Pai asta inseamna ca are un singur cont, deci nu pot da ban pentru clona, nu? Pentru ca user-ul Moskopole nu mai exista.
Au aparut articole semnate Moskopole, Gandalf, Filip, si ce-o mai fi, dar regulamentul nu-l incalca.
Pai asta inseamna ca are un singur cont, deci nu pot da ban pentru clona, nu? Pentru ca user-ul Moskopole nu mai exista.
Au aparut articole semnate Moskopole, Gandalf, Filip, si ce-o mai fi, dar regulamentul nu-l incalca.
Lari, old been, ce zici de aducerea in redactie a lui Radutheodor?
Sa vorbim cu el sa faca articole?
Ar fi super ca lumea, dar stiu ca omul a mai refuzat si in urma cu vreo 3 ani invitatia.
Eu il intreb, daca "maharii" sunt de acord.
Redactoriiiiii ![]()
Postati asta pe prima pagina:
CSA Steaua Bucuresti - Dinamo Municipal Brasov
Dupa infrangerea suferita in prima etapa a Ligii Nationale Masculine de Handbal in fata gorjenilor de la Energia Pandurii Tg-Jiu, CSA Steaua cauta sa-si respecte blazonul, in ciuda tuturor greutatilor de la club si doreste sa-si recapete increderea printr-o victorie in fata eternei rivale Dinamo, devenita intre timp, Dinamo Brasov.
Cu doar 5 jucatori din vechea garda, noua echipa are nevoie de sustinerea noastra, astfel ca Miercuri, 8 septembrie, ora 18:00, invitam toti suporterii Stelisti la Sala Lucian Grigorescu(Floreasca) din Bucuresti, sa purtam impreuna CSA Steaua spre o noua victorie in fata rivalilor!
Intrarea va fi libera.
Pentru ca Steaua inseamna CSA!
Si poza: ![]()
LA SEMNATURA TRECETI DAYRA!
Cum sunt convins ca multi isi vor face cruce ca am postat "Trei intâmplări fortuite din cariera lui Ilie Dumitrescu", spun de pe acum ca nu vad nimic rau in a publica astfel de chestii de moravuri usoare din viata alora de club. Atata vreme cat materiale de genu' asta nu vor fi majoritare, evident.
Poate maine mutam si noi articolul cu "Asemanari si deosebiri" sus pe prima pagina. Poate inteleg unii ca nu doar noi protestam cand clubul iubit se afla in colaps.
l-am mutat
Mersi Cristi.
INM, sa-mi trimiti un mesaj privat cu userul si parola care le vrei la /admin
Cum vi se pare asta ca avancronica? http://sammuraysports.wordpress.com/2010/09/14/4677/ (in caz ca Ronnie n-are timp/chef/whatever)
Am timp/chef dar daca vreti sa puneti cronica postata de Lari nu este absolut nicio problema din partea mea.
Vreau sa va anunt doar ca nu pot face cronica imediat dupa meci. Ma duc la niste prieteni sa vad meciul si dorm la ei. Mii de scuze!
Eu zic sa nu il iertam. Daca mergea la niste PRIETENE, mai intelegeam. Da' asa...
Adriane, traim intr-o lume depravata. Daca lui Ronnie ii place sa fie fata, cine suntem noi sa-l judecam?
Ti-ai dreaq de lepre ![]()
ba ronnie..si ce baiat cuminte eri cand erai mai mic ma ![]()
svf ma.
puneti avancronica aia ca m-am supy ![]()
Puneti avancronica aia sau fac eu?
Mie mi-e indiferent... Cum zic si ceilalti.
puneti voi!
Fac eu acum o avancronica.
preluat de pe grupul editorilor, redirectionat catre voi, asa ca va *** in gura:
Re: articol
M-am rugat de voi de 100 de ori ca atunci cand puneti articol nou principal sa
il treceti pe cel pe care il inlocuiti secundar...ca de obicei, se pun articole
principale, iar alea vechi sunt aruncate din prima pagina...nu pot sa ajung
decat la concluzia ca va doare in **** si sunteti chiar nesimtiti.
costi!
Dupa ani de zile in care se intampla asa ceva, a facut ochi si Costi... E bine, dom'le, inseamna ca nu e platit degeaba cu jdemii de ieuro! ![]()
Dupa ani de zile in care se intampla asa ceva, a facut ochi si Costi... E bine, dom'le, inseamna ca nu e platit degeaba cu jdemii de ieuro!![]()
de ani de zile tip pe treaba asta. de curand nu mai suport de nicio culoare nesimtirea sau datul din gura aiurea...vorba aia, daca mi-am luat-o in cap de la prea multa sefie si salarii banoase ![]()
Costi, nu e ma nicio nesimtire. Unii nu stiu sa foloseasca prea bine interfata de admin.
Deci, ceea ce vrea sa spuna Costi este ca atunci cand adaugati un articol nou in locul unuia din cele doua articole de sus (avancronica,cronica), nu uitati sa editati articolul inlocuit si sa-l afisati din nou pe prima pagina.
O sa va apara ca "articolul (inlocuit) nu apare pe prima pagina". Eh, voi il setati sa apara pe prima pagina, inlocuind cel mai vechi articol de pe prima pagina.
cand li se da acces la interfata de admin, sa li se explice aceasta regula nr.1
pentru fiecare greseala, un avertisment
la 3 avertismente sa i se ia dreptul la admin