apropo de popa .. a de clarat ca la iesirea de la recursul etapei a vazut gorilele lui Gigi care venisera cu Argaseala.. si omu a incremenit .. cica i-a fost frica sa nu o ia pe cocoasa
apropo de popa .. a de clarat ca la iesirea de la recursul etapei a vazut gorilele lui Gigi care venisera cu Argaseala.. si omu a incremenit .. cica i-a fost frica sa nu o ia pe cocoasa
sa speram ca vom fi pe primul loc si dupa meciul cu Farul....
Dak batem la Farul terminam pe primul loc turul, mai e si meciul din giulesti da nu stiu dc nu-mi fac probleme, presimt ca ii umilim
sa speram ca vom vi pe primul loc si in grupa UEFA.... :twisted: :twisted:
Ciobanul: "Ne vom califica de pe primul loc"Ciobanul, patronul clubului Steaua a declarat azi, după tragerea la sorti a grupelor Cupei UEFA, că echipa "roș-albastră" va termina pe primul loc in grupa C. "Nici un adversar nu este greu. Steaua este cea mai puternică formatie din grupă si nu o să aibă nici o problema Este o grupă accesibila Steaua poate termina pe primul loc, cu indulgență pe pozitia a doua". Steaua va intalni in grupa C a Cupei UEFA formatiile Hertha Berlin, RC Lens, Sampdoria Genova si Halmstad BK.
prosport
Bine ar mai fi sa o nimereasca si asta ....de data asta macar.. :twisted: :twisted: :twisted:
Cat e prima de calificare??? :lol:
sa vedem diseara la stiri ce mai zice ciobanul... oricum o sa se dea el mare cu ceva...
I. Popa: Steaua nu va intra in carti pentru titluTehnicianul formatiei Politehnica Iasi' date=' Ionuț Popa, a afirmat că formatia Steaua nu l-a impresionat deloc in meciul cu Valerenga din mansa secundă a turului I al Cupei UEFA si consideră că lupta pentru titlu se va da intre Rapid si Dinamo. Rapid este o echipă matură si, chiar dacă sunt pe un loc mai slab, sunt convins că se vor bate pentru campionat impreună cu Dinamo. Spun numai de Rapid si Dinamo pentru că Steaua nu cred că va intra in carti pentru titlu, deoarece nu m-a impresionat absolut deloc, a precizat Ionuț Popa.
sursa www.GSP.ro
Vreau sa mentionez asta aici pentru ca Popa asta le cam zice bine pe dos in ultimul timp... Nu uitati verdictul echipelor noastre in UEFA... NICI UNA NU SE CALIFICA :lol: Mare papagal.... :lol: :lol: :lol:
si se mai da si Stelist...E o rusine de antrenor...
Cat ar fi el de "rusine de antrenor", asa cum e el de "prost" si "papagal" a reusit sa promoveze cu doua echipe la rand in div.A. Eu am stima pentru el din prisma promovarii cu UTA. La faza cu ceea ce a declarat, e parerea lui ca si a altora. Eu consider totusi ca lupta pentru titlul suprem al diviziei A se va da intre Dinamo si Steaua.
Eu consider totusi ca lupta pentru titlul suprem al diviziei A se va da intre Dinamo si Steaua.
Intre Steaua si Dinamo vroiai sa spui :roll:
Cat ar fi el de "rusine de antrenor", asa cum e el de "prost" si "papagal" a reusit sa promoveze cu doua echipe la rand in div.A. Eu am stima pentru el din prisma promovarii cu UTA. La faza cu ceea ce a declarat, e parerea lui ca si a altora. Eu consider totusi ca lupta pentru titlul suprem al diviziei A se va da intre Dinamo si Steaua.
Nu i-a contestat nimeni meritele! ``Papagal`` ramane totusi pentru ca vorbeste mult si prost! Stima nu pot avea fata de cineva care se comporta ca un saltimbanc, se da in spectacol si face adevarate numere de balci!
Lui Popa i s-au urcat la cap reusitele cu Farul si Bacaul.In afara de asta e un mare orgolios,iar atunci cand pierde un meci cu Steaua(numai cu Steaua !)devine un mare ofticos si incepe sa bata campii.
In afara de orgolios si ofticos,mai e si iepure fricos.A demonstrat-o dupa o emisiune a lui Ioanitoaia,cand vazand garzile de corp ale lui Gigi venind sa-i asigure protectie lui Argaseala,a facut in pantaloni crezand ca au venit sa-l bata pentru iesirile lui demente impotriva Stelei.
Stiti ce e Popa?E un nimic,un nimeni,un fir de praf luat de vant,ajuns la inaltime si doborat de urmatoarea pala de vant si lipit de pamant.
