FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1232425262797»
Lari06.03.2010 10:00
De catre cine ?

De catre marea parte a publicului din Romania. De acord ca majoritatea (zbrobitoare a) locuitorilor tarii sunt in halu' in care sunt (ma refer la educatie si mentalitate), insa... Eu am si amici care ma suna dupa unele meciuri sa ma intrebe daca m-am batut cu Jandarmii sau daca am patit ceva. Atat ii duce pe ei capu' si, oricat le-as/le-am explica unele lucruri, nu pot iesi de sub manipularea ordinara a presei.

Sa ne asumam, ce ?

Sa ne asumam faptul ca imaginea celor care obisnuiesc sa mearga in peluze nu este una pozitiva. S-au mai schimbat unele lucruri, insa tot ca niste bezmetici suntem/sunt priviti.

In orice exista un adevar, sau, mai bine zis, orice lucru are la baza un adevar... ;)

Inteleg unde bati, insa eu ma refeream la unele chestii pe care eu chiar le cred adevarate. Cum ar fi: dacă ai putin noroc te bati nitel si cu fortele de ordine, si cu galeria adversa si cu fatalaii de prin statiile de metro si tramvai care nu pricep o iotă din chestia asta numită fenomenul ultras, ori Aveti drepturi, dar nu aveti toate drepturile din lume! ori Da, fară voi fotbalul e mai nesarat, iși pierde farmecul, rotunjimea si dimensiunea populara dar am impresia că ai inceput să confundati calitatea de suporter, de ultras moderat sau ultras taliban cu aceea de minoritate exceptată si alintata

Da, concluzia articolului este una cretina, mai ales in ceea ce priveste situatia actuala a Stelei, dar eu credeam ca se putea discuta pe marginea unora din chestiunile expuse de ala. Ma grabesc sa repet faptul ca, in opinia mea, acel editorial este unul pompieristic.

N-as putea spune ca ma deranjeaza. Daca nu va deranjeaza pe voi, nu vad ce rost mai are sa fac eu tam-tam. Dupa cum vezi, ma bag si eu in seama pe aici de vreo doua - trei ori intr-un an, asa ca nu-i niciun bai...

Eu cred ca esti un membru important al acestei comunitati virtuale si ai tot dreptul din lume sa iti dai cu parerea asupra chestiunilor editoriale de aici. Mai ales ca nu ai de demonstrat nimanui nimic. ;)

Daca asta se doreste, ca niste chestiuni importante sa fie trecute sub tacere, sub spiritul detinerii adevarului absolut, vezi finalul acelui comunicat "ne exprimam dorinta ca acest comunicat sa fie singura sursa de informare oficiala atat pentru suporteri cat si pentru media", atunci asa sa fie. Oricum, nu sunt departe acele vremuri in care nu va mai conta nimic din ceea ce vom mai avea de spus, unii sau altii dintre noi.

Si eu ma tem ca acele vremuri nu sunt deloc departe.

LDS06.03.2010 11:01
De catre marea parte a publicului din Romania. De acord ca majoritatea (zbrobitoare a) locuitorilor tarii sunt in halu' in care sunt (ma refer la educatie si mentalitate), insa... Eu am si amici care ma suna dupa unele meciuri sa ma intrebe daca m-am batut cu Jandarmii sau daca am patit ceva. Atat ii duce pe ei capu' si, oricat le-as/le-am explica unele lucruri, nu pot iesi de sub manipularea ordinara a presei.

Pe "marea majoritate" a publicului din Romania nici n-o mai intereseaza fotbalul autohton. Iar legat de amicii care te suna, eu as spune ca ingrijorarea lor este legitima, intrucat pe orice stadion iti poti lua un pulan in cap de la vreun militian, chiar nevinovat fiind. Nu mai detaliez asupra evenimentelor care pot urma in cazul unei riposte....

Sa ne asumam faptul ca imaginea celor care obisnuiesc sa mearga in peluze nu este una pozitiva. S-au mai schimbat unele lucruri, insa tot ca niste bezmetici suntem/sunt priviti.

