FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru Marian si Steaua: Desteapta-te Romane!

«15678»
Stanici17.02.2009 07:28

Feriti-va, zdrentelor! Sa nu care cumva sa schitati ceva ca riscati sa deveniti gunoaie in fata preacuvioasei Dee.

Mihai Somanescu17.02.2009 07:52

@dee

Citesc azi in Gandul cum ca autoritatile italiene au autorizat "poterele antivioluri" civile, impotriva nenorocitilor care fac asta.Fantezist rau de tot nu-i asa?

Unde am spus :"Hai sa-i mazilim, insa sa o faca altul, nu eu, doamne fereste, eu nu pot sa incalc legea"?

De unde stii ca nu fac ceva?

dee17.02.2009 07:58
Citesc azi in Gandul cum ca autoritatile italiene au autorizat "poterele antivioluri" civile, impotriva nenorocitilor care fac asta.Fantezist rau de tot nu-i asa?

ultimul meu comentariu si eu m-am cam saturat de tine :-)

foarte, foarte bine au facut aia, e ceea ce am spus eu de la inceput insa tu ai sarit 5m in sus si nici macar n-ai citit! E una din masurile din pachetul de masuri care trebuiesc luate, doar nu poti sa-i integrezi de la o zi la alta si nici aplica "n" masuri simultan. Au inceput cu ceea ce i-a durut pe ei cel mai tare, au organizat actiuni legale de monitorizare si prindere a infractorilor, nu au spus :"mergem sa-i prindem pe toti tiganii aia". Asta e diferenta! Daca reusesc sa elimine infractionalitatea nu vor mai avea probleme cu nimeni! Ca majoritatea infractorilor sunt tigani, e altceva, foarte bine , sa-i prinda, vor ramane mai putini tigani in libertate, care daca vor dori sa ramana in Italia se vor conforma standardelor societatii, vor trebui sa-si schimbe modul de viata, de educatie etc. Daca nu au posibilitatea materiala trebuie pentru inceput sa accepte ajutorul social (societatea nu poate tolera 'paraziti', vagabonzi etc) si sa-si indeplineasca obligatiile ce le revin in schimbul acestui ajutor. Insa nu poti da o lege discriminatorie din start (cum tot ati trambitat), ci una valabila pt toti : daca in urma raziei vor prinde 99 de violatori tigani si 1 violator italian, toti trebuie pedepsiti la fel. Diferenta dintre situatia din Italia si cea din Romania este ca acolo, majoritatea tiganilor se ocupa cu ilegalitati, deci, efortul financiar al administratiei pentru integrarea celor cinstiti, dar saraci, va fi mult mai mic decat la noi, unde numarul total al tiganilor e mai mare.

vlad7517.02.2009 09:36
Ca majoritatea infractorilor sunt tigani, e altceva, foarte bine , sa-i prinda, vor ramane mai putini tigani in libertate, care daca vor dori sa ramana in Italia se vor conforma standardelor societatii, ...

Parte proasta este ca nu vor intra in inchisoriile din Italia ci vor fi repatriati in Romania .Si italienii,care nu fac discriminare ,le vor plati si avionul intors,le vor da si pachetele si o suma de bani sa se intoarca in Romania.Ca ei nu sunt rasisti si iubesc oamenii indiferent de etnia lor. Sunt mai rasisti decat noi ,dar o fac intr-un mod elegant pentru a-i starpi.

Niste puradei,care locuiesc aproape de rondul Alba Iulia(centrul capitalei) au venit si ei la leagane in parculet .Si au inceput sa faca galagie,sa vorbeasca extrem de urat fiind apostrofati de lumea din jur.

Si ce placa crezi ca aveau puradeii la 5-7 ani :"ce doamna,ne discriminati ca suntem rromi?".

Lumea s-a emotionat putin,ca veneau harapii aia de parinit ,i-au lasat in plata Domnului si-au luta copiii si s-au cart din parc.

Pai cand or veni ciorile alea in stol cu texte::"sa moara,sa faca ,sa dreaga,va sparg" fuge lumea de ii sfaraie picioarele.

Au fugit si politistii de acolo.

