FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1222324252697»
Azzido01.03.2010 13:29

postati pe Steaua.ro si il puneti apoi pe fcs

Lari01.03.2010 15:07

Azzido, cum se poate pune un filmulete la materialele de pe Steaua.ro? De exemplu, am smekerit un soi de rezumat al meciului handbalistilor de la Suceava:

Azzido01.03.2010 17:50

eu nu stiu cum.

Marius01.03.2010 21:01

incearca asa:

[youtube=link video]

Lari03.03.2010 12:07

Ma gandeam sa redenumim titlurile topicurilor de la celelalte sporturi cam in halu' asta: Handbal - Steaua MFA, Baschet - Steaua Turabo etc.

Nu de alta, dar suna cam ciudat, pentru mine, "Rugby - sustineti echipa campioana", de exemplu, cand altii sunt in aceasta situatie.

Dragoshel03.03.2010 12:14

Le-am modificat eu

si as mai avea ceva de adaugat. va rog ca de pe aceste topice sa stergeti orice vedeti ca este off topic. Multe dintre siturile oficiale ale echipelor CSA au link direct catre aceste topice (vezi http://www.Steaua-rangers.com/ )

Lari03.03.2010 12:48

Aceeasi rugaminte anti-offtopic o am si eu catre moderatori. E tare pacat de acele topice, dupa ce ca nu sunt nici prea populate. :(

Dragoshele, sar'na pentru modificari.

Dragoshel03.03.2010 12:49

Lari, vedeti ca si voi, redactorii aveti acces la moderare acolo ;)

np

Lari03.03.2010 12:55

Eu nu pot decat sa modific titluri, atata tot. Aaa, si sa vad IP-urile.

Dragoshel03.03.2010 13:19

maaaa, in stanga jos in orice topic ai OPTIUNI DE MODERAREE

Lari03.03.2010 13:28

Pai cum crezi ca am dat de chestia cu modificatul titlurilor, nu de acolo? Din toate butoanele alea, doar ala imi merge mie.

Precum ii spuneam si lui Azzido, oi fi eu incapabil, da' am si eu limitele mele. :))

Azzido03.03.2010 14:07

IMPORTANT

bai, haideti ca s-a modificat schimbarea: nu mai puneti linkuri deloc catre prosport,gsp& stuff.

mentionam doar in format text sursa, ca le creste alora page rankul and shit.

plus ca NU e ok sa trecem in titlul articolului sursa.

Lari03.03.2010 14:08

Esteeee, baaa, am castigaaat liiinkuuuu'!!! Linku' mooyshtilor ramane la eeeeiiiii!!! :punk:

Dragoshel03.03.2010 19:28

rog redactorii ca la scrierea unui articol sa puna si 3-4 articole asemanatoare cu cel scris de voi, sau care are ceva legatura. Prin aceasta metoda utilizatorii sitului stau mai mult pe site, si nu se mai "uita" asa de repede un articol reusit.

Lari03.03.2010 21:24

Adica sa punem linkuri in articol, sau sa dam click pe articolele pe aceeasi tema?

P.S. Te-am facut la faza cu butonu' de moderare! :king:

Dragoshel03.03.2010 21:36

dati click pe articole

da, m-ai facut. acum am dreptul sa ma apar: nu stiu la ce comenzi aveti voi acces. :P

Marius04.03.2010 12:40
IMPORTANT

bai, haideti ca s-a modificat schimbarea: nu mai puneti linkuri deloc catre prosport,gsp& stuff.

mentionam doar in format text sursa, ca le creste alora page rankul and shit.

plus ca NU e ok sa trecem in titlul articolului sursa.

multumesc, zic asta de luni de zile :)

rog redactorii ca la scrierea unui articol sa puna si 3-4 articole asemanatoare cu cel scris de voi, sau care are ceva legatura. Prin aceasta metoda utilizatorii sitului stau mai mult pe site, si nu se mai "uita" asa de repede un articol reusit.

la finalul articolului, sub nume, bagati o faza de genul citeste si: iar apoi cateva linkuri cu articole asemanatoare. daca tot suntem SEO, sa fim pan' la capat.

P.S. pentru cine nu stie inca, linkul in html se pune cu urmatoarea chestie: <a href="link" target="_blank">nume</a>

P.P.S. daca vreti sa colorati un cuvant, o fraza, o plm in interiorul articolului folositi: <b><font color="blue">nume</font></b> (iar in loc de blue puneti ce culoare vrea muschiu vostru, in engleza insa).

P.P.P.S. presupun ca bold (<b></b>), italic (<i></i>), sau underline (<u></u>) le stiti deja, deci html-ul nu mai are secrete pentru nimeni :D

P.P.P.P.S. daca platiti bine de tot, la urmatoarea intalnire tinem si un mic curs SEO :D

Lari04.03.2010 12:52

Mariuse, io zic - nu inainte sa te FELICIT CALDUROS - sa vezi cum te misti, sa nu ne platesti tu pe noi sa te scoatem din pumnii lu' Punkeru'. :D

Fane04.03.2010 13:00

Nu-i de ras,e groasa !

Lari04.03.2010 15:08

Bah, n-avem nimic de Nationala pe prima pagina. Propunere: http://sammuraysports.wordpress.com/2010/03/04/caneala/

Mariuse, Mo te-a warn-it la cererea lu' Pancaru'. :clap:

Lari05.03.2010 07:46

Pentru cine are acces in Steaua.ro.

