FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA PE PRIMUL LOC

«1234518»
ulivius31.08.2005 03:47

NU uitati : ATACUL E CEA MAI BUNA APARARE !!!

Atata timp cat vom domina si adverasul nu va trece de mijlocul terenului nu avem cum sa primim gol. Trebuie insa ca jucatorii sa tina minte ca atacul castiga meciurile iar apararea castiga campionatul. (asa am castigat si anul acesta).

Bodanel31.08.2005 04:23

Haideti sa ne bucuram dupa ce batem si noi pe Dinamo

Bisquit31.08.2005 05:11

Daca se vor face iar aceleasi greseli si vom pierde din nou un meci important pe mana lui Protasov sa stiti ca eu il voi huiduii mereu!! E o sansa a lui sa-si recuperze oarecum din greselile facute in supercupa si in C.L. ! Sper din tot sufletul sa invingem, sa ne aratam adevarata valoare, pe care eu zic ca o avem si e cu mult peste cea a lui Dinamo!

O victorie a Stelei ar marii considerabil sansele la titlul. Deja Rapidul si Timisoara au pierdut putin din "mers".

sorin_77731.08.2005 11:54

Daca batem pe Dinamo in etapa 6 avem sanse 90% sa luam titlul. nu mai scapam locul 1 absolut deloc. Cred ca o sa fie ca pe vremea lui Titi cand defilam prin campionat... terminam la 10 puncte avans fata de urmaritoarea... care o fi aia?

SteauaToronto31.08.2005 12:27
Daca batem pe Dinamo in etapa 6 avem sanse 90% sa luam titlul. nu mai scapam locul 1 absolut deloc. Cred ca o sa fie ca pe vremea lui Titi cand defilam prin campionat... terminam la 10 puncte avans fata de urmaritoarea... care o fi aia?

In nici un caz Dinamo! Poate Farul Constanta! :P

sorin_77731.08.2005 14:43

cu siguranta Farul va fi pe locul doi in spatele nostru... :lol:

florinzamfir31.08.2005 15:12

Cu siguranta Farul nu trage la titlu! NU au mentalitate si nici echipa pentru asta ...

Macar sa-i incurce pe Dinamo, Rapid si Poli si tot e ceva.

Ca doar nu vor juca cu ciuda cu noi :D

SteauaToronto31.08.2005 16:18
Cu siguranta Farul nu trage la titlu! NU au mentalitate si nici echipa pentru asta ...

Macar sa-i incurce pe Dinamo, Rapid si Poli si tot e ceva.

Ca doar nu vor juca cu ciuda cu noi  :D

Speram sa nu ne incurce si pe noi! :P

Virgil01.09.2005 03:23

Farul a jucat intotdeauna cu curaj si ambitie impotriva noastra.Si nu i-a fost rusine sa ne invinga,atunci cand ne-a invins.

In etapa a 9-a/sambata 15 octombrie 2005,Steaua se va deplasa la Constanta pentru meciul tur cu Farul.

Pana atunci vom mai avea 4 etape de jucat.Si noi si ei.Dupa care vom putea vorbi daca Farul are vreo sansa sau nu in fata noastra.

Oricum cred ca meciul se va disputa in fata unui stadion plin si va fi foarte disputat.Va fi de altfel derby-ul etapei.

I.N.Money01.09.2005 05:24

Zicu(cel care rateaza cu poarta goala) a zis ca nu scapam in etapa a 6 a d gol primit...dar de cand tot amenintza ei ca bat in Ghencea :lol: ...daca nu o sa mai fie scandaluri in vara sarbatorim 23!!! 8)

FanSteaua4Life01.09.2005 06:48

Faru nu se bate pentruampionat, se bate pentru un loc in UEFA...Eu sper sa nu primim gol cu Dinamo dar sa marcam foarte multe si asa vom lua o prima optine in fata rivalelor pentru castigarea campionatului...oricum e bine sa jucam fara sa ne uitam la altii, sa nu ni se intample ca anul trecut cand Dinamo si rapid calcau stramb noi ori faceam eegal ori pierdeam, in retur, oricum Farul este o echipa destul de buna dar este foarte omogena si asta se vede in joc dar putem sa ii invingem in Constanta (Orasul meu :P, oricum pana la meciul cu Dinamo mai avem 2 meciuri meciuri destul de importante,cel cu Pandurii poate doar pentru moral dar ce lu Valerenga este important pt viitorul nostru european...

Suntem pe primul loc si sper ca asa sa terminam campionatul urmati de Farul pe locul 2 si alta echipa in afara de Dinamo rapid sau Timisoara pe locul 3, restul nu mai conteaza...

Forzza Steaua...Spre 23...

sorin_77701.09.2005 09:22

Farul are toate sansele sa prinda acel loc de UEFA... Asa cum spui tu mi-as dori si eu o ordine de clasament dupa ultima etapa...

Steaua e mereu pe primul loc...

