FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1212223242597»
Azzido23.02.2010 00:50

eu zic ca e ok articolul

Marius23.02.2010 06:31

mie articolul ala mi se pare un monument de ipocrizie. nea' geambasu le cere "ultrasilor" sa se schimbe si sa nu se mai concentreze asupra lojei, asta cand el scrie 100 de articole pe zi despre jeyjey, maricelu, jabba, pascani si restu' gastii. adica de ce plm sa nu se schimbe gesepeu si poate asa, urmand exemplul, se vor schimba si fanii.

si nu va mai fi nevoie de "apeluri disperate ale unui editorialist ingrijorat de starea peluzelor romanesti". bai ma lesi...

P.S. daca scrie cineva dintre redactori sau cititori un articol oarecum asemanator, dar din care sa lipseasca factorul ipocrizie, e super calumea.

Adrian23.02.2010 08:52

Parerea mea e ca ar trebui sa ignoram in totalitate gspul. Doar si ei ne-au ignorat pe noi cand au fost problemele alea in care suporterii stelisti au fost batuti de jandarmi. De comunicatele AISS nici nu mai vorbesc, ca baietii nici nu se uita la ele.

Lari23.02.2010 10:00

@Marius

Arata-mi mie 3 jurnalisti de sport care sa nu fie ipocriti si eu ma predau.

Ideea e sa aducem oameni pe site, sa provocam dezbateri, sa-i facem pe stelisti sa scoata capul din "Coltul vesel" si campionatele de rummy, table, pool etc si sa discute despre Steaua. Ca daca ne uitam intai la defectele aluia care a scris nu mai ajungem nicaieri.

Repet, mie nici macar nu prea mi-a placut cum a fost scris articolul. Era/e bun prin prisma a ceea ce putem discuta noi pe site.

Ma grabesc sa adaug ca ai dreptate sa te infurii la adresa unora ca Geambasu si Naum, doi dintre numerosii lupi moralizatori din presa romaneasca. Nici eu nu-i suport, atat din cauza mega-ipocriziei de care dau dovada, cat si din cauza faptului ca, nu de putine ori, isi fac meseria in varf de pix.

@Adrian

Stim: gsp si psp sunt cuiburi de imbecili notorii si de mega-jeguri. Cu mentiunea ca si ei dau comunicatele AISS; mai in sila, mai in josul paginii, dar le dau.

Eu ii privesc ca pe un prezervativ: ma ajuta sa-mi fac treaba (trafic pe site, discutii, sa vada lumea ca incercam sa promovam normalitatea pe acest portal, obisnuim stelistii sa posteze aici, nu acolo etc) fara sa ma murdaresc prea rau de mizeria lor, ca nu-i ating decat o data. Hai, de doua ori, ca furam si poza. :D

Intrebarea e: postam chestia aia sau nu? Pana acum, scorul e 3-1 in meciul pentru-contra. Nu stiu unde se duc voturile lui Marius si Adrian.

Ronnie23.02.2010 13:28

Eu zic ca este ok sa publicam articolul.

Adrian23.02.2010 16:16

Apai... era destul de clar ca sunt impotriva publicarii lui. Dar nah... daca l-ai pus, vezi ca nu merg postarile.

Lari23.02.2010 20:21

Bah, sunteti martori ca io n-am vrut sa postam articolu' lu' Geambasu, da' m-a obligat NoName. :look:

MoWeed23.02.2010 20:30

Acu' incerci sa dai vina pe altu'.

Ar trebui sa iei amenda 50% din salariu pentru urmatoarele 3 luni :D

Marius24.02.2010 09:43
Ideea e sa aducem oameni pe site, sa provocam dezbateri, sa-i facem pe stelisti sa scoata capul din "Coltul vesel" si campionatele de rummy, table, pool etc si sa discute despre Steaua. Ca daca ne uitam intai la defectele aluia care a scris nu mai ajungem nicaieri.

ideea n-a prins, din cate se pare, "ultrasii" nostri nu vor sa discute :)

Lari24.02.2010 10:37

Tu esti de vina, ca ai bagat strambe, piedici... :look:

Marius24.02.2010 13:16

am folosit si flacara violet

LDS24.02.2010 14:50

Eu as fi de parere ca ar trebui publicate articolele de pe gsp in aceeasi masura in care si gsp-ul publica articolele de pe aici.