Parca zicea ca iubeste Steaua....imi e ca sufera de dubla personalitate...ca era alt om dupa ce i-am batut echipa :lol:
I. Popa: Steaua nu va intra in carti pentru titluTehnicianul formatiei Politehnica Iasi' date=' Ionuț Popa, a afirmat că formatia Steaua nu l-a impresionat deloc in meciul cu Valerenga din mansa secundă a turului I al Cupei UEFA si consideră că lupta pentru titlu se va da intre Rapid si Dinamo. Rapid este o echipă matură si, chiar dacă sunt pe un loc mai slab, sunt convins că se vor bate pentru campionat impreună cu Dinamo. Spun numai de Rapid si Dinamo pentru că Steaua nu cred că va intra in carti pentru titlu, deoarece nu m-a impresionat absolut deloc, a precizat Ionuț Popa.
sursa www.GSP.ro
Vreau sa mentionez asta aici pentru ca Popa asta le cam zice bine pe dos in ultimul timp... Nu uitati verdictul echipelor noastre in UEFA... NICI UNA NU SE CALIFICA :lol: Mare papagal.... :lol: :lol: :lol:
si se mai da si Stelist...E o rusine de antrenor...
si care e a doua echipa cu care a promovat ?????
el poate fi super antrenor si un foarte bun profesor.. dar daca face afirmatii si circ prin ziare si televiziune .. demonstreaza ca el e zero caracter si automat zero ca om... asa ca poate fi el un bun tehnician dar trebuie sa fie si un domn cate odata....el e circar
Dupa meciul cu Farul vreau ca toti stelistii sa intre aici pe topic si sa scrie: "Steaua E PE PRIMUL LOC!" pentru ca din 21 august noi am ramas aici pe PRIMUL loc... si trebuie sa ramanem aici...
Cred ca o sa spunem asta si prin iunie dupa etapa a 30 a :lol: ....
Dupa meciul cu Farul vreau ca toti stelistii sa intre aici pe topic si sa scrie: "Steaua E PE PRIMUL LOC!" pentru ca din 21 august noi am ramas aici pe PRIMUL loc... si trebuie sa ramanem aici...
oricum avem aici un reprezentant de marca.. din constanta ... care sunt convins ca va fi primul care va intra si va striga Steaua e pe primul loc :twisted: :twisted: :twisted:
Înjurat si scuipat de fanii dinamovisti in campionatul trecut, la un meci dintre FC National si Dinamo, Dorinel Munteanu se asteaptă la acelasi gen de primire din partea suporterilor "ciinilor rosii". "Nu mă interesează modul in care se vor manifesta suporterii. sunt convins că nu mă vor primi cu bratele deschise. O să mă injure si vor scanda impotriva mea, ce să fac? M-au afectat reactiile lor la acel meci cu FC National, pentru că am facut si eu ceva pentru acest club", a spus antrenorul-jucator al clujenilor, convins că echipa sa poate pleca neinvinsă din Groapa
"Nu voi schimba sistemul (n.r. - 4-3-3) fiindcă a functionat bine pină acum. Noi venim după un rezultat negativ pe teren propriu, dar am cîștigat in acest campionat in fata adversarilor mai bine cotati. Poate că din punct de vedere sentimental această dispută are o semnificatie in plus pentru mine, insă o voi aborda cu gindul de a face punct sau puncte", a avertizat "Neamtul".
Sursa: GSP
Sa-i calce Dorinel in picioare! Sa umileasca cainii in Stefan ce Mare!
ahhhh.... ce bine ar fi daca i-ar bate....
Iti garantez eu ca Dorinel nu o sa fie injurat vreodata pe Steaua chiar daca a jucat doar un a jumate.....este si acum printre cei mai iubiti jucatori si poate chiar un simbol.
e si normal sa nu fie injurat in Ghencea.. pai ce noi ne comparam cu fanii lui Dinamo?????
noi stim sa apreciem o valoare atunci cand ajunge in curtea Stelei... si mai ales in cazul lui Dorinel care a facut traba cat a stat la Steaua
Dupa meciul cu Farul vreau ca toti stelistii sa intre aici pe topic si sa scrie: "Steaua E PE PRIMUL LOC!" pentru ca din 21 august noi am ramas aici pe PRIMUL loc... si trebuie sa ramanem aici...oricum avem aici un reprezentant de marca.. din constanta ... care sunt convins ca va fi primul care va intra si va striga Steaua e pe primul loc :twisted: :twisted: :twisted:
Era cumva vorba despre mine??? :?:
Fratilor ca sa revenim acolo unde ne este locul, in frunte, trebuie sa batem la Farul... Greu, dar trebuie... Cu o victorie la marinari si cu o victorie cu rapidul peste o saptamana suntem siguri pe primul loc la terminarea acestui tur...
Avem 3 meciuri cruciale....cu Farul,lens si Rapid....ce frumos ar fi 9 puncte... 8)
Poate inscriem si noi mai multe goluri...Oricum cel mai important lucru este sa nu pierdem...