FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1272829303197»
Azzido26.05.2010 17:56

nu prea imi place ceea ce a zis Duckadam, dar articolul ala nu are ce sa caute pe site.

noi judecam fotbalistul Duckadam, nu omul. nu asta e scopul nostru.

Am sters articolul si va rog sa nu mai puneti asa ceva vreodata. nu mi se pare normal fata de cel care ne-a adus cupa campionilor.

"Cel fara de pacat sa arunce primul piatra" -foarte adevarata vorba in cazul de fata

Lari26.05.2010 18:04

Eu l-am postat si recunosc ca nu l-am citit inainte, avand incredere in Moskopole. Daca l-as fi citit, l-as fi postat aici, ca sa va dati cu parerea.

Repet ce am spus de prima data: tonul folosit a fost excesiv de dur.

Insa permite-mi sa intreb ce am intrebat si la unul din comentarii: ce aparam? Gloriile (fara demnitate) sau valorile?

Da, stiu ca tre' sa-i lasam in plata Domnului pe Duckadam si altii d-aia care declara ca "fara Becali, Steaua disparea", insa eu m-am saturat sa mature cu noi niste oameni care au ajuns sus datorita unor valori si care acum se pisa pe ele, afirmand senin ca ei stiu ce-i aia stelism, nu noi.

MEA CULPA!

Adrian26.05.2010 18:05

Din pacate, cand Duckadam zice "Fara el, Steaua nu ar mai exista.", singur face o prapastie imensa intre el si oameni ca Tudorel Stoica. Zic asta pentru ca, prin pozitionarea in spatele ciobanului, se pune si in spatele jignirilor adresate celor ca Tudorel Stoica.

Atitudinea asta prin care incercati sa impacati capra cu varza, o sa mearga doar pana la un punct. Si, din pacate, punctul ala a venit de ceva vreme, de cand a dat-o Lacatus cu "cine da in Gigi, da in mine".

Ce vreau sa zic e ca, mai devreme sau mai tarziu, tot o sa trebuiasca sa acceptam ca exista doar 2 parti, cei carora le pasa de Steaua si cei carora le pasa doar de ei insisi.

Noi nu suntem agresorii aici. Tineti minte treaba asta. In nici un caz nu suntem Gigi.

Ronnie26.05.2010 18:15

Toata lumea greseste, nu a jucat Iisus sau Sf.Petru la Steaua ca sa avem oameni perfecti, legende perfecte sau conducatori perfecti. Daca ar fi sa cautam la fiecare defecte ar trebui sa apara cate un articol jignitor despre fiecare legenda: Lacatus, Stoica, Belo, Boloni etc, pentru ca toti gresesc mai mult sau mai putin, mai devreme sau mai tarziu. Si daca am face acest lucru, cu ce ne-am mai deosebi noi de cioban?

Lari26.05.2010 18:22

Ronnie, una e sa gresesti din nestiinta, sa gresesti o data, sa dai o declaratie ok pro-Becali, cum a dat Majearu.

Da' Duckadam si Lacatus mi-au spart timpanele de prea multe ori cu pupaturile apasate pe botu' lu' nea Gigi, las-o dreaq.

Errare humanum est perseverare autem diabolicum, spuneau unii. Si cata dreptate aveau!

axl26.05.2010 18:25

Imi cer scuze ca ma bag unde nu-i treaba mea dar am un imbold.

E ciudat si, din punctul meu de vedere, gaunoasa in logica ideea stergerii articolului. Da, Cristi. Site-ul asta, D-zeu sa-i dea sanatate, a publicat articole in esenta identice, dar despre Lacatus, semnate de Gica Chiorul, Somanescu, Piece, Adrian, Marius (ultimii doi, nu va umflati in pene ca v-am alaturat acestei distinse adunaturi). Si alea n-au fost sterse. De ce? E Lacatus o glorie MAI MICA decat Duckadam?

Nu judec articolul in sine (e o mizerie) ci judec ideea publicarii/cenzurarii lui. Unde e ok sa ne oprim? Adica e normal sa-i facem cu ou si cu otet pe Stoichita,(...), Lacatus, dar undeva pe axa asta exista un mare stop exact inainte de Duckadam? Omul a spus ce a spus si actiunile lui vorbesc pentru el. E cu ciobanul.

Si asta vreau sa stiu. Unde ne oprim?

Ronnie26.05.2010 18:28

@Lari

Si faptul ca ei au declarat lucruri pro-Becali ne ofera noua dreptul sa ii jignim? Nu ma intelege gresit, dar eu nu sunt de acord sa dam in oamenii care ne-au adus cele mai mari bucurii. Daca tot nu sunt alaturi de noi in aceasta lupta cu Becali, cred ca cea mai corecta atitudine este sa ii ignoram. Parerea mea.

Lari26.05.2010 18:35

@Axl

De ce sa nu fie si treaba ta?

@Ronnie

Am spus si eu ca ar trebui, normal, sa-i lasam in plata Domnului.

