Ala da..am niste rezerve, le'am cumparat inainte de sarbatori.
Ala da..am niste rezerve, le'am cumparat inainte de sarbatori.
Am si eu de vanzare cateva lame contrafacute
....................3 + 1 gratis =)))))
iti dau PM cu nr lu` blind : ) )
Etapa 4 : sorin_simuleac v drlv85 4-0 ...Baiatu nu ti-am dat decat 1 gol din QW , in rest au fost pe merit
Asa ca nu mai vorbi prostii , daca erai asa bun dadeai macar 1 gol
SCORU ZICE TOTUL ! Bafta .
Eu ti-am zis ce stil de joc ai .. atat .. lumea stie de ce ![]()
ba voi aveti chef de catering =))
si lumea sufera .. ce-o fi in sufletu' lu' blindica saracu'
mi-e si mila de el ... in locu' lui ma lasam de fifa .. ti-am si zis sa te retragi in glorie blindica
nu m-ai ascultat
FcSteaua.ro organizeaza Gala Blind ![]()
Mda.. si tricoul lui de joc va fii scos la licitatie. Sariti cu nasturile. Fara nr. =))
Pai acuma e nevoit sa se lase de fifa ca de nervi si-a aruncat PC-u pe fereastra............acum inchipuitil pe Blindi ca pe astea de la mondenii =)))))))))).......... http://www.youtube.com/watch?v=2n2uJ6dWuY8
Si pe spatele tricoului va scrie BLINDI + FIFA = LOVE =)))))))))))))))))))))))))
Abia isi luase pc, nu mai fiti asa rai !
Bai badboy, tu vorbesti de lame? abia ti-a crescut puful pe fatza .Badboy,ratatule, esti un pui de agramat facut din **** si Robynho e tatal tau,************ .:Daca nu-ti lua maica-ta calculator te jucai cu soldatei de plastic
)Ioane, lasa-ma in **** cu avertismentele tale de rahat, da-mi ban direct ca oricum intru pe forum cand vreau , la orice ora, ce esti asa naiv.
@quitar : multa bafta, rupe-i pe sclavi .
editat de i0nutz83
ban 30 de zile blind, jignirea colegilor de forum
Orice ati spune voi,blind totdeauna si'a jucat meciurile la termen si nu s'a retras in plin campionat,cum au facut altii,de nenumarate ori;).
@ BLINDI......vai de capu` tau =)))................iti moare familia de foame si tu iti cumperi PC ca sa joci FIFA =))))
Fiule, Badboy, lasa'l ca e prea frustrat si prea mic in lumea lui. ![]()
OK TATI
=))))))))))))))))
Baieti, cam mult offtopic are loc pe aici.
Din cate stiam forumul asta are deja o sectiune de mistouri. Nu vad de ce trebuie sa va bateti joc de baiatul ala.
Warnuri si banuri se pot lua si pt ironii mai ales cand acestea sunt jignitoare si provocatoare.
@ban 30 de zile blind, jignirea colegilor de forum;
Adrian, blind nu este la prima abatere de genul asta, acum chiar a intrecut masura. In plus, atitudinea asta nu este chiar normala; omul nu mai respecta cerintele pentru a fi admis in campionat - respectiv nu mai avea ip rutabil pentru a face serverul - asa ca a fost trecut pe margine pana la rezolvarea problemei. De atunci a inceput sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta, cu acuze destul de grave si, din pacate pentru el, nefondate.
hattrick_bihoru
eu sunt acasa diseara dupa ora 10
sper sa fi ca sa jucam etapa
mai avem un pic si va ajungem la posturi, pe voi cei din Liga I:))... si nu au trecut nici 3 etape:P
Au trecut chiar 5.
)
detalii....
hai baieti jucati meciurile si mai putin off topic, ca nu fac clasamentul pe posturi spuse la misto.
bafta la joc
mie mi se pare ca aveti prea mult timp liber,daca sunati lumea sa faceti astfel de farse,si pe deasupra mai si radeti pe chestia asta......
are dreptate danny,blind a jucat mereu la timp,altii s-au retras din campionat de nus cate ori si acum se trezesc sa faca glume pe seama unui user mai vechi decat el,ma rog ionut stie mai bine pe cine primeste si pe cine nu in campionat
badboy asa hilar ti s-a parut chestia asta?
Invatatorilor, chiar imi dau lacrimile discursurile voastre. ![]()
@Mihai nu stii tu multe si chestiile astea se pot vorbii si pe mess......pentru informatii contacteazama ![]()
robinho daca tot pamfletar ai ramas,tot vai de capul tau ai ramas,scuze ca iti zic