Pun eu acum cronica de pe Onlinesport.
LE: Mi-a luat-o Adrian inainte.
Pun eu acum cronica de pe Onlinesport.
LE: Mi-a luat-o Adrian inainte.
S-au inmultit albastrii, baaaah! _|_ verzii! ![]()
Acum, cand s-au inmultit albastrii, situatia e albastra si unul dintre albastri a decis sa ia o pauza... pe o durata nedeterminata. ![]()
nu-mi spune ca albastrul ala esti tu...
Cam putini redactori activi.
Lari, nu mai incerci si tu sa cooptezi alti useri in redactie? A scazut numarul de articole...
@LDS
Sper sa te razgandesti
Lari, nu mai incerci si tu sa cooptezi alti useri in redactie? A scazut numarul de articole...
O sa incerc sa mai vorbesc cu oamenii. Din pacate, am timpul destul de limitat, oamenii care ar avea ceva de spus sunt destul de putini si cu si mai putin timp la indemana decat mine.
Si eu sper din toata inima ca LDS sa se razgandeasca, dar, personal, ii inteleg lehamitea si mahnirea in ceea ce priveste clipele care ne-au fost date sa le traim...
nu merge myp2p-ul si nu prea am cum sa vad meciul si, deci, nu am cum sa fac cronica.
@ LDS
Niciodata nu-i prea tarziu sa te razgandesti, Virgile. E pacat sa renuti, sa ceri anularea unor privilegii pe care le-ai castigat datorita valorii tale, corectitudinii opiniilor si al atasmamentului tau total dezinteresat fata de aceasta comunitate virtuala.
Toti cei care suntem aici facem o munca patriotica, pledam "Pro Bono", asta mi-a placut cel mai mult si m-a facut sa raman loial acestui sit, acestui colectiv. Opiniile noastre expuse in articole au izvorat din suflet, nu din nevoia unei retributii imediate.
De aceea iti spun ca ar fi pacat sa renunti. Ia-ti o vacanta, daca te simti extenuat, o pauza de o saptamana sau o luna, reincarca-ti bateriile pentru a reveni inapoi pe baricade.
Iti amintesti?
E valabil si pentru tine.
Stiu cum e. In cele din urma iti va parea rau. Asa cum mi-a parut mie. Spersa revii la ganduri mai bune.
baieti, cine are timp, sa puna asta pe sait:
În Ministerul Apararii Nationale, inchirierea imobilelor si terenurilor din patrimoniul ministerului nu este atributul ministrului, ci al structurilor care le au in administrare. În cazul cladirilor si terenurilor aferente Stadionului Steaua, inchirierea acestora este in responsabilitatea unității specializate, respectiv Clubul Sportiv al Armatei Steaua (CSA Steaua).
Ca urmare a derularii, in perioada septembrie"decembrie 2009, a licitatiei privind inchirierea Stadionului Steaua, care cuprinde cladiri si terenuri in suprafață totală de peste 90.000 m.p., aflate in proprietatea statului si administrarea M.Ap.N. prin CSA Steaua, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a consimtit, prin oferta depusa să achite lunar o chirie in valoare de 21.600 Euro, care a fost stabilită de catre un expert autorizat in domeniu. Din echivalentul in lei al acestei sume, 50 la sută se varsă la bugetul de stat si 50 la sută se virează CSA Steaua.
Potrivit contractului incheiat pentru perioada 07.01.2010"07.01.2014, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA are obligatia contractuală să achite lunar suma aferentă chiriei, iar in cazul in care societatea comercială (chiriasul) intarzie plata chiriei mai mult de 60 de zile, contractul de inchiriere se consideră reziliat de drept, fară somatie si fară a apela la instantele judecatoresti.
Precizam ca in momentul de față, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA inregistrează intarzieri la plată mai mari de 60 de zile, avand datorii ce reprezintă chiria neachitată pentru lunile martie, aprilie 2010 si penalitățile aferente, in prezent contractul de inchiriere fiind reziliat. Totodata chiriasul mai are de achitat utilități restante catre CSA Steaua, in cuantum de aproximativ 20.000 lei.
Referitor la informatia aparută in presă marti, 18 mai, potrivit careia M.Ap.N. ar fi marit la 65.000 Euro suma pe care o are de platit SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, precizam foarte clar ca pe timpul derularii contractului, CSA Steaua nu a modificat clauzele contractului si nici nu a marit cuantumul chiriei.
