FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1363738394097»
Bogdan11.08.2010 14:22

se poate sa fie comunicatul primul articol pe site? si sa nu dispara pana luni? sa ramana tot primul articol?

Dragoshel11.08.2010 18:08

va rog ca atunci cand postati un articol pe site sa atasati la el si alte articole despre acel subiect. Se duc extrem de usor in arhiva articole in aceasta perioada ca se scrie mai mult ca de obicei.

daca nu o sa va editez eu articolele si tot ca mine o sa apara :))

Lari11.08.2010 18:44
se poate sa fie comunicatul primul articol pe site? si sa nu dispara pana luni? sa ramana tot primul articol?

Va rog sa ma iertati, baieti, dar la mine nu merge sa schimb ordinea intre primele doua articole. Nu am facut-o intentionat! :look:

Adrian12.08.2010 18:48

La rugamintea lui Padrese, am pus pe prima pagina articolul despre rugby. Mi-a zis ca intre csa Steaua si AISS exista o intelegere si ca sa il pun intr-un loc mai vizibil. Sper ca e ok.

Lari12.08.2010 19:29

Consider ca articolele despre CSA trebuie sa aiba un loc de cinste pe acest site, mai ales in aceasta perioada.

Azzido12.08.2010 20:02

la sectiunea asta au primit acces Gandalf si andyro.

aruncati cu rosii repede!!!

andyro12.08.2010 20:59
:thumbup:
Adrian12.08.2010 22:01

Lu' Andyro i-ati dat acces aici ca sa se poata ascunde de toronto, asa-i?

andyro12.08.2010 22:07

Nu avea nimeni curaj sa-i dea ban definitiv ca i-a amenintat pe toti, asa ca e nevoie de mine :D

Costi13.08.2010 00:39
La rugamintea lui Padrese, am pus pe prima pagina articolul despre rugby. Mi-a zis ca intre csa Steaua si AISS exista o intelegere si ca sa il pun intr-un loc mai vizibil. Sper ca e ok.

Cand mai puneti articole despre CSA, puneti-le din lista...ca sa se faca redirect pe Steaua.ro ;)

Virgil13.08.2010 08:05

Apropo, cine e Gandalf asta? :D

axl13.08.2010 08:26

Mama, invazie de moldoveni.

Gandalf the White13.08.2010 09:56

Inainte sa intru in vreo discutie, dati-mi voie sa incerc sa acopar cat mai mult din ce s-a scris aici, ca sa nu trebuiasca sa reluati chestiuni explicate, discutate si stabilite deja. E destul de mult.

O sa dureze, probabil, vreo doua zile, pana sa ma lamuresc cat de cat, timp in care va rog sa-mi scuzati vreo stangacie de ordin tehnic, care ar putea sa va incurce. O sa incerc, de fapt, sa nu umblu in admin, pana nu lamurim cateva probleme. Ieri, de ex., v-am zburat de prima pagina un articol, cand am postat scrisoarea aia.

Dupa ce parcurg tot ce e de parcurs, rog pe unul care e mai rabdator sa-si exprime disponibilitatea de a ma lamuri cu niste chestiuni tehnice.

Cam atat, deocamdata. O sa va disper cu intrebarile, peste vreo doua zile.

Avancronica si cronica de la meciul cu Branestiul le voi face eu. La fel cum se va intampla la toate meciurile pentru care voi putea, asa cum m-am inteles cu Ronnie, care ramane insa, cu responsabilitatea aceasta in sarcina.

Dragoshel13.08.2010 10:09

salutare. te pot ajuta eu cu raspunsurile la intrebari. ma poti contacta pe mess la id: dragos_ciaus sau la adresa de e-mail d***@*** cum iti este mai usor.

axl13.08.2010 10:34

@Gandalf

Si daca i te adresezi cu fucking bitch e si mai serviabil.

Adrian13.08.2010 11:26

Daca e ok cu voi, as dori sa revin. Dar as vrea ca in acest sezon sa ma ocup mai mult de CSA decat de echipa de fotbal.

Baschet, rugby, hochei, etc.

Cu voia voastra, as vrea sa imi fac o echipa cu care sa ma ocup de toate sporturile astea. Ca singur nu o sa pot sa le urmaresc pe toate.

Am colaborat bine cu Maye anul trecut, deci el ar fi unul dintre oameni.

As mai vrea sa ma ajute Calin, daca doreste si el. Dragos si Padrese deja se ocupa de treburile astea deci nu ar fi problema.

In timp, o sa mai incerc sa vorbesc cu Saramago sau altii si o sa incerc, daca se poate, sa obtin niste interviuri cu sportivii de la CSA. Sa vedem daca pilele mele merg si in alte domenii decat fotbalul.

Astept parerile voastre.

Gandalf, nu cred ca ar mai trebui sa facem avancronici la meciurile din campionat. Sunt inutile. Avancronici sa fie facute doar pentru meciurile din cupe europene: o scurta prezentare a adversarilor, istoric, palmares, ceva interviuri preluate din presa, etc.

