FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1141516171897»
bodanelu23.08.2009 08:38

cu dedicatie de la domnul Dan_Original_TB96 direct din America:

http://i219.photobucket.com/albums/cc182/s...s/sjultras1.jpg

http://i219.photobucket.com/albums/cc182/s...s/sjultras4.jpg

Echipa: San Jose Earthquakes din state.

le arunca cineva pe prima pagina cu un text langa ele?

multumesc

Stanici23.08.2009 11:47

Vrea si un jurnalist de la Caccan, pe sport-Steaua, membru AISS, sa ii ia un interviu baiatului din California. Cativa dintre voi il cunoasteti, stiti ca e baiat de treaba. Credeti ca se poate sa il ajutati cu o adresa de mail, ceva?

P.S. In legatura cu incidentul de la Dealul Negru, din deplasarea de la unguri, a fost singurul care a scris pro-suporteri si impotriva jandarmilor.

Daca aveti raspuns, dati un bip, ceva, s-ar putea sa nu fiu pe forum pt putin timp.

LE http://www.cancan.ro/2009-07-24/Au-dat-cu-...in-autocar.html

bodanelu25.08.2009 13:12

modifica cineva articoul cu huliganismul?

Aceasta afirmatie nu este greu de demonstrat - va invit doar sa deschideti vizitati site-ul jandarmeriei centrale sau a vreunei divizii locale si veti vedea inca de pe prima pagina, invariabil, imagini de la un meci de fotbal.

ori deschideti ori vizitati

Lari25.08.2009 13:29

Ma ocup.

LE: Rezolvat.

Lari26.08.2009 15:02

Am modificat eu articolul cu Alina Dumitru si am pus toate rezultatele inregistrate de ea azi.

Ce pacat ca a ratat aurul!

Azzido27.08.2009 05:28

atunci cand postati articole preluate din presa, jos la semnatura rog sa postati un cod de genul:

<a href="http://www.steauafc.com" style="color: #2B60DE">SteauaFC.com</a>

rog sa se aplice chiar daca e vorba de siteuri gen gsp sau prosport.

in loc de www.steauafc.com, trebuie pus linkul direct catre articolul respectiv.

de asemenea puteti sa puneti si linkuri de genul asta si in interiorul articolului (cand e cazul) si ar fi chiar indicat sa bolduiti si sa va folositi de caractere italice.

Lari27.08.2009 05:35

OK.

Ni s-a batut obrazul, sa inteleg?

Intreb ca fapt divers, pentru ca normal asa e, cu link, cu tot tacamu'.

Azzido27.08.2009 08:08

nu asta e motivul pentru care ziceam sa postam linkul.

facem asta pt ca da bine pe google.

e un mic truc de optimizare a siteului si o eventuala crestere a page rankului

Lari30.08.2009 14:06
atunci cand postati articole preluate din presa, jos la semnatura rog sa postati un cod de genul:

<a href="http://www.steauafc.com" style="color: #2B60DE">SteauaFC.com</a>

rog sa se aplice chiar daca e vorba de siteuri gen gsp sau prosport.

in loc de www.steauafc.com, trebuie pus linkul direct catre articolul respectiv.

de asemenea puteti sa puneti si linkuri de genul asta si in interiorul articolului (cand e cazul) si ar fi chiar indicat sa bolduiti si sa va folositi de caractere italice.

Am postat un editorial de Radu Naum pe prima pagina, si am pus link catre locul de unde l-am pescuit. Sper ca e ok: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/8428

Mentionez ca nu sunt de acord cu ce afirma tampitu' (o fi bine sa citesti doar presa sau doar ce-ti place si apoi sa vii cu niste verdicte? :wall: ), dar m-am gandit ca ne poate servi ca baza de discutie pentru niste chestii interesante.

Lari31.08.2009 01:10

Vad ca stam cam prost la capitolelele rezultate si clasament. Habar nu am cine se ocupa de asa ceva, dar ma ofer sa dau o mana de ajutor.

MoWeed31.08.2009 01:17

Daca nu ti-au intrat banii pe card, normal ca vrei sa pari activ

Fane01.09.2009 11:01

E foame da` bani...e foame da` bani..baeti !

Lari01.09.2009 12:02

Bine CA COmentati de pe margine mancand seminte, in loc sa dati o mana de ajutor... :ce_oameni:

Dragoshel01.09.2009 12:08
<br />Vad ca stam cam prost la capitolelele rezultate si clasament. Habar nu am cine se ocupa de asa ceva, dar ma ofer sa dau o mana de ajutor.<br />
<br /><br /><br />

eu ma ocupam si inca ma ocup, dar cum v-am mai zis am probleme cu calculatorul..

Lari01.09.2009 12:19

Nu stiam, sorry! BAFTA cu ala micu' :)

MoWeed01.09.2009 19:07

Am vorbit cu userul Maye si zicea ca are niste articole interesante despre modul in care Jiji a preluat Steaua, din presa vremii. A zis ca mi le trimite dupa ce gaseste unde sa le scaneze. Nu le postam si noi undeva?

Lari01.09.2009 23:02

Stiti cum sa dati de mine, de Adrian...

Propun sa fie postate la Istorie.

Virgil07.09.2009 10:37

Material pentru pagina I-a:

Dosarul lui Becali, aproape de final

Silvana Pãtrãșcanu

Luni, 07 Septembrie 2009

Dosarul finanțatorului echipei Steaua, Gigi Becali, în care este acuzat de sechestrarea nelegalã a unor persoane, este în fazã de finalizare, anchetatorii citând pentru astãzi și mâine ultimii martori, propuși de apãrare, susțin surse judiciare.

Finanțatorul echipei Steaua a fost eliberat condiționat în 17 aprilie, ulterior el a fost ales ca europarlamentar, ceea ce a fãcut ca dosarul de cercetare penalã sã intre în competența procurorilor Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, care au continuat cercetãrile în dosarul în care Gigi Becali a fost pus oficial sub acuzare, pentru sechestrare de persoane, de cãtre Parchetul Tribunalului București.

Astfel, dupã ce au fost strânse toate probele, expertizele efectuate, urmând a fi audiați ultimii șapte martori, propuși de Becali, procurorii vor trece la faza finalã de prezentare a materialului de urmãrire penalã, spun sursele citate.

În 17 aprilie, Gigi Becali pãrãsea arestul preventiv, dupã ce a fost eliberat sub control judiciar, instanța Tribunalului București admițând recursul acestuia împotriva deciziei Judecãtoriei sectorului 1 - care apreciase cã nu se modificase temeiul legal care a stat la baza arestãrii lui Becali, cu atât mai mult cu cât în dosar mai fuseserã arestate alte persoane.

Becali este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, faptã pedepsitã cu închisoare de la șapte la 15 ani (dacã fapta este sãvârșitã prin simularea de calitãți oficiale, prin rãpire, de o persoanã înarmatã, de douã sau mai multe persoane împreunã sau dacã în schimbul eliberãrii se cere un folos material sau orice avantaj).

Faptele lui Becali, pedepsite cu 15 ani închisoare

Potrivit anchetatorilor, Gigi Becali le-a cerut gãrzilor sale sã-i gãseascã pe cei care i-au luat autoturismul, sã-i ducã la sediul PNG, unde hoții au fost puși sã dea declarații scrise, în care consemnau cã ei sunt cei care au furat Mercedesul finanțatorului și cã nu vor reclama Poliției faptul cã au fost urmãriți cu mașinile, urcați cu forța în vehicule și duși în Pipera.

Unul dintre hoți a fost împușcat, glonțul de cauciuc fiind scos din piciorul victimei la barul din Pipera, care de fapt este sediul Partidului Noua Generație (PNG).

Instanța i-a impus lui Gigi Becali sã nu pãrãseascã Bucureștiul sau județul Ilfov fãrã o încuviințare prealabilã din partea anchetatorilor, sã se prezinte ori de câte ori este citat la instanțã sau la Parchet și sã nu se apropie de pãrțile vãtãmate din dosar, de martori sau de cei "alãturi de care a comis fapta".

Hoții, cercetați în libertate

Becali fusese arestat în 3 aprilie, fiind acuzat, inițial, alãturi de alte cinci persoane - Cãtãlin Otto Zmãrãndescu, ªtefan Dediu, Nicolae Dumitrașcu, Dumitru Beciu și Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal, infracțiune pedepsitã cu închisoare de la 7 la 15 ani. Cei șase au fost acuzați cã, în ianuarie, au prins și sechestrat trei bãrbați care îi furaserã mașina omului de afaceri.

În 14 aprilie, respectiv în 17 aprilie au mai fost arestate douã persoane în acest caz, una dintre acestea susținând cã ea este cea care a comis faptele de care au fost acuzați Becali și Zmãrãndescu.

Ulterior, au fost arestați și hoții mașinii lui Becali, dar la scurt timp o parte dintre aceștia au fost eliberați, fiind cercetați în stare de libertate.

sursa: evz.ro http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...roape-de-final/

Lari09.09.2009 07:54

Am pierdut sirul evenimentelor: pana la urma mai trecem si TV care da meciu' urmator sau nu?

Azzido09.09.2009 11:47

daca stim postul TV, il si trecem.

daca nu...aia e

problema este ca se schmba datele astea destul de des, iar eu nu am timp sa stau in fiecare zi sa urmaresc modificarile lor

Lari09.09.2009 12:07

In limita timpului, promit sa ma ocup eu.

Dragoshel09.09.2009 14:21

o sa reincep comentariul live al meciurilor.

o sa imi mai caut inca un om care sa ma inlocuiasca cand beau prea mult si nu ma trezesc sa vad meciul, iar ca prima va primi bonurile mele de masa(cate mai am...)

VOTATI Dragoshel in alegeri!

Lari15.09.2009 08:28

Mi se pare cam tendentios sondajul de pe prima pagina.

In opinia mea, ar trebui sa punem si o varianta simpla, gen "Am incredere in Panduru", chiar daca stim niste lucruri, chiar daca istoria foarte recenta ne-a aratat si alte lucruri.

MoWeed19.09.2009 20:52

Baieti, Adrian nu poate sa scrie avancronica si cronica meciului echipei a 2-a de la Ramnicu Sarat.

Scrieti-le unul dintre voi care aveti timp.

MoWeed20.09.2009 11:45

Adrian nu poate scrie nici cronica meciului cu Pandurii. Nu se poate ocupa cineva din ceilalti redactori?

«1141516171897»