FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1192021222397»
Adrian06.02.2010 10:26

Azzido

Noi am avut o discutie acum ceva vreme si mi-ai zis ca ma lasi sa fac articolul despre faptul ca oierul luminii vrea sa dea situl in judecata. Am zis sa imi dai si mie toate informatiile ca sa stiu despre ce sa vorbesc. Cum facem?

I.N.Money06.02.2010 12:06

@ Lari & Adrian

Am impresia ca Mugur Cornateanu nu este chiar...Mugur Cornateanu. Am vrut acum cateva luni sa realizez un articol cu el si mi-a spus ca e nepotul fostului jucator sau ceva de genu.

Azzido06.02.2010 12:42
Azzido

Noi am avut o discutie acum ceva vreme si mi-ai zis ca ma lasi sa fac articolul despre faptul ca oierul luminii vrea sa dea situl in judecata. Am zis sa imi dai si mie toate informatiile ca sa stiu despre ce sa vorbesc. Cum facem?

Deocamdata nu facem nimic. Asteptam sa vedem cum se desfasoara ostilitatile.

Oricum, din cate am vazut in presa, cica o sa ne dea in judecata. Ii asteptam cu bratele deschise.

Adrian06.02.2010 13:17

I.N.Money

E bine de stiut. Multam.

Nu e problema daca nu facem interviu cu el ca ma gandeam de ceva vreme la un interviu cu jucatori de la Steaua II. O sa incerc sa ma folosesc de pilele mele ca sa obtin un interviu de la unul din jucatorii din primul 11 daca voi sunteti de acord.

Marius06.02.2010 14:14

lari, cu cine ai vb ma la prosport?

"Da, este adevarat, am fost contactati de reprezentantii clubului Steaua in legatură cu siteul www.fcsteaua.ro. Nu putem fii de acord cu inchiderea siteului, dar trebuie să precizam că noi nu am dorit să profitam de pe urma numelui Stelei, fiindcă intotdeauna ne-am declarat siteul tuturor stelistilor, indiferent de simpatii. Ramane să vedem ce va face clubul in continuare", ne-a declarat Laurentiu Nicolae, membru AISS.

:shifty:

Lari06.02.2010 21:44

Unu', Mihai Somanescu, n-am mai auzit de el pana acu'. :king:

Io i-am sugerat si sa spuna ca asta este inca o dovada a faptului ca Gigi Becali incearca sa ne puna pumnu'-n dintzi, dupa ce se daduse smerit, afirmand ca doreste sa se impace cu toti.

Marius07.02.2010 06:45

vreti sa votati?

Primiti acest e-mail deoarece un utilizator FCSTEAUA a scris un articol. Daca vi se pare ca artcolul merita publicat, sunteti invitat sa o faceti, prin interfata de administrare

Libertate pentru suporteri!

Noi nu vrem mai mult.Noi vrem doar sa fim lasati in pace.Sa ne putem sustine echipa favorita Steaua si sa`l inlaturam pe Cioban de la conducere.Noi nu avem nimic cu jandarmeria.Dar ei,fiind niste porci ordinari,ne ataca de cate ori ne vede.Nu putem merge cu prietenele la meci din cauza ca ne temem sa nu cumva sa ne atace acei "oameni ai legii".Uneori suntem si noi vinovazi ca`i provocam dar in cele mai multe cazuri ei vor sa "previna" un atac.Ne`am saturat sa stam in tribune ca in puscarii.Ne`am saturat de legile lui nenea Mitica crezand el ca alunga asa "huliganii" de pe stadioane.Geaconda Fecali ne vrea sa ne inchida toate peluzele.In curand la stadion vor veni numai mosnegi batand din bastoane in scaune facand "atmosfera".Un club serios care se respecta face orice pentru a atrage suporteri la stadion.Insa noi,pentru ca traim in Romania,suntem alungati.Suntem persecutati.

OAMENI BUNI,NOI VREM DOAR SA FIM LIBERI.SA NE CONTINUAM MISCAREA ULTRAS

wolv

Adrian07.02.2010 12:01

Mah... nu stiu... e cam putin. Ar trebui sa il rugam pe om sa scrie din nou, ceva mai detaliat si mult, mult, mult mai corect din punct de vedere gramatical. Ideea articolului nu e rea. Dar modul in care e exprimata lasa de dorit.

