Sanatate!
Ziceam si eu asa. Acum arata mai omeneste.
Sanatate!
Ziceam si eu asa. Acum arata mai omeneste.
Sanatate tuturor, nene!
Pai poti zice, bre. Daca oameni ca tine nu-si cu parerea, cin' s-o faca? ![]()
Am modificat eu sondajul, ca m-am gandit ca ala cu mutarea echipei la Buzau nu prea mai e de actualitate.
Bah, n-aveti decat sa ma injurati cat vreti ca am pus articolul din CanCan, dar rubrica "sport" a mizeriei asteia de ziar a publicat deseori chestii adevarate. Au dat mai putine chixuri decat GSp, de-a lungul timpului, daca privim raportul zvonuri publicate/zvonuri confirmate.
Pune careva asta pe Steaua.ro? Eu nu am acces si nu vreau sa va fur voua un subiect.
Jucatorii si antrenorii echipei nationale de rugby a Romaniei si staff-ul Federatiei Romane de Rugby (FRR) s-au recules, joi după-amiaza in localitatea botoșăneană Mitoc, la mormantul fostului capitan al echipei nationale si al formatiei Steaua Bucuresti, Florică Murariu, impuscat in timpul Revolutiei din 1989.
Rugbystii, condusi de actualul capitan Sorin Socol, dar si reprezentantii FRR au depus cate o coroană de flori la mormantul lui Murariu.
Momentul solemn a avut loc la scurt timp după inaugurarea in localitate a unui muzeu care poartă numele marelui rugbyst roman si care prezintă fotografii, trofee si echipament sportiv care au apartinut lui Florică Murariu.
Tot joi, a fost dezvelită o placă comemorativă care a fost amplasată pe unul dintre peretii casei natale a lui Murariu.
'Florică Murariu 1955- 1989. În această casă a copilarit fostul capitan al echipei nationale de rugby a Romaniei, Florică Murariu, decedat in timpul Revolutiei din Decembrie 1989', scrie pe placa dezvelită de presedintele FRR, Alin Petrache.
Florică Murariu (1955-1989) a fost capitan al echipei Steaua si al echipei nationale, a câștigat 10 titluri de campion national si a totalizat 69 de selectii in echipa nationala Rugbystul a participat la prima Cupa Mondială din 1987 fiind in teren la victoriile Romaniei cu Franta, Italia, Țara Galilor, Scotia.
Murariu a fost cooptat in Selectionata Mondială cu ocazia Centenarului Rugbyului Galez desfășurat pe Arms Park. A participat la 12 editii ale Campionatului European (FIRA) - trei dintre ele câștigate.
Florică Murariu a fost impuscat in timpul Revolutiei din 1989.
Agerpres
am adaugat eu
Fii pe pace, man, acelasi lucru se afiseaza si daca dai click pe rubricile redactorilor, si tot asa.
Da' ai vazut ce sefi se cred aia de la departamentu' de la IT? ![]()
Ideea e ca ultima data cand am intrat acolo apareau enspe mii de articole.
S-a dus dracului toata munca depusa. E clar ca unul dintre cei care au primit noi "puteri" au dat-o in bara. Sa vedem cine ramane fara 25% din salariu ![]()
Nu s-a distrus nicio munca, fiti pe pace. ITu' vrea sa ascunda dovezile ca mai muncim si noi, atata tot. Jenant...
s-ar putea sa lucreze George. de cand a aparut problema asta ?
Eu aseara am vazut.
Eu am observat vineri dupa-amiaza, insa nu am spus nimic gandindu-ma ca faceti niste teste, ceva.
dintre cei care ati fost la petrecere, rog sa scrieti un articol despre desfasurarea evenimentului
Nu stiu daca o sa-l termin azi.
Vorbesc si cu Keluboss.
am pus eu, la rugamintea lu' Costi.
Oooo, pasha, cat de darnic esti! ![]()
Si modest.
sms cu aceeasi urma de ironie ![]()
http://www.sport.ro/pe-bune/video-toata-is...l?autoplay=true
Nu le raspundem si noi cacatilor astia? S-au gasit niste nimeni ilustri sa isi bata **** de Steaua la TV.
Raspundeti repede ca eu m-am si pus sa fac un articol si nu prea e frumos ce zic de banciu si mironica. Le raspundem cacatilor sau nu?
Raspundeti, dar fara invective.
Semper Svperiores
@axl
Tocmai de aia l-am rugat pe altu' ![]()
Am vorbit cu Costi si el crede ca nu ar trebui sa bagam in seama astfel de emisiuni. Sincer, si eu simt la fel si nu as cam vrea sa facem reclama acestor 2 rahati. Oricat de mult as vrea sa il injur pe banciu, nu merita sa il facem sa se simta important.