Potrivit art. 249 Alin. (3) si art. 256 Alin. (3) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, Pentru cladirile/terenurile proprietate publică sau privată a statului ori a unităților administrativ-teritoriale concesionate, inchiriate, date in administrare ori in folosință, după caz, persoanelor juridice, altele decat cele de drept public, se stabileste taxa pe cladiri/teren, care reprezintă sarcina fiscală a concesionarilor, locatarilor, titularilor dreptului de administrare sau de folosință, după caz, in conditii similare impozitului pe cladiri/teren.
Astfel, conform raportului nr. 23.483/2010, privind rezultatul inspectiei fiscale elaborat de Primaria Sectorului 6 " Serviciul public pentru finante publice locale, ca urmare a solicitarii Curtii de Conturi a Romaniei, a fost stabilită o sarcină fiscală ce revine chiriasului SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, pentru anii fiscali 2005-2010, reprezentand taxa pe cladiri, respectiv taxa pe terenuri.
Facem precizarea că orice litigiu pe tema impozitului si taxelor datorate statului de catre SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA nu este de competenta M.Ap.N. " CSA Steaua, ci a organelor statului cu atributii in administrarea fiscală si a serviciilor finantelor publice locale.
În Ministerul Apararii Nationale, inchirierea imobilelor si terenurilor din patrimoniul ministerului nu este atributul ministrului, ci al structurilor care le au in administrare. În cazul cladirilor si terenurilor aferente Stadionului Steaua, inchirierea acestora este in responsabilitatea unității specializate, respectiv Clubul Sportiv al Armatei Steaua (CSA Steaua).
Ca urmare a derularii, in perioada septembrie"decembrie 2009, a licitatiei privind inchirierea Stadionului Steaua, care cuprinde cladiri si terenuri in suprafață totală de peste 90.000 m.p., aflate in proprietatea statului si administrarea M.Ap.N. prin CSA Steaua, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a consimtit, prin oferta depusa să achite lunar o chirie in valoare de 21.600 Euro, care a fost stabilită de catre un expert autorizat in domeniu. Din echivalentul in lei al acestei sume, 50 la sută se varsă la bugetul de stat si 50 la sută se virează CSA Steaua.
Potrivit contractului incheiat pentru perioada 07.01.2010"07.01.2014, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA are obligatia contractuală să achite lunar suma aferentă chiriei, iar in cazul in care societatea comercială (chiriasul) intarzie plata chiriei mai mult de 60 de zile, contractul de inchiriere se consideră reziliat de drept, fară somatie si fară a apela la instantele judecatoresti.
Precizam ca in momentul de față, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA inregistrează intarzieri la plată mai mari de 60 de zile, avand datorii ce reprezintă chiria neachitată pentru lunile martie, aprilie 2010 si penalitățile aferente, in prezent contractul de inchiriere fiind reziliat. Totodata chiriasul mai are de achitat utilități restante catre CSA Steaua, in cuantum de aproximativ 20.000 lei.
Referitor la informatia aparută in presă marti, 18 mai, potrivit careia M.Ap.N. ar fi marit la 65.000 Euro suma pe care o are de platit SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, precizam foarte clar ca pe timpul derularii contractului, CSA Steaua nu a modificat clauzele contractului si nici nu a marit cuantumul chiriei.
Potrivit art. 249 Alin. (3) si art. 256 Alin. (3) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, Pentru cladirile/terenurile proprietate publică sau privată a statului ori a unităților administrativ-teritoriale concesionate, inchiriate, date in administrare ori in folosință, după caz, persoanelor juridice, altele decat cele de drept public, se stabileste taxa pe cladiri/teren, care reprezintă sarcina fiscală a concesionarilor, locatarilor, titularilor dreptului de administrare sau de folosință, după caz, in conditii similare impozitului pe cladiri/teren.
Astfel, conform raportului nr. 23.483/2010, privind rezultatul inspectiei fiscale elaborat de Primaria Sectorului 6 " Serviciul public pentru finante publice locale, ca urmare a solicitarii Curtii de Conturi a Romaniei, a fost stabilită o sarcină fiscală ce revine chiriasului SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, pentru anii fiscali 2005-2010, reprezentand taxa pe cladiri, respectiv taxa pe terenuri.
Facem precizarea că orice litigiu pe tema impozitului si taxelor datorate statului de catre SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA nu este de competenta M.Ap.N. " CSA Steaua, ci a organelor statului cu atributii in administrarea fiscală si a serviciilor finantelor publice locale.
