar:
1. fac publice (pe moderare, nu pe forum) cele trei discutii cu el.
2. fac rapid, un istoric al iesirilor isterice ale lui Virgil (din postarile lui), prin care demonstrez ca e labil psihic si deci, un pericol.
3. arat ca, in raport strict cu Steaua, este duplicitar, alunecos, sare dintr-o extrema in alta si este, fatalitate, dement.
Adica, pe romaneste, o sa-l arat, in extenso, asa cum este de fapt (din postari, exclusiv), un dezechilibrat care reactioneaza violent cand i se pare ca e frustrat de ceva, adica e un pericol,
Eu nu pot lucra decat intr-un climat de incredere totala. Certuri, cum a fost cea cu Adrian, e normal sa fie. Dar trebuie sa fii linistit ca nu se trece o limita. Virgil a trecut-o, cu prima ocazie. A luat informatii la care au acces doar membrii redactiei, si a iesit sa le faca publice! (repet, am vorbit de 3 ori prin PM si niciodata in public)
Astept, pana maine, o pozitie oficiala definitiva!
Asta i-am scris lui Azzido.
Daca nu-l scoateti pe mosul asta nebun din redactie, eu nu mai pot lucra.
Repet, este bolnav psihic. Cum nu-i va conveni ceva, va folosi info. din interior ca sa le faca publice.
Eu sunt absolut convins ca-i spune totul lui xray, pe care aici il injura, dar pe forum au mari prietenii.
Si, ca sa spun un singur lucru, in ultimul PM pe care mi l-a trimis (inainte sa fiu redactor) ma ruga sa nu-i mai trimit niciun mesaj niciodata, pentru ca nu-l va citi. Ceea ce am si facut. Nu i-am raspuns in niciun fel
Ii dau ocazia. lui Virgil, inainte sa ma apuc sa-i fac eu istoricul iesirilor sale care vor demonstra ca e instabil psihic, si istoricul pozitiei fata de Becali si Steua, care va demonstra ca e un om duplicitar, in care nu se poate avea incredere, sa renunte el singur la orice functie in redactie.
Later edit: Pun si aici iesirea de iesirea isterica a lui Virgil. Doar prin faptul ca nu era de acord cu avancronica (dreptul lui, dealtfel), asa a gasit el de cuviinta, sa se exprime: atacandu-ma, prin postarea publica ainformatiilor pe care le-a luat in calitate de moderator:
"Un manifest anti Becali sub masca unei avancronici. De ce te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga, cand puteai sa fii cinstit in primul rand cu tine si sa intitulezi corect pretiosul articol.
Sunt de acord cu lupta impotriva albanezului, dar de ce trebuia sa jignesti o groaza de lume? Mai putina modestie te-ar fi ridicat pe un soclu. Din nefericire ai ramas la nivelul cocalarilor, taranilor, smardoilor comunali, semi-interlopilor ilfoveni si interlopilor bucuresteni, printre care ne invartim cu totii pe stadion. Prea multa scarba strica. Prea multa mandrie asisderea, iar incercarea de a parea superior, te descalifica. Gandalf, nu? De ce nu Moskopole"?
Lasam injuriile, alea sunt ceva normal. Dar faptul ca a iesit cu o bucurie sadica sa-mi dea si numele propriu, pe langa fostul cont, asta arata ca e instabil psihic si un pericol pentru noi toti!
Dupa ce i s-a editata acel post, a venit dupa cateva ore si iar mi-a scris initialele, de data asta.
Ce legatura are cum ma cheama? Ma cheama Gandalf! Cand iei info. interne ca sa-ti razbuni tu cine stie ce demente ai in cap, si postezi, dupa ce ti s-au sters odata, din nou, initialele mele, arata ca ai probleme mentale. Care e ratiune sa-mi dea numele public?
Repet, inainte sa faca publice cele 3 PM schimbate si intreg istoricul acceselor de dementa, ii dau ocazia lui virgil sa se retraga el singur.