In concluzie: Sunt de acord cu ideea articolului dar nu se poate sa publicam ceva asa de scurt. Asta nu e articol, e un simplu comentariu.

Ronnie07.02.2010 12:16

nu

Adrian07.02.2010 12:27

un mic p.s.

Noi i-am rupt pe caini ieri in deplasare la Baschet. Nu ar strica sa punem pe prima pagina articolul de pe Steaua.ro

Ce ziceti? Merge?

Azzido07.02.2010 12:57
nu

nu. e o prostie de "articol"

Lari07.02.2010 13:52

Nu.

Si e bine sa evitam in articole chestii gen "jandarmii, porci ordinari", mai ales acum, cand Argaseala e cu ochii pe noi.

Adrian08.02.2010 21:36

Vitejii mei,

Va propun ceva. Ce ziceti sa punem pe prima pagina articolul asta si filmuletele?

http://cancan.ro/sport/fotbal-intern/zmara...ucid-87962.html

Ca sa vada lumea ce inseamna sa fii asociat cu el ciobandante.

Ce ziceti?

M-am razgandit un pic. As putea sa si fac un articol despre treaba asta. Un articol mic, nu mult. Zmarandescu, in caz ca nu stiati, a facut lupte libere la Steaua.

Adrian11.02.2010 15:04
Steaua iși reorganizează centrul de copii si juniori

FC Steaua Bucuresti anunță că incepand cu luna februarie Centrul de Copii si Juniori al clubului se reorganizează astfel:

1. ACADEMIA DE FOTBAL "FCSB ACADEMY", care va cuprinde 6 grupe de elita În total, la Academie vor fi legitimati 120 de jucatori cu varsta cuprinsă intre 10 si 19 ani, care vor fi impartiti astfel:

­ - Grupa Juniori A (nascuti 1991 si 1992)

- Grupa Juniori B (nascuti 1993 si 1994)

- Grupa Juniori C (nascuti 1995 si 1996)

- Grupa Juniori D (nascuti 1997 si 1998)

- Grupa Juniori E (nascuti 1999)

- Grupa Copii (nascuti 2000)

Obiectivele Academiei de Fotbal sunt selectionarea celor mai talentati jucatori, instruirea si perfectionarea lor pentru fotbalul de mare performanță. Toti jucatorii vor beneficia gratuit de echipament de antrenament si joc, de instruire, participare la competitii si turneele finale oficiale, cazare si masa Toate cele 6 grupe vor fi inscrise in competitiile organizate de Asociatia Municipală de Fotbal Bucuresti si Federatia Romană de Fotbal. Directorul tehnic al Academiei de Fotbal este cunoscutul profesor Cornel Jurca, iar antrenorii ce se vor ocupa de instruirea celor 120 de jucatori sunt Lajos Satmareanu, Corneliu Ionescu, Alin Dumitriu, Lucian Mezei, Dumitru Uzunea si Nicolae Toader.

2. ȘCOALA DE FOTBAL "FCSB JUNIOR", care va cuprinde 12 grupe. Aici vor fi inscrisi 160 de jucatori cu varstă cuprinsă intre 7 si 15 ani, care vor fi impartiti astfel:

- Grupa Juniori U-15 (nascuti 1995 si 1996)

- Grupa Juniori U-13 (nascuti 1997 si 1998)

- Doua grupe Copii U-11 (nascuti 1999)

- Doua grupe Copii U-10 (nascuti 2000)

- Doua grupe Copii U-9 (nascuti 2001)

- Doua grupe Copii U-8 (nascuti 2002)

- Doua grupe Copii U-7 (nascuti 2003)

Obiectivele Școlii de Fotbal sunt selectionarea si instruirea copiilor pentru a fi promovati la grupele Academiei de Fotbal. Numarul jucatorilor inscrisi este limitat pentru ca accentul se va pune pe calitatea antrenamentelor si nu pe un numar mare de participanti. Jucatorii inscrisi la grupele Școlii de Fotbal vor plati o taxă de inscriere si apoi, lunar, o taxă de instruire. Ei vor beneficia gratuit de echipament de joc si participare in competitiile organizate de Asociatia Municipală de Fotbal Bucuresti. Toate cele 12 grupe vor fi inscrise in competitiile organizate de AMFB. Directorul tehnic al Școlii de Fotbal este Lajos Satmareanu, care va coordona un colectiv de antrenori format din Constantin Dumitriu, Corneliu Ionescu, Alin Dumitriu, Lucian Mezei, Dumitru Uzunea, Nicolae Toader, Remus Ivanescu si Iordan Roman.