În concluzie, afirmatiile si acuzatiile facute recent la adresa ministrului apararii nationale si a Ministerului Apararii Nationale sunt cel putin hazardate si hilare, total lipsite de un fundament real si legal.
Biroul de Presă al M.Ap.N.
Tel./Fax 021/319.60.22
Am postat eu.
sarumana
Fapte, nu vorbe! ![]()
@ LDS
Niciodata nu-i prea tarziu sa te razgandesti, Virgile. E pacat sa renuti, sa ceri anularea unor privilegii pe care le-ai castigat datorita valorii tale, corectitudinii opiniilor si al atasmamentului tau total dezinteresat fata de aceasta comunitate virtuala.
Toti cei care suntem aici facem o munca patriotica, pledam "Pro Bono", asta mi-a placut cel mai mult si m-a facut sa raman loial acestui sit, acestui colectiv. Opiniile noastre expuse in articole au izvorat din suflet, nu din nevoia unei retributii imediate.
De aceea iti spun ca ar fi pacat sa renunti. Ia-ti o vacanta, daca te simti extenuat, o pauza de o saptamana sau o luna, reincarca-ti bateriile pentru a reveni inapoi pe baricade.
Iti amintesti?
E valabil si pentru tine.
Stiu cum e. In cele din urma iti va parea rau. Asa cum mi-a parut mie. Spersa revii la ganduri mai bune.
Decizia mea de a ma retrage (pentru o perioada nedeterminata) are in primul rand la baza motive personale, dar si aceasta atomsfera de cearta omniprezenta, din aceasta "comunitate".
Ce i-am spus lui Lari, pe privat, va spun acum si voua, cu libertatea pe care ti-o confera anonimatul de pe un forum: Toamna trecuta mi-am ingropat prietena impreuna cu copilul nostru nenascut, iar de atunci si pana in ziua de azi, in fiecare zi din viata mea am tot cautat un motiv care sa-mi dea un sens vietii. Am gasit unul, alcoolul, dar treptat si acesta incepe sa devina rutina, iar in plus de asta, creierul meu incepe sa piarda controlul, directia rationamentului.
Imi dau seama ca suna cam "emo"
dar e purul adevar. Ca sa n-o mai lalai prea mult, va mai spun doar atat: nu stiu ce voi face, nu stiu cand si daca voi mai reveni... Deocamdata mai am de dus o batalie cu niste sticle, iar dupa ce acest razboi se va fi incheiat, voi mai vedea...
In incheiere as mai avea o rugaminte : Nu va mai certati ca chiorii !
in comparatie cu ceea ce ai zis tu, celelalte sunt minuscule. ce poti spune in astfel de situatii? Dumnezeu sa-i ierte!
Sunt sigur ca iti este foarte greu. Eu vreau doar sa spun un singur lucru: tatal meu a murit din cauza alcoolului si nu a fost nici usor, nici lent si deloc placut pt el sau pt noi. Nu te arunca in bratele alcoolului ca nu rezolvi nimic.
Chiar daca pare greu de crezut, toate sunt cu un scop pe lumea asta si nimic nu e intamplator.
Fii puternic si mergi mai departe!
Dumnezeu sa-i ierte!
Nu suna "emo", probabil majoritatea de aici am face exact la fel intr-o situatie asemanatoare. Totusi, sper sa castigi batalia cu sticlele deoarece, pe termen lung, alcoolul nu este o solutie.
LDS Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Este pacat de talentul pe care-l ai de a pune cuvintele in pagina.Multi dintre noi n-avem "harul" asta desi,eu unul recunosc ca mi-as dori.
Intradevar tragedia prin care ai trecut ti-a lasat o rana adanca in suflet si nu este foarte usor de trecut acest moment dar sfatul meu este sa nu te lasi invins de alcool-nu asta-i solutia! Incerc sa ma pun in pielea ta si sunt constient ca nu ti-e bine dar nu te inchide in tine ca nu asta-i drumul cel bun.Daca ai nevoie de prieteni care sa te ajute sa treci mai usor peste momentul asta spune-ne,suntem aici ! Ca ne mai certam intre noi ( asta sa fie paguba aia mare ) dar suntem o familie pana la urma si asta conteaza..cu bune si cu rele.
Nu renunta la viata si la prieteni...toti avem probleme sau necazuri in familie ( mai mari sau mai mici ) dar le ducem mai departe ca asa-i facuta viata omului cu necazuri si bucurii.Tu esti cel mai in masura sa-ti alegi drumul in viata dar cand va veni momentul sa te uiti inapoi,sa nu-ti fie rusine cu tine.
