FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA PE PRIMUL LOC

«123418»
zarboss22.08.2005 11:03
Normal ca trebuie sa te intereseze ce fac rivalii nostri si ca sa te bucure atunci cand au esecuri...insa problema eu o vad altfel!! Bravo...suntem pe primul loc...dar asta nu e meritul Stelei repet..(cel putin nu in totalitate)...mai degreba ghinionul lui Dinamo!!

Faptul ca avem 7 puncte si suntem pe primul loc e meritul lui Steaua.. puteam pierde cu au pierdut javrele.. si atunci nu ne mai bucuram de primul loc..

Si intr-adevar echipa creste de la meci la meci

Succes maine...

Virgil22.08.2005 12:09

E adevarat ca a fost si jocul rezultatelor.

Tot atat de adevarat e ca Steaua si Farul,sunt pana in prezent,merituoase ocupante ale primelor doua locuri.

Daca pentru noi e un fapt obisnuit,prezenta rechinilor pe podium,chiar si numai dupa trei etape disputate,este o dovada a faptului ca in fotbal s-a intors lumea cu josul in sus.

La celalalt pol (adica la cel de jos) as mentiona-o pe Rapid,cu ai sai...rapidisti. :) Nu se stie pentru cat timp.

Forza Steaua !

zarboss22.08.2005 13:46
pitesti  :D

Ai dreptate scuze... din viteza am scris ploiesti

alexfilip22.08.2005 15:37

Dinamo sminamo, rapid smapid....una peste alta e ordinea fireasca a lucrurilor. Tot aici se ajungea(era menit) si cat timp va exista fotbal in Romania tot asa vor ramane lucrurile.

reddog22.08.2005 17:47
De ce sa nu te bucuri de esecul rivalilor? eu cred ca este foarte normal pe de-o parte... Daca era un meci decisiv si astfel noi castigam campionatul? Sa va aud pe toti aceia care spun ca trebuie sa ne uitam in ograda noastra. Da dar sa tragem si cu coada ochiului... :)

Suntem pe primul loc si acolo vom ramane pana la final... ca asta meritam...  :wink:

Ai dreptate, Sorine. Sezonul trecut l-am pierdut la un punct. La cat sunteti acum de noi? Dar stati ca e etapa a treia. Va impiedicati si voi pe parcurs ca doar nu veti fi invincibili precum Razboinicul stelar!

SteauaToronto22.08.2005 19:09

Red Dog ai vazut interviul cu Ciobanul la aeroport? Daca nu downloadeazal e pe site ! Sa vezi acolo razboinic! :P

reddog23.08.2005 11:17

De Becali m-am convins de mult timp. Nu mai e nevoie sa vad nici un interviu...Dar merci de pont. Ma voi uita.

PS: Momentan am ce am cu Becali-ul nostru. Se vede ca sunt din aceeasi familie de ciobani.

zarboss26.08.2005 13:56
De Becali m-am convins de mult timp. Nu mai e nevoie sa vad nici un interviu...Dar merci de pont. Ma voi uita.

PS: Momentan am ce am cu Becali-ul nostru. Se vede ca sunt din aceeasi familie de ciobani.

mai lipseste sa se duca si Victor la rapid si o sa fie FC Steaua rapid....contra FC Steaua Dinamo.. si FC Steaua berbecali

zarboss26.08.2005 16:30

PANA DUMINICA ... CAND O SA JUCAM CU Otelul Farul S-A INSTALAT PE PRIMUL LOC PRIN VICTORIA OBTINUTA IN FATA JIULUI...ASA CA BICE BAIETI ... LA STADION SA-I INCURAJAM PE JUCATORI.. SA FACA SPECTACOL... SA-SI RIDICE MORALUL .. SI SA REVENIM PE PRIMUL LOC...

.

DACA SE PROFILA O BATALIE PENTRU PRIMELE LOCURI INTRE Steaua,Dinamo.rapid SI Poli IATA CA Farul SE DOVEDESTE UN CANDIDAT SERIOS LA PODIUM....

NE VEDEM PE STADION!!!!!!!!!!LUPTA Steaua

SteauaToronto26.08.2005 17:27

Farul va fi cea mai buna echipa din provincie sezonul asta si va avea un cuvant de spus pentru titlu!

mountytoma27.08.2005 02:08

si eu sunt unul care nu aproba atitudinea de "sa moara capra vecinului" dar nu pot sa nu spun ca asta nu se potriveste atunci cand vorbim de Steaua-Dinamo.

in primul rand nu stiu ce stelist accepta ca "vecin" Dinamo. si apoi, orice victorie sau succes al Stelei este intotdeauna mai frumos atunci cand pierde Dinamo! cu exceptia meciurilor din cupele europene, cand trebuie sa recunosc ca tin cu cainii pentru a nu ne face tara de ras, fiecare meci egal si mai ales pierdut de Dinamo este o mare, uriasa bucurie pentru mine. si pentru oricare dintre voi, cred.

eu unul mai recunosc si ca, desi il detest pe behehecali, cand il vad pe Borcea parca imi devine drag ciobanul nostru!

florinzamfir27.08.2005 05:01

Si daca vreti sa stiti care au fost scandarile la galeriei la Farul-Jiul ... va spun eu:

-Am fost in groapa ... i-am salutat ... le-am dat la m##e ... si-am plecat.