Eram in masina cu un amic,in trafic pe linia de tramvai pe la Lizeanu.Si niste tiganasi care stateau pe trotuar ma vad pe mine ca ma uitam asa in gol si au inceput"bai bulangiule,sa te f...t,plm si altele".Ce puteam eu sa fac in situatia aia,ca avea niste pietre in mana si ma gandeam ca direct in geamurile la masina se vor opri.Dar am avut un mare moment de inspiratie,am inceput sa ma prostesc ca vorbesc o limba straina cu ei.Si ei se uitau ca viteii la mine si ma intrebau ce vreau,si eu o dadeam si mai tare cu prosteala cu ei.Au ramas ca dobitocii si se intrebau ce am vrut eu. Prietenul ala ala meu era pe jos de ras si mi-a zis "frate, nu esti sanatos"!

souljah17.02.2009 18:13

Bine Somanescule.

Mai exista oameni de atitudine.

SS Lazio17.02.2009 19:22

Felicitãri Mihai Somanescu.

În sfãrșit cineva spune adevãrul si prezintã niște soluții care au un minimum de aplicatibilitate -nu conteazã ca e tranșant, cãci așa se impune-.

Cât despre veșnicii forumiști(da! cei cu 44369836983 de postãri totale și câte 120 postãri pe secundã. Da! cei care despre orice subiect opiniazã, indiferent cã-l stãpãnesc sau nu, care emit judecãți de valoare la fel de dese(și contradictorii totodatã) în aceeași mãsurã în care alții respirã. da! cei care o fac pe apostolii libertãții, fiind refractari realitãții, corectitudinii, doar pentru a "discrimina pozitiv"[ a se citi "în sens invers"]), vouã nu știu cum v-ar putea fi sugerat sã terminați. Sã îi lãsați pe cei care au ceva de spus sã chiar faca acest lucru. Nu sã ne sufocați , nu sã umpleți 4 pagini doar ca sã distrageti atenția de la un articol și de la niște postãri cu mult, foarte mult, mai pertinente ca ale domniilor voastre.

Am vãzut cã un urmaș d-a lui Ana Pauker, Soroș, Lenin, Churchill, Rotschild, etc, insinua (întru-un mod grobian de-a dreptul) cum cã autorul ar fi tigan într-o oarecare mãsurã.

În primul rând, poate el ar trebui sã-și verifice propriul arbore genealogic(nu voi fi într-atâta de mefistofelic pentru el încât sâ îi arãt pozele cu evreii repatriați din Namibia, Somalia. Nu voi învârti cuțitul în ranã.).

Oricum, o micã pãrere.

Indiscutabil lucru este cã națiunea se circumscrie în zona existenței temporale, care este caracterizatã prin veșnica schimbare, dovedind mereu altceva și conținând, în ultima instanțã, straturi de existențã.

Dimensiunea temporalã nu este tangibilã fizic. Națiunea ca existent aparține acestei dimensiuni. Ea este fãcutã din timp și în timp, ceea ce ne translateazã rapid din domeniul realitãții în cel al semnficației. Așadar, națiunea este acest mod de a fi, temeiul ei nefiind substanța, ci dimensiunea temporalã, iar esența acestei dimensiuni ține de domeniul semnficației.

Orice semn trimite la ceva, se raporteazã la ceva. O sãgeatã care devine indicator nu mai este sãgeata pe care o slobozesc din arc, ci un semn, adicã ceva care trimite la altceva decât la sine însuși.

Iar astfel, un teritoriu fizic oarecare, un spațiu geografic, mãsurabil și cartografiabil, devine pentru mine patria mea. Un fenomen lingvistic devine pentru mine limba mea. O istorie oarecare devine pentru mine trecutul meu.

Istoria poate sã fie, astfel, tragem concluzia, o suitã de evenimente, dar trecutul comportã în substanța lui o suitã de semnificații ale acestor evenimente. În felul acesta, nația se definește și ca investiție a omului în timp.

