FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA PE PRIMUL LOC

«1161718»
Bogdan4Steaua04.12.2005 17:14

Semiesecul cu FC Vaslui si bulanul lui Bratu ne-au privat de tilul de campioana de toamna. Era prea frumos sa fim doi ani la rand campioni de toamna. Sa speram ca vom fi campioni la final.

ccipri04.12.2005 18:21

Intr-adevar am pierdut titlu de campiaoan de toamna pacat...dar pe de alta parte daca ne uitam la program avem un program mai usor decat ei...pentru ca in afara meciului din groapa noi jucam acasa cu rapid CFR Farul Poli pe cand ei vor juca in de palasare cu aceste echipe asa ca hai capul sus tot noi vom fi campioni

SPRE 23

sorin_77704.12.2005 19:43

este adevarat returul ne prieste in acest an dar sa nu ne culcam pe-o ureche...

Bogdan4Steaua04.12.2005 20:49

Tocmai asta este. S-a vazut si in acest tur ca putem pierde puncte destul de usor cu echipe mediocre sau slabe si asta chiar pe teren propriu. Trebuie sa fim extrem de atenti in retur.

ghencea8904.12.2005 21:52

Topic inchis pt ca nu mai este de actualitate :) :) :) Si mai este si sustinut de oameni care incurajeaza criminali tip Paraschiv si Mirel Radoi. Daca ultimului i se mai pot trece cu vederea intrarile criminale (cum de fapt se intimpla tot timpul)pt ca este un jucator valoros, Paraschiv trebuie bagat in pirnaie pt lovitura aproape cauzatoare de moarte. Sa nu uitam ca a mai avut o tentativa de asta si in Supercupa...deci e si recidivist

CINE E PE PRIMUL LOC??? Dinamo EEE...Dinamo EEEE

Bogdan4Steaua04.12.2005 22:04

Nu se ofera nici un trofeu pentru campionii de toamna. In ceea ce priveste entuziasmul cainilor, acesta s-ar putea sa dispara dupa meciul de la Marseille. Intai trebuie sa demonstrati ca aveti fata de Europa. In campionat oricum nu ne veti intrece niciodata. Vor mai trece ani buni pana cand veti schimba voi prefixul la numarul de titluri cucerite. ;)

ghencea8904.12.2005 22:27
Nu se ofera nici un trofeu pentru campionii de toamna. In ceea ce priveste entuziasmul cainilor, acesta s-ar putea sa dispara dupa meciul de la Marseille. Intai trebuie sa demonstrati ca aveti fata de Europa. In campionat oricum nu ne veti intrece niciodata. Vor mai trece ani buni pana cand veti schimba voi prefixul la numarul de titluri cucerite. ;)

Mda...noi sintem in grupa (si chiar am invins-o) pe cistigatoarea UEFA...nu avem echipe gen Halmstad fata de care Vasluiul, ca valoare, e un fel de Barcelona. Infringerea ghinionista (ca sa preiau un termen stelist) din fata lui levski se vede acum altfel din moment ce i-au batut pe marseille. Si, oricum noi trecem printr-o grava criza de forma...altfel ii dadeam azi cel putin 4 la bashina asta supraumflata violeta din bragadiru. Deci, la stadiul actual in care se afla Dinamo nu e exclusa o infringere in fata francezilor, desi eu cred ca o sa facem un meci mare acolo.

Si,apropo de nr de campionate...sa trecem in revista mai bine intilnirile directe.Dinamo-Steaua 39-33 (egalurile nu le mai pun)

Alexandru05.12.2005 04:27
Si,apropo de nr de campionate...sa trecem in revista mai bine intilnirile directe.Dinamo-Steaua  39-33  (egalurile nu le mai pun)

sau... sa trecem in revista nr. de cupe ale campionilor sau de supercupe ale europei castigate :) nu are rost atat frecus pe tema palmaresuui celor doua, pentru ca oricum se stie care este echipa mai titrata.

sorin_77705.12.2005 04:31

Bai nea ghencea89 nu iti este rusine sa vorbesti de fotbal cand aduci caini in dicutie... Sunteti petardele Romaniei in Europa si ne-am saturat de voi... La primavara sa pregatiti groapa pentru funeraliile voastre. mama ce-o s-o mai furati in etapa 6 a returului... :lol: :lol: :lol:

palamaRASUL VOSTRU e de neegalat. Doar nu o sa venim in jos, sa ne coboram la nivelul cainilor. :lol: :lol:

De ce a plans Borcea?

