Deci faptele-s asa:
Lari primeste de la Moskopole un articol, il publica fara sa-l citeasca in virtutea traditiei ca M. mai scrisese ok pana acum.
Articolul contine fapte reale dar interpretari personale si limbaj jignitor.
Lari citeste articolul, se dezice de limbaj dar adera la fond.
Cristi citeste articolul, recunoaste realitatea faptelor dar, la fel, se dezice de interpretari si limbaj.
Cristi sterge articolul.
Axl e nedumerit si intreaba.
Axl e inca nedumerit si intreaba din nou:
Trecand peste interpretarea si limbajul de sodomit, cum stam in pozitie cu astfel de fapte si declaratii ale lui Duckadam? Le bagam sub pres si ignoram? Sau le interpretam mai moderat si cu un limbaj adecvat?
Ma intereseaza sa aflu politica "oficiala" a site-ului, si cand zic site nu zic Cristi, zic toata lumea. Stiu ce gandeste Lari, nu stiu ce zic ceilalti.
Personal, nu-mi fac chip cioplit din fotbalisti. Nu-s de parere sa se faca cu Duckadam ce s-a facut cu Lacatus si partial cu Hagi, si nici atunci n-am fost de acord. Dar faptele exista si cred ca trebuie comentate in limita bunului simt.
apasa ok Lari si iti va aparea mesajul zis de mine... m-am jucat cu toate chestiile pe care le am in admin:D
Nu vreau sa apas, Dragoshele, vreau sa adorm diseara gandindu-ma ca am puterea sa sterg orice-am io chef de pe site! ![]()
@Axl
Io am aderat la fond, nu la forma. ![]()
@AxlIo am aderat la fond, nu la forma.
Da, bravo, m-am zapacit.
Salut ideea scoaterii articolului.
Nu era deranjanta ideea articolului, ci faptul ca era un atac la persoana si limbajul folosit era unul inacceptabil pentru o fosta glorie
Lasa, Caline, data viitoare ti fac io pi tini! ![]()
Da, mah, Lari, articolul cu Duckadam. Pune-l sa ma minunez si eu.
Eu zic sa le raspundem acestor oameni care se dau cu jegul, chiar daca sunt cine sunt. Si Majearu a fost ajutat cu becalii si a si declarat ca o sa ii fie recunoscator toata viata. Dar, pentru asta, tot a zis ca Steaua nu joaca nimic, tot a zis adevarul. S-a abtinut sa zica de noi, s-a abtinut de la laude la adresa jegului. Nu e corect ca oameni ca Duckadam sa fie mai pretuiti decat cei ca Majearu(ca sa nu dau exemplul Boloni sau Tudorel Stoica). Dar, din pacate, asa e. Ca, daca ii intrebi pe cei de pe acest site care e preferatul lor, sigur se dau cu neamtul si nu cu nutria.
Si gandeste-te Adriane, ca l-am plantat cu grija, l-am udat, l-am aranjat in pagina si mafia Mo-Azzideasca m-a facut la drumu' mare, fratie! ![]()
Duckadam, Duckadam .
.Nu-i nimic baieti, trebuie sa luptati in continuare Duckadaaam aparaaaa, Duckadaaam aparaaaa, bravo Duckadaaam!........Alesanco a gresit si el, bravo Duckadam!.....
..Cei doi portari au facut ca pulsul tuturor de aici, de pe stadion sa junga la valori mai mult decat maxime ..si aaapara si Duckadaaam, braavo Duckaaadam, braavo Duckaaadam . extraordinar este Duckadam in aceasta partida! .
..Acum pentru Barcelona, Pichi Alonso .Ceilalti jucatori sunt invitati sa stea in cercul de la centrul terenului Duckadam din nou fata in fata cu Pichi..aa cu un alt jucator barcelon.., si Duckadaam aparaaaaaaa!...Extraordinaaaaar! Extraordinaaar Duckadaaam! Al treilea 11 metri aparat de portarul Stelei Formidaaabil!...
.Acum pentru Barcelona, executa a patra lovitura de la 11 metri jucatorul cu numarul 11, este vorba de Marcos ..Hai Duckadam!...Aparaaaa Duuckadaaaam!....Suntem finaliiisti! Am castigat Cupa! Cupa Campionilor Europeni este la Bucuresti!...............
Au trecut peste doua decenii de atunci. S-au schimbat principii de existenta, regimuri politice, constitutii, presedinti de stat, prim-ministri si guverne.
S-au succedat generatii si s-au nascut tari. Altele au disparut. S-a schimbat relief, s-a schimbat clima. Au disparut valori, si au aparut putori.
S-au schimbat oamenii, Duckadam!
Oamenii!!!Cei care duc lumea asta mizerabila mai departe.
Omul, Duckadam!!! Omul, adica cel care sfinteste locul!
Daca nu ar fi fost Oamenii, Sfinxul sau Ienei, sau Valentin, sau medicul care te-a operat, unde si ce ai fi fost tu azi?
Duckadam, Duckadam .
Un lucru totusi, nu s-a schimbat. Nu s-au schimbat legile firii, Duckadam! Ticalosii sunt tot ticalosi! Ticalosul de ieri, este si mai ticalosul de astazi.
As fi vrut sa spun ca si Omul de ieri este Omul de astazi, dar nu pot, Duckadam.
Omul de ieri,- sau poate doar imaginea mea (deformata de aura Dumnezeiasca de deasupra-i) despre un ticalos ascuns, - nu mai este Om si astazi.