Sa fie, totusi, cat de cat, un echilibru, o paritate ;)

Marius25.02.2010 13:40

va place?

O jumatate de adevar, de la colosul cu picioare de lut

Nu sunt un fan al presei sportive (!?), ba chiar am publicat, aici pe site, in urmă cu ceva vreme, un articol in care tratam - zic eu, destul de critic - acest subiect. Dacă nu mă insel, se numea "Presa de geambasi si caii de la bicicletă", cu o vadită trimitere catre autorul articolului Ultras de Romania, publicat pe site, si asupra caruia mi-am luat libertatea să realizez acest comentariu.

De cele mai multe ori Geambasu, caci despre el este vorba, mă irită la maxim, fie prin ipocrizie, fie prin aura sa de stie-tot, uitand că este parte din "colosul cu picioare de lut", (gasesc extrem de bine formulată această caracterizare), colosul pe care membrele inferioare il poartă timid catre o presă serioasa obosind insă repede si capituland sub greutatea unui trup umflat de steroizii unei prese stridente si supusă excesului. Lucruri care distorsionează realitatea si inseală perceptia publicului.

Dar asta nu mă impiedică acum să recunosc că are, pe jumatate, dreptate. Și să cred că am uitat să privim fotbalul, orbiti de lupte, de conflicte, de refulari. Și să afirm că si noi avem contributia noastră la ascensiunea si succesul mediatic al patronilor din fotbalul romanesc. Da, noi, prin atentia pe care le-am acordat-o, i-am pus in lumina reflectoarelor, i-am devorat. Ca niste vajnici cetățeni ai societății de consum. Iar ei, ziaristii, sensibili la nevoile noastre si la conturile lor, au inceput să-i produca S-au mai degrabă să-i reproducă, in forma brută pe micile ecrane.

Acum, iată-ne in conflict. Conflict din care creditorii au mai mult de câștigat decat de pierdut, in forma pe care el o imbracă acum. Pentru că ei au la indemană mijloacele de a-și cosmetiza imaginea, in timp ce ultrasul ramane cu anatema pumnilor si a injuriilor, a scaunelor distruse si a obiectelor aruncate in teren. A devastarilor din deplasarile din strainatate si a scandalurilor stradale. Iar aceste insiruiri nu sunt un atac asupra celor care reprezintă cu adevarat acest fenomen! Cu atat mai putin asupra ultrasilor Stelei. Sunt pur si simplu aspecte pe care publicul larg le află si le percepe ca pe o imagine colectivă despre un fenomen care poate, si chiar se află sub incidenta altor valori.

Cert este insă că un singur pumn va cantari mai mult decat cea mai frumoasă coregrafie, decat sacrificiile financiare si noptile pierdute. Sunt multi cei care stiu să facă din excesele de moment si din deviatiile comportamentale ale unora care nu-și au locul printre suporteri, un atu in mana celorlalti. Și o vor face. Din pacate. Pentru ca intregul se judecă uneori după actiunile si imaginea unui individ sau a unei găști.

Și atunci, putem să percepem din articolul lui Geambasu, un mesaj simplu si adevarat: haideti să ne intoarcem la fotbal. La bucuria jocului si a fentei, la extazul golului si la agonia ratarilor monumentale. La durerea infrangerilor si la gustul sublim al victoriilor. Să privim speranta emanată de dreptunghiul verde.

La fel cum, după principiul bumerangului, intreaga presa cu moderatii si cu talibanii ei, ar trebui să urmeze acelasi sfat. Împreună cu dl. Geambasu. Care, ca sa fiu subiectiv pe final, pe langă multele sale defecte, are si cateva calități: ascultă muzica rock si cateodată scrie editoriale pigmentate cu jumatăți de adevar.

Azazello

Lari25.02.2010 13:48

Da, chiar il consider un articol bun.

Mi-am luat libertatea de a scoate de pe prima pagina caca... astaaa, rahatu' ala. Cum facem? Punem link (catre articolul din situl nostru, normal), asa cum cred ca ar fi cel mai bine, sau il repunem p-ala pe prima pagina?