Acestã raportare a unei realitãți obiective la mine devine intraductibilã și netransmisibilã, nu poate fi vehiculatã în termeni raționali, rãmânând astfel una subiectivã și iraționalã. În consecințã, țara este tot ce-am investit moral și sufletește de-a lungul timpului într-un anumit teritoriu geografic, istoric și lingvistic, dar acest întreit m-a investit, totodatã, pe mine ca român, la fel ca și pe ceilalați din neamul meu.

Acum doresc sã t(vã) întreb: ar fi contat dacã autorul era 0.000001 țigan sau 0.0001 slav (Vezi Doamne, elementul ad-stratum)? Din moment ce el a înțeles, spre deosebire de voi, ce este națiunea și pericolele iminente de care ne lovim în fiecare clipã, eu cred cã el este român. Român și atât. Așa cum mulți minoritari(sârbi, germani, lipoveni, aromâni, etc) au înțeles cã nu aparțin prin sânge, dar aparțin totuși națiunii.

Europa popoarelor va curma, pe viitor, aceasta controversã. Toate manipulãrile voastre vor cãdea la pãmânt. Toatã pseudo-cultura dvs va reveni la nivelul lui normal: zero.

Degeaba veți fanda panicard si fenta sofistic, așa cum faceți și acum, utilizând platitudini, absurditãți(de pildã: n-aveți de unde ști cã sunteți români 100%...), cãci deja vom fi devenit Supraromâni.

dee17.02.2009 20:11

o da .... mi-am iesit din ritm, am scazut la 90 de postari pe secunda pentru ca am facut efortul de a citi un text kilometric si al dracului de alambicat care ar fi putut fi rezumat la o fraza:

Noi suntem o natiune circumscrisa in timp si spatiu, definita cultural, politic,geografic, istoric, deci, o natiune inclusiva, in timp ce tiganii, sunt un grup exclusiv, definit prin trasaturile lor innascute si mostenite ( pe care le stim cu totii care sunt), nu ii putem asimila pentru ca ar distruge tot ceea ce am construit noi, deci trebuiesc epurati/eradicati.

Bine mai, va las sa "filosofati" cat doriti!

Stanici17.02.2009 20:18

Hopa, s-a prins, in sfarsit, dee de o chestiune. Plm, decat sa scrii juma' de pagina sa faci sa fie intelese niste lucruri evidente mai bine ii lasi in plata Domnului. Ca a lor va fi Imparatia .

SS Lazio17.02.2009 20:18

Nu dee...

N-ai ințeles nimic, dar absolut nimic.

Ce ne trebuie filosofie, artã, argumente, când putem spune cã nu suntem nici macar unul din noi români... cã de... "ni se aprind cãlcâiele uneori"(la asta se rezumã minunata ta gândire).

Suntem cetãțenii lumii... sigur. Clasa muncitoare 4 ever! Forza globalizarea! No borders, no nations... anarchy is freedom.

Pentru voi, un singur cuvânt : MARª!

axl17.02.2009 20:24
Tot postul ala lung.

Venerabile neica SS Lazio! In imprejurari ca acestea micile pasiuni trebuie sa dispara.

Sa ma ierti si sa ma iubesti! Pentru ca toti ne iubim tara, toti suntem romani...mai mult sau mai putin onesti!

Fratilor! Am luptat si am progresat: ieri obscuritate, azi lumina! Ieri bigotismul, azi liber-pansismul! ieri intristarea, azi veselia! Iata avantajele progresului! Iata binefacerile unui sistem constitutional!

dee17.02.2009 20:32
Plm, decat sa scrii juma' de pagina sa faci sa fie intelese niste lucruri evidente mai bine ii lasi in plata Domnului.

gandim la fel, Dorule :)

pacat ca toata lumea trebuie sa va inteleaga, ( sa fim seriosi, am inteles de la inceput ce a dorit Mihai, sau ce a "filosofat" Lazio- in ciuda neincrederii sale in capacitatea mea de intelegere) insa doamne fereste ca voi sa faceti minimul efort de a-i asculta pe altii, nu spun a-i intelege, macar a-i asculta. ( auzi ce poate debita si intelege el, suntem pro "globalizare") Rapid ii puneti la zid pe toti cu un "mars, iesi naibii afara!", pentru ca suferiti de complexul ala de superioritate " noi le stim pe toate, ce spunem noi e adevarat, voi habar nu aveti de nimic, orice spuneti sunt platitudini care ne repugna"

bleahh... am iesit, nu vreau sa ma molipsesc si eu de sindromul asta.

p.s actul 2 : stiu ca prezenta mea te inhiba, insa linisteste-te,nu e cazul.

