e de la mozzila bah, si la mine face asa, eu pun marcatorii cu IE
e de la mozzila bah, si la mine face asa, eu pun marcatorii cu IE
mda, firefoxul face figuri uneori. incearca cu IE sau chrome.
partea nasoala la chrome este ca nu poti vota jucatorii din interiorul articolului
Punem si noi asta pe Steaua.ro? http://www.ygsp.ro/057/#/14
Sau, daca s-ar putea face un interviu exclusiv, ar fi beton. ![]()
Ma gandeam sa fac eu un articol despre tanarul Roberto dar mai bine punem ce au facut aia. Ca e mult mai mult decat as fi putut eu vreodata sa fac.
e o idee buna. de pus pe Steaua.ro
nu uitati sa activati functia cu notatul jucatorilor. 10q
cu intarziere, dar la multi ani Adrian !
Multumesc Azzido ![]()
care faceti cronica meciului, editati articolul existent si nu adaugati un articol nou
10q
Of Azzido... ma omori.
Nu mai faceti articole cu scorul meciului. Lasati ca fac eu cronica. Meciul live poate fi comentat pe forum.
Bai huratilor. Cand adaugati un articol pe pagina, verificati-l inainte. Auzi, tu, imfatuare, la Maniacu.
eu l-am adaugat, dar de citit nu l-am citit. ghinion!
cine poate sa editeze articolul din dreapta cu Voinescu:
"Top" Voinescu deputeaza in 1939 la Olimpia Bucuresti.
rezolvat
Ma bucur ca ati pus articolul din cancan, despre fostii juniori. In curand, daca e ok cu voi, o sa fac un interviu cu Ionut Mihai, fostul fundas de la Steaua II.
A aparut un articol nou pe prima pagina si a disparut cel despre meciul de-aseara. Chiar daca e un meci rusinos, se discuta destul de intens p-acolo.
vad ca e pe prima pagina. te referi la http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/13569/ , nu ?
da, acum imi apare si mie.
Am rezolvat cu Ionut Mihai si in curand o sa avem un interviu cu el. Daca doriti sa ii puneti ceva intrebari, va rog sa le postati aici si o sa le bag in interviu.
Care sunt conditiile la Steaua 2(antrenament, cantonamente etc)?
Dupa parerea lui, exista si alte criterii decat cel sportiv la stabilirea primului 11?
Cum erau antrenamentele cu Strizu?
Care jucatori de la Steaua 2 ar avea loc la prima echipa, in viziunea lui?
De ce crede el ca Steaua n-a mai promovat un junior care sa se impuna in prima echipa de la Ogararu incoace?
Alta intrebare:
Nu am putea sa facem si noi un comunicat/scrisoare pentru toti cei din presa prin care sa le cerem sa nu mai asocieze imaginea Stelei cu becalii, mai ales acum cand nu mai e, in acte, sef la Steaua?
Alta intrebare:
Nu am putea sa facem si noi un comunicat/scrisoare pentru toti cei din presa prin care sa le cerem sa nu mai asocieze imaginea Stelei cu becalii, mai ales acum cand nu mai e, in acte, sef la Steaua?
E criza tata,cin` le mai cumpara hartia igienica daca nu are macar o poza si un citat din cimpanzeu.
Azi sau maine interviul cu Ionut Mihai o sa fie gata. Din ce am discutat cu el pana acum, omul e incantat ca ne-am gandit la el si chiar vrea sa ne dea interviul si sa raspunda si la intrebarile mai naspa desi e doar imprumutat. O sa vedem ce va fi. Daca mai aveti intrebari, mai postati aici si o sa ii transmit cand mai vorbesc cu el.
Nenilor, sper ca nu v-ati suparat ca Ionut nu a zis in interviu lucruri pe care mie mi le-a zis in privat si pe care le pot dovedi, in caz ca puneti la indoiala sentimentele baiatului. Omul e cu noi. Chiar a zis ca spera si el sa plece becalii si ca e nemultumit de ce se intampla la club si mai ales ce s-a intamplat cu el. Desi a jucat foarte bine si si-a facut datoria, in iarna, l-au anuntat asa pe nepregatite sa isi caute echipa ca nu mai e dorit. Chiar eu i-am spus sa nu raspunda la intrebarile care i-ar putea face rau. Un contract la Steaua, e totusi un contract la Steaua. S-ar putea ca saracul sa o pateasca pentru simplul fapt ca a vorbit cu noi.
Am considerat ca e bine sa pun articolul si asa ca sa vada oile de pe site ca noi nu avem nimic cu jucatorii, ca problema noastra e cu Gigi, nu cu ei si ca acei jucatori care merita se bucura de respectul si admiratia noastra.
O sa mai incerc sa fac si alte interviuri, primele mele 2 tinte fiind Cristi Iancu(plecat in Liga a patra din Spania) si Ionut Niculae(plecat la viscofil, Liga a 3a de la noi, cred)
Astia doi, daca au fost dati afara, s-ar putea sa spuna mai multe. Si vor urma, oricum, interviuri si cu oameni de la Steaua II: Lazar, Iacob, Lungu, etc. Sa vad ce pot rezolva. Daca ajung apoi la jucatori de echipa, atunci chiar sunt tare ![]()
Maine nu o sa pot sa fac cronica de meci pentru ca nu ma uit/duc la meci. O sa ma duc sa ma relaxez, sa ma odihnesc(ca merit) si sa uit de ne-a Gigi. 1 mai muncitoresc fericit drogatilor!!!
acum am ajuns acasa si nu pot sa fac cronica. va rog sa ma iertati.