FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1313233343597»
Adrian25.06.2010 12:30

Telul meu e binele Stelei, adica plecarea lui becalii. De aceea nu sunt de acord cu nici o incetinire a protestului si sper ca cei care s-au gandit la treaba asta, care s-au gandit sa faca o pauza pana la esuarea proiectului Piturca(care va esua), sa se razgandeasca.

Am mai facut noi pauze si cu Hagi si cu Laca si cu Bergodi si uitati unde am ajuns.

axl25.06.2010 12:35
Telul meu e binele Stelei, adica plecarea lui becalii. De aceea nu sunt de acord cu nici o incetinire a protestului si sper ca cei care s-au gandit la treaba asta, care s-au gandit sa faca o pauza pana la esuarea proiectului Piturca(care va esua), sa se razgandeasca.

Am mai facut noi pauze si cu Hagi si cu Laca si cu Bergodi si uitati unde am ajuns.

Total de acord.

MoWeed25.06.2010 13:12

Complet de acord cu tine

Marius25.06.2010 13:41

unde-s pistoalele, unde-s pumnalele...

unde-s revolutionarii? :)

Lari29.06.2010 12:54

Azzido, nu am putut atasa o poza la articolul cu Paunescu. E de la mine sau de la George Stan? :D

Azzido29.06.2010 20:51

detaliaza!

Lari29.06.2010 23:23

Am urmat pasii normali pentru a atasa o poza la un articol, am dat adauga, mi-a aparut o fereastra de dialog in care scria ceva de genul "unable to upload photo".

Eram la munca, insa, unde anumite proxy-uri sunt blocate (desi pana acum n-am mai avut probleme). Acum, de acasa, mi-a mers.

Mortzii ei...

Bogdan30.06.2010 19:04

preia cineva din presa si pune un articol legat de meciul de azi? macar sa mai discute lumea

Lari01.07.2010 15:58

Am urcat eu ca echipe noi Victoria Branesti si FCM Targu Mures. O sa va rog sa aruncati un ochi sa vedeti daca e ok. Da' dup-aia sa vi-l luati, sa nu-l lasati p-acolo.

Dragoshel01.07.2010 16:50

da, e bine :D

astazi sau maine voi modifica si eu la top_player (la jucatori)

bravoo Lariiii :beer2:

Lari01.07.2010 17:02

:beer2:

Bah, ti-ai luat ochiu' dupa ce l-ai aruncat p-acolo, da? Ca io-l arunc daca-l gasesc, nu stau la discutii...

Adrian05.07.2010 16:51

Astazi au murit intr-un accident aviatic 10 militari romani. Si sunt si altii raniti. Putem sa scriem un articol despre asta? Sunt militani de-ai nostri, macar atat putem face, sa vada ca suntem alaturi de ei.

Ce ziceti?

axl05.07.2010 17:05

Fiind angajat in sistem n-am voie sa-mi dau cu parerea despre chestii din astea in mediul virtual dar ma pun la dispozitie cu informatii oricui e dispus sa scrie articolul, cum ar veni Marius, care-i cu avioanele.

In alta ordine de idei, nu stiu cat de potrivit ar fi un articol de gen pe site-ul asta, dar ar fi un gest frumos.

Adrian05.07.2010 17:20

Nu neaparat un super articol. Doar ceva acolo in care sa le spunem la oameni ce s-a intamplat si sa fim alaturi de familiile indurerate.

Eu zic ca s-ar potrivi. Ca suntem suporterii Armatei.

Marius05.07.2010 18:39

Eu unul nu vad rostul unui astfel de articol, mai ales ca nu putem sa spunem noi nimanui ce s-a intamplat pana ce nu va veni decizia comisiei de ancheta.

In al doilea rand, ma indoiesc ca cineva cu internet si cu un minim de interes pentru actualitatea zilnica nu a aflat de tragedie, mai ales ca e pe toate posturile TV si pe toate saiturile din .ro si nu numai.

Plus ca mie unul personal mi se pare ca un sait de sport care o da in stiri generale face oleaca de spam, lucru deloc frumos sau etic.

Dar daca vreti totusi sa publicati asa ceva, be my guest... de sapt. viitoare astept aventurile mihaelei radulescu sau ale lui botezatu.

LE: De ce un articol, care nu-i in tonul saitului, si nu un topic pe forum, mai ales ca si forumul are vizibilitate mai nou pe home page?

Azzido06.07.2010 14:42

nu sunt de acord. nu prea are legatura cu tema siteului, plus ca nu e nici primul sau ultimul accident de genul asta. plus ca tot mor militari romani prin Irak si Afganistan, deci de ce am incepe tocmai aici sau acum. Eu zic nu.

Lari08.07.2010 20:03

Spryte m-a anuntat ca va incerca sa scrie saptamanal cate un articol, incepand de saptamana viitoare.

Sa inceapa circu', Adriane! :punk:

MoWeed08.07.2010 20:14

Un duel in articole ar fi binevenit :D

Fane09.07.2010 05:51
Spryte m-a anuntat ca va incerca sa scrie saptamanal cate un articol, incepand de saptamana viitoare.

Sa inceapa circu', Adriane! :punk:

Da si voi atata v-ati rugat de el de parca ar fi fost cel putin egalul d-lui Ardeleanu.

Lari09.07.2010 06:00

Nu m-am rugat, Fane, de nimeni. Numai ca la acea sedinta ni s-a spus sa atragem spre scris articole si oameni care nu scriu doar contra lui Gigi. M-am conformat, atata tot.

rezistenta_ultras17.07.2010 21:43

intreb si eu ca fapt divers :

daca ati avut antecedentul articolului cu "pacea sudului" , cand s-au jignit , acuzat etc atatia useri intre ei in comentariile de dupa , de ce a fost nevoie de un articol cu acelasi mesaj dupa cateva zile ( mesajul articolului e acelasi , doar ca e scris sub o alta forma) ?

va place circul asta ieftin pe site ?

Lari18.07.2010 00:02

Eu l-am postat.

Nu pentru ca-mi place circul ieftin, ci pentru ca este un subiect extrem de fierbinte pentru intreaga suflare stelista. Eu consider ca daca bagam capul in nisip nu rezolvam nimic.

Consider ca asta e situl tuturor suporterilor stelisti, nu numai al celor care stiu care-i faza cu protestele, sustinerea echipei etc.

Daca "maharii" vor decide sa nu mai publicam astfel de chestii, ma supun fara nicio problema.

rezistenta_ultras18.07.2010 00:17

nu obiectam ca l-ai postat , obiectam ca ai postat acelasi articol scris cu alte cuvinte la interval de cateva zile dupa ce iesise deja un intreg circ .

"intreaga suflare stelista" aflase deja despre "pace" .

nu cred ca mai era nevoie de un remeber care sa deschida iar recitalul de jigniri .

in fine ...

Lari18.07.2010 00:36

Nici mie nu-mi place modul in care se discuta sau modul in care se gandeste asupra problemei, crede-ma.

Numai ca, din numarul postarilor si al numarului celor care au postat, se pare ca inca nu s-au descarcat complet, asa cum am avut eu senzatia inainte sa arunc asta pe site.

Te rog sa ma crezi ca as impusca 85% din bipezii care arunca vorbe la astfel de articole.

Azzido18.07.2010 09:43

am inchis eu topicul

«1313233343597»