Punem si noi o stire cu meciul de la baschet de la Sofia? Uitati una gasita de mine pe Mediafax (am completat si cu ceva chestii de pe Agerpres):

Echipa de baschet masculin Steaua Bucuresti a fost invinsă joi, in deplasare, de formatia bulgară Levski Sofia, scor 92-61 (45-26), in ultimul meci din grupa B a Ligii Balcanice.

La CSA Steaua Turabo au evoluat Alan Wiggins Jr. 15 p, 9 rec, Dragoslav Papic 9 p, Anthony Myles 9 p, Adrian Voinescu, Ronald Timus 4 p, Adrian Gutoaia 5 p, Daniel Popescu 3 p, Bogdan Popescu 7 p, 4 rec, Iulian Orbeanu 9 p, 4 rec, Andrei Badila

În clasamentul final al Grupei B, pe primul loc s-a clasat Levski Sofia, cu 18 puncte, urmată de Feni Industrija Kavadarci (Macedonia), 18 p, OKK Belgrad, 16 p, Mornar Bar (Muntenegru), 14 p, Spartak Pleven (Bulgaria), 12 p, CSA Steaua Turabo, 12 p.

Stelistii au incheiat participarea in competitie pe locul 5 din grupa B, cu un bilanț de două victorii si 8 infrangeri, adică 11 puncte.

În faza sferturilor de finală s-au calificat primele patru clasate, din grupa de sase echipe, adică Levski Sofia, Feni Industries, OKK Belgrad si Mornar Bar. Din grupa A au acces in faza sferturilor formatiile Lovcen, KK Metalac, Euroins Cherno More si Rilski Sportist.

Steaua Bucuresti nu a fost singura echipă romanească participantă in Liga Balcanica Gaz Metan Mediaș a evoluat pană luna trecuta cand a fost eliminată din cauza nerespectarii regulamentelor privind numarul jucatorilor non-europeni folositi in acelasi timp pe teren.

MoWeed05.03.2010 08:20
Mariuse, Mo te-a warn-it la cererea lu' Pancaru'. :clap:

Nu ma trada mah.

LDS05.03.2010 22:03

Nu inteleg de ce sunt oprite comentariile la articolul principal de pe prima pagina, comunicatul Peluzei Sud. Daca se doreste o punere a batistei pe tambal, in buna traditie romaneasca a ascunderii gunoiului sub pres, cel care a luat o astfel de decizie face o greseala.

In plus de asta, pe acea pagina, intre linkurile de legatura catre celelalte articole, este inserat si unul catre mizeria aia de articol a lu' Geambasu, "Ultras de Romania", ceea ce e un pic cam mult, parerea mea...

Lari05.03.2010 23:03

Eu am asociat acele articole, deci inclusiv tampeniile insirate de bou' de Geambasu. Tot eu am fost cel care a postat acel articol pe site.

Ca ne convine, ca nu, cam la modu' ala sunt priviti suporterii ferventi ai echipelor. Am si notat atunci, pe acest topic, faptul ca ar cam trebui sa ne asumam chestia asta si ca, in acele randuri, sunt si destule lucruri adevarate.

Tot eu am fost cel care l-a scos de pe prima pagina, pentru ca se pare ca doar eu si NoName am vazut niste chestii bunicele in acel editorial.

Daca deranjeaza atat de rau, il pot scoate de la comunicat, nu e bai.

Cred ca nu s-au admis comentarii la acel comunicat pentru a nu ajunge iar la istericale. Nu cred ca vreun responsabi de pe acest site si-a pus in gand sa puna vreo batista pe vreun tambal.

LDS06.03.2010 07:49
Eu am asociat acele articole, deci inclusiv tampeniile insirate de bou' de Geambasu. Tot eu am fost cel care a postat acel articol pe site.

Ca ne convine, ca nu, cam la modu' ala sunt priviti suporterii ferventi ai echipelor.

De catre cine ?

Am si notat atunci, pe acest topic, faptul ca ar cam trebui sa ne asumam chestia asta

Sa ne asumam, ce ?

si ca, in acele randuri, sunt si destule lucruri adevarate.

In orice exista un adevar, sau, mai bine zis, orice lucru are la baza un adevar... ;)

Tot eu am fost cel care l-a scos de pe prima pagina, pentru ca se pare ca doar eu si NoName am vazut niste chestii bunicele in acel editorial.

Puteai sa-l si lasi, totusi ai facut mai bine ca l-ai scos.

Daca deranjeaza atat de rau, il pot scoate de la comunicat, nu e bai.

N-as putea spune ca ma deranjeaza. Daca nu va deranjeaza pe voi, nu vad ce rost mai are sa fac eu tam-tam. Dupa cum vezi, ma bag si eu in seama pe aici de vreo doua - trei ori intr-un an, asa ca nu-i niciun bai...

Cred ca nu s-au admis comentarii la acel comunicat pentru a nu ajunge iar la istericale. Nu cred ca vreun responsabi de pe acest site si-a pus in gand sa puna vreo batista pe vreun tambal.

Daca asta se doreste, ca niste chestiuni importante sa fie trecute sub tacere, sub spiritul detinerii adevarului absolut, vezi finalul acelui comunicat "ne exprimam dorinta ca acest comunicat sa fie singura sursa de informare oficiala atat pentru suporteri cat si pentru media", atunci asa sa fie. Oricum, nu sunt departe acele vremuri in care nu va mai conta nimic din ceea ce vom mai avea de spus, unii sau altii dintre noi.

«1222324252697»