Mai important e de catre cine suntem/sunt priviti. Citind articolele si rationamentele astora, gandul imi zboara la acel film romanesc de comedie, "Totul pentru fotbal". Cam asa vad dobitocii astia cluburile, jucatorii si galeriile. Daca in cazul primelor doua, aceasta viziune nu e departe de adevar, ar trebui ca macar "galeria" sa demonstreze ca nu face parte din acest tablou tragicomic.

Inteleg unde bati, insa eu ma refeream la unele chestii pe care eu chiar le cred adevarate. Cum ar fi: dacă ai putin noroc te bati nitel si cu fortele de ordine, si cu galeria adversa si cu fatalaii de prin statiile de metro si tramvai care nu pricep o iotă din chestia asta numită fenomenul ultras, ori Aveti drepturi, dar nu aveti toate drepturile din lume! ori Da, fară voi fotbalul e mai nesarat, iși pierde farmecul, rotunjimea si dimensiunea populara dar am impresia că ai inceput să confundati calitatea de suporter, de ultras moderat sau ultras taliban cu aceea de minoritate exceptată si alintata

Departe de mine sa simpatizez sau sa le iau apararea neconditionat "baietilor din peluza", fie si numai pentru faptul ca eu nu mai fac parte din aceasta "lume". Am fost pe Ghencea de nenumarate ori, am fost si pe alte stadioane ale Europei, ba chiar as putea sa ma laud ca am vazut pe viu si un Boca - River... Dar nu aici vreau sa duc firul discutiei, asa cum nu consider ca un forum este locul cel mai potrivit pentru a face confesiuni personale.

Ideea pe care as vrea s-o subliniez este ca, intr-adevar, "suporterii", "peluzarii" nostri au destule bube in cap, iar in niste vremuri normale as avea o tolba plina de reprosuri perfect justificate, pe care le-as putea sublinia sau chiar parodia. Insa acum trebuie sa alegem de ce parte a baricadei ne situam, pentru ca nu pot fi decat doua alternative: fie suntem trup si suflet impotriva imbecilului, fie il servim pe acesta (constient sau nu). Eu prefer prima varianta, de aceea ma voi abtine sa spun ceva impotriva taberei la care am decis sa ma alatur. Atat timp cat va mai dura acest conflict, cei care protesteaza impotriva ciobanului sunt cei mai curati si cei mai perfecti oameni din lume, daca ma intelegi ce am vrut sa spun.

In clipa in care incepi sa acreditezi ideea ca "adevarul e pe undeva la mijloc", ca "trebuie sa vedem si barna din ochiul nostru", atunci deja ii faci un serviciu ciobanului, repet, chiar si involuntar, ca nu vreau sa acuz pe nimeni de rele intentii...

Da, concluzia articolului este una cretina, mai ales in ceea ce priveste situatia actuala a Stelei, dar eu credeam ca se putea discuta pe marginea unora din chestiunile expuse de ala. Ma grabesc sa repet faptul ca, in opinia mea, acel editorial este unul pompieristic.

Pai asta este si rostul unei manipulari, chiar si a uneia ordinare: combinarea adevarului cu minciuna, pentru a arunca o umbra de indoiala asupra unor principii si a pune sub semnul intrebarii unele actiuni. E ca si cum m-as apuca sa scriu un articol emotionant despre Steaua, in care sa evoc istoria clubului, evenimentele memorabile, jucatorii exponentiali, iar la final as tranti urmatorea fraza:" Asadar, acestea fiind spuse, evocand aceste lucruri memorabile si minunate despre Steaua, va pot spune cu mana pe inima ca acestea nu se compara nici macar pe departe cu sentimentul de a fi dinamovist". Ce valoare ar mai avea atunci un astfel de articol ?

Eu cred ca esti un membru important al acestei comunitati virtuale si ai tot dreptul din lume sa iti dai cu parerea asupra chestiunilor editoriale de aici. Mai ales ca nu ai de demonstrat nimanui nimic. ;)

Asta cum s-o iau, ca pe un compliment sau ca o ironie ? :)

Adrian06.03.2010 23:08

Baieti, imi pare sincer rau dar nu o sa pot sa fac cronicile de meci la meciurile Stelei II(cu dinam0 2) si Stelei(cu Unirea).

Lari07.03.2010 20:16

In topicul de rugby, am postat stirea video preluata de la TVR despre Memorialul Revolutiei. Daca vi se pare ok, ma gandeam s-o postati si pe Steaua.ro.

Care pune si pe FCSteaua articolul despre victoria din turneul de la rugby?

Azzido08.03.2010 08:02

care are chef sa faca un articol in care sa-i luam la misto pe astia de la club si pe nea' Gigi, care "baga bani la echipa".

mai jos e un mail primit pe contact@fcs, iar Siepcofar sunt farmaciile Doina, in caz ca va intrebati.

tanti de mai jos avea impresia ca noi suntem siteul oficial :D

Conform dispozitiilor in vigoare , va instiintam ca in evidentele noastre contabile, la data de 31.12.2009, unitatea dv figureaza cu debite in valoare de 2.201,59 ron.

In termen de 5 zile urmeaza sa ne restituiti acest extras confirmat pentru suma acceptata, in caz contrar consideram ca soldul este cel comunicat de noi.

Va rugam deasemenea sa urgentati la plata valoarea soldului , acesta avand in componenta fact nr 4419229/12.08.2009. in valoare de 2.201,59 ron.

DOINA Petre

Sef departament Financiar

S.C. SIEPCOFAR S.A.

Azzido08.03.2010 09:47

omg, suntem vedete!!!

fa-mi o poza repede :photo::yeahh:

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...i-vechi-5724471

Stanici11.03.2010 12:29
Lari11.03.2010 21:14

Bah, am vrut sa scriu un articol de cateva paragrafe despre inmormantarea lui Gheorghe Constantin. Am facut si niste poze, inclusiv cu coroana luata de AISS.

Dar am vazut ca a postat Costi un articol al d-lui Ardeleanu. Mai are rost sa ma bag si eu in seama?

DSC00400.JPG

DSC00399.JPG

DSC00396.JPG

Adrian11.03.2010 21:39

nenilor, va rog, puneti articolul domnului Ardeleanu ca articol principal!

Lari11.03.2010 21:48

Adriane, am vorbit cu Lbj si a zis sa-l punem pe pozitia a doua, unde e acum articolul lui Ovidiu. Daca umblu eu, se duce primu', nush ce dreaq are. Daca e vreunu' mai indemanatic, ii uram succes.

MoWeed11.03.2010 21:51

Ce figura de alcoolist are ala care tine coroana :D

Fane12.03.2010 07:22
Ce figura de alcoolist are ala care tine coroana :D

Taj`mah, ca te rup pa`genunchi !

( ma uitam la teatrul ieftin jucat de maestro`Lippi in fata camerelor )

Dragoshel12.03.2010 11:47
Adrian13.03.2010 10:17

Nu punem pe prima pagina interviul cu Vladoiu din Prosport?

Azzido13.03.2010 11:50

e ok din partea mea

Adrian15.03.2010 20:03

Va rog sa ma iertati dar nu o sa pot face cronica pentru meciul de maine.

Lari15.03.2010 20:29

Io-s la munca.

Daca nu gasim pe altcareva, ii multumim de pe acum lui Yoyoy. :rolleyes:

Virgil17.03.2010 07:30

Un super articol pe prima pagina a fcsteaua.ro:

Unicul derby: luptati pentru culori!

autor: Azzido

Felicitari Azzido! De la data publicarii articolului faci parte de drept din grupul REDACTORI.

Lari17.03.2010 11:50

Azzido e mai demult redactor, ca nu e la primu' succes ca autor. :yes:

Fane17.03.2010 12:58

Nu-l mai periati atataaaa,ca si-o ia in cap :D

Lari17.03.2010 19:36

Publicam articolul asta?

Adrian17.03.2010 20:30

o sa fac cronica de meci. **** Stoichita

Dragoshel17.03.2010 20:48

publica Lari

Lari17.03.2010 21:26

Il public, stai asa sa termin cu randatul golurilor prin care am infrant din nou.

Lari17.03.2010 21:33

Bai, am publicat ala din ProSport, dar nu stiu cum sa fac sa punem ca articol principal cronica lui Adrian. Imi cer scuze fata de el ca s-a dus pe locul doi articolul sau, insa nu stiu cum sa le inversez.

«1232425262797»