FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1181920212297»
Adrian31.01.2010 15:26

Baietii.... meciul de maine cu vasas nu il voi putea vedea. Daca puteti pune voi niste articole sau ceva, raman recunoscator.

Lari31.01.2010 15:37

Sorry, dar pentru a treia saptamana la rand, sunt nevoit sa fac munca si in contul altor 3 persoane.

O sa incerc sa ma uit la meci (pe apucate, doar) si sa scriu eu 3 randuri...

Daca are altcineva timp mai mult, ii vom fi recunoscatori sa...

Virgil03.02.2010 08:42

Oameni buni, daca doresc sa revin in vechea postura, credeti ca se mai poate?

Adrian03.02.2010 09:09

Nu ar strica niste articole Virgile. Era si timpul.

Lari03.02.2010 10:50

Ooo, réjouissons-nous!

Asa cum mi-a spus si mie cineva, acum vreun an juma', chestia asta putea veni direct ca un articol, nu ca o cerere. ;)

Stanici03.02.2010 11:29

Cred si sper ca da.

Azzido03.02.2010 11:47

acces sa adaugi articole nu mai ai. da-mi un mesaj privat cu parola care vrei sa ti-o setez.

acces la moderarea forumului ai in continuare

Virgil03.02.2010 12:21
acces sa adaugi articole nu mai ai. da-mi un mesaj privat cu parola care vrei sa ti-o setez.

acces la moderarea forumului ai in continuare

OK. Multumesc.

Lari03.02.2010 14:45

Nu va inteleg. De ce pastram chestia aia cu hocheiul pe a doua pozitie si live-ul de la polo e undeva, nevazut, intr-un coltisor? Cu atat mai mult cu cat meciul de hochei e peste 3 zile...

Nu e mai bine sa ne uitam din timp, sa vedem care e ordinea meciurilor CS Steaua?

E pacat de munca voastra, nu de alta...

Mai mult, e ok sa punem in prim-plan stiri cu meciuri ale CS Steaua, dar mi se pare excesiv sa le tinem acolo zile intregi. Punem atunci cand apare si cu doua zile, sa zicem, inainte.

Se pot pune articolele de pe Steaua.ro si pe FCSteaua.ro pe prima pagina, asa cum apar ele, cu tot cu comentarii? Daca da, hai sa punem macar acum asta cu meciul de polo. e pacat de efortul lui Padrese...

Dragoshel03.02.2010 14:52

Lari eu am mai pus pe fcsteaua.ro odata un "articol" cum ca voi comenta pe Steaua.ro un meci si a fost scos de acolo. Ok, il pusesem ca articol principal, a fost scos si nici ca articol obisnuit pe prima pagina nu a fost pus. am lasat-o balta, si nu mai are rost sa pun si pe fcsteaua.ro ca voi comenta un meci

Lari03.02.2010 15:03

Iti inteleg atitudinea si e normal sa fii dezamagit. Dar, daca tot vrem sa schimbam cate ceva (mai ales ca cica s-ar dori si schimbarea politicii site-ului), hai sa mai incercam o data.

Promit sa fiu eu atent la chestiile astea si sa asez pe prima pagina stiri si mai ales cronici ale CS Steaua. De exemplu, eu sunt convins ca live-ul la polo ar fi avut succes.

Usor-usor ne facem mari si, din pacate, trebuie sa avem rabdare cu problema CS Steaua...

Dragoshele, si maine e meci. Punem articol pe site, in locul aluia de hochei, urmand ca maine seara sa-l ridicam pe ala cu meciul contra Ciucanilor unde este acum?

Dragoshel03.02.2010 15:07

nu sunt dezamagit deloc. Am luat proiectul www.Steaua.ro si am crezut ca o sa am, la inceput (macar) putin ajutor si din partea acestui site, ca doar face parte din el, nu?

las' ca ne facem noi mari :D

Lari04.02.2010 10:50

Adriane, ai timp sa-i iei un interviu lui Mugur Cornateanu despre aventura lui in Ghencea? Nu de alta, dar l-a avut antrenor chiar pe Stoichita...

Stanici04.02.2010 11:05

Care le aveti cu scrisul, maine - articol despre ziua de nastere a lui Gica Hagi.

Adrian04.02.2010 11:35
Adriane, ai timp sa-i iei un interviu lui Mugur Cornateanu despre aventura lui in Ghencea? Nu de alta, dar l-a avut antrenor chiar pe Stoichita...

Se poate face. In weekend sau saptamana viitoare. E ok?

Lari04.02.2010 14:46

@Adrian

Nu e absolut nicio graba, cand poti/ai timp/chef.

E super ideea cu articolul despre Hagi. O sa dau de veste pe yahoo group.

Adrian05.02.2010 10:52

Iarasi trebuie sa imi cer scuze si sa va rog sa faceti unul din voi cronica la amicalul de azi ca eu nu il voi vedea.

Iertati-ma si va multumesc :)

Lari05.02.2010 17:43

Acum muncesc la cronica de aia de meci, mai hoooo si voi! :D

Adrian05.02.2010 19:54

Multumesc Lari pentru ajutor. De azi intru in vacanta 2 saptamani. Nici antrenamente, nici facultate, nici nimic. O sa am timp sa ma ocup de interviuri si de cronicile urmatoarelor meciuri.

Lari05.02.2010 20:15

Ce multumesc, bah, un' te crezi, intr-o asociatie de voluntari? Scoate banu'! :judge:

Vi se pare ok ideea de a-i lua un interviu lui Mugur? Sa postam intrebari? Ii intrebam si pe toti ceilalti useri ai site-ului?

Dragoshel05.02.2010 20:25

Lari, intre noi am mai incercat chestia cu intrebarile si nu am facut nimic. Hai sa cerem si parerea userilor

Lari05.02.2010 20:40

Perfect de acord.

@Dragoshel

Haidi, bre, cu live-urile de la CS Steaua si pe prima pagina la FCSteaua. E pacat sa nu facem si asa ceva, ziceti si voi baieti.

Dragoshel05.02.2010 20:43

laivuri o sa fac la fotbal pe fcsteaua.ro dar trebuie sa termine alea p-acolo...

pe Steaua.ro nu cred ca voi face weekendul asta ca sunt plecat la munte, o sa caut un om sa faca asta

Lari05.02.2010 20:45

Cate clickuri au facut live-urile la polo? Io spun ca ar fi foarte bine sa le postam si pe FCSteaua.ro, si pe Steaua.ro.

(O sa te bat la cap pana cand accepti! :yes: )

Dragoshel05.02.2010 20:47

pai nu stiu cum sa aflu cate clickuri au avut, dar mai intra lumea si pe parcurs, depinde si de ce cauta pe google si mai multe dastea :D intra lumea se strange :)

«1181920212297»