Poate inscriem si noi mai multe goluri...Oricum cel mai important lucru este sa nu pierdem...
Ai dreptate..dar este cam necesar sa invingem.
Poate inscriem si noi mai multe goluri...Oricum cel mai important lucru este sa nu pierdem...
Ai dreptate..dar este cam necesar sa invingem.
asa este...Oricum Steaua va lua campionatul...
Dupa meciul cu Farul vreau ca toti stelistii sa intre aici pe topic si sa scrie: "Steaua E PE PRIMUL LOC!" pentru ca din 21 august noi am ramas aici pe PRIMUL loc... si trebuie sa ramanem aici...
Steaua E PE PRIMUL LOC!
Felicitari jucatorilor pentru jocul prestat de la Constanta care ne mentine pe primul loc... Sa nu-l uitam si pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] care a inceput cu dreptul la revenirea lui in Ghencea!!! Tot asa Laca!!!
Jucatorii au fost foarte bine motivati.Evident ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are nici o legatura cu acest lucru,pentru ca motivarea jucatorilor nu e treaba presedintilor.
Probabil ca toti au fost impinsi spre victorie,printre altele,si de rezultatul obtinut de ocupanta locului 2 cu o seara inainte.
Faceti loc,faceti loc,Steaua e pe primul loc.(In continuare de altfel.)
Cel mai mult ma enerveaza faptul ca am pierdut 4 pct in 2 jocuri in care adversari nostri ne-au fost inferiori (mai ales dinamu off, iar imi vine in minte ratarea lui Iacob )acum eram la 5 pct de locul 2 si aveam numai victori.Ma cam ingrijoreaza jocul javrelor ( mai bine zis bulanul si ajutorul arbitrilor) asa ca nu trebuie sa facem nici un pas gresit.Oricum se vede ca sunt putin frustrati (mai ales suporterii lor)de faptul ca nu ne pot ajunge desi dau 5 goluri mereu acasa (trebuie sa faci mai mult de atat pt a depasi Steaua in clasament) ![]()
lasa-i pe altii.. noi sa ne facem treaba si e bine.... FORZAAAAA STEAAAAAAAAUAAAAAAAAAAAAAA
Meci frumos .. a jucat bine toata echipa .. si am revenit unde ne e locul.. imi pare rau pentru Farul avand in vedere ca dupa un meci de-al lor am deschis acest topic...
.
.............Steaua E PE PRIMUL LOC........
.
.
.
cred ca isi baga javrele ghearele in gat.. mama.. mama...
Pai cum sa nu moara de ciuda ?? La cat s-au muncit sa "aranjeze" ca lucrurile sa mearga struna ( prietenii Balaj, Corpodean sau Coltescu, ultimul sosit in "grupul arbitrilor care pupa sub coada javrelor" stiu de ce ), tot pe locul 2 sunt ![]()
!
Mi se face sila cand ii aud ca mai deschid si gura ... Isi fura caciula singuri, cand mai scot botul purecos prin Europa ii bat mar toti care-i prind ( Everton a fost un accident, de altfel la Londra Dinamo n-a miscat in front ... )
Toata lumea in cor...Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, Steaua eeeee, Steaua eee..... :lol: ...ce o fi in mintea lui Borcea acuma???Oare mai are par in cap sau si la smuls pe tot??? :lol:
Borcea saracu nu mai da declaratii...s-a convins ca Dinamo o sa fie mereu la picioarele noastre... :lol:
Borcea saracu nu mai da declaratii...s-a convins ca Dinamo o sa fie mereu la picioarele noastre... :lol:
Te corectez...A fost, este si va fi mereu la picioarele noastre...si daca tot e la picioarele noastre imi permit sa ii articulez un 43 intre sprancene...
....Echipa M V E Î..G.....P......Adev.
1. Steaua 9 7 2 0 19-4 23p (+11)
uite asa :twisted: :twisted: :twisted:
rapid-Steaua 0-0!!!
nu imi gasesc cuvintele... Nu mai suntem pe primul loc... Ce doare acest adevar!