Dar nu mi-ai raspuns la intrebare: ce aparam? Valorile sau oamenii (fara coloana vertebrala)?

Adrian26.05.2010 18:37

Ronnie

Si ce o sa faci atunci cand vine si Duckadam si zice "cine da in Gigi, da in mine"? O sa te opresti din protest pentru a nu-l jigni pe Duckadam?

axl26.05.2010 18:40
@Axl

De ce sa nu fie si treaba ta?

Lari, echipa redactionala impune trendul. In functie de articole apar "curentele". Nu-i treaba mea.

Adrian26.05.2010 18:43

Nu exista echipa redactionala, doar redactori.

axl26.05.2010 18:44

Inseamna ca functionam din inertie. Ca Steaua lui Oli.

Ronnie26.05.2010 18:44

@Lari

Ti-am spus care este opinia mea, oamenii care au facut glorie pentru Steaua dar care acum face declaratii pro-Becali la TV prefer sa ii ignor. In viata, nu imi sta in fire sa dau in cineva cu care am petrecut o perioada frumoasa.

Dar nici nu pot suporta sa vad astfel de articole...

@Adrian

Nu. Eu fac diferenta intre Becali si Lacatus (ca tot zici ca el a declarat asta, desi eu si mai multi am cautat in arhiva ziarelor si nu am gasit nimic) si daca Lacatus nu face diferenta intre Becali si el, ma doare-n ... Eu sunt anti-Becali, nu anti-celor care se asociaza cu el.

Adrian26.05.2010 18:44

Vezi ca stii?!

Eu sunt anti-Becali, nu anti-celor care se asociaza cu el.

Scuza-ma dar e foarte aiurea ce ai scris acolo. E ca si cum ai zice ca URSS-ul era impotriva nemtilor, nu si a natiunilor aliate cu nemtii.

Mai devreme sau mai tarziu tot veti ajunge la concluzia ca nu exista zona neutra. Veti vedea.

Lari26.05.2010 18:45
Lari, echipa redactionala impune trendul. In functie de articole apar "curentele". Nu-i treaba mea.

Eeee, draci! Orice om cu cap si cu idei e binevenit cu orice sfat/parere/opinie/articol.

Ronnie26.05.2010 18:52
Scuza-ma dar e foarte aiurea ce ai scris acolo. E ca si cum ai zice ca URSS-ul era impotriva nemtilor, nu si a natiunilor aliate cu nemtii.

Mai devreme sau mai tarziu tot veti ajunge la concluzia ca nu exista zona neutra. Veti vedea.

Nu mai compara prietene razboiul cu fotbalul. In razboi sunt adevarate tragedii, fotbalul este doar o pasiune. Aici daca Becali inchide un stadion, schimba echipamentul suntem nervosi, suparati, ca altceva nu putem face. In lupte, oamenii mor. Acolo oamenii lupta pentru familii, pentru parinti, aici noi urlam ca prostii pentru niste pustani de 25 de ani care seara se duc in Bamboo cu fel de fel de pitipoance.

Lari26.05.2010 18:59

Ronnie, pasiunea asta din ce crezi ca vine? Dintr-o atitudine gen "eee, kkt, si ce daca am pierdut"?

Eu am intrat in AISS si-n aceasta echipa redactionala pentru ca am vazut ca incercam sa aparam aceleasi VALORI. Pentru mine, chestia asta este esentialul, nu altceva, nu altcineva, oricare ar fi numele lui.

Daca Hagi, Balint, Boloni si altii ca astia o sa vina alaturi de Becali, eu renunt in secunda doi la Steaua. Fara regrete, fara nimic.

Ronnie26.05.2010 19:06

Suntem oameni, e normal sa avem opinii diferite.

Lari26.05.2010 19:09

Cine a negat chestia asta? Tocmai de-asta am si dat atatea explicatii pe marginea unui articol de care m-am dezis, din cauza limbajului folosit.

Adrian26.05.2010 19:20

Ronnie, nu ai inteles.

Nu am comparat razboiul nostru cu razboiul adevarat. Am comparat cele 2 tabere. Cei care il sustin pe becalii, nu ne sustin pe noi, sunt impotriva noastra, sunt impotriva a ceea ce facem noi, nu vor ca Steaua sa scape de jeg. Nu ii poti trata ca parte neutra sau ca aliati. Aia sunt dusmani.

Si inca ceva. Tot trebuie sa o spuna cineva asa ca o sa o spun eu.

Sa nu credeti ca, doar pentru ca au castigat cu Steaua enspemii de trofee care de care mai mare, x si y sunt mari stelisti.

Sunt oameni si oameni. Si, oricat ati vrea, nu puteti delimita omul de fotbalist. Pentru ei fotbalul a fost o meserie, atat. Sa nu credeti ca s-au indragostit de Steaua sau ca au simtit ce inseamna Steaua. Au lucrat, le-a fost bine, le-a placut. Unii au destul creier in cap si bun simt incat sa nu isi bata joc, altii nu.