Padrese01.09.2005 09:31

Daca in tara suntem pe primul loc, ca de obicei, in lume ocupam locul 66 in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistică a Fotbalului in urcare un loc fata de luna trecuta.

sorin_77701.09.2005 09:51

daca intram in grupe urcam cel putin 5 locuri...

Steaua ESTE PE PRIMUL LOC>>>>

Ma tot intreb cine ne poate tine piept anul asta... Zau asa... daca trecem de Dinamo printr-o victorie chiar nu vad cine mai ne poate opri... Si mai vreau sa va zic ceva... Vreau sa ii batem pe rapid.... Cand i-am batut ultima data? Eu unul nu imi mai amintesc si cred ca e grav.

ulivius01.09.2005 11:54

Anul asta putem castiga campionatul fara infrangere. Avem forta necesara, experienta si relaxarea celor care stiu ca sunt cei mai buni.

SteauaToronto01.09.2005 12:00

Steaua ocupă locul 66 in clasamentul cluburilor

Steaua ocupă locul 66, in urcare cu o pozitie față de luna trecuta in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistică a Fotbalului dat publicității astazi. Steaua a acumulat 143 de puncte, după ce luna trecută se afla pe locul 67, cu 135 de puncte. Adversara echipei Steaua in primul tur al Cupei UEFA, Valerenga Oslo, ocupă locul 155, cu 95 de puncte, urcind de pe locul 393. Celelalte echipe romanesti din clasament sunt Dinamo, locul 159, cu 94 de puncte, si Rapid, locul 190, cu 89 de puncte.

Sursa: GSP!

Aici se vede diferenta nu in campionatul asta murdar!

ulivius01.09.2005 13:07
Steaua ocupă locul 66 in clasamentul cluburilor  

................................

Sursa: GSP!  

Aici se vede diferenta nu in campionatul asta murdar!

Unde eram oare daca intram in grupele L.C. :?:

zarboss01.09.2005 18:02

eram mai sus cu vreo cateva locuri si daca mai bateam si noi in Ghencea vreo echipa iar mai castigam cateva locuri.. dar asta e.. poate ne merge in UEFA ca nici acolo nu e rau.. oricum acum nu mai putem decat sa speram pentru 2006 la CL

zarboss01.09.2005 18:04

cu toate scuzele de rigoare nu vreau sa fac nici o trimitere.... si acea persoana stie despre cine vorbesc.. nu o sa primim gol in etapa 6... dimpotriva o sa dam vreo 3

zarboss06.09.2005 03:28

o intrebare : pana cand credeti ca vom fi pe primul loc????????????????

.

.

.

.

.

.

eu sper pana la final

strezahuzum06.09.2005 03:55

Daca nu apar "aranjamente" sau "accidente" deosebite, eu cred ca Steaua are forta sa ramana pe primul loc pana la sfarsit. Prin "aranjamente" se stie ce inteleg : echipe gen Ceahlaul, care parca dorm pe teren cand joaca impotriva javrutelor dar li se trezeste brusc ambitia cand vine Steaua.

Dar oricum, Dinamo cu "vedetele" Semeghin - spaima sticlelor cu vin -, Plesan - "Avem echipa buna !! Ne vom bate la titlu anul asta !!" (declaratii inaintea sezonului trecut, cand a dus Craiova pe ultimul loc impreuna cu Moti si Dauda ) -, etc, n-are sanse serioase. Mai ales daca ii batem in Ghencea.

zarboss07.09.2005 06:56

valorile craiovei... au venit din prima zi cu figuri la Dinamo... poate isi arata valoarea si ii duc pe caini la retrogradare... ce bine ar fi.!!!!!!

.

.

oricum si-au cam luat teapa.. plesan & comp.. zilele trecute oficiali de la Dinamo au spus ca toti sunt de vanzare.. doar pe plesan cereau un pret mai mare pe restu .. dauda..guso si ceilalti.. vroiau ceva de genu 50.000-100.000

reddog07.09.2005 17:46
Haideti sa ne bucuram dupa ce batem si noi pe Dinamo

S-ar putea sa va mai amanati aceasta bucurie... :twisted:

reddog07.09.2005 17:49

Nu ca ar fi mare lucru sa ma complic cu acest lucru, dar spre a-l corecta pe zarboss cu ce se mananca pe la Dinamo, antrenorul nostru nu e deloc multumit de oltenii adusi cu exceptia lui Moti si a lui Plesan. Pe ceilalti Dinamo i-ar da pe sume intre 50.000-150.000. Pe Plesan pe 3.000.000 euro (nu ca ar valora chiar atat).

SteauaToronto07.09.2005 18:46
Nu ca ar fi mare lucru sa ma complic cu acest lucru, dar spre a-l corecta pe zarboss cu ce se mananca pe la Dinamo, antrenorul nostru nu e deloc multumit de oltenii adusi cu exceptia lui Moti si a lui Plesan. Pe ceilalti Dinamo i-ar da pe sume intre 50.000-150.000. Pe Plesan pe 3.000.000 euro (nu ca ar valora chiar atat).

Cam mult pentru niste jucatori care vin de la o echipa retrogradata! :twisted:

«1234518»