Cred totusi ca vom revenii pe primul loc... si asta pana la finalul turului...
rapid-Steaua 0-0!!!nu imi gasesc cuvintele... Nu mai suntem pe primul loc... Ce doare acest adevar!
Cred totusi ca vom revenii pe primul loc... si asta pana la finalul turului...
O sa fie greu...sa vezi ce o sa manance pamantul sportu cu noi...
Pana in retur nu cred ca mai avem sanse sa ocupam locul 1...Insa pana la sfarshitul campionatului o sa reajungem acolo si o sa iesim campioni...veti vedea...
Dinamo are un retur mai dificil decat noi. Pana la sfarsitul turului eu sper ca Dinamo sa se impiedice de Poli Timisoara, FC National sau FC Arges. Restul echipelor nu le pot pune probleme deloc.
Cred ca glumesti. Singurul meci care nu este castigat dinainte este cel cu Poli Timisoara. In concluzie: Dinamo mai are nevoie de o singura brigada de fluierasi simpatici, de restul se ocupa relatiile bune dintre cluburi. Concluzie: Dinamo va fi Campioana de Toamna. Ma voi consola cu gandul ca vor pierde toate intalnirile din UEFA.
Eu raman la parerea ca noi nu vom mai pierde nici un punct pana in iarna... Si ca Dinamo se va impiedica nu o data ci de 2 ori... Probabil la national si acasa cu Poli...
...sa vezi ce o sa manance pamantul sportu cu noi...
Cred ca Steaua de anul asta nu mai are frica de jocul bun al altor echipe. Singurele exceptii sunt cazurile (ca aseara, cu Rapidul) cand oboseala este prea mare.
Si eu nsunt convinsa ca in mod normal, a se citi fara interventia grosolana a arbitrilor, noi nu vom mai pierde nici un punct in acest tur. Problema este ca ma indoiesc ca Dinamo va mai permite cuiva s-o incurce. Si asta nu pentru ca joaca fotbal, ci prin mijloace bine cunoscute. As fi foarte fericit sa ma insel.
Eu raman la parerea ca noi nu vom mai pierde nici un punct pana in iarna... Si ca Dinamo se va impiedica nu o data ci de 2 ori... Probabil la national si acasa cu Poli...
Si eu cred la fel ca si tine despre Steaua. In schimb, te contrazic despre partea a doua: cred ca Dinamo va avea la final un punct peste noi. Normal, sper sa terminam turul in frunte (alt moral am avea peste iarna) dar va fi foarte greu si din pacate stam la mana lui Dinamo.
nu cred ca stam la mana lui Dinamo... Poate la mana Nationalului sau a timisoarei... insa chiar daca vom fi in spatele cainilor la doar 1 punct dupa un tur infernal eu zic ca este mai mult ca perfect...
Returul va fi mult mai usor pentru noi care asteptam in Ghencea echipe ca: Poli tm, rapid, Farul, CFR. cainii vor avea deplasari la aceste echipe... Singura noastra deplasare este la cainii cand vine minutul 85... Cristea stie de ce...
nu cred ca oboseala a fost motivul pentru care Steaua nu a castigat aseara.. ci jocul nesportiv.. si lipsa de concentrare.. sa nu uitam ca am avut o faza in prima repriza cu Ogararu care nu avea voie sa rateze.. trebuia sa rupa poarta.. si in a doua repriza am avut sansa...in zece oameni sa ii batem...
