hmmmm...prea mult optimism...hai sa ne bucuram dupa meci nu inainte...
hmmmm...prea mult optimism...hai sa ne bucuram dupa meci nu inainte...
offffff de ce acasa jucam mereu bine , facem spectacol si in deplasare jucam asa de slab ??? chiar nu se poate sa jucam mai bine in deplasare ...??? stii cum e .....castigi dar conteaza si in ce mod castigi
suntem pe primul loc si sa speram ca vom ramane pana la final ........mai avem 8 jocuri (in tur) 4 acasa .....cu bacau , gloria, sportul , Vaslui .......eu zic ca nu o sa avem probleme 12 puncte din 12 , ......dar problema vine la meciurile din deplasare unde jucam la Farul , rapid , Cluj si Jiul.....eu zic ca daq am castiga 2 jocuri si 2 ar fi egal ar fi bine am avea la finalul turului 11 victorii 4 egaluri 0 invrangeri 37 p in conditiile in care anul trecut am acumult 33p voi ce ziceti ??? :lol:
ar fi numai bine .. dar vezi tu pe hartie cum ies toate calculele
sti ce e frustrant pentru ei? Ca in ciuda faptului ca ei inving la scor acasa si fac spectacol tot noi suntem pe primul loc... Si asa vor fi frustrati pana la adanci batraneti....
asta e ca aia.."alegi de unul singur si iesi mereu pe locul doi".. pentru asta s-au nascut ei.. asta ii soarta cainilor
offffff de ce acasa jucam mereu bine , facem spectacol si in deplasare jucam asa de slab ??? chiar nu se poate sa jucam mai bine in deplasare ...??? stii cum e .....castigi dar conteaza si in ce mod castigi
pai in Ghencea nimeni nu ataca...ei se apara.
eu cred ca in afara de Dinamo ,rapid , Timisoara si CFR Cluj , toate echipele se apara cu noi si pe Ghencea si la ei
eu cred ca in afara de Dinamo ,rapid , Timisoara si CFR Cluj , toate echipele se apara cu noi si pe Ghencea si la ei
e si normal sa fie asa ... doar Steaua merge numai la victorie.... :twisted:
Si Valencia a venit sa apere un 2-0 si ati vazut ce a ieshit....cred ca alta era soarta daca returu cu rosenborg se juca pe Ghencea.
Si Valencia a venit sa apere un 2-0 si ati vazut ce a ieshit....cred ca alta era soarta daca returu cu rosenborg se juca pe Ghencea.
de asta poti sa fi sigur.. ii mancam daca era returul aici la Bucuresti... eram si noi suporterii in spatele lor..
De ce in afara de astea ? Eu nu cred ca Steaua merge la vreuna in deplasare cu gand de macar un egal. Pe Ghencea nu are rost sa mai vorbim .
mai ales in Stefan cel mare .. unde suntem obligati sa castigam... sa-i umilim :twisted: :twisted: :evil: :twisted:
Mai stiti cum cantam anul trecut cand am fost in groapa??? Am fost in groapa, am fost in groapa............ :twisted: :twisted: :twisted:
mai ales in Stefan cel mare .. unde suntem obligati sa castigam... sa-i umilim :twisted: :twisted: :evil: :twisted:
Pana atunci se vor bate singuri... Veti vedea ca Dinamo scade turatia in urmatoarele etape. Stati sa ii vedem in jocuri din UEFA, cupa si campionat in acelasi timp... cainii NU POT sa joace ca o echipa de talie europeana... si la ce terenuri avem in tara... Nu am reusit noi sa facem fata 100% anul trecut cand in primavara trageau unul de altul ca sa nu cada pe teren de oboseala...
Ii batem iar in min 85 sa fie si mai dureros 8)
mai bine o umilinta de aia .. 4-0 pentru noi.. decat un gol in min 85'.. sa ii tinem la picioarele noastre.. sa ne roage sa nu le mai dam
Din pacate turul 3 preliminar la CL ne va prinde mereu asa... primul acasa si al doilea in deplasare......
mai bine o umilinta de aia .. 4-0 pentru noi.. decat un gol in min 85'.. sa ii tinem la picioarele noastre.. sa ne roage sa nu le mai dam
Nu cred ca se poate... e totusi cam greu...
E bine si faza cu minutul 85... ![]()
Mie cel putin cand i-am batut in groapa cu 1-0 in min 85 cand a dat Cristea a fost o mare placere ,mai ales ca in urma cu cateva luni ne bateau in min 93.
