FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1202122232497»
Dragoshel13.02.2010 16:48

pai LAri, la sectiile CSA cam toate meciurile se disputa sambata, la ora apropiata.. poate daca la un simplu refresh de pagina sa se schimbe meciurile. acum apare la fotbal, dau refresh apare la volei de exemplu..

Lari13.02.2010 17:08

Mda... ai dreptate. :(

Pe de alta parte, Trestia ne-a intrebat daca ce a scris el aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry446206 poate lua forma unui articol de prima pagina. Mie mi se pare interesant. Daca e ok si pentru voi, postati-l voi, va rog, ca io-s la munci si nu stiu cand mai am timp sa intru.

Ronnie14.02.2010 07:41

Parerea mea este ca nu prea are ce cauta ceea ce a scris el pe prima pagina. Nu prea ii vad legatura.

Adrian14.02.2010 10:23

Nu. E despre olimpiada, nu Steaua. Prioritize people, prioritize!

MoWeed14.02.2010 10:50

Eu zic ca trebuie pus pe prima pagina.

Inainte de a fi stelisti, suntem romani!

Adrian15.02.2010 19:56

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/rugby...ctoriei-5518251

ia uitati-va la articolul ala. eu zic ca merita sa fie pus pe prima pagina si pe Steaua.ro

Lari15.02.2010 20:19

Indiscutabil!

Dragoshel15.02.2010 23:08
Adrian16.02.2010 07:12

Dragos

O sa vorbesc cu nea puiu sa iti mai taie din salariu. Ca vad ca nu iti faci datoria. Numa juma' de norma. Pai se poate?!

Dragoshel16.02.2010 08:11
:unsure: promit sa nu mai fac asemenea greseli. atat imi mai trebuie salariu scazut.
Marius16.02.2010 08:46

Am si eu o mare nelamurire, de ce articolele de genul asta http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/12027/ apar cu link, in special la prosport, mai rar si la gsp?

Oameni buni, o declaratie facuta la un post TV putem s-o luam si noi, cu precizarea "a declarat la x TV", fara sa mai punem linkuri catre Prosport.

Sa va amintesc cate stiri si-au facut aia de pe fcsteaua.ro si n-au binevoit macar sa mentioneze numele saitului, ca de link nici nu poate fi vorba?

Atunci noi de ce suntem mai catolici decat papa, mai ales atunci cand chiar nu e nevoie, si le trimitem vizitatori pe site?

Azzido16.02.2010 11:16

Pentru ca, speram eu, ca o sa vada si aia de la prosport ca ii bagam in seama si le trimitem trafic, iar cu ocazia asta erau si ei mai deschisi fata de noi si fata de ce aveam noi (AISS) de spus. Ceea ce s-a si intamplat. Daca stai sa analizezi, o sa vezi ca avem o expunere mult mai mare in prosport, decat in gsp, de aici si motivul pt care nu prea punem linkuri catre gsp, plus ca de obicei se foloseste tag-ul nofollow si nu ii indexeaza google ca urmare a linkului care il punem noi.

PS: putem sa facem si cum zici tu, cu "x a declarat la TV", dar de obicei lenea e prea mare...

Marius16.02.2010 12:15

inteleg asta, insa parerea mea personala e ca prosportul acorda o mai mare atentie AISS-ului pentru ca e unul din ultimele atuuri pe care le au in fata gesepeului. au prins firul asta, multumim Mihai, si trag de el cat pot, insa fcsteaua.ro, ca site de sine statator si sursa de informatii, este putin spre deloc respectat.

poate ca n-ar strica sa discutam cu seful prosport.ro despre aceasta stare de fapt, sa-i convingem sa-si schimbe abordarea.

Azzido16.02.2010 15:46

nu cred ca ai vreo sansa sa ajungi la seful prosport, iar daca ajungi ce ii zici ? bai, respecta-ne ca te futem in gura daca nu. eu zic sa ne vedem lungul nasului si sa nu ne mai comparam cu ziarele de sport, pentru ca nu avem prea multe lucruri in comun cu ei.

Adrian16.02.2010 16:19

Mariuse, site-ul asta e mult mai respectat ca gsp sau prosport. Uita-te doar la comentariile primite de articolele lor. 2 din 3 incep cu "rusine gsp/prosport".

Respectat nu cred ca e cuvantul potrivit aici.

Marius16.02.2010 17:16
nu cred ca ai vreo sansa sa ajungi la seful prosport, iar daca ajungi ce ii zici ? bai, respecta-ne ca te futem in gura daca nu. eu zic sa ne vedem lungul nasului si sa nu ne mai comparam cu ziarele de sport, pentru ca nu avem prea multe lucruri in comun cu ei.

hm, daca ai ajungi, si eu cred ca ai sanse pe criza asta, ii spui frumos ca macar numarul de vizitatori redirectionati spre site-ul de unde isi ia banii daca nu respectul reciproc, ar trebui sa ii faca sa ne priveasca cu alti ochi. binenteles, prosportul e doar un exemplu, acelasi lucru e valabil in cazul tuturor site-urilor care preiau materiale de aici.

Mariuse, site-ul asta e mult mai respectat ca gsp sau prosport. Uita-te doar la comentariile primite de articolele lor. 2 din 3 incep cu "rusine gsp/prosport".

Respectat nu cred ca e cuvantul potrivit aici.

n-ai inteles. nu-i nimic :)

Stanici20.02.2010 12:08
Lari20.02.2010 12:51

Mie personal scrisoarea aia e un fel de "eu vin sa incurajez echipa, dar Becali a omorat Steaua si multi si-au rupt legatura sentimentala cu clubul pe o perioada nedeterminata".

Nu prea as posta-o, pentru ca nu cred ca are cine stie ce valoare.

Dar nici n-as avea nimic impotriva postarii acelei scrisori.

Cum ziceti si voi.

Lari22.02.2010 14:46

Propun un articol de Geambasu: http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2010/02/2...ras-de-Romania/

A scris, ca de obicei, hei-rupist, la norma, insa ma gandesc ca poate s-ar discuta si la noi pe site de chestia asta, mai ales ca subiectul este unul destul de fierbinte.

Bogdan22.02.2010 15:05

nici chiar asa.

Lari22.02.2010 15:39

Pai nu trebuie sa fom de acord, asa cum nici eu nu sunt. Ideea e sa discutam, ca de-aia e forum, nu? Cum sa schimbam parerea oamenilor despre fenomen daca nu discutam deschis despre asa ceva?

Bogdan22.02.2010 16:21

Daca o sa postezi articolul ala o sa inceapa toata lumea sa dea un peluzisti. Oricum s-a creat o imagine ca suporterii din peluze sunt vinovati pentru ce s-a intamplat sambata.

Lari22.02.2010 16:51

Nu vreau sa insist aiurea, mai ales ca ati dus munca de lamurire cu dobitocii si la comunicatul AISS.

Ideea e ca, in opinia mea, ar trebui sa incepem sa punem degetul pe rana si cu astfel de probleme pentru ca, daca nici pe FCSteaua.ro nu abordam ca lumea asa ceva, se duce dracului totu'. Pentru ca dinamomania sau fzr problema se pune cu totul altfel...

Profit de ocazie sa FELICIT DIN TOATA INIMA persoanele care si-au batut capu' cu retardatii care au postat in ultimele 3-4 zile! Nu stiu cum ati reusit sa va pastrati calmul...

noname22.02.2010 23:57

eu nu-l suport pe geambasu dar articolul ala mi se pare f tare si f adevarat (cu cateva exceptii care pot schimba perceptia publica asupra noastra).

Lari22.02.2010 23:59

Deci pana acum este 2-1 pentru a posta acel articol de Geambasu: http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2010/02/2...ras-de-Romania/

«1202122232497»