FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA PE PRIMUL LOC

«13456718»
I.N.Money20.09.2005 05:48

Daca Everton le da gol in primele 10 minute orice e posibil

reddog20.09.2005 09:54

Si banuiesc ca asa ai si vrea.

Pentru restul am si eu o intrebare vis-a-vis de derby-ul cu noi: Daca ati ratat cam mult inseamna ca meritati sa castigati? Sa va aduc aminte ca acum doi ani am ratat noi ca si chiorii si am terminat prin a lua un gol de la voi? Si atunci, conform rezultatului, cine a fost mai bun? Una peste alta avem totusi un punct in Ghencea iar voi -2 la adevar. :wink:

zarboss20.09.2005 10:33

salut red ce mai faci ????

... si apropo de ce zici tu.. istoric si matematic .. ai dreptate . dar .. daca mai dadeam un gol esti constient ca la 3-0 pentru noi echipa era la pamant

reddog23.09.2005 13:43

Daca...Poate ca eram la pamant. Dar tu esti constient ca noi am avut o pierdere semnificativa prin Niculescu? Mijlocul nostru a fost cam in paragina. Petre a trebuit sa faca treaba de atacant, Margaritescu nu prea s-a descurcat de unul singur, iar Plesan...acelasi Plesan care nu arata nimic decat figuri de craiovean.

sorin_77723.09.2005 14:12

Adica reddog vrei sa spui ca va conta lipsa lui C.Niculescu de lavoi in urmatoarele 6 sapatamani? mai vedem... dar eu zic ca nu sta Dinamo in el... una peste alta vom vedea in viitorul apropiat (UEFA) dacasuntem virtuali calificati... sa nu credeti ca Everton va juca cu o piatra de mormant in brate...

Noi vom ramane in continuare pe acelasi prim loc... si asa va fi mereu...

reddog23.09.2005 14:26

Sunt constient ca vor juca fara nici o frica ca tot nu mai au ce pierde. Si, da, Niculescu e de baza la noi. Pentru ca suferim si la mijloc. Sper ca nu i se va vedea prea mult lipsa pe teren in urmatoarele 6 saptamani.

zarboss23.09.2005 14:30

daca sta Dinamo intr-un jucator e cam grav.. pentru voi .. mai red.. din cate stiu.. rusii il vor pe tamas chiar din iarna.. si chiar si aia de la inter l-ar vrea innapoi pe zicu.. asa ca daca pleaca astia doi si sa zicem ca mai evreun accidentat .. si unul suspendat .. Dinamo e moarta .. oricum daca pleaca astia doi .. eu cred ca o sa fie un retur greu pentru Dinamo.. asta in conditiile in care mai pleaca unu-doi in afara

reddog23.09.2005 14:37

Daca se intoarce Danciulescu (ceea ce e un zvon momentan fara prea mari sanse de concretizare) va fi ceva mai bine. Noi inca speram ca a noastra stimabila conducere va face ceva sa il recupereze de tot pe Tamas, iar Zicu sper sa mai ramana pana se gaseste vreo solutie. Problema e sa nu plece si Niculescu...

PS: Dar voi fara Radoi sau Iacob ce mai faceti??? S-a vazut ce veti face, in Cupa.

I.N.Money23.09.2005 14:41

Nu stati voi in Niculescu....aveti multi atacanti...Chihaia ala ce face?? e baiatu cu apa rece pe acolo...aveti acoperire..daca pleaca.

reddog23.09.2005 14:45

Pai se pare ca nu prea a convins, dn moment ce nu prea figureaza pe lista tiularilor nici macar in lipsa lui Niculescu. Zicu se pare ca se indreapta spre pozitia de goalgetter, sper ca dupa meciul de duminica va fi. Iar Baltoi e omul nostru in special cu voi. Bratu si-a mai destelenit picioarele, dar tot Niculescu e primul.

zarboss23.09.2005 14:48
Daca se intoarce Danciulescu (ceea ce e un zvon momentan fara prea mari sanse de concretizare) va fi ceva mai bine. Noi inca speram ca a noastra stimabila conducere va face ceva sa il recupereze de tot pe Tamas, iar Zicu sper sa mai ramana pana se gaseste vreo solutie. Problema e sa nu plece si Niculescu...

PS: Dar voi fara Radoi sau Iacob ce mai faceti??? S-a vazut ce veti face, in Cupa.

fara Radoi s-au mai facut experimente datorit suspendarii care a avut-o .. si chiar am vazut ca mai , mai case poate fara el.. in scimb fara Iacob e mai greu ,...acesta din urma a demonstrat ca e omul cu golul..

in fine la noi conducerea a dat dovada de proasta organizare ...in mai multe randuri... (unul ar fi cazul neaga)

I.N.Money23.09.2005 15:03

Ciudat da vad ca nici unu care a plecat de la sportu nu a convins..Chihaia,Bucur,Dinita.

reddog23.09.2005 15:05

Bucur a dat gol pentru Poli Tm chiar in meciul de acum doua zile cu Otopeniul, golul 5.

zarboss23.09.2005 15:07

asta nu se pune ... e ca si cum ar fi fost poarta goala.. aia nu au valoare ... sa dea un gol in campionat cu o echipa puternica

SSK23.09.2005 15:07
Ciudat da vad ca nici unu care a plecat de la sportu nu a convins..Chihaia,Bucur,Dinita.