Nu are rost sa incarcam siteul cu articole gen "Avancronica Gloria - Steaua". Lumea stie deja cine e Gloria.

MoWeed13.08.2010 11:36

@Gandalf

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=22225

Iti recomand si topicul asta. Dupa ce l-am citit, am reusit sa postez sau sa corectez articole fara problema.

Adriane, te ajut cu cea mai mare placere

Gandalf the White13.08.2010 11:41

Parerea mea este ca - data fiind situatia actuala - si traficul crescut pe care-l presupune un meci (inainte si dupa), adica multimea de dobitoci care intra aici doar pentru meci (fleica, scurt), avem obligatia sa orientam discursul si mesajul nostru intr-o zona care sa nu mai lase loc la interpretari. "Hai baietii! Forza Steaua! etc., trimt un mesaj subversiv foarte pervers, care arata ca totul este normal.

Este anormal ca o situatie de mare exceptie sa fie tratata ca normala. Creaza confuzie maxima, daca Gigel intra si vede "Forza Steaua!" Ce sa mai inteleaga?

Avancronica trebuie sa orienteze cititorul spre anumite asteptari, care reies din ce scrie acolo.

Mai clar, manipuland, e adevarat, trebuie sa educe!

Nu se mai poate sa vorbim doar despre echipe, loc, ora, arbitri. Trebuie, in plus, si cate fraze care sa arate -nu ostentativ, dar clar- pozitia noastra, influentand astfel, si pozitia lor.

Adrian13.08.2010 11:45

Stii care e treaba cu avancronica?

Cum cronica de meci nu poate fi pusa imediat dupa finalul meciului, o mare parte din comentarii se duc pe avancronica si cronica ramane necomentata.

Gandalf the White13.08.2010 11:52

Asta nu-i o problema. Cronica va fi postata la cel mult 20 de minute dupa incheierea meciului. In ce priveste avancronica, in momentul in care intra cronica, trebuie sa dispara de pe prima pagina. Asa vad eu lucrurile.

Lipsa avancronicii reprezinta, in esenta, pentru site, un hau logic.

Adrian13.08.2010 11:57

In alea 20 de minute vor fi cateva zeci de comentarii pierdute. O sa vezi.

Ganditi-va ca unii comenteaza in timp real. Pur si simplu se uita la meci si stau cu pc-ul in fata, logati pe forum, cu tastatura sub degete. Cum rateaza Banel, cum il injura.

Gandalf the White13.08.2010 12:05

Nu prea e asa, Adriane. Daca nu apare cronica in cele maxim 20 de minute de la terminarea meciului (eu zic ca va aparea in vreo 5-10), atunci, dobitocii aia tot vor gasi ei un articol la care sa posteze ceea ce ar fi postat la avancronica.

Si tot se vor pierde acele postari. Ba mai mult, se vor si risipi, pentru ca cine stie la ce articol se va gasi fiecare sa comenteze! Si vor fi si off-topic toti.

Fiereste ca vor fi unele incoveniente. Dar ele sunt minime, pe langa beneficii, si in orice caz, sunt nule fata de inconvenientul de a nu prefata meciul.

Asta e parerea mea.

Adrian13.08.2010 12:09

Uita-te in arhiva si o sa vezi de ce s-a renuntat la avancronici anul trecut :P

axl13.08.2010 12:20
Daca e ok cu voi, as dori sa revin.

Astept parerile voastre.

Chiar te rog. A trecut perioada de asteptare, a sosit momentul sa lovim adanc. Sa nu intelegi ca m-am razgandit la ce-am spus mai demult sau ca iti dau dreptate. Raman la parerea de atunci, faceai mai mult rau decat bine. Consider ca acum e nevoie de "rautatea" ta. De aia zic, ramai pe fotbal sau si pe fotbal, daca tii mortis s-o dai pe alte sporturi.

nu cred ca ar mai trebui sa facem avancronici la meciurile din campionat. Sunt inutile.

Cred ca avancronicile sunt utile. In legatura ca acele posturi care se pierd, e simplu. Cel ce posteaza cronica inchide topicul cu avancronica si muta postarile de pe un topic pe altul. Nu se pierde nimic.

Gandalf the White13.08.2010 12:31

Vazut! Pe langa faptul ca, pana prin a doua parte a anului 2008 nu prea erau comentarii, fiind multe avancronici fara niciun coment(?!), observ ca, oricum, acestea se faceau selectiv (chiar foarte), doar la meciurile considerate importante.

Ee, eu consider meciul cu Branestiul, pentru viitorul Stelei, extrem de important. O sa fie niste invataminte foarte importante, care o sa aseze niste lucruri. Se vor schimba anumite perceptii, sau se vor confirma anumite temeri. Oricum, trebuie facuta avancronica.(mai ales daca inconvenientul declarat, al comentariilor, poate fi, usor, eludat)

Vedem ce iese.

«1363738394097»