Marius25.02.2010 15:19

pune un link catre topicul articolului de pe forum :)

Lari25.02.2010 15:33

Mai votam pentru un articol? E ceva mai dur, insa cred ca aceste ganduri au stat pe creierii multora...

Odată cu ultimele evenimente din Peluza Nord am ajuns să imi pun cateva intrebari...nu că pană acum mintea nu ar fi fost "ocupată" cu tot felul de dileme. Fiind unul dintre fildelii meciurilor Stelei de pe teren propriu, abonat al PN si mai nou suspendat conform vointei marelui (b)oier, imi vin in cap urmatoarele intrebari: Cum este posibil ca cei care in urmă cu cateva luni il injurau pe tiranul cioban, acum să vină pe Ghencea ca mioarele la taiere ?! Cum e posibil să faci o intelegere cu cel pe care se presupune că nu il mai vrei la echipa pe care ai sustinut-o de cand inganai alfabetul? Cum poti să te decazi atat de mult ? Cum poti fi atat de lipsit de principii incat să accepti să protestezi doar in pauză si la final de meci ? Cum pot eu să mai cant impreună cu cei care si-au vandut personalitatea oierului (și pe ce?) ? Cum mai pot avea incredere in cei care pană nu de mult dadeau chiar ei tonul la "Gigi, lasă-ne !", iar acum strigă "Luptă Steaua!", pentru ca la pauză să schimbe cu "Pleacă din Ghencea!"? Cum poti să ai aere de mare ultras, cand tu nu lupti pentru libertatea si demnitatea fenomenului ? Cum te-ai simtit cand ai executat ordinul celui mai incult "om" din Liga 1, care te poate manevra ca pe un simplu retardat, ca apoi să vezi că ai facut-o degeaba pentru că echipa ta tocmai a pierdut cu 1-3 !? Cum să nu strigi cu Sudul, "Pleacă din Ghencea !" ? "Steaua suntem noi ?!" Care noi, sau care voi ?

Sunt intrebari puse aiurea sau adevaruri asezate poate intr-o ordine ilogica dar sunt intrebari, care nu ar fi existat dacă am fi mers cu totii in aceeasi directie. Întrebari venite din PM (Peluza Mea). Îmi imaginez o peluză proprie, cu oameni de incredere, persoane carora să nu le oscileze personalitatea in momentul in care dicteaza NO NAME !

Visele frumoase sunt gratis, la fel ca si tradarea voastră !

Autor e DT.

Azzido25.02.2010 16:08

sunt ok ambele articole. le pun eu pe prima pagina

Lari25.02.2010 16:30

Ce dictatura e acilea, bah... :bananadance:

I.N.Money25.02.2010 17:00

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Bostina-iu...meu-178498.html

Punem asta de la carpeta ? Faza cu Bostina ?

Lari25.02.2010 17:07

Cred ca e suficient sa postam aia in forum, la topicul dedicat lui.

Azzido27.02.2010 12:07

nu-i asa ca e ok ca am pus articolul lui Gainusa ? :look:

Adrian27.02.2010 12:47

ba da.

Azzido vezi ca vrea Padrese sa vorbeasca cu tine in legatura cu un articol despre turneul de rugby tinut de Steaua in memoria lui Radu Durbac si Florica Murariu, stelistii cazuti la revolutie. Te-a adaugat pe mesager.

Adrian28.02.2010 14:10

Baietii, vedeti ca azi ma duc la meci si nu o sa pot sa fac cronica. Va rog sa ma acoperiti :D

Azzido28.02.2010 20:32

pun eu o cronica de pe net, iar cand aveti vreunul chef, scrieti ceva mai bun si inlocuiti textul existent

Lari01.03.2010 09:53

Azzido, poti face o noua rubrica de handbal (sau si de alte sporturi)? Ca nu am vazut decat de polo, rugby si hochei.

Sau publicam doar pe Steaua.ro?

LE: Stie careva de ce MM nu merge articolul ala cu meciul Stelei la Suceava? :wall: Am incercat de vreo 4 ori...

«1212223242597»