Rapid nu joaca nimic si asta s-a vazut... singurul lor scop a fost sa ii rupa pe ai nostri... nu stiu cum de nu i-a dat rosu lui rada la intrarea criminala la Radoi.. si nu stiu de ce i-a dat rosu lui Nicolita...?!!!??????!?!??!?!?!?
pai daca niculae juca mingea si ii dadea asta cu cotu in gura mai ziceam .. dar cand niculae se chinuia sa se suie in carca lui Banel .. si il tragea de toate cele... pai daca Nicolita cadea jos si sumula un cot in gura.. si niculae era eliminat .. le se parea just celor de la rapid?????!!!?!
mie unul mi-a fost rusine aseara ca am fost roman..
la cum s-a jucat ar trebui sa ne fie rusine ca jucam in europa.. si aici ma refer la rapid.. sa lasam tribunele in pace .. asta e... nu poti tine in frau mii de oameni .. dar macar pe teren sa dam dovada de civilizatie... pai Constantin ala din apararea rapidului.. nu stiu daca am vazut doar eu.. dar tot meciul nu a facut decat sa provoace adversarii...
sa nu mai zic de karamian.. care mai avea putin si ii zbura una in cap lui Ogararu... astea de ce nu le-a vazut arbitrul...???????
poate sunt subiectiv... poate nu vreau sa accept aceleasi lucruri si din partea Stelei .. dar eu cred ca ce s-a intamplat aseara in giulesti .. a demonstrat .. odata pentru totdeauana de ce nu suntem la mondiale .. sau la europene.. sau de ce nu ne vor in CL .. sau de ce stramba UEFA din nas cand ne vede in UEFA... si sincer : ASA NE TREBUIE
Zarboss, daca tu esti subiectiv, atunci si eu sunt...
Dar totusi subiectiv nu inseamna "orb". 99 de arbitri din 100 i-ar fi dat rosu direct campionului de K1 Rada, care debita prostii dupa meci ca n-ar fi vrut sa-l loveasca pe Radoi, vezi Doamne asa intra el mereu. Cum sa nu, cu piciorul sus si copita inainte, nu, mai animalule ( ca sa citez un fost prezident de-al nostru
)
Sper doar ca Radoi sa nu se accidentat serios, l-am vazut la un interviu dupa meci, umbland sprijinit de un oficial.
Ma rog, daca domnul Tudor considera ca Nicolita merita rosu la faza aia pentru ca a lovit intentionat, atunci si Rada merita, din exact acelasi motiv. Apropo, cine il intalneste pe acest exemplar, sa nu il atinga nici cu un deget, sa nu il
injure, sa nu-l scuipe. Lasati astfel de manifestari pe seama redusilor mintal ce formeaza alte galerii. In schimb, aratati-i obrazul si fluierati-l pentru ce a facut in repriza intai. Ca sa nu mai vorbesc de repriza a doua, cand s-a dat complet in spectacol, intrerupand meciul si apoi facand pe chiorul la intrarile din ce in ce mai tari ale frustatilor de la Rapid ( s-a remarcat in particular Nicolae Constantin, care impartea de zor coate in stanga si-n dreapta, mai ales la Ogararu, punea mana pe minge fara nici o problema,etc) , care n-au fost in stare sa nimereasca poarta nici cand au avut o ora intreaga un om in plus.
Pana la urma, eu cred ca totusi n-a fost un rezultat chiar rau. Avand in fata o echipa de mediocritati ce si-au revarsat frustrarile lor de ratati penibili pe gleznele jucatorilor nostri si un arbitru ce a judecat permament cu 2 masuri ( prietenii stiu de ce ! ), Steaua a luat un punct la mare lupta.
PS: Lasati javrutele sa se bucure deocamdata de locul asta 1 pe care l-au prins si ei cu chiu cu vai, cu ajutor de la arbitri. In Europa s-au si facut de cacao ( de fapt iata rezultatele lor in UEFA, unde ne tot plictisesc cu 5-1 ala facut cu adormitii de la Everton aflati acum pe ultimul loc : 5 meciuri, 2 victorii, 2 infrangeri, 1 egal ) si se vor face in continuare de cacao. Inainte Steaua ! Spre 23, spre primavara europeana !
si eu consider ca rezultatul cu rapid e bun.. s-a dovedit ca jucam fotbal in timp ce ei nu.. sper si eu ca accidentarea lui Radoi sa nu fie serioasa.. si daca rada a declarat ca asa intra el mai tare .. ar trebui sa se lase de fotbal