in aceasta problema,discutie, oamenii prosti ,gen altii , sunt de doua feluri:
1.Cei care incep cu:"rasistule,xenofobule sovinist extremistule ! hua! am intrat in europa,trebuie sa ne civilizam,trebuie sa ii ajutam sa se integreze"
pentru aceasta categorie am un sfat- luatii voi acasa si educatii,elevatii,cizelatii ,spalatii,uscatii si traiti fericiti pana la adanci batraneti.
2.Cei care insista, enervant de frecvent,sa nu mai generalizam,cei care spun,obsesiv,acelasi stereotip"nu toti ie la fel,ei si tigani care munceste si Romani care fura"(gen tatal lui Cozma"sa nu dam foc la padure pentru cateva uscaturi",cand padurea e putreda, saracul,nu stia ca oamenii au iesit in strada,pentru-ca sunt satui de ce fac tiganii,sau fiind certati de Topescu ,cum ca maghiarii au iesit sa aprinda lumanari si Romanii ,nu,majoritatea nu auzisera vreodata de el) .
in primul rand ,nu poti afirma despre nici un grup ,ca cei care fac parte din el sunt 100% identici,cati suntem pe planeta,atatea caractere si viziuni proprii,fiecare e unic in felul lui,dar fiecare ednie are o gena,un cromozom,ceva ce il face diferit,in rau sau in bine,deci este aberant,ca la fiecare afirmatie,sa adaugi tot timpul,"nu sunt toti la fel" se subintelege, stie orice om rational.
p.s.- mai sunt unii care sterg posturi de genul asta,"ca incita la violenta",cu toate ca ,nu am auzit de nici o revolutie iscata din cauza internetului,de nici o rascoala