Trag cortina, momentan, insa astep sa ma anunti si cand incepi procesul de epurare al romanilor.

SS Lazio17.02.2009 20:34
Sa ma ierti si sa ma iubesti! Pentru ca toti ne iubim tara, toti suntem romani...mai mult sau mai putin onesti!

ªi RomaniCriss iubesc țara. ªi PSD-ul. ªi PD-L-ul. ªi grupurile lui Soroș. ªi U.E. iubește România.

Câți iubitori de țarã... nu știu cum de ești vrednic sã iubești și tu țara cu atâția coloși nationaliști în spate.

ªi de ce sã mișcãm un deget, când ne putem mulțumi cu ce avem. Când ne putem plafona.

Pânã la urmã, tot noi, românii, l-am ucis pe Marian. Noi suntem vinovați și asupritori. Asta e vina noastrã: vina de a avea o pãrere contrarie.

P.S.: încearcã cu zeamã de cucutã. Face bine.Mãcãr te vei asemena cu cineva "puternic".

L.E: Nu e vina, dilema și treaba mea sã te fac sã înțelegi. E strict problema ta. Ce sã fac eu , dacã tu nu poți. Doar n+ai vrea sã înțeleg eu pentru tine!..

A se vedea cum cei menționați în prima postare se comportã exact cum am spus. Dupã atâta timp... neschimbați. ªablonism. Autohipnoza.

bleahh... am iesit, nu vreau sa ma molipsesc si eu de sindromul asta.

Du-te odatã dacã zici cã te duci! Oricum n-ai spus nimic. Ai melițat în gol. Atâta teatru... Doamne Iarta-mã! :)

axl17.02.2009 20:43
Nu e vina, dilema și treaba mea sã te fac sã înțelegi. E strict problema ta.

E perfect valabila si reciproca.

Cat despre zeama de cucuta, eu unul nici nu stiu ce sa mai zic.

SS Lazio17.02.2009 20:58

Aveți sute, mii de alte topic-uri în care puteți continua sã melițați. E chiar așa greu sã ne lãsați in pace?

Sunteți 3,4 sosii, copii, roboți care vã respectați, iubiți și înțelegeți...între voi. Cât mai dureazã pãnã vã veți face un limbaj? ªi un dicționar(hopa... nimãnui nu i-ar trebui așa ceva). ªi un forum. :)

Cu toatã lumea v-ați luat in gurã, falșilor, degeaba. Toți sunt sastisiți de voi. Inclusiv autorul articolului... care v-a demonstrat nulitatea argumentelor dvs.

E chiar așa greu sã nu mai bâzâiți ?

Serios acuma... lãsați-vã. :)

L.E: Cam slãbuț, scriitorule. Este cea mai penibilã replicã a ta. Zãu așa.. ai îmbãtrânit. :))

Intrã Bãnel titular la primãvarã și-ți trec ție toate frustrãrile.

Când ajungi la 5 mii de postãri, sã îți faci o cruce. Doamne-Ajutã!

L.E.2: Atâta poți... n-am ce-ți face. Ce amar o fi în sufletul lui Caragiale și ce s-o fi rãscolind în mormânt cã-l citeazã oamenii care nici mãcar nu-l pricep. Continuã sã crezi cã ești subtil, ar fi crunt sã-ți luãm dreptul la... vis.

L.E.3: Ai degenerat.... :(, dar mãcãr ești fericit. Ce poate fi mai frumos? Unii discutã, aratã, demonstrezã, tu ești doar fericit. Ce nefericire însã cã ești fericit și doar tu stii de ce... :) Salvarea ta:Rudotel. Uite și ãsta bun. Chiar rimeazã cu Bãnel. :)

L.E4: Sã nu cumva sã crezi cã îți voi rãspunde la salut. Nu vreau sã mi se ia vospeaua.

axl17.02.2009 21:02

Da, sunt ferm convins ca m-ai inteles gresit.