Vorbim aici despre fotbalisti, nu despre intelectuali. Pe unii nu ii duce capul. E un adevar. Asa cum am mai zis, daca vrei eroi, trebuie acceptat omul cu totul, nu doar cu una si alta. Nu puteti ignora faptele rele.

Peste ani, cand o sa le povestiti copiilor vostri despre perioada asta, ce o sa le spuneti cand va vor intreba de ce oamenii pe care i-ati laudat pentru ce au facut in 86 s-au dat cu ciobanul?

Si, ca sa dau si exemplu, Duckadam nu o sa fie niciodata la fel de mare stelist ca Voinescu. Doar la performante il are Duckadam cu ceva la mana pe Voinescu. In rest...

Azzido26.05.2010 19:57
Imi cer scuze ca ma bag unde nu-i treaba mea dar am un imbold.

E ciudat si, din punctul meu de vedere, gaunoasa in logica ideea stergerii articolului. Da, Cristi. Site-ul asta, D-zeu sa-i dea sanatate, a publicat articole in esenta identice, dar despre Lacatus, semnate de Gica Chiorul, Somanescu, Piece, Adrian, Marius (ultimii doi, nu va umflati in pene ca v-am alaturat acestei distinse adunaturi). Si alea n-au fost sterse. De ce? E Lacatus o glorie MAI MICA decat Duckadam?

Nu judec articolul in sine (e o mizerie) ci judec ideea publicarii/cenzurarii lui. Unde e ok sa ne oprim? Adica e normal sa-i facem cu ou si cu otet pe Stoichita,(...), Lacatus, dar undeva pe axa asta exista un mare stop exact inainte de Duckadam? Omul a spus ce a spus si actiunile lui vorbesc pentru el. E cu ciobanul.

Si asta vreau sa stiu. Unde ne oprim?

Din punctul meu de vedere sunt doua posibilitati:

1. eu fac ce ma taie capul, sterg cand cred eu ca trebuie si ma doare in **** de ce cred userii, fac tot ce trebuie ca sa simt eu ca am facut un lucru bun, sau..

2. Eu incerc sa fac pe plac utilizatorilor siteului si incerc sa multumesc pe cat mai multa lume.

Eu cred ca articolul asta nu trebuia publicat deloc pt ca: este o insiruire de cuvinte aiurite, iar ca si mesaj sau continut nu aduce nimic bun. Se face atac la persoana si nu se iau in considerare circumstantele care au dus la o asemenea atitudine din partea lui Duckadam.

Da, ai dreptate cand zici ca sunt mai multe articole care nu aveau ce cauta pe site, dar de sters articole doar eu sau George avem acces. George nu prea se mai implica, iar eu nu pot sa fiu permanent "geana" pe site.

Cat despre limita, mi-e greu sa o definesc. Nu cred ca poate cineva sa spuna unde e ok sa...si unde nu e ok sa..

Cred ca tine de mai multe aspecte. Eu am ales de data asta sa sterg si nu o fac prea des, dar mi s-a parut un atac de prost gust asupra unui om care a reprezentat ceva pt Steaua. Iar daca ma gandesc de la cine vine articolul, ma enervez si mai mult, pt ca tipul ala il judeca si pe Hagi. Nu pe jucatorul Hagi.. Pe omul Hagi. Deci de ce as lasa sa se amestece cineva in viata privata a unui jucator ? Suntem Can-Can si nu stiu eu ? Noi am iesit pe strada in 86 pt ca niste jucatori ne-au adus bucurii prin reusita lor sportiva sau pt ca jucatorul X a avut nu stiu ce bucurie in viata personala ?

Concluzie: trebuie trasa linia intre viata sportiva si cea extra. Pe noi ne intereseaza partea sportiva.

Sunt de acord ca ar fi frumos sa fie si oameni de calitate, care sa aiba coloana, demnitate,onoare, etc

Dar daca am ajudeca din ambele directii cred ca am ramane fara glorii. Si noi si toate celelalte echipe din lume.

Putin sunt oameni, multi sunt jucatori.

Cine suntem si ce vrem pana la urma?

Adrian26.05.2010 20:00

Da' poa' sa puna cineva articolul ala aici ca sa vad si eu ce s-a scris :) ?

Dragoshel26.05.2010 20:02

redactorii pot scoate articolul de pe prima pagina, pana il sterge azzido

Lari26.05.2010 20:10

Sa ma dau de gol, sa nu ma dau... :crazy:

Eu, in admin, am niste butoane pe care scrie "sterge"... O sa sterg, de control, articolu' cu Tudorel, sa vad daca merge. Sau p-ala cu Voinescu. Ma mai gandesc! :punk:

Din punctul meu de vedere, este foarte bine ca un om sau doi sa aiba control asupra unor chestii, mai ales ca nu se poate sustine ca Azzido a facut ce-a avut chef si l-a durut in Guie de orice/oricine.

@Adrian

Te referi la articolul cu Duckadam?

Dragoshel26.05.2010 20:12

apasa pe el, si iti va aparea mesajul: " NU ORICINE POATE STERGE" te pui cu George ma.... :))

«1272829303197»