ma bucur ca titlul acestui topic este iar adevarat (conditia 3 pct cu gloria)
din pacate s-a dovedit contrariul....am dat cu mucii on fasole...
ma bucur ca titlul acestui topic este iar adevarat (conditia 3 pct cu gloria)
din pacate s-a dovedit contrariul....am dat cu mucii on fasole...
Nu am vazut meciul...bine am facut pentru ca nu cred ca suportam asa ceva...este incredibil...
Grupa C
1. Steaua 4 puncte (2 mec.)
2. Lens 3 pct (2 mec.)
3. Hertha 3 (1 mec)
4. Sampdoria 1 pct. (1 mec.)
5. Halmstad 0 pct (2 mec.)
Grupa C1. Steaua 4 puncte (2 mec.)
2. Lens 3 pct (2 mec.)
3. Hertha 3 (1 mec)
4. Sampdoria