Mai adauga-i pe Negru, de la rapid, Irimia (ajuns prin minune la Kiev...cred ca e un fel de tamas), Paduret, Galamaz si-o sa ai lista completa a "impotentei" studentilor cand pleaca din "gasca". Ceea ce ar trebui sa ne dea de gandit !

reddog23.09.2005 15:11

Si cam ce anume ar trebui sa ne dea de gandit?

Virgil23.09.2005 15:14

Ca pot fi o echipa.

Nu si individualitati de valoare.

Nu se pot adapta pe nicaieri.

Gandeste putin.

reddog23.09.2005 15:19

Si tu de ce raspunzi in locul lui? Poate omul voia sa spuna altceva. Intr-adevar, ca si jucatori luati individual nu prea confrma sau cel putin o fac pentru o perioada scurta de timp, spre deosebire de cei de la Natonal...

SSK23.09.2005 15:28

Mersi, Virgile. Cam la asta ma gandeam si eu... 8)

reddog23.09.2005 15:32

Mai dar ce va intelegeti voi in gandire. Si totusi de ce atunci cand joaca la Sportul arata mai mult? Ce explicatie ar fi la asta?

SSK23.09.2005 15:33

Ei, reddog, si tu acum... Cand o sa te faci mai mare, poate ca o sa pricepi tainele fotbalului... 8)

reddog23.09.2005 15:35

Pai as vrea sa fu mai mic, forever young dar nu se mai poate. Merci de gandurile frumoase SSK, iti raman dator. Si tot nu mi-ai dat raspuns la ultima intrebare? Sau tainele fotbalului sunt limitate pana si la un cunoscator batran ca tine? :wink:

sorin_77723.09.2005 17:14
Mai dar ce va intelegeti voi in gandire. Si totusi de ce atunci cand joaca la Sportul arata mai mult? Ce explicatie ar fi la asta?

Incerc eu sa te lamuresc... La Sportul se joaca sub o euforie totala si cu ambitii nemasurate... Acolo toata lumea joaca pentru un singur om. Anul trecut Bucur, anul acesta Mazilu. Plus ca si Dan Petrescu, ca si Andone de altfel, le inspira convingeri de mari fotbalisti... Sportul nu joaca decat la evitarea retrogradarii si daca incepe bine campionatul atunci joaca mai dezinvolt si pe parcurs doar mai ciupeste niste puncte ici-colo... Sunt majoritatea tineri si cu putere fizica de exprimare... CONTEAZA in sport! Nu au un lider si fiecare mai mingicareste ceva in timpul meciului fara retineri sau inhibari... si mingicarerile dau spectacol site arunca in ochii presei ca pe un real talent... Sa il urmaresti pe Mazilu... Cu Finlanda vei vedea ca nu mai e Mazilu cum a fost cu cehii...

zarboss24.09.2005 12:01

sorine ai cam pus punctul pe i...... si la noi se mai practica jocul echipei pentru un singur om.... pe vremea lui Piturca.. s-a construit un mare talent.. Raducanu .. care a ajuns unde a ajuns

reddog25.09.2005 11:14

Incerc eu sa te lamuresc... La Sportul se joaca sub o euforie totala si cu ambitii nemasurate... Acolo toata lumea joaca pentru un singur om. Anul trecut Bucur, anul acesta Mazilu. Plus ca si Dan Petrescu, ca si Andone de altfel, le inspira convingeri de mari fotbalisti... Sportul nu joaca decat la evitarea retrogradarii si daca incepe bine campionatul atunci joaca mai dezinvolt si pe parcurs doar mai ciupeste niste puncte ici-colo... Sunt majoritatea tineri si cu putere fizica de exprimare... CONTEAZA in sport! Nu au un lider si fiecare mai mingicareste ceva in timpul meciului fara retineri sau inhibari... si mingicarerile dau spectacol site arunca in ochii presei ca pe un real talent... Sa il urmaresti pe Mazilu... Cu Finlanda vei vedea ca nu mai e Mazilu cum a fost cu cehii...

Mazilu a ratat si aseara cu Poli Tm de am crezut ca imi musc si degetele nu numai unghiile.

Ai dreptate, se joaca pentru atacanti. Si se si vede ca asa e, din moment ce Mazilu e goalgetter pana acum. Dar nu as spune chiar ca Sportul se lupta la retrogradare. Mie imi place jocul gastii nebune.

«13456718»