Inmormantarea a avut loc ieri...despre accident poate stiti si voi a fost si pe Pro TV la stiri...era vb despre un taxi care a facut accident la 141 de km/ora...a murit si el si prietena lui ...etapele o sa le joc de maine....ms pt intelegere.
Inmormantarea a avut loc ieri...despre accident poate stiti si voi a fost si pe Pro TV la stiri...era vb despre un taxi care a facut accident la 141 de km/ora...a murit si el si prietena lui ...etapele o sa le joc de maine....ms pt intelegere.
Ce sa mai joci meph ?
s-au anulat meciurile, chiar ni s-au scazut cate 6 pcte
) dar le jucam daca vrei
.
23:rusu_andrey2005 v danny_racari_92 1-0
24:rusu_andrey2005 v only_babbardel1 2-4
inca 10 etape, din care prima si ultimele 6 sunt decisive.
Etapa 24
ady_adinho- mihainho86 2-0..aeerrr
@babardel, meph: jucati meciurile...
Bravo ionutz
ma bucur ca ti-ai dat seama ca decizia era gresita. ![]()
etapa 16
meph_frumossu v only_babbardel1 1-1
etapa 19
only_babbardel1 v meph_frumossu 2-4
etapa 23
f1or_cs v meph_frumossu 1-3
Etapa 22
fallenangell002000 3 v 3 f1or_cs , un meci cu de toate. Cartonas rosu pentru mine, penalty ratat de el, 2 ocazii mari pe final pentru mine, 1 pentru el. Spectacol total.
*** god exclus
pierde tot cu 3-0 nu?
nu va mai fi vorba de retrogradati direct.
am ajuns si eu la onorabila cota de 32 de puncte
etapa 23
puricele88 v fifa_for_fun 0-3
etapa 24
fifa_for_fun v ronaldo0201 4-2
Etapele 20,21 si 22 nu stiu daca le pot juca astazi cand ajung de la munca ... Le aman..
ionute sa-mi amani ce nu joc,am probleme cu pcul acs,in 2-3 zile sper sa rezolv
Imi aman si eu cele 3 etape cu meph,fifa_for_fun si fallenanangel. Primii doi intra prea tarziu ,probabil dupa termen.
Imi aman si eu cele 3 etape cu meph,fifa_for_fun si fallenanangel. Primii doi intra prea tarziu ,probabil dupa termen.
tot cu ei 3 am si eu si nu m-am sincronizat cu niciunu' ...fifa for fun intra doar dupa ora 22 , meph nu a intrat deloc nici ieri nici azi si pe fallen cand l-am cautat ori nu era online ori era si nu era acasa sau nu raspundea , ce-i drept m-a cautat si el de vreo doua ori dar ...eu am amanat o data fara sa fiu doar eu de vina , nu mai aman
daca intrati , dati-mi buzz ...poate sunt online
-------------
alexxx_tzupy v alinn50c = 0 - 3 , etapa 24
Aman etapa 22 : meph_frumossu v alinn50c ....celalalte etape am vazut ca au fost amanate ...
Etapa 22
alexxx_tzupy v mihainho86 0-3
Etapa 23
mihainho86 v dogu_91 3-0
Etapa 24
ady_adinho v mihainho86 2-0
fallenangel si fifa for fun n-au intrat nici pan' acu ...eu n-am ce sa le fac , am mai amanat o data , sa amane sau 0-3
termen prelungit pentru disputarea tuturor restantelor cu 24 de ore; ce nu se joaca pana maine seara e anulat !
etapa 21 , alinn50c v fallenangell002000 = 5 - 2
fratilor , eu pe la 19 ajung acasa de la munca ... pe la 20 asa , poate chiar mai devreme intru sa joc etapele ... poate sunteti si voi .... aline, eu ti`am mai dat tie niste buzz`uri ... in fine, la 20 sunt sa joc etapele
am si zis ca mi-ai dat , dar dupa ora 22 ... daca intri la 20 nu stiu daca e destul , eu de la 19 la 20 o sa fiu online
am si zis ca mi-ai dat , dar dupa ora 22 ... daca intri la 20 nu stiu daca e destul , eu de la 19 la 20 o sa fiu online
Gata sefu` ... pentru tine am sa fac un efort, promit ....
Gata sefu` ... pentru tine am sa fac un efort, promit ....
si eu te iubesc
fifa_for_fun v alinn50c = 3 - 3 , etapa 20
si eu te iubesc
Atat am vrut sa aud :X
Etapa 22
fifa_for_fun v s3rgyu_adriano_13 4-1 .... Stie jocul perfect , joaca foarte bine. Sa fiu un pic rautacios , seamana al dracului de mult cu stilul lui meph. Dar n-am cum sa probez. Asta e . Daca ai jucat tu cinste si felicitari .
Etapa 23
s3rgyu_adriano_13 v fallenangell002000 6-2
Etapa 24
meph_frumossu v s3rgyu_adriano_13 5-1