Ronaldo e dinamovist ? de unde pana unde ?
Ronaldo e dinamovist ? de unde pana unde ?
@ ionutz, pai cand ti-am dat eu pozele alea nu m-ai crezut, n-am vrut sa merg intr-atat de departe pana sa zic astea,dar daca unii n-au bun-simt cu mine, nici eu n-am cu ei.
ce poze ?
@ Blind : Ce's alea mah?? Dume?? Vino tati cu dovezi si discutam. ![]()
@print-screen-urile cu Ronaldo. Si ca sa verificati ca eu l-am bagat in campionat pe Ronaldo ca tester...cred ca se gaseste la arhiva ,daca se mai gaseste.
N-aveti decat sa ramaneti voi cu dinamovistii vostri pe forum!
@Robynho, ce dume? sa fim seriosi, ai uitat cand ai batut pentru mine la un baraj? nu mai stii cand dadeai chiar si host pt mine ca aveai ip rutabil? stii tu bine despre ce e vorba, nu-mi tin arhiva de la messenger pe 3 ani si nici nu strang dovezi in documente Word.
@blindica, adica stai ca nu inteleg.. tu ai bagat in campionat un om despre care acum spui ca e dinamovist ?
scuza-mi sinceritatea, dar cred ca esti bolnav psihic...
Daca ai stii tu Blindi cat am ras azi de tine.........am fost in stare sa mergem pana in laboratoru de info sa vedem daca ai postat =))))))))))))).............ce fericit erai cand ai aflat ca esti in campionat,cred ca te-ai si bagat sa joci cateva meciuri cu PSG =))))
.. o fi incercat multiplayer de pe tel, prin bluetooth ![]()
=)))))) gata a ramas fara cuvinte =)))))
Ce bolnav psihic, am bagat un dinamovist in campionat ca imi jucase ala meciuri,singurii bolnavi psihici sunt aia care se intereseaza de unul care vroia doar sa joace.
@ BADBOY, daca ai stii cat de mult insemni tu pentru mine...
editat de i0nutz83
avertisment pentru limbaj necorespunzator
La revedere, iti spunem, La revedere !
Stai ma linistit ca nu ma mai intereseaza pe mine. La revedere !
@blind: avertisment pentru limbaj neadecvat, jignirea colegilor de forum;
Linistestete nu mai plange bLINDINELU - V*******U...........lasati-l cateva zile ca e deprimat baiatu nu isi mai gaseste cuvintele de nervi si recurge la cuvinte obscene =)))))))))
afectatule vad ca tu ai luat gluma asta in serios! nu voi raspunde injuraturilor tale...ma faci javra etc.... sanatate!!
Tocmai am primit un PM de la blindica in care imi povesteste ca voi astia carora v-am dedicat ani din viata, nopti nedormite pe forum si posturi de pe telefon ma injurati in discutii private si ma ponegriti.
Cred ca, macar acum, fortat de evolutia evenimentelor, d-rul Alex spune adevarul.
Ma gandesc tot mai serios sa ma retrag.
Si noi ne retragem din cauza acuzatiilor din partea lu' Blind. In semn de protest, maine iesim pe strazi cu banner'e Anti-Fifa pentru a descuraja amatorii de Fifa de a se mai inscrie in campionate de genu.
=))=))=))=))
Raman aici numai daca imi promite blind ca vorbeste cu suie si cu cosmin_marin si pun ei bazele unui alt campionat, pe un alt forum, mult mai frumos si mai cinstit ![]()
PS Facuse 1,000 de posturi saracutu' . . .
ionutz stai linistit ca nu toata lumea are 2 fete!te asigur ca playerii actuali si nu numai ,sunt recunoscatori pentru tot ce faci pentru acest forum dedicat acestui joc!
Ioane stai dracului aci , stii ca te respectam ![]()
stiu stiu, tocmai ce mi-a zis blind ;(
I DO ! ![]()
![]()
SUNT RECUNOSCATOR
Ioane, iti dau o lama, un cutit ceva? Doar nu ai intrat si tu in depresie ? =))
Am 5 lame. Pe un gillette fusion ![]()