Un handbalist care a luptat sub tricolorul Romaniei, ne-a parasit. De fapt, el ne-a fost luat de un grup de tigani interlopi, care erau pusi pe scandal. Eu unul ma simt vinovat pentru moartea romanului de 26 de ani. De ce? Pentru ca nu am facut nimic. De aproape 20 de ani aceasta etnie a pus stapanire pe societatea romaneasca si eu nu am miscat un deget in acest sens. Ba mai mult, am tacut si inghitit, sperand ca totul va trece de la sine. Stai! Veti spune ca aceasta crima a avut loc in Ungaria, ce puteam face NOI? Pai dati-mi voie sa spun, ca pe cei care i-am vazut in acele imagini, cand al nostru pierdea sange si viata, ii cunoastem foarte bine, sunt aceeasi care ne fac sa nu mai iesim noaptea din casa, sunt aceeasi care violeaza si ucid in Italia, sunt tigani! Nu conteaza cetanenia, sa fim seriosi, sunt aceeasi peste tot! Ati vazut pozele, imaginile,daca n-ati fi avut sunet, puteati sa jurati ca sunt din Romania.
Familia Becali a aprins o lumanare la capataiul internationalului roman care stia pe de rost 'Desteapta-te romane'.Intre ei, Gigi Becali. Adica acelasi individ ne spunea ce imn jalnic are tara asta, imn care lui nu-i provoaca niciun sentiment. Omul ne-a spus ca nu poate descrie in cuvinte durerea pe care o simte. Oare o fi aceeasi durere pe care o resimte partenerul sau de afaceri, interlopul Camataru, in puscarie? Oare o fi aceeasi durere pe care o provoaca chiar Becali si prietenii sai din mafia tiganeasca, victimelor lor? Chiar nu mai are NICIO RUSINE? NICIO JENA?
Discutia si legatura dintre Becali si tigani este aceeasi. Cat ii mai suportati? Si becali si aceasta etnie infecta sunt reprezentantii sub-culturii care a sufocat tara asta. De fapt, chiar daca nu este, teoretic, un tigan, Gigi Becali este reprezentativ pentru 'cultura' lor. Este analfabet, lipsit de scrupule, certat cu moralitatea si legea, arogant, grobian si manelist. Gigi Becali este transpunerea din fotbal a tiganiei din societate. Nu doar el, bineinteles. Dar este la Steaua.Si pentru asta, ma simt vinovat.
Prea mult timp am lasat acest infractor de drept comun sa se legitimizeze, spunand ca este patronul Stelei, prea mult timp ne-a fost teama sa spunem ceva, de el si de cei care il sustin, prea jos am ajuns... E timpul sa ne ridicam, sa ascultam cu atentie versurile cantecului care nu-i place deloc interlopului si sa spunem GATA! Nu mai vrem Steaua si Romania in mocirla, nu mai vrem sa vedem mame care isi ingroapa fiii, nu mai vrem politicieni care il apara pe Mailat!
DESTEAPTA-TE ROMANE!
Mihai ªomãnescu
"Sunt prea multi violatori, asasini in cadrul acestei etnii. Asta nu inseamna ca trebuie luate masuri extreme insa nici nu ne mai putem preface ca nu se intampla nimic"- Cristian Tudor Popescu.
"Poporul vorbește în șoaptã și îndurã. Nu mai existã siguranțã publicã în aceastã țarã, zilnic bãtrânii noștri sunt jefuiți și uciși, copiii noștri violați și uciși, pedagogii din școli linșați în vãzul elevilor. Zilnic sunt umiliți și bãtuți profesori și profesoare în școli, iar autorii sunt, fãrã nicio excepție, țigani! Iar polițiștii spun în șoaptã, tremurînd de fricã, dar cu pumnii strînși: știm cine au fost autorii "au fost țigani " - vi se pare cunoscut?