-Niciodata caine! Niciodata caine!

Sa nu mai spun de atitudinea tribunei - antidinamo permanent.

ccipri27.08.2005 11:46

Trebuie neaparat sa ii invingem maine pe Otelul!Ar fi bine si o victorie la scor pentru a ne razbuna pentru faptul ca ne-au cam chinuit in ultimul timp acolo la ei!O victorie maine seara ar mai repara cat de cat moralul si am putea pregati in liniste meciurile cu Valerenga si meciul cu "catelusii"

Trup si suflet pentru culori!

SteauaToronto27.08.2005 13:40
Si daca vreti sa stiti care au fost scandarile la galeriei la Farul-Jiul ... va spun eu:

-Am fost in groapa ... i-am salutat ... le-am dat la m##e ... si-am plecat.

-Niciodata caine! Niciodata caine!

Sa nu mai spun de atitudinea tribunei - antidinamo permanent.

Pai Farul a fost intotdeauna Anti-Dinamo!

FANATIK RED-BLUE28.08.2005 05:56
Farul va fi cea mai buna echipa din provincie sezonul asta si va avea un cuvant de spus pentru titlu!

Pacat, mare pacat ca nu joaca ei in UEFA, in locul lui Dinamo.

sorin_77729.08.2005 03:53

Dar Dinamo nu joaca in Cupa UEFA, sau cel putin nu va mai juca. Ei nu prind luna octombrie ce sa mai vorbim de primavara europeana!!! Ne fac tara de ras astia fratilor...

mi-ar place sa arate clasamentul asa si dupa ultima etapa... Doamne-ajuta!

Virgil29.08.2005 07:06

Revenind la topic,

Steaua continua sa fie pe primul loc.Si asta la modul lejer.Fara sa faca nici cel mai mic efort.

Ma rog,cel putin acasa.Unde a inregistrat doua victorii parca trase la indigou.

4 - 0.Si inca o data patru la zero.

Asta sa fie scorul standard pentru meciurile sustinute in TFR?

Atunci pentru Dinamo va fi deranj mare.

S-o clatina scaunul lui Giovanni dupa deranj?

Sau mai degraba al lui Ando,care le sta lui Giovanni,Netzo si Borcea,precum mancarea in gat.

Prevad un cutremur de magnitudine ridicata in groapa la Dinamo,dupa 11 septembrie 2005.

Am spus 11 septembrie ?

Data asta mi se pare cunoscuta.Voua nu ?E o data fatidica.

Piei drace !

sorin_77729.08.2005 08:49

Virgil, crezi ca vor pierde cainii in groapa cu Bacaul si GATA!: "La revedere Ando!"

Eu vreau sa castige ca sa il dea afara dupa ce pierde in Ghencea, la scor, 4-0, ca tot ne place noua :lol:

Vai mama lor... ce joc de rahat au... Singurele meciuri la care merita sa privesti din acest campionat sunt ale Stelei, dar ele nu se transmit la "nici un post care sa emita in tara"...Fac prinsoare ca dupa etapa 6 vom fi pe primul loc fara gol primit... Maturam in campionat, ce amar am in gura dupa ratarea calificarii la RT... pacat... Noi jucam, de ce nu am jucat si acolo ?!?!!?

Virgil29.08.2005 10:32

Mi-e greu sa cred ca vor pierde in fata Bacaului chiar in Groapa.

Totusi,orice e posibil pe lumea asta.

A eliminat Rosenborgul marea echipa a Stelei...

Victoria Bacaului in fata cainilor,in comparatie cu calificarea nordicilor in dauna noastra,ar fi mult mai usor credibila.

Dar te pui cu Dinamo?

Odata i se pune pata lui Giovanni,sau lui Netzo sau lui Borcea...si pac mijloacele specifice.

Asa incat prefer sa fiu mai rezervat.

Adica sa astept mai intai sa se intample si apoi sa vorbesc.

FORZA

zarboss29.08.2005 11:18

TOT ASA PANA LA SF CAMPIONATULUI>>> SI FARA GOL PRIMIT>>>

kishcutia29.08.2005 11:19

zabross...pana la sfarsitul campionatului fara gol primit....ar fi ceva...:)il apreciez pe Hamu ca portar....dar totusi! e om...

zarboss29.08.2005 11:21
zabross...pana la sfarsitul campionatului fara gol primit....ar fi ceva...:)il apreciez pe Hamu ca portar....dar totusi! e om...

:)

am zis si eu... tot e bine ca merge atacul...dar macar sa speram ca in Ghencea nu primim gol..

e bine ???:) :)

kishcutia29.08.2005 11:27

:)

am zis si eu... tot e bine ca merge atacul...dar macar sa speram ca in Ghencea nu primim gol..

e bine ???:) :)

hmm...ok...:) pana acum avem cea mai buna aparare...totusi atacul este cel care merge la noi...e bine-asa! :)

reddog30.08.2005 14:26

Adevarul e ca aveti apararea cea mai buna din divizia A. Se vede...nici un gol primit. Stati ca vine etapa a 6-a. :wink:

sorin_77731.08.2005 03:15

pai vine etapa a 6-a ca sa ne mai marim golaverajul. De aceea vine etapa a 6-a... Nici dupa etapa a-6-a nu primi gol... Vei vedea...

«123418»