Imi cer scuze ca ma bag unde nu-i treaba mea dar am un imbold.
E ciudat si, din punctul meu de vedere, gaunoasa in logica ideea stergerii articolului. Da, Cristi. Site-ul asta, D-zeu sa-i dea sanatate, a publicat articole in esenta identice, dar despre Lacatus, semnate de Gica Chiorul, Somanescu, Piece, Adrian, Marius (ultimii doi, nu va umflati in pene ca v-am alaturat acestei distinse adunaturi). Si alea n-au fost sterse. De ce? E Lacatus o glorie MAI MICA decat Duckadam?
Nu judec articolul in sine (e o mizerie) ci judec ideea publicarii/cenzurarii lui. Unde e ok sa ne oprim? Adica e normal sa-i facem cu ou si cu otet pe Stoichita,(...), Lacatus, dar undeva pe axa asta exista un mare stop exact inainte de Duckadam? Omul a spus ce a spus si actiunile lui vorbesc pentru el. E cu ciobanul.
Si asta vreau sa stiu. Unde ne oprim?
Din punctul meu de vedere sunt doua posibilitati:
1. eu fac ce ma taie capul, sterg cand cred eu ca trebuie si ma doare in **** de ce cred userii, fac tot ce trebuie ca sa simt eu ca am facut un lucru bun, sau..
2. Eu incerc sa fac pe plac utilizatorilor siteului si incerc sa multumesc pe cat mai multa lume.
Eu cred ca articolul asta nu trebuia publicat deloc pt ca: este o insiruire de cuvinte aiurite, iar ca si mesaj sau continut nu aduce nimic bun. Se face atac la persoana si nu se iau in considerare circumstantele care au dus la o asemenea atitudine din partea lui Duckadam.
Da, ai dreptate cand zici ca sunt mai multe articole care nu aveau ce cauta pe site, dar de sters articole doar eu sau George avem acces. George nu prea se mai implica, iar eu nu pot sa fiu permanent "geana" pe site.
Cat despre limita, mi-e greu sa o definesc. Nu cred ca poate cineva sa spuna unde e ok sa...si unde nu e ok sa..
Cred ca tine de mai multe aspecte. Eu am ales de data asta sa sterg si nu o fac prea des, dar mi s-a parut un atac de prost gust asupra unui om care a reprezentat ceva pt Steaua. Iar daca ma gandesc de la cine vine articolul, ma enervez si mai mult, pt ca tipul ala il judeca si pe Hagi. Nu pe jucatorul Hagi.. Pe omul Hagi. Deci de ce as lasa sa se amestece cineva in viata privata a unui jucator ? Suntem Can-Can si nu stiu eu ? Noi am iesit pe strada in 86 pt ca niste jucatori ne-au adus bucurii prin reusita lor sportiva sau pt ca jucatorul X a avut nu stiu ce bucurie in viata personala ?
Concluzie: trebuie trasa linia intre viata sportiva si cea extra. Pe noi ne intereseaza partea sportiva.
Sunt de acord ca ar fi frumos sa fie si oameni de calitate, care sa aiba coloana, demnitate,onoare, etc
Dar daca am ajudeca din ambele directii cred ca am ramane fara glorii. Si noi si toate celelalte echipe din lume.
Putin sunt oameni, multi sunt jucatori.
Cine suntem si ce vrem pana la urma?