Nu prea am dat de hattrick_bihoru. Bine, adevaru e ca nici nu prea l-am cautat![]()
s-a retras:P
Nu prea am dat de hattrick_bihoru. Bine, adevaru e ca nici nu prea l-am cautat![]()
s-a retras:P
@ noname : Drlv e plecat prin munti. Poate mai citesti si tu forumu' cu putina atentie.
Da, sefu! Sa traiti, sefu!
rog frumos sa imi amanati si mie meciurile ... sunt super aglomerat cu locul de munca si ajung acasa numai tarziu ... multumesc pt intelegere
@ z_marius88 : Mai traiesti ?? ![]()
etape! , de clasament nu am timp acum. scuzati, sper maine.
Etapa 17
sorin_simuleac v badboy_steaua [4-3]
Etapa 17
sorin_simuleac v badboy_steaua 4-3
app de ce apare eroarea
Eroarea aparuta a fost:
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea de a accesa acest articol. Daca nu sunteti autentificat, va rugam sa o faceti utilizand formularul de mai jos.
cand vreau sa downloadez clasamentul ?
Etapa 15
serilius_2005 v badboy_steaua [1-3]
bubutza cum ramane cu zmarius ? 3 - 0 pt mine ? ca nici macar pe mess nu a intrat ... si cand intra ii dadeam buzz si ii zice-am sa jucam si nici macar nu imi raspundea
Etapa 15
sorin_simuleac v i0nutz83 5-3
cei cu care nu am jucat nu au raspuns la mesaje...nu e din cauza faptului ca "nu sunt interesat".
Am revenit .. de maine seara joc ce am .. etape + restante .. cu cine e disponibil
P.S. Mult 'oral' politiei romane !
etapa 12 quitarr v serilius_2005 - aman daca nu joc pana la termen .. sunt mai mult plecat in weekendetapa 13 otaku332004 v quitarr - la fel
etapa 14 quitarr v sorin_simuleac - l-am contactat de 3 ori pana acum . O data a zis ca nu are timp .. si de 2 ori nu mi-a raspuns deloc desi era online. (nu stiu unde ii gasiti .. si de ce se mai inscriu in campionat) macar putea sa raspunda .. sa zica ceva .. "nu pot " sau "lasa-ma"
nu aman .. sa amane el daca vrea .. daca nu cer 3-0
Si eu cer 3-0 la meciul cu sorin_simuleac din etapa 10. Eu i-am dat add, l-am intrebat de etapa... am zis sa fiu baiat si am amanat meciul desi el ar fi trebuit sa faca asta. Acum l-am vazut on si l-am intrebat iar de etapa, a acceptat sa jucam insa nu a mers la host dupa care s-a scuzat ca are nustiu ce treaba si nu mai poate sa joace.
Scuze , dar trec printr-o perioada mai incarcata ...
daca nu apucam sa jucam , aman eu ![]()
app tot nu m-ati lamurit cu eroarea aparuta cand vreau sa downloadez clasamentul
Eroarea aparuta a fost:
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea de a accesa acest articol. Daca nu sunteti autentificat, va rugam sa o faceti utilizand formularul de mai jos.
Scuze , dar trec printr-o perioada mai incarcata ...daca nu apucam sa jucam , aman eu
app tot nu m-ati lamurit cu eroarea aparuta cand vreau sa downloadez clasamentul
Eroarea aparuta a fost:
Trebuie sa fii logat.
trebuie sa aiba un nr de postari ca sa vada clasamentul, nu mai stiu exact cate parca 50, dar nu sunt sigur
etapa 15: costinn_89 v varga_nandor2005 5-2
etapa 16 varga_nandor2005 v serilius_2005 2-1
etapa 17: otaku332004 v varga_nandor2005 0-3
da edit la postu anterior, nu fa double post sharky
Etapa 15 : costinn_89 v varga_nandor2005 5-2
Etapa 16 : yamasha_tusca v costinn_89 2-5
da edit la postu anterior, nu fa double post sharky
ok scz, am observat prea tarziu
trebuie sa aiba un nr de postari ca sa vada clasamentul, nu mai stiu exact cate parca 50, dar nu sunt sigur
si acuma vrei sa ma apuc sa fac spam asa aiurea ? ... nu poate un admin sa rezolve problema ?
Rogi pe cineva si faci rost de clasament.
Restanta Etapa a 10 a
i0nutz83 v kta1412 2-0 . si de la capat
Etapa 16 : i0nutz83 3 - 4 roby29steaua A facut i0n matanii pe sub masa, nu stiu. :laugh: La un moment dat am condus cu 3-0 si m'am trezit egalat. Golu' victoriei in min. 90+.