N-am intentionat sa mai iau in gura cu nimeni, nici macar cu tine. Ma amuzi. Esti amuzant. Esti foarte amuzant si trist in acelasi timp. Amuzantule.

L.E. Nu stiu ce-am in seara asta. In ciuda faptului ca sunt atat de amuzat ma simt asa, acrit.

L.E. 2 Ma gandeam sa mentin linia Caragiale si sa-ti trimit un mesaj c-o replica din "Caldura mare". Dar nu meriti delicatetea asta asa c-o scriu aici. "Amice, esti idiot."

L.E. 3 Ei, amice, eu am vrut doar sa te necajesc nitelus. Am vazut ca ti-ai pus sufletul pe tava in postarea aia lunga, ce mi-am zis, ia sa-l iau un pic la misto. Dar am degenerat in jigniri si ma bucur.

L.E. 4 Ok, te salut! O noapte placuta iti urez!

dee17.02.2009 21:28

@axl

stiu cum e, cu Lazio poti dialoga doar luandu-l la misto :-)

in fine,uita-te pe Realitatea - e un subiect care sigur il va intereseaza pe Stapanul Intunericului: castrarea chimica

@3456

te-ai simtit atins si tu , asa-i ?

e important sa nu te lasi niciodata calcat in picioare, chiar daca asta inseamna sa-ti incalci uneori cuvantul.

345617.02.2009 21:37
stiu cum e, cu Lazio poti dialoga doar luandu-l la misto :-)
n-ai zis de vreo 4-5 ori ca nu mai scrii pe acest topic ? te crezi capabila sa iei pe cineva la misto ?

LE : frumos motto, asa va invata la Romani Criss, ca a va incalca cuvantul e ceva bun, pozitiv ? :)

FortuneTeller18.02.2009 02:26

Toleranta e o chestie buna, dar nu lucreaza decat daca exista respect reciproc. Acum, unde este respectul rromilor fata de societate? Pana si aplicarea legii e tardiva acum, pt ca deja au inhatat banii cu care sa jongleze un sistem judiciar labil si confuz. Nu stiu daca legea talionului e unica solutie, dar stiu sigur ca la ritmul la care ei produc puradei nu va trece multa vreme pana cand romanii vor fi incalecati definitiv. Intre timp imbatati-va cu miresmele democratiei europene si tolerantei in numele superioritatii morale... tic-tac, tic-tac!

vlad7518.02.2009 06:20
Toleranta e o chestie buna, dar nu lucreaza decat daca exista respect reciproc. Acum, unde este respectul rromilor fata de societate? Pana si aplicarea legii e tardiva acum, pt ca deja au inhatat banii cu care sa jongleze un sistem judiciar labil si confuz. Nu stiu daca legea talionului e unica solutie, dar stiu sigur ca la ritmul la care ei produc puradei nu va trece multa vreme pana cand romanii vor fi incalecati definitiv. Intre timp imbatati-va cu miresmele democratiei europene si tolerantei in numele superioritatii morale... tic-tac, tic-tac!

Sa ma ierte ceilalti colegi, dar FortuneTeller a zis-o cel mai bine.

Marius18.02.2009 06:58

Deci aici s-a ajuns... Off-topic, Soros (cum putea el sa lipseasca din postarile lui Lazio?), Banel (idem Soros), conspiratii mondiale etc.

Iar ca o concluzie naucitoare, acelasi user ne spune ca 20, 15, 10 milioane de romani sau cati or fi dupa standardele ariene ale distinsului sunt vinovati de moartea lui Cozma. Nu nenorocitul care a bagat cutitul in el. O, nu. Privita cu ochiul unui expert in probleme etnice, a unui super finantist, a filozofului perfect, uciderea lui Cozma are nu unul, nu 3, nu 30, ci 15 milioane de vinovati.

P.S. Daca nu incetati cu off-topicul, cu posturile rasiste sau de genul "lasa-ne", o sa inchidem taraba si cu asta-basta.