­Înscrierile pentru participarea la actiunile de selectie au loc in perioada 10 - 19 februarie 2010 la adresa de e-mail j***@*** sau la telefonul 0734.55.00.67 - antrenor Ispas Cojocaru. Actiunile de selectie vor avea loc in perioada 20 - 28 februarie 2010, pe terenurile din Complexul Sportiv Steaua.

Bagam articolul asta? E din prosport.

p.s. Nea Azzido ce e cu anunturile alea?

Dragoshel11.02.2010 15:07

am citit si eu articolul pe steauafc.com ...nu l-am pus ca astept sa se auda ceva despre aceasta reorganizare

Azzido11.02.2010 21:17

p.s. Nea Azzido ce e cu anunturile alea?

eu zic ca e ok articolul.

cu anunturile ce sa fie, o modalitate aparte de a anunta chestii importante, gen participari la emisiuni, orgii, incidente, etc

Marius12.02.2010 05:43

de fapt, e un anunt oficial preluat de prosport de pe saitu echipei.

Adrian12.02.2010 09:17
Fostul jucator al Stelei, in perioada 1998 - 2001, albanezul Albert Duro deplange situatia in care a ajuns fosta sa echipă si afirmă că o dată cu instalarea noii conduceri, clubul din Ghencea a luat-o pe o pantă descendenta Fundasul spune că echipa din 2001 a Stelei avea capacitatea de a realiza performante notabile dacă Victor Paunescu si Emeric Ienei ramaneau la carma clubului.

"Îmi aduc aminte de perioada petrecută la Steaua. Cat au fost antrenor Emeric Ienei si presedinte Viorel Paunescu, totul a fost bine la Steaua. Au venit apoi Gigi Becali si Victor Piturcă si totul s-a terminat. Dacă echipa aia era lasată să crească in cinci era o forță. Eram eu, care aveam 20 de ani, apoi Reghecampf, Lincar, Danciulescu, Rosu, Ciocoiu, Trica Lutu, Ropotan, Ritli. Steaua avea echipă atunci!", a declarat Albert Duro pentru Evz.ro

"Romania e o echipă de batut! Nu se mai teme nimeni de ea!"

Retras din activitate din cauza unor probleme la genunchiul drept, Duro a analizat si grupa preliminară pentru turneul final din 2012, afirmand că nationala Romaniei nu reprezintă un adversar de care reprezentativa țării sale să se teama

"Fotbalul romanesc, la nivel de echipă nationala e intr-un regres permanent in ultimii ani. Cred că Romania e acum o echipă de batut. Nu se mai teme nimeni de ea. Albania are tupeu si veti vedea că va realiza surprize. La Tirana va fi greu inclusiv pentru Franta. Albania nu are obiective marete, Romania, in schimb, are. Are obiectiv, locul doi, are pretentii.", a incheiat Duro.

27 de partide a bifat Albert Duro in tricoul Stelei

Da' asta?

Il bagam?

p.s. Cacaciosii din prostsport mi-au furat ideea cu cimitirul elefantilor. Sa ma bea!

Marius12.02.2010 09:48
Da' asta?

Il bagam?

da... chestia e ca duro a dat un interviu amplu in evz iar referirea la Steaua e de 2 paragrafe cred. daca nu aveti timp, fac eu ceva dupa 3 cu ce a zis baiatul.

Azzido12.02.2010 10:31

eu sunt de acord

Adrian12.02.2010 12:56

Baga mare.

da... chestia e ca duro a dat un interviu amplu in evz iar referirea la Steaua e de 2 paragrafe cred. daca nu aveti timp, fac eu ceva dupa 3 cu ce a zis baiatul.
Lari13.02.2010 12:28

Pe prima pagina, e o chestie care se numeste meciul urmator. Credeti ca este o idee buna sa bagam acolo si meciurile CS Steaua?

Adrian13.02.2010 13:37

DA!

Dragoshel13.02.2010 13:55

pai sunt multe ma: handbal, hochei, rugby,polo,volei,baschet.... unde pui toate astea???

Lari13.02.2010 15:07

Pai care e meciul urmator, ala e castigatoru'...

«1192021222397»