Virgil05.12.2005 04:46

Tot Steaua e superioara.Stiti doar ce a spus Giovanni:"locul pe care se afla acum Dinamo,e mincinos".Remarc faptul ca Giovanni poate sa fie si om de caracter.

Giovanni e seful lui Dinamo,cel care-si spune Ghencea,e un simplu simpatizant frustrat.

FCVaslui05.12.2005 05:24

baaaaaaa voi astia cu Steaua....astea`s amintiri cu Champions League ... conteaza cine e pe primu loc.......cand ati fost voi campioni de toamna era ca o cupa acum nu mai conteaza ah?

LASATI AMINTIRILE ... TREZITI`VA LA REALITATE...

1. Dinamo

2. Steaua

....asta e ..invatati sa si pierdeti.. :lol:

sorin_77705.12.2005 06:06

E adevarat, acum sunteti pe primul loc, dar cine rade la urma rade mai bine sezonul asta. :lol: :lol: :lol:

ultrared_blue05.12.2005 06:30

bai... ghencea89. Ce dracu grupa e aia ma? cu Levski in deplasare trebuia sa luati 3 puncte. Din meciurile de acasa idem. Mai ramanea marseille cu care nu mai conta rezultatul. Dar voi, catei turbati va umflati in pene ca ia-ti batut pe moscoviti la voi acasa. Uitati ca Valencia e cu trei clase peste moscoviti si ca Steaua ia scos frumos din cursa atunci cand voi stateati acasa si va uitati la TV., cum de altfel o s-o faceti si la primavara. Aia n-a fost ba grupa tare. Grupa tare a avut Steaua ma, acolo se putea pica si cu 7 puncte ma.

Cat despre disputele Steaua-Dinamo vom mai vedea. In trei sezoane s-ar putea sa va depasim. Tare mi-e c-o sa ramaneti cu alea 39 de victorii vreo 10 ani de aci in colo. [/img][/url]

ghencea8905.12.2005 07:24

Maiii...tot n-ati inchis topicul asta care dezinformeaza???? Ati putea fi acuzati de fals si uz de fals in mass-media :)

dbd05.12.2005 07:32

FC Vaslui.... :roll: :?:

oricum au jucat bine...dar Dinamo nu merita locul 1...

dar auzi tu FcVaslui, tu vorbesti de parca ai tine cu Dinamo... :x

sorin_77705.12.2005 07:42
Maiii...tot n-ati inchis topicul asta care dezinformeaza???? Ati putea fi acuzati de fals si uz de fals in mass-media :)

Intotdeauna suntem undeva pe primul loc... Acum am ramas in Grupa cupei UEFA... de ce sa inchidem topicul... O sa revenim si in campionat stai linistit... Chiar din prima etapa a returului... Voi va intalniti cu aceste satisfactii doar tangential iar in Europa e ca fructul interzis pentru voi... :lol: :lol: :lol:

dbd05.12.2005 07:45

ai dreptate Sorin...in totdeauna si oriunde pe locul 1...europa...Romania...

I.N.Money05.12.2005 08:36

Stii ce e enervant?? azi absolut fiecare dinamovist care mi-a iesit in cale numa cu misto era in el.....si acum 3 saptamani le era rusine sa iasa din casa....aveau 1000 de spectatori la meciuri si etc....mi-e personal mi-ar fi rusine sa am gura mare acum...

redandblue05.12.2005 12:59

Pt mine nu conteaza locul din clsament...in inima mea Steaua va fii mereu no.1...

Un sfat pt toti stelistii: "lasati-i tata pe caini sa se antreneze pt CL..."

Bogdan4Steaua05.12.2005 14:01

Topic-ul acesta este unul pe termen lung. Din fericire pentru noi va fi perfect valabil la sfarsitul campionatului.

In alta ordine de idei, chiar suntem pe primul loc in Grupele Cupei UEFA. Si cred ca vom ramane acolo si dupa meciul de la Berlin. :wink:

reddog05.12.2005 18:47

M-am intors...ca sa va felicit pentru faptul ca sunteti "echipa momentului". Acum, fara gluma, nu spun prea multe ca si noi am avut noroc la meciul cu timisorenii, dar voi ati jucat chiar sub toate asteptarile. Iar daca Goian nu il faulta pe vasluian, erati mancati.

«1161718»