FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1151617181997»
Azzido20.09.2009 12:09

daca nu are cine sa scrie, luati si voi un articol din presa, gen onlinesport si postati-l pe prima pagina.

nu e suparare

MoWeed24.09.2009 14:39

Parerea mea e ca harta anti-Becali ar trebui trecuta la importante si lasata acolo.

Lari27.09.2009 00:39

Am facut eu niste modificari la acel interviu fantastic cu Domnul Ilie Savu: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/9022

Am adaugat si niste filmulete cu el, de la lansarea cartii lui Oprisan. Sunt singurele pe care le-am gasit.

Daca e ceva in neregula, nu ezitati sa faceti modificari.

Adrian28.09.2009 13:35

Ma baieti,

Vreau sa dau un anunt pentru redactori noi. Da' redactori specializati pentru meciurile echipelor de Basket, Handbal, Rugby si Hochei. M-am gandit la asta ca sa putem prezenta articole si despre meciurile acestor echipe, sa stie stelistii ce se intampla cu CSA Steaua.

Daca sunteti de acord, m-am gandit la un mic articol de genul: "Cautam redactori". Un anunt, oferta de loc de munca.

Baietii astia s-ar ocupa doar cu niste cronici de meci.

Ce ziceti?

p.s. Daca exista deja intre noi oameni care sa se priceapa la sporturile respective si care au posibilitatea sa adune informatii despre echipe, sa spuneti. Ca asa nu mai trebuie sa cautam oameni.

p.p.s. Stiu ca site-ul e FCSteaua.ro dar nu cred ca strica sa avem si informatii mai detaliate din alte sporturi.

Lari28.09.2009 15:13

Eu am acces la niste lucruri, insa nu as putea face asta in mod constant, din lipsa de timp. De fapt, pentru a fi sincer, as putea face de putine ori cronici de meci&stuff.

Mentionez ca am experienta destul de mare la scris despre extrafotbal, cu mentiunea ca, desi ma uit cu multa placere la rugby de destula vreme, nu stapanesc inca foarte bine regulile de joc.

Nu stiu cat de oportun ar fi sa anuntam in gura mare ca avem nevoie de redactori (nu vad nici un motiv sa nu), dar cred ca am putea vorbi cu Padrese ca, in loc sa scrie pe topicurile alea speciale, sa faca mici articole si sa le posteze pe prima pagina.

Mai mult, stiu ca Piece of Mind tinea legatura, la un moment dat, cu userul Saramago, o encicloopedie ambulanta de hochei (mai ales) si handbal.

Propun sa vorbim in primul rand cu Padrese si Saramago (ar fi mai bine sa vorbeasca Piece cu el, daca mai tine legatura) sa faca astfel de chestii, mai ales ca ei au o vasta experienta in domeniu.

In limita timpului disponibil, cu acceptul vostru, as putea scrie si eu despre asa ceva, atunci cand timpul mi-o permite.

MoWeed28.09.2009 15:56
Propun sa vorbim in primul rand cu Padrese si Saramago (ar fi mai bine sa vorbeasca Piece cu el, daca mai tine legatura) sa faca astfel de chestii, mai ales ca ei au o vasta experienta in domeniu.

Cu Saramago s-a mai vorbit acum ceva timp de o colaborare dar atunci a refuzat din varii motive. Ar fi ideeal sa-l atragem in colectivul de redactori

Adrian28.09.2009 19:02

Da, propun sa mergem din nou pe pistele Padrese si Saramago. Oamenii astia au refuzat sa fie redactori cand a fost vorba de fotbal si becalii. Acum, daca le zicem ca tine de CSA, sunt sigur ca vor accepta.

Lari, facem cand putem. Ca nici eu nu am facut cronicile de meci chiar de fiecare data. Acum, nu e o problema daca ratam cateva meciuri. Ca doar nu ne plateste nimeni :P

MoWeed28.09.2009 21:53

Userul rezistenta_ultras m-a rugat sa postez urmatorul articol dar eu nu am cum

PREZENTI PENTRU MM !

Desi multi probabil uitasera,in aceasta seara avem meci de Liga Campionilor la noi in templu.

Nu vreau sa sune a reclama ieftina,insa nu cred ca e prea greu sa ne rupem 3-4 ore din pretiosul nostru timp

pentru a fi acolo(macar de dragul diversitatii).

Preturile biletelor sunt la nivelul unui meci obisnuit al Stelei pe teren propriu,iar in cateva zile n-au reusit

sa vanda decat putin peste 1000 de bilete.

In calitate de gazde al acestui eveniment poate reusim totusi sa ne aducem si noi contributia in felul nostru,si

sa fim acolo,daca nu pentru Unirea Urziceni,macar din respect pentru MM si pentru tot ce a facut pentru clubul nostru.

PRETURILE BILETELOR sunt urmatoarele:

FOTOLII - 150 LEI

TRIBUNA 0 - 100 LEI

TRIBUNA I - 50 LEI

TRIBUNA II - 30 LEI

PLEUZE - 20 LEI

Lari28.09.2009 22:25

Sincer, eu nu postez asa ceva.

M-as duce, daca as putea (sunt la munca, nu am cum), dar mai mult, mult mai mult, pentru Dan Petrescu decat pentru MM.

Nu voi posta anuntul - decat daca sunt mai mult de acord ca este o idee buna - pentru ca foarte multi de pe site au considerat o idiotenie fara margini sa se faca publicitate acestui meci. Cum este o chestie prea controversata, mai vreau sa aud pareri.

Voi posta chestia asta si pe yahoo groupul redactorilor, sa vedem ce zic si "maharii".

Dragoshel29.09.2009 12:26

Cu useru padrese tin eu legatura pe mess si mai postez cate un articol despre rugby/handbal facut de el. Cred ca va accepta sa faca cronici , dar nici el nu cred ca are prea mult timp liber.

Adrian29.09.2009 12:28

Dragoshel

Vorbeste cu el si, cand poate sa faca, sunt binevenite cronicile alea.

MoWeed29.09.2009 12:35

Ideeal ar fi sa avem pentru fiecare sport un om care sa se priceapa la sportul respectiv.

Sincer sa fiu, nici niste articole(adica nu numai cronici de meci) despre sportivii CSA Steaua nu ar strica. Merita sa fie mediatizati mai mult, in special pe acest site. Poate incetul cu incetul o sa convingem mai multi stelisti sa mearga sa sustina Steaua si la alte sporturi, nu numai la fotbal.

LE: Si am si eu o intrebare: De ce s-a renuntat la postarea saptamanala a tuturor zilelor, orelor si locatiilor meciurilor echipelor Stelei de la toate sporturile?

Dragoshel29.09.2009 12:49

Deci, am discutat cu Padrese, el va continua cu stirile/cronicile/noutatile despre echipele de handbal,rugby si pe unde mai are nouati.

Acum incerc sa dau de un alt baiat care am auzit ca este in echipa de volei a Stelei.

Sper ca in scurt timp sa strang vreo 3-4 care sa acopere toate celelalte sporturi unde mai avem echipe.

@Mo tot Padrese se ocupa de asta, voi vorbi cu el sa vad de ce a incetat publicarea acelei liste.

MoWeed29.09.2009 12:53
@Mo tot Padrese se ocupa de asta, voi vorbi cu el sa vad de ce a incetat publicarea acelei liste.

Pai sa il intrebi, eu chiar consideram ideea una foarte buna.

Si cred ca ar fi bine ca baietii care se vor ocupa de asta sa primeasca acces aici. Eventual sa li se faca cont de redactor ca sa-si poata posta singuri articolele

Dragoshel29.09.2009 13:04

gata, va reaparea si acea lista pe prima pagina.

MoWeed29.09.2009 13:06

Are acces sa-si posteze singur articolele? Daca nu, il rog pe Azzido sa ii dea

LE: I-am dat mesaj si lui Saramago. Sper sa-mi raspunda pozitiv

Adrian09.10.2009 12:16

Va rog, daca puteti, oricare dintre voi, faceti cronica pentru meciul de basket al Stelei. E de la ora 1700 pe tvr2. Daca va uitati, notati marcatorii si cate puncte a marcat fiecare, omul meciului, ce nu a mers, ce a mers.Cam astea. Eu sper sa ajung la meci dar nu cred ca voi prinde primele 2 sferturi.

Etapa precedenta am ratat-o din cauza unor probleme personale.

Haideti sa nu o ratam si pe asta. Ca poate vor deveni oamenii mai interesati.

Lari09.10.2009 12:21

Din pacate, eu nu pot. Sunt la munca de la 8 dimineata, iar la 4 trebuie sa plec, am o problema personala.

SORRY!!!

Ronnie09.10.2009 15:16

Articolul Prosport: "Nu mai e Steaua, e Gigi SRL!" nu trebuia sa fie de fapt Balint:"Nu mai e Steaua, e Gigi SRL!" ?

Adrian12.10.2009 07:22

Cancanul zice ca Oli vrea 50% din Steaua.

http://www.cancan.ro/2009-10-12/Combinatie...in-Ghencea.html

Ce facem cu stirea asta?

Virgil12.10.2009 08:24
Cancanul zice ca Oli vrea 50% din Steaua.

http://www.cancan.ro/2009-10-12/Combinatie...in-Ghencea.html

Ce facem cu stirea asta?

Ma tem sa nu fie inventie. Dar de interesant, e interesant. Pune-l.

Azzido12.10.2009 19:05

foarte probabil sa fie ori o inventie, ori o alta manipulare marca Jiji, deci nu postam asa ceva.

Adrian14.10.2009 15:06

Lari, Dragos, anyone

Va rog puneti o cronica pentru meciul echipei de Baschet din cupa balcanica. E primul meci european al Stelei dupa multe, multe sezoane si, chiar daca au pierdut, au jucat foarte bine, a fost un meci spectaculos.

Dragoshel14.10.2009 19:29

am scris eu ceva despre meci. Nu am vazut meciul, dar din auzite :D

Adrian14.10.2009 21:18

Dragoshel ai facut o cronica de nota 5. Adica 10 :D

Foarte buna, cu foarte multe informatii utile.

Multumim. :)

p.s. O sa mai apelez la tine :D

Si inca un p.s.

Ce stiti despre restanta Stelei 2? Cica ieri,14 oct, au jucat restanta cu Sageata Stejarul. Vreun scor ceva?

Ca eu nu gasesc nimic. Si caut de vreo 2 ore.

«1151617181997»