FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru Marian si Steaua: Desteapta-te Romane!

«1345678»
vlad7516.02.2009 06:43

Vitejii mei,

Mi-ati sters postul.Probabil ca vi sa parut off-topic si irelevant. Ce dracu?Se pune cumva de o revolta ?

Nici nu iesiti bine din casa si veti constata ca e putin cam frig,a plouat si va veti murdari pantofiorii. A crescut putin adrenalina in toti si gata:"sa moara,sa faca,ii sparg".

Mi-ati sters postul.Asta da tiganeala! In sfarsit,un moderator a avut curaj sa puna punctul pe i si a facut un gest in sensul asta. Banuiesc eu cine . Cineva caruia nici macar un fir de par nu i-a aparut pe fata, cineva care ,daca nu-i taie mamica o felie de paine zace mort de foame prin casa,cineva care...

Si acel cineva vrea sa faca moarte de tigan.Gargara multa ,fapte putine.

Repet si aici pe fcsteaua.ro cum o fac si-n viata de zi cu zi:

" Stie cineva cine este Gheorghe Lala?"

Repede pe google si-mi veti da raspunsul!

Nu mai scriu pe topicul asta ca este exclusivist.

Viva la revolucion! :yawn:

Marius16.02.2009 06:47
Viva la revolucion! :yawn:

Ca bine zici Vlad :) Apropo, niciun topic nu e exclusivist.

Si ca sa vezi, desi probabil stii, ca sunt multi oameni cu capul pe umeri, uite ce scria axl ieri, dar intr-o forma putin diferita:

Ma suna prietenii, rand pe rand, si ma invita la un cico sa-mi spuna ceva. Merg, ca sunt o fire comunicativa.

"Bai, Chela tembela (subsemnatul, pentru cunoscatori), ce te-a apucat, bai, cu tiganii, te-ai trezit avocat la spurcaciuni? Nu vezi, boule, ce fac astia, ca infing cutitu si dupa aia se jura ca au fost provocati de majoritate, ca n-au drepturi si de lucru si de aia scot smardoiu, te ciordesc si te lasa nud, numa cu pretioasa-ti constiinta?"

Sau: "nu stiu cum sa-ti spun, dar ai cam luat-o razna, nu vezi ca te fac aia ungur tigan? Ce vii cu amintiri din copilarie, ai vazut tu drac mort?"

... Cu capul intre urechi, amarat ca personajul Calu cand ii spune Pistruiatul ca e prost ca o pisica, imi tarasc picioarele spre casa, decis sa salvez lumea.

Umflu trei pite cu cascaval si brusc, stomacul plin da desteptarea. Imi var cosorul in jeb, colegul de camera isi ascute coasa, chit ca-i iarna, si la arme, zic.

Pe primul l-am gajbit in metrou. N-a apucat sa zica nici "ghiertis arem". Pe al doilea l-am ratat, ca a luat-o la goana, si de nervi ne-am dus la gara, sa dam iama in florarese.

Apoi am luat la rand ong-urile, de unde am obtinut bazele de date zicand ca le ducem napolitane.

La finalul zilei, fericiti, am insemnat pe usa cinci sute de liniute, am pus cornu-n perna si de dimineata am luat-o de la capat, si tot asa pana am belit toata suflarea tiganeasca.

Apoi ne-am uitat la televizor. Ce frumos, ce sincer, ce curat, ce lume mai buna!

Barosanii au renuntat sa mai caute petrol si au bagat la toata suflarea energie termala si solara, moca. Apoi au incarcat in camioane salam cu unt si medicamente pentru copiii din Africa.

La simpozionul de la Davos n-a venit nimeni, ca smecherii au ramas acasa sa se uite la film - e bolnava Lassie! Apoi au scos tot din banci si au revarsat peste lenesi.

In Bucuresti nu se mai aud claxoane, oamenii intarzie la serviciu deoarece se imbie unii pe altii sa treaca frumusel. La cinematograf nu mai fosneste nimeni staniol, tinerii nu se mai gandesc la iarba si fac coada la centrele de inchirieri ca sa vada "Liceenii", curva din Basic Instinct s-a calugarit.