P.P.S. Daca nu cer prea mult, ar putea sa-mi spuna distinsii Mihai Somanescu si SS Lazio (inca ma intreb care-i prenumele viteazului, SS sau Lazio) cum au luptat ei impotriva tiganilor. Intre zecile de posturi de la acest articol, am vazut si unele care sunau a "de unde stii ca eu nu fac nimic in privinta tiganilor". Deci, poate ne luminati si pe noi, astia mai inceti si neimplicati, in legatura cu activitatea dumneavoastra.

Stanici18.02.2009 07:43

Ma, dar la tine e neaparata nevoie sa se acopere toate ideile dintr-un articol ca sa fie bine scris un post.

Oi fi si tu vreun pui de profesor universitar, sa ceri "scolerilor" eseuri pe teme fixe? Ia da-i drumu' (sac) si mai intereseaza-te ce este un forum. Vei afla cu mare uimire ca nu e locul unde isi incordeaza moderatorii muschii ci un loc unde lumea discuta, face schimb de idei, eventual se si mai cearta, INTERACTIONEAZA, . Parca esti nesuferita de profa de romana de imi dadea sa scriu comentarii asupra unei opere. Lasa-ne sa ne spunem oful, sa ne tachinam, sa ne intepam, asta e, suntem o natie de colerici, ne purtam ca atare atata vreme cat nu se ajunge la jigniri. Si daca se ajunge, se modereaza, nu se inchide taraba, ca Mihai a pus suflet in articolul asta.

Ca sa fiu on-topic (sac iar), ai inteles foarte bine ce a vrut sa spuna Lazio... era si la semnatura unui baiat cu adevarat destept (nu cu impresii) pe il care periai tu de curand pe acest topic.

Daca a amintit de Soros, care e problema? Zici ca a prezentat modul de asamblare al motoarelor pe carburatie. Nu i-a scris biografia, a adus in discutie alti "iubitori" de tara, asa cum sunt si "subiectii" topicului. Eventual fa o lista de cateva cuvinte pe care avem voie sa le folosim cand ne dam cu parerea pe marginea unui subiect si noi o sa incercam sa le combinam cum om putea. Asta ca sa ramana taraba deschisa.

Marius18.02.2009 07:47

Ca intotdeauna, esti pe langa rau de tot... Asta e, te inteleg ;)

Revino cu un post cand ai inteles ce am scris.

LE: Amice retardel

Lasa-ne sa ne spunem oful, sa ne tachinam, sa ne intepam, asta e, suntem o natie de colerici, ne purtam ca atare atata vreme cat nu se ajunge la jigniri.

Asa cum tu si SS Lazio aveti posibilitatea de a va "spune oful", tot asa eu sau axl sau dee sau michi maus avem dreptul de a ne "spune oful" fara a fi nevoiti sa citim magarii de genul "lasati-ne pe noi", "nu mai scrieti aici" etc. etc.

Vrei sa-ti si silabisesc? poate totusi reusesti sa intelegi intr-un final.

Stanici18.02.2009 08:05

Adica daca eu, dupa a mea parere, consider ca oamenii de genul vostru nu au ce discuta pe marginea acestui subiect si, fara a folosi cuvinte grele, ii invit pe distinsii cetateni UE sa nu mai posteze pe tema asta, tu inchizi sandramaua... pai asta e discriminare, ma!

@axl

stiu cum e cu Lazio (...) :-)

Asta a fost tare. Aproape la fel de tare ca faza ca ma inhib.

Marius18.02.2009 08:10

Vezi daca esti tigan?

Te discriminez :thumbsup:

dee18.02.2009 09:03
Adica daca eu, dupa a mea parere, consider ca oamenii de genul vostru nu au ce discuta pe marginea acestui subiect ...

E perfect valabila si reciproca ,ca sa-l citez pe Axl.

Tu si Lazio sunteti invitati sa va faceti un topic separat, pentru a va(ne)scuti de jigniri, iar cei care doresc si va impartasesc minunatele idei, pot sa vi se alature. Faceti-va un topic : decizii si lasati-ne pe noi in pace, sa analizam si consecintele!

«15678»