Sunt sanse foarte mici sa mai reusesc interviul cu Lazar. So... I'm out.
Multa bafta in continuare baieti!
Sunt sanse foarte mici sa mai reusesc interviul cu Lazar. So... I'm out.
Multa bafta in continuare baieti!
Of... ![]()
Cum spuneam acum cateva luni, daca vreti ma pot ocupa eu de articolele de dupa meciuri, dar cu mii de scuze, la prima etapa nu pot sa o fac. Voi fi plecat din oras.
Daca vreti informatii de la fata locului eu o sa fiu prezent in majoritatea deplasarilor ![]()
ba, parca ar fi nu stiu ce inginerie o cronica d-asta.
anuntati cu 2-3 zile inainte de etapa daca puteti s-o faceti (dragos si cine se mai ocupa) si pun eu 3 randuri ca mor cand vad preluarile alea pe ols, zici ca suntem handicapati si nu suntem in stare sa scriem 2-3 paragrafe.
ok Ronnie, ramane sa te ocupi tu, exceptie facand prima etapa la care ne descurcam noi cum putem
Postez anumite stiri din gaozeta, pentru ca, asa cum sa discutat la ultima sedinta generala a AISS, acest site trebuie alimentat cu chestii pe marginea carora oamenii sa-si dea cu parerea, ca sa facem trafic, ca sa facem bani pentru AISS.
Daca nu vi se mai pare ok, spuneti-mi si ma abtin, nu e nicio problema.
e ok sa mai postam articole de prin presa, dar as prefera sa fie cat mai putine la numar. in special din gsp sau prosport.
Rog pe cineva ce are acces sa scoata interviul cu Becali de pe site. Nu are loc aici. Multumesc.
scos
Mersi ![]()
poate imi explicati si mie de ce si, in virtutea acestei explicatii, care este politica editoriala. ce am voie sa pun pe site? ![]()
Marius, politica editoriala este una singura: nu pune interviuri cu Becali! Intentia ta e buna, nu te acuza nimeni de nimic, dar de la articole gen VPM si interviuri cu finantatorul e cale lunga. Propun sa nu uitam ce ne-a facut noua lepra asta.
@Rezistenta_Ultras
Iti multumesc mult ca postezi informatii relevante pe forum, la topicele care trebuie! ![]()
Postam si noi chestia asta? http://ultras.sportlocal.ro/pentru-cei-car...s%E2%80%A6.html
da, eu zic ca e ok articolul
Cititorul care mi-a trimis articolul "Inceput strategic genial" mi-a spus ca injuratura din finalul textului este ceea ce a spus Piti imediat cand s-a terminat meciu'. Cica s-a putut citi foarte pe buzele lui.
Asta ca sa ma explic de ce am postat un text cu o injuratura.
pe cititorul respectiv il cheama cumva Adrian ?
si da, Piti a tras o injuratura la sfarsit
Nu, Azzido, nu il cheama Adrian. Facem un 4 din 7 ? ![]()
Userul respectiv m-a rugat enorm sa nu-i dezvalui identitatea.
De ce ati preluat articolul din prosport?
Aveti certitudini ca s-a intamplat exact cum au scris aia acolo, din ce am inteles au cam inflorit articolul...
Pune cineva pe prima pagina un articol pentru Steaua - Dinamo de sambata?
Sa vada lumea, sa stie din timp de meci.
pai si cine-l scrie ? ca de pus il poate pune oricine
Saptamana asta sunt destul de indisponibil, din cauza programului de la munca.
pai si cine-l scrie ? ca de pus il poate pune oricine
Am scris eu ceva, dar acum nu stiu cat de bun este... nu am talent ![]()
Posteaza aici sa radem... astaaaaa, sa ne dam cu parerea. ![]()