FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1131415161797»
Lari25.06.2009 11:53

Azzido, am pus si numele lui Andrei Sava la articolul lui, gandindu-ma ca asa ar fi frumos: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6933

Daca ti se pare aiurea, ia-mi 50% din salariu si da-i lu' Adrian ca el m-a pus. :punk:

Lari25.06.2009 19:04

Odata cu articolul http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6942 1on mi-a trimis si o chestie cu Divertis:

Il postam la articol?

Daca da, postati-l voi sa apara ca lumea, nu doar ca un link. Nu de alta, dar n-as vrea sa fac vreun Larism iar...

@Adrian

Sa-ti stea in gat banii din salariu' meu, bah! Sau sa-i bem cu totii... :alcoholic:

Azzido26.06.2009 04:26

l-am postat

@Lari. nu e mare lucru sa-l postezi, trebuie doar copy+paste la codul embed

Bodanel03.07.2009 12:31

Propun un concurs. Sa premiem cel mai bun articol scris de un utilizator (ei ne trimit articolele, alegem cateva pe care le publicam si-l premiem pe cel mai bun) in cursul unei saptamani, luni.

Lari03.07.2009 13:17

Super idee!

Cum scriu destul de putini, cred ca cel mai bine ar fi premierile lunare.

Iar castigatorul sa NE dea de beut ca l-am premiat! :bananadance:

Bodanel03.07.2009 14:23

Eu ma gandesc ca poate mai stimulam vreo cativa care sa scrie. Mai mult continut nou, mai multe comentarii si trafi, mai multi $$$$$$

Lari03.07.2009 14:37

Eu am incercat sa vorbesc cu oameni sa scrie, dar au refuzat din diverse motive. Multi au zis ca vor reveni atunci cand vor incepe meciurile...

MoWeed04.07.2009 07:31
Numai au aceea dorinta de a fi peste, de a fi cei mai buni.

Pentru patron important este imaginea pe care si-o face de pe urma Stelei si banii pe care si-i scoate.

Pentru presa conteaza doar cine cu cine s-a injurat sicine pe cine a platit .

Rog pe cineva care are posibilitatea sa corecteze greselile ingrosate. Sunt din articolul "cine sunt eu?"

LE: La acelasi articol am mai gasit inca 3 greseli de scriere:

numai inteleg nimic din acest fenomen numit FOTBAL.Numai inteleg cine sunt eu, numai inteleg ce e fotbalul.

Cine a pus articolul fara sa-l verifice, sa-i scada nea' Puiu din salariu :D

Azzido04.07.2009 10:07

le-am corectat. eu l-am pus fara sa veriifc prea atent

Lari06.07.2009 16:00

Care e mai milos, asa, din fire, si ma ajuta cu o poza la articolul cu Krum?

Azzido,

1. putem pune si poze de pe site-ul oficial sau ne descurcam? :D

2. Am pus articolu' la Noutati. Trebuia sa aleg altceva sau e ok asa? :look:

Azzido06.07.2009 20:47

punem poze de unde putem.

furam tot. ca si ei fura de la noi.

e ok la categoria noutati

Adrian11.07.2009 11:20

Parerea mea e ca Flint, Grizzly si I.N.Money au confirmat ca redactori si ar trebui ridicati in rang :)

Lari12.07.2009 20:00

Subscriu!

Pe Flint il veti cunoaste (ma refer la cei din Bucuresti) in cel mai scurt timp. Are un program haotic si de-asta nu a apucat inca sa se inscrie in AISS. Dar e pe drum. Sper sa gaseasca o ocazie cat mai repede.

MoWeed12.07.2009 22:27

Si eu cred ca cei trei ar merita sa fie cooptati in "staff". Merita sa le dea nenea Popoviciu bani, chiar daca se zvoneste ca din cauza asta ne vor scadea noua salariile.

Lari16.07.2009 00:57

Bai, cu scuzele de rigoare (mai ales fata de Adrian - autorul - si de SteauaToronto - cel care a aranjat intr-un anume fel prima pagina), dar sa moara ma-sa daca am reusit sa postez prostia aia a mea pe pozitia a doua in prima pagina. FMM!!! Am vrut sa las articolul lui Adrian pe prima pozitie, dar mi-au iesit toate combinatiile posibile, numa' aia nu. Am lasat asa gandindu-ma ca dam ceva nou de citit oamenilor. plm...

:blush:

Rugaminte: reasezati voi, va rog mult, prima pagina, ca pe prima pozitie trebuie sa fie - dupa parerea mea - avancronica meciului. Doar daca voi credeti ca merita lasati ce-am tastat eu pe pozitia a doua (ma gandeam ca ar fi cool sa avem o avancronica si-o chestie pe prima pagina).

Daca nu considerati ca randurile mele sunt ok... :tomato:

P.S. Bah, nu fitzi tzigani si nu-i spuneti lu' nea Puiu de incident! Fac cinste!

Adrian16.07.2009 08:38

E bine asa cum e Lari, stai linistit!

much later edit

Boyos, articolul publicat azi de mine, "Adevarul", raspunsul dat articolului din ziarul "adevarul", mi-l asum in totalitate. Poate ca vor pleca multe certuri de la el dar cred ca e bine ce am facut. Nu se poate sa ne lasam calcati in picioare de niste jeguri si nici sa stam cu mainile in san in timp ce niste tradatori dau vina pe noi pentru a proteja adevaratii vinovati.

Lari28.07.2009 18:44

Cand aveti timp, faceti-va mila de-un biet incompetent si explicati-i cum se face sa asezi in articol in pozitia a doua in prima pagina.

Sar'naaaa anticipat!

Virgil29.07.2009 07:21

Iti spun din ce-mi mai amintesc. In prima pozitie era intotdeauna avancronica, iar in a doua, articolul zilei.

Lari29.07.2009 12:50

Io nu am decat articol de tip cronica/avancronica si articol de tip principal.

Oricum am facut, tot primu' se duce... :huh: Am dat chiar sa-l inlocuiesc p-ala de pe pozitia a doua cu altu' si s-au intamplat urmatoarele: ala nou s-a dus ca paduchele, pe prima pozitie, ala de prima pozitie a iesit cu totul din prima pagina, iar pe pozitia a doua nu a ramas nimic.

:blink:

Virgil29.07.2009 12:53

Nu-ti mai bate capul SuperFinule. Lasa-l cum a cazut. Inseamna ca asa trebuie sa fie.

Lari29.07.2009 14:00

Nu cred, SuperNashule, ca unii reusesc sa le puna cum trebuie... :shifty:

Da' vad ca nu vrea sa dea nimeni din casa... :rolleyes:

bodanelu31.07.2009 13:24

Se poate face un sondaj.. sau un articol ca o dezbatere cu intrebarea: Daca Romania ar fi interzisa 5-10 ani din cupele europene (so, niciun venit major) cat ar sta Becali la Steaua?

Lari31.07.2009 13:46

Tare ideea...

Dar cred ca ar sari toti berbecii - posibil si turbatii din presa - ca nu ne sta capu' decat la distrugere si la violente.

Votez ca sunt nehotarat!

Stanici06.08.2009 21:12

Ba, ce pulamea?!! Ati scos articolul care incepuse deja sa fie comentat, ati bagat altul, plm..

Azzido06.08.2009 22:35

taci ma in plm

ca l-am rezolvat eu...in plm :))

«1131415161797»