da,la ultimul gol a ramas cu noroc mingea la bojan,cand s-a impiedicat si al tau si al meu ![]()
sper sa nu retrogradezi pt ca joci frumos
da,la ultimul gol a ramas cu noroc mingea la bojan,cand s-a impiedicat si al tau si al meu ![]()
sper sa nu retrogradezi pt ca joci frumos
Etapa 20
ronaldo0201 v s3rgyu_adriano_13 1-0
Etapa 19
mihainho86 v fallenangell002000 1-1
Etapa 21
mihainho86 v mihai1411 1-4,uite un om care a invatat sa joace fara qw,jos palaria,a jucat frumos,dar are echipa slabuta
Etapa 21 : only_babbardel1 v alexxx_tzupy : 3 - 0 (retras)
Etapa 20: mihai1411 v only_babbardel1 : 6 - 0
@ionutz83 : ce anume sa doresc? sa ma integrez printre cei asemenea mie,adica suporteri stelisti. Cred ca aici e singurul loc unde am vazut ca sa zici Forza Steaua e off-topic dar in schimb certurile ocupa pagini intregi,deci cred ca problema e undeva pe la tine.
Am vazut ca te deranjez,dar gata, nu mai postez,ca e periculos.O sa-mi continui postarile pe alte segmente unde sunt sigur ca sunt stelisti...
SANATATE ! ![]()
mi-a zis rusu ca intra diseara ,insa eu la 8 ies de la scoala,si atunci e limita......
Nu am dat de el debea ieri mi-a dat accept.....
Cer 3-0 ,daca nu amana el.
aman etapa 21 f1or_cs v fifa_for_fun
fifa for fun nu a intrat deloc de cand au fost afisate etapele , aman in contul lui daca vrea
cu fallenangel nu m-am sincronizat , aman daca nu jucam pana la termen
nu l-am vazut pe meph,parca era plecat.
aman
Etapa 23
alinn50c v mihai1411 3-5
Etapa 22: danny_racari_92 [4 - 2] ronaldo0201
Etapa 23: rusu_andrey2005 [1 - 0] danny_racari_92
Etapa 24: danny_racari_92 [2 - 1] marianbolohan
Etapa 22
dogu_91 v only_babbardel1 5-3
Etapa 23
mihainho86 v dogu_91 1-3
Etapa 24
dogu_91 v danny1ok 3-0
Etapa 24
mihai1411 v f1or_cs 2-2,frumos ca fiecare meci jucat cu fior
Eu ce puteam sa fac ionutz, sa mai scriu de 10 ori pe forum ca omului i-a murit un tovaras si nu poate sta in fata calculatorului?
Mi se pare total gresita decizia luata, el a amanat ce nu poate juca, mai avea rost sa mai zic si ca returul cu el il aman ?. Eu daca aman un meci, cu tine de ex, si il tot aman, anulezi jocu si imi scazi puncte?
Cum crezi acum, dar puteai spune ceva inainte.
Edit: Unde vezi amanarea de o saptamana ?
Mar 2 2009, 05:49 PM
Aman etapa 16 meph_frumossu v only_babbardel1....mi a murit un tov...si nu o sa fiu pe acasa..
Au trecut abia 3 zile.
Etapa 23 : only_babbardel1 v ady_adinho : 6 - 0
Etapa 23
ronaldo0201 v marianbolohan 3-1
..si lui fifa_for_fun i-a murit un tovaras... interesant, nu ?
probabil sunt prieteni intre ei...... :laugh:
Acum ce insinuezi? Ca a mintit ? Vezi ca ai fost si tu in aceesi postura acum ceva timp, si nuti-ai scazut 6 pcte*.
si..fifa_for_fun ce legatura are?
amandoi am fost la acelasi eveniment neplacut .... eu aman tot , zilele astea o sa joc tot ce nu am jucat pana acum
Si vedeti ca stam fata in fata ca si bloc, eu si mephisto ....
@babbardel: las-o mai usor . . .
@branica : "Nu minti, nu a fost nici o inmormantare, nu te crede nimeni" - asa mi se pare ca gandeste ionutz ![]()
Aici totul se pedepseste.. app ionutz, cum putea evita meph sa nu piarda cele 6 (12) puncte ? Ce putea sa faca ? Are si el probleme personale, trebuia sa vina in timpul liturghiei sa joace in FcSteaua ? ![]()