Este un sclav al Raului evident, este un servitor al mizeriei, un vehicul detestabil de propaganda pentru subjugarea Binelui confirmat. Este o canalie si o bestie, care-si neaga, practic, prin actiunile lui, toata existenta de pana atunci.
Este un veleitar, fortuit purtator al unui miracol Universal, miracol pe care si-l prostitueaza in scopul satisfacerii necesitatilor celui ce a devenit, sau poate ca a fost tot timpul: un ticalos!
Duckadam, Duckadam
Cand te uiti in tine, nu simti nimic? Nu ti se increteste carnea, nu urla ceva in fiinta ta, nu se revolta nimic in interiorul tau?
Ai imbatranit urat, Duckadam! Mustata a mai ramas din tot ce-ai fost!
Pentru cateva mii de euro jegoase, pentru o candidatura spre scuipati si blesteme, pentru un loc de tucalar al unui ticalos.
Te-ai vandut ieftin, Duckadam! Pe nimic! Pe resturi aruncate in dispret, asa cum le arunci unui caine sau unui cersetor!
Eroule!......................Ce mai erou!.............
Ti-a dat Dumnezeu sarutarea Lui pe gura! Si ce-ai facut cu ea? Felatie Diavolului !
Duckadam, Duckadam .
S-au inmultit ticalosii, Duckadam! S-a inmultit raul! S-au inmultit lichelele! S-a inmultit jegul si a proliferat puroiul!
S-a intins intunericul peste noi, Duckadam!
Ne-a intrat in casa si s-a facut stapan pe ea. Pe inimile nostre, pe sufletele noastre, pe emotiile noastre!
Pe noi!
Ne-a luat speranta pentru ce va sa vie, si nu ne-a lasat decat mangaierea amintirilor! A gloriei trecute! A zilelor senine in care culegeam diamante din iarba mandriei noastre absolute!
Duckadam, Duckadam .
Oamenii sunt din ce in ce mai putini. Din ce in ce mai slabi. Usor-usor, spita lor se stinge.
Se naste o alta era. Era ce are la baza marlania, tupeul si obraznicia! Care se inchina violentei si absurditatii! Nesimtirii si bestialitatii! Depersonalizarii si abrutizarii!
Tradarii!!!................ Banului!!!...........
E o noua era a ticalosilor, Duckadam!
Chiar nu simti nimic?
Duckadam, Duckadam .
Corect Adriane dar nici macar Jiji nu a jignit vreo glorie stelista atat de grav precum l-a jignit respectivul pe Duckadam.
Inteleg sa le raspundem acestor personaje, dar nici sa nu-l facem pe unul care a ridicat Cupa Campionilor Europeni deasupra capului "muistul diavolului". Daca noi suntem intr-adevar superiori, raspunsurile noastre trebuie sa fie elegante, nu de mahala...
Am zis sa raspundem, nu sa injuram. Daca baiatul asta, moskopole, gandea un pic inainte sa se puna pe scris, putea sa scoata un articol interesant, un articol bun, un adevar. Poate a scris la nervi, poate a facut-o intentionat, nu conteaza. Articolul nu trebuia publicat in forma asta. Nu mai trebuie acceptate articolele cu injuraturi si nici injuraturile pe site.
Nu ar strica o inasprire a pedepselor pentru incalcarea regulamentului. Prea multe ironii si jigniri. Nu ajuta cu nimic, doar strica. As propune aplicarea unui ban de 24-72 ore pentru injuraturi. S-ar linisti lumea.
mie imi place articolul ![]()
eu habar n-am ce se discuta aici ![]()
Am zis sa raspundem, nu sa injuram. Daca baiatul asta, moskopole, gandea un pic inainte sa se puna pe scris, putea sa scoata un articol interesant, un articol bun, un adevar. Poate a scris la nervi, poate a facut-o intentionat, nu conteaza. Articolul nu trebuia publicat in forma asta. Nu mai trebuie acceptate articolele cu injuraturi si nici injuraturile pe site.
Exact asta ziceam si eu. Complet de acord, Adriane!
Bai, Azzido! Nu asa, fratele meu, asa clar nu facem treaba. Ca redactor al sitului, vreau si io sa stiu de ce!
Buna,ma scuzati de deranj,dar am si eu o problema,de ce nu mi se publica si mie articolele?
Multumesc!
Doresc sa fiu contactat la adresa dorin_shmekierie@yahoo.com
![]()
P.S. Nu, nu sunt curios ce-a scris el in articole. ![]()
Un mic apel, articolul cu acelasi nume e oribil. Sa fim sobri! Cine l-a scris?
Ce articole, Axle?
"Un mic apel."
Pe langa faptul ca mi s-a facut rusine cand l-am citit mai are si 80 de mii de greseli din toata gama: punctuatie, litere lipsa, propozitii fara predicat, etc. Am incercat sa-l ajustez cat de cat dar se pare ca nu pot.
Stai s-arunc un ochi (de sticla).
LE: Armanovici l-a vomitat pe site, nush cin' l-a scris.
E clar, cineva il santazeaza pe Armanovici.
Incerc acum sa reformulez niste chestii p-acolo, sper sa iasa ok.
Sterge-l, pe raspunderea mea.
Ia vezi acu', e ok? http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/14541/
Daca tot nu-ti place, il scot de pe prima pagina. Sa decida maharii.
Nu-l sterg si pentru ca e ok ca idee. Ca realizare, insa...
Problema e alta si este una SIMPLA:
Deontologie profesionala, parca asta pretindeti ca aveti,
amaratii care au 15% taiat (nu taiati) din pensii
Vineeee, vineeee!
Acu'? ![]()
Tot mai vrei sa-l scoatem de pe prima pagina?