Capu`sus tata,viata merge inainte !
Ce i-am spus lui Lari, pe privat, va spun acum si voua, cu libertatea pe care ti-o confera anonimatul de pe un forum: Toamna trecuta mi-am ingropat prietena impreuna cu copilul nostru nenascut, iar de atunci si pana in ziua de azi, in fiecare zi din viata mea am tot cautat un motiv care sa-mi dea un sens vietii. Am gasit unul, alcoolul, dar treptat si acesta incepe sa devina rutina, iar in plus de asta, creierul meu incepe sa piarda controlul, directia rationamentului.
Alcoolul nu face decat sa innegureze mai mult amintirile pe care le ai despre ea. Poate suna americaneste, dar crezi ca ei i-ar placea sa te vada acum, inecat in bautura?
Fane are dreptate,cu bune, cu rele, cu mistouri si certuri, suntem o familie si trebuie sa-ti fim alaturi la greu.
Capul sus!
Sambata, de la 4 la 7, in caz ca nu ploua, va trebui sa particip la o demonstratie de arte martiale si cu siguranta nu voi putea sa ma ocup de cronica de meci. Imi cer iertare dar... asta e... Am un program foarte incarcat in zilele astea.
Ce-o fi asa greu sa faci cronica la meci in zilele astea?! Dai copy-paste de la meciul trecut si modifici doar rezultatul, ca jocul oricum e acelasi meci de meci.
Eu nu voi avea acces la net tot week-endul si nu-s nici sigur ca voi vedea meciul.
se rezolva ma stati linistiti. daca nu voi putea vedea meciul iau cronica de pe alt site..
le, ps: weekend placut la toata lumea
Sambata, de la 4 la 7, in caz ca nu ploua, va trebui sa particip la o demonstratie de arte martiale si cu siguranta nu voi putea sa ma ocup de cronica de meci. Imi cer iertare dar... asta e... Am un program foarte incarcat in zilele astea.
Vom avea grija ca lipsa ta sa fie suplinita. Fa-ti treburile linistit.
Bai, ce plm cauta articolul ala cu Duckadam pe site?
Noi il criticam pe Jiji pentru ca jigneste si umileste fostele glorii, dar promovam pe site-ul nostru un articol in care Duckadam este jignit? Pai cu ce ii suntem noi superiori atunci?
Sau fostele glorii merita respectul nostru numai daca ne dau dreptate?
Indiferent de caracterul omului Duckadam, indiferent de partea cui este in conflictul cu ciobanul, este un om care a avut o contributie semnificativa la castigarea Cupei Campionilor Europeni. Macar din respect pentru ceea ce a facut fotbalistul Duckadam, trebuie sa-l tratam cu respect si pe omul Duckadam.
Duckadam: "Domnul Becali nu poate sa vanda Steaua. Fara el, Steaua nu ar mai exista. Sunt ambitii prostesti ale unor generali, se cere o chirie exagerata. Cat timp va exista Steaua, trebuie sa joace pe Ghencea".
"Domnul Becali a mai incercat sa se impace cu suporterii, e pacat ca se ajunge aici. Nu esti suporter daca ai ceva cu patronul! Patronul e patron, suporterul e suporter!"
Si mai am o groaza de astfel de chestii.
Eu am postat acel articol si, asa cum am scris public, in afara de tonul excesiv de dur, eu sunt de acord cu ideile de acolo.
Acum vreo 2 ani, am scris si eu o chestie numita "Fiara, simbolul Oii" si nimeni nu a avut nimic de zis atunci, de exemplu.
Daca vreti sa-l scoateti, scoateti-l, e ok, n-am nicio chestie.
Stiu ca este de partea ciobanului. Cat despre el ca om si comportamentul lui in viata privata, sincer sa fiu, nu ma intereseaza catusi de putin
Eu stiu ca Duckadam a avut o contributie importanta la castigarea CCE. Pentru asta nu merita sa fie facut canalie, sluga si mai stiu eu cum.
Daca noi permitem asta, ce drept avem sa-i cerem lui Jiji sa nu-l injure pe Tudorel Stoica? Ca si Tudorel l-a atacat/criticat pe Jiji cum a atacat Duckadam suporterii.
Daca aveam acces, il scoteam in secunda 2. Asa va rog frumos pe voi sa-l scoateti