I. Popa: Steaua nu va intra in carti pentru titlu
Tehnicianul formatiei Politehnica Iasi, Ionuț Popa, a afirmat că formatia Steaua nu l-a impresionat deloc in meciul cu Valerenga din mansa secundă a turului I al Cupei UEFA si consideră că lupta pentru titlu se va da intre Rapid si Dinamo. Rapid este o echipă matură si, chiar dacă sunt pe un loc mai slab, sunt convins că se vor bate pentru campionat impreună cu Dinamo. Spun numai de Rapid si Dinamo pentru că Steaua nu cred că va intra in carti pentru titlu, deoarece nu m-a impresionat absolut deloc, a precizat Ionuț Popa. sursa www.GSP.ro Vreau sa mentionez asta aici pentru ca Popa asta le cam zice bine pe dos in ultimul timp... Nu uitati verdictul echipelor noastre in UEFA... NICI UNA NU SE CALIFICA :lol: Mare papagal.... :lol: :lol: :lol:
I. Popa: Steaua nu va intra in carti pentru titluTehnicianul formatiei Politehnica Iasi' date=' Ionuț Popa, a afirmat că formatia Steaua nu l-a impresionat deloc in meciul cu Valerenga din mansa secundă a turului I al Cupei UEFA si consideră că lupta pentru titlu se va da intre Rapid si Dinamo. Rapid este o echipă matură si, chiar dacă sunt pe un loc mai slab, sunt convins că se vor bate pentru campionat impreună cu Dinamo. Spun numai de Rapid si Dinamo pentru că Steaua nu cred că va intra in carti pentru titlu, deoarece nu m-a impresionat absolut deloc, a precizat Ionuț Popa.
sursa www.GSP.ro
Vreau sa mentionez asta aici pentru ca Popa asta le cam zice bine pe dos in ultimul timp... Nu uitati verdictul echipelor noastre in UEFA... NICI UNA NU SE CALIFICA :lol: Mare papagal.... :lol: :lol: :lol:
si se mai da si Stelist...E o rusine de antrenor...
I. Popa: Steaua nu va intra in carti pentru titluTehnicianul formatiei Politehnica Iasi' date=' Ionuț Popa, a afirmat că formatia Steaua nu l-a impresionat deloc in meciul cu Valerenga din mansa secundă a turului I al Cupei UEFA si consideră că lupta pentru titlu se va da intre Rapid si Dinamo. Rapid este o echipă matură si, chiar dacă sunt pe un loc mai slab, sunt convins că se vor bate pentru campionat impreună cu Dinamo. Spun numai de Rapid si Dinamo pentru că Steaua nu cred că va intra in carti pentru titlu, deoarece nu m-a impresionat absolut deloc, a precizat Ionuț Popa.
sursa www.GSP.ro
Vreau sa mentionez asta aici pentru ca Popa asta le cam zice bine pe dos in ultimul timp... Nu uitati verdictul echipelor noastre in UEFA... NICI UNA NU SE CALIFICA :lol: Mare papagal.... :lol: :lol: :lol:
Pe el il impresioneaza Dinamo. Atat de mult incat probabil le spune jucatorilor sa o lase mai moale in meciurile directe. Pe noi vor sa ne calce pe cap iar pe caini probabil sa ii adulmece sub coada.
Oricum, mie unul putin imi pasa de parerea lui Ionut Popa.
pentru mine popa asta e un circar si nimic mai mult...omul asta nu are caracter nici cat negru sub unghie.. dar asta e alta problema cu toti taranii astia cre se vad bagati in seama si nu se mai satura si vor sa apara ei la televizor .. li se pare lor ca dau bine pe sticla..
vedetele astea...dar dupa cum vedeti si prosport si gsp-ul exploateaza la limite aceste subiecte care fac referire la Steaua.. subiecte care nu au legatura cu sportul ci mai degraba cu reviste de scandal... De ce nu se uita la meciul de la Bistrita ..unde Dinamo si-a batut joc iar de noi prin blatul facut...????
de ce nu deschid ei o ancheta impotriva cainilor ???
Si uite ca baturam si pe bacau... 1-0 si 3 puncte... in cinstea lui Borcea si a tuturor cainilor blatisti...
Si cine e pe primul loc? Frustrare cainilor, frustrare...!!!
George (admin) fa te rog o chestie pe forum cand scrie cineva caine sa apara "(blatist)" sau caini "(blatisti)"... Se poate?
Aveam dubii insa acum e clar....nu mai cedam locu 1 8)