Pasarile migratoare nu mai umbla teleleu, au devenit responsabile, si-au tras garsoniere. Cucii nu mai dau ouale spre adoptie, iepurasii joaca table cu vulpile, acvilele au grija de puii iesiti de sub closca.

Magistratii au devenit corecti, te dau cu capul de masa daca le oferi ceva, medicii s-au mutat in camerele de garda, dascalii plang de ciuda daca le cresti lefurile cu 50 la suta.

Dar daca visam cu ochii deschisi? Daca lumea nu-i mai buna desi i-am exterminat pe tigani? Nu-i nimic, purcedem dupa acelasi model cu negrii, ungurii, jidovii si galbejitii, pana ramanem numai noi, poporul roman arian.

Cristian Mihai Chis

sursa: http://www.ziare.com/_b_Editorial____b_Sa_...ni_-680214.html

Bodanel16.02.2009 09:01

Codul penal trebuie inasprit indiferent de etnie insa eu as merge pe alta varianta. Furi o gaina prima data 1 an de puscarie cu suspendare. Furi 100 de milioane prima data 5 ani de puscarie. Furi a doua oara 25 de ani (posibilitate de eliberare conditionata in 15 ani). Talharie, viol 15 ani prima data, inchisoare pe viata a doua oara. Crima - inchisoare pe viata (eu, personal, sunt impotriva pedepsei cu moartea) cu posibilitate de eliberare conditionata dupa 25 ani pentru cei care au omor prin imprudenta.Trafic de droguri si carne vie - inchisoare pe viata fara posibilitate de eliberare conditionata. In 5 ani daca s-ar aplica pedepsele astea ar fi curatenie pe strazi.

Marius16.02.2009 09:17
In 5 ani daca s-ar aplica pedepsele astea ar fi curatenie pe strazi.

Si construite inca 5.000 de puscarii si suplimentat bugetul Administratiei Penitenciarelor cu, sa zicem 5.000 %. :)

Bodanel16.02.2009 09:22

@ Marius

Sunt de acord ca nu vor fi cheltuieli mici dar eu zic ca merita. In afara de asta ai putea pune detinutii la munca.

Marius16.02.2009 09:35

Stai sa ne intelegem. Nu poti spune ca "vor fi cheltuieli mici". Vor cheltuieli imense, incepand de la amenajarea spatiilor pentru luare in custodie, hrana sau chiar suplimentarea numarului de functionari din sistem (procurori, judecatori, grefieri, gardieni, bucatari etc.). Apoi, suplimentand bugetul de la Justitie se va lua din alta parte. De unde? pai sanatate, aparare, educatie si toate celelalte. Dupa care vom avea o alta tema de discutie:"merita sa intretinem tiganii daca luam bani de la alte arii foarte importante?":)

Si apropo, nu poti sa "pui pe cineva la munca", fie el si puscarias, fara a avea acordul lui. Asta daca nu cumva revenim la dictatura. Dar, daca revenim la dictatura, nu ne mai putem plange de reala problema a legii 208 sau a pasapoartelor biometrice :)))

vlad7516.02.2009 09:47

Stie cineva cat papa un puscarias pe luna de la bugetul de stat? Adica statul ala de-mi ia mie si voua taxe? Stie cineva cat lua o mamica ? maxim 800 de lei pe luna.Acum au schimbat astia putin plafonul la mamici.

PS Din cate imi amintesc ,era vorba de o suma in jur de 2500 de lei.Trai pe vatrai puscariile astea.

Marius16.02.2009 09:54

Lasa Vlade, e mai bine sa-i jupuim de vii, sa-i punem la munca, sa-i sterilizam si sa le tatuam niste numere de identificare pe corp. Da', parca au facut unii treaba asta si n-a fost foarte bine.

dar, fiindca Mihai a intentionat, sper, sa discute si despre marian cozma, devenit peste noapte erou national din anonim jucator de handbal, uite ce reactie au avut ungurii aia mult huliti, din care unii vor sa faca sapun sau nasturi:

vlad7516.02.2009 10:04

Nu vreau sa vorbesc cu pacat,dar daca e sa ma apuc sa dau cateva cautari pe net va pot pune o caruta de linkuri in care presa noastra ,cea plina de compasiune, l-a luat la p... pe Marian Cozma cand handbalistul nu si-a mai dorit sa joace pentru nationala Romaniei intentionand sa ajunga in tricoul nationalei maghiare.

Credeti ca si din acest motiv l-au iubit si ungurii pe Pasarila?????

Il urmaream pe Cozma mai demult si nu am avut niciodata senzatia ca poate ajunge la Barcelona sau Kiel cum tot mananca astia rahat. Era un jucator modest d.p.d.v.d tehnic. Atu-ul lui era doar inaltimea.

In orice caz, odihneste-te in pace Marian Cozma!

Mihai Somanescu16.02.2009 10:27

Marius, daca un international roman care juca la o echipa detinatoare a unui trofeu european, ti se pare un anonim, e clar. Eu zic ca trebuie sa asteptam sa moara Mariana Nicolescu, Tudor Gheorghe, Gheorghe Dinica, Cristi Chivu si Andrei Pavel inainte sa ne suparam.

"Anonimul" Marian Cozma a jucat pe la niste mondiale, a cantat imnul de cateva ori, chestii de-astea. Dar nu-i asa, "n-are valoarea mea", ca sa citez niste versuri favorite de-ale ciobanului.

Lasa Marius, n-avem nevoie de astfel de eroi nationali, avem nevoie de fotbalisti betivi, care "e cunoscuti", de personaje grobiene care nu sunt prosti " de se c... pe ei". NU de Marian Cozma.

Ungurii huliti de multi au iesit pe strazi. Adevarul e ca la noi, mai catolici decat papa, trebuie sa fii "da valoare" ca sa ne pese. Exact lipsa asta de unitate si de solidaritate, cu orice bun roman, chiar si anonim, ne-a adus in situatia asta.

Marius16.02.2009 10:30

Sunt uimit ca te-ai legat doar de exprimarea mea, care, fie vorba intre noi, era mai mult o ironie. Ar avea rost sa incepem sa explicam pe aici ce inseamna regula jocului pasiv in handbal, cand si de ce sa da 9m sau 7m (asta ca realizezi ca "auzisem" cumva de Cozma inainte de acest incident regretabil)?

en fine, cum spune germanul :)

Joga Bonito16.02.2009 10:58
Deci pana acum avem asa:

1. Sa ne ridicam, sa ascultam cu atentie imnul si sa spunem GATA!

2. Sa se faca nasturi din ei.

3. Sa nu mai fie protejati de guverne, sa plateasca pt ceea ce fac rau si sa fie remunerati doar cei care lucreaza cinstit.

4. Trebuie facut ceva la nivel institutional.

cu inevitabilul

5. Nu se poate face nimic la nivel institutional.

6. Trebuie facut ceva.

7. Trebuie incercata o alternativa.

8. Sa li se ia copiii si sa se dea spre adoptie.

si eu

9. Sa-i adunam in lagare de concentrare, sa le tatuam cate un numar de identificare, sa-i pacalim ca-i ducem la dus dar de fapt sa-i gazam. Sa-i ingropam in gropi comune si-apoi s-o punem de-un chiolhan.

E clar ca nu trebuie chiar omorati rromii. Dar ceva trebuie facut, toleranta noastra a devenit de-a dreptul imbecila.

Mihai Somanescu16.02.2009 11:16

@Marius

Tocmai ca era o ironie. Asta era si ideea. De fapt, asta e si problema. Moare unul, gasim o ironie. Mor 100., tot gasim. Mor 1 milion gasim si atunci. Moare Romania, asta da ironie.

Bodanel16.02.2009 11:39

@ Marius si Vlad75

Ii pui la munca in felul urmator. Deschizi fabrici pe langa puscariile aste a si ii platesti cu minimul pe economie. Cand ai in fata 25 de ani de puscarie si ti-a ramas familia afara care crapa de foame stai si te gandesti de 2 ori daca n-ar fi bine sa muncesti cat de cat ca mai trece timpul si 25 de ani.... Nu vor iesi toti la munca asta e clar dar vor iesi suficient de multi incat fabricile sa faca un profit bunicel. In felul asta si sistemul va strange niste bani (fabricile vor plati si ele ceva), astia vor face si ei ceva. Care nu vrea sa iasa la munca o sa-l apuce pandaliile dupa vreo 5 ani si vor incepe sa se omoare intre ei.

Mihai Somanescu16.02.2009 11:56

@cei care vor ca autoritatile statului sa aplice legea

"Asasinarea handbalistului Marian Cozma a stirnit un imens val de revolta la adresa infractorilor tigani din Ungaria, dar si a celor din tara noastra, printre persoanele afectate indirect de tragedie fiind si celebrul interlop Ion Balint, alias Nutu Camataru. Aflat in arest inca din iulie 2004, acesta a apelat la diverse tertipuri pentru a parasi puscaria inainte de termen, solicitind eliberarea conditionata pe motiv de… buna purtare!

Mutat spre finalul anului trecut de la Penitenciarul Jilava la inchisoarea din Slobozia, pentru a scapa mai usor de ochii opiniei publice, el a primit aviz favorabil din partea judecatorilor din orasul ialomitean, cu citeva zile inaintea Craciunului. Parchetul a depus imediat contestatie, iar cazul urma sa fie finalizat pe 11 februarie, cind Nutu astepta eliberarea, conform promisiunilor facute familiei sale de catre magistrati.

Surpriza a venit in seara dinaintea sedintei de la Tribunalul Ialomita, cind magistratii au primit un telefon de atentionare, pe "firul rosu", direct de la Ministerul Justitiei: "Aveti grija ce faceti miine, cu Nutu, pentru ca daca ii dati drumul, ne omoara lumea pe toti. Iese revolta impotriva tiganilor, dupa ce a murit handbalistul Cozma". Crima de la Veszprem si ura adunata de populatie impotriva infractorilor tigani i-a speriat si pe politicienii romani, care au preferat sa abordeze diplomatic cazul Camataru.

Spre stupoarea si furia clanului Camataru, verdictul nu a fost favorabil, dar gasca de tigani a fost calmata rapid: "Mai aveti rabdare doua saptamini, pina se mai linistesc apele cu Cozma, dupa care il bagam din nou in Comisia de Eliberari Conditionate".

Noapte buna copii.

vlad7516.02.2009 11:58

@Bodanel

Ar fi cazul ideal,dar .... Iti imaginezi ca ii va arde cuiva de munca? Sunt multi nevinovati in puscarii?

Daca le ardea de munca si de seriozitatea nu ar fi ajuns la bulau. Nu-i mai poti integra in societate. Li se rupe lor de familie,daca le pasa erau oameni seriosi. Noi sustinem financiar pe borfasi si-n puscarii.Asta-i realitatea,restul ,cu sangele care clocoteste in venele noastre,dorinta de dreptate sunt doar fanteziile si visele noatre noaptea.Am vrea si noi un Zorro,un Superman,un Spiderman. Visam cai verzi pe pereti. Ma lupt eu cu raufacatorii,promit.Dar voi promiteti ca veti avea grija de copii si sotia mea dupa ce " voi face eu dreptate"? Promiteti?Hai sa ne trezim si sa aterizam cu picioarele pe pamant. Sa lasam Justitia,Politia,DNA-ul si altele "sa faca" dreptate.

Surpriza a venit in seara dinaintea sedintei de la Tribunalul Ialomita, cind magistratii au primit un telefon de atentionare, pe ?firul rosu?, direct de la Ministerul Justitiei: ?Aveti grija ce faceti miine, cu Nutu, pentru ca daca ii dati drumul, ne omoara lumea pe toti. Iese revolta impotriva tiganilor, dupa ce a murit handbalistul Cozma?.

Cat de prosti ne cred astia! L-am auzit si pe Dorin Marian la un post TV ca guvernul lucreaza in slujba cetateanului pana in ultima zi de mandat,inclusiv. De ce ne revoltam noi ca a dat Guvernul vreo 3 ordonante de urgenta prin care indeparta resursele noastre?

Daca nu l-as fi cunoscut pe unul ca Dorin Marian as fi crezut ca dormim linistiti ,pentru ca ei vegheza la siguranta noastra. Ce bine ca a ramas Nutu la racoare,altfel iesea macel.Ii si vad pe tarani cu furci si topoare pe strazile Bucurestiului. Iar pe mineri plantand panselute.

andromopa16.02.2009 12:36

Un singur lucru vreau sa spun...in special pentru Somanescu si toti cei care sustin eradicarea tiganilor.

In primul rand, sunt roman ortodox, bunica a fost evreica iar prin traditie se considera ca si eu sunt. Sa eradicam o specie este mai mult decat un abuz si o ipocrizie. Cati din tara asta sunt romani get-beget? Cu tot respectul, dle Somanescu dar de unde stiti dvs ca stra-stra-bunica dvs nu s-a dus la arat pe camp intr-o zi unde i s-au aprins calcaiele dupa un tigan negustor care trecea pe acolo prin sat?

Sa doresti eradicarea unei etnii in conditiile in care niciunul dintre noi nu poate afirma carei etnii apartine este o ipocrizie. E la fel cum declara americanii aia din Sud, "i`m a patriot. i`m a real american" si injura orice natie de la negri la chinezi. ar trebui sa le dea cineva peste fata si sa le spuna ca in mod cert, saracul redneck se trage dintr-un irlandez sarantoc plecat de acasa sau dintr-un italian cersetor plecat spre o lume noua.

nu iau apararea tiganilor...si eu ii urasc.insa trebuie gandit foarte bine aici. daca vorbim de eradicarea lor sau de limitarea drepturilor, atunci se creaza un precedent si poate in viitor vom vorbi despre limitarea evreilor sau a togolezilor. atentie.

Mihai Somanescu16.02.2009 13:18

Stiu sigur ca stra-stra-stra-bunicii mele nu i s-au aprins calcaiele dupa vreun tigan. Asa cum nu stiu asta despre tine.

Comparatia cu americanii e absurda. In timp ce ei sunt de vreo 400 de ani veniti cu vaporul acolo, noi suntem ramasi aici de ceva mai mult timp.

Cand o sa apara gasti de togolezi care omoara romani nevinovati, mai discutam. Cat despre evrei, mai bine abtine-te. Cu tot respectul.

dee16.02.2009 13:19
Sa doresti eradicarea unei etnii in conditiile in care niciunul dintre noi nu poate afirma carei etnii apartine este o ipocrizie.

Asta spuneam si eu, ca nu ai cum sa dovedesti sigur apartenenta la o etnie, pe langa faptul ca nimeni nu-ti da dreptul de a-i eradica pentru ca sunt ceea ce sunt si nu datorita faptelor pe care le comit. Insa oamenii gen Tupac, 3456, trestia , Somanescu se si viseaza intr-un grup armat pentru purificarea etnica care incendiaza lunar cate o tabara nomada , un sat tiganesc sau un palat, pentru a le mai da o lectie severa alora si a avea satisfactia ca au mai scapat tara de cateva "gunoaie"

nerealizand ca , prin ceea ce fac si propun, sunt la randul lor "gunoaie" care vor fi distruse prin lege, o data cu eradicarea tuturor infractorilor care au mai ramas in tara dupa valul de mazilire a tiganilor.

andromopa16.02.2009 13:23
Stiu sigur ca stra-stra-stra-bunicii mele nu i s-au aprins calcaiele dupa vreun tigan. Asa cum nu stiu asta despre tine.

Comparatia cu americanii e absurda. In timp ce ei sunt de vreo 400 de ani veniti cu vaporul acolo, noi suntem ramasi aici de ceva mai mult timp.

Cand o sa apara gasti de togolezi care omoara romani nevinovati, mai discutam. Cat despre evrei, mai bine abtine-te. Cu tot respectul.

1. este absurd sa spui ca stii sigur. o dovada de imaturitate.

2. cat despre evrei, ce? sa ma abtin in legatura cu?

vlad7516.02.2009 13:39

Am sters postul,eram pe nervos pe "evreii" nostri.

Ne-au invadat zeitatile.Astept si pe masoni,machidoni si alte rase superioare noua.Poate si-un extraterestru.

Ia uite cine vine sa ne puna la punct pe fcsteaua.ro!

Mihai Somanescu16.02.2009 14:13

@andromopa

Intamplator ai nimerit prost! Un unchi bun de-al meu a facut un arbore genealogic al familiei mele, arbore care merge pana pe la mijlocul anilor 1800.

In zona de unde sunt eu, nu sunt nici azi tigani, daramite acum 200 de ani, cand erau mult mai putini. Asa ca da, nu sunt nici 1% tigan.

Despre evrei doar atat: Palestina.

@dee

nu vreau sa ma duc sa dau foc la vreo satra sau niste puradei, la ce mi-ar folosi asta? Dar as vrea, ca un grup, o organizatie, de preferabil de stat, sa se duca sa-i sminteasca pe cei care conduc retelele de trafic de copii, de cersetorie, de furat, de prostitutie. Si daca nu inteleg cu legea in mana( au demonstrat ca nu ), atunci starpirea acelora e unica solutie.

Fiti voi mai catolici decat papa, ca nu-i asa, suntem o tara mica, fara putere si lasati tiganii sa ajunga mai multi ca noi. Si e tot din vina noastra, ca noi mai mergem si la munca, ne protejam, suntem rationali.

In fine, dovediti ca nu intelegeti nimic din mentalitatea unor comunitati. Principiul, "daca o minoritate s-a integrat", pot toate, e total in afara realitatii.

Stanici16.02.2009 14:49

Pai da, noi trebuie sa respectam intocmai legea pentru a nu ajunge "gunoaie" pe cand ciorile rareori au macar bun simt, daramite respect pentru lege. Si stau si ma gandesc eu... daca sunt pedepsiti in mod "legal" iar ei, prin atitudine, ca neam, se tot pisa pe societatea romaneasca fara a se sinchisi ca ajung la puscarie, ce metode mai raman?! Cum sa fie eficace pedeapsa cu inchisoarea cand, prin asta, statul ii muta de la corturi la "bloc" si le mai da si de mancare? Cum mortii lor sa se potoleasca?! Bai frate, o dati unii preadrepti de pe-aici cu abureli socio-juridico-morale, improscati cu "civilizatie" intr-o maniera atat de opulenta incat parca va si aud spunand "fara numar" cand imprastiati dreptatea peste nemernicii care isi permit sa gandeasca ceva urat despre neamul ala scarbos.

Frate, io asa mi-as dori sa se intample: vreau sa merg din capitala la mare cu vaporul si marea natie tiganeasca sa faca posibil acest lucru. Macar sunt sincer si spun exact ce gandesc eu, ca persoana, nu citesc dupa pagina de start a Uniunii Europene.

andromopa16.02.2009 14:58
@andromopa

Intamplator ai nimerit prost! Un unchi bun de-al meu a facut un arbore genealogic al familiei mele, arbore care merge pana pe la mijlocul anilor 1800.

In zona de unde sunt eu, nu sunt nici azi tigani, daramite acum 200 de ani, cand erau mult mai putini. Asa ca da, nu sunt nici 1% tigan.

Despre evrei doar atat: Palestina.

insemna ca nu ai citit bine exemplul meu....un tigan negustor aflat in trecere prin satul respectiv. asta niciun arbore genealogic nu o poate demonstra si in aceeasi masura nu poti spune ca nici 0,01 % nu esti tigan. sa fim seriosi. nu exista om in lumea asta care sa fie sigur de ceva, iar cel ce incearca sa fie asa greseste profund. cred ca ai o baza in filozofie, asa ca imi dai dreptate cand afirm asta.

in legatura cu referirea ta la palestina, nu ii vad rostul si as vrea sa fii mai explicit.

SSK16.02.2009 15:39

Evident ca toata aceasta conversatie a prins accente rasiste (nici nu era de mirare, dupa tonul extrem de agresiv al articolului). V-as sugera sa nu deschideti un nou "front" pe problema evrei-Palestina-arabi, ca sa nu inchidem topicul. Limitati-va la discutii ontopic si decente.

Si ca sa fiu ontopic, sincer - putin imi pasa daca cei care l-au omorat sunt tigani, unguri sau romani. Atata vreme cat vor fi pedepsiti, este irelevant daca sunt sau nu tigani. Sunt de acord ca e de mult prost gust felul cum personaje de tip Becali au reusit sa-si "dea cu parerea" si despre acest subiect tragic (la indemnul presei, desigur). In rest, n-astept rascoale si picioare puse-n prag...astept ca justitia din Ungaria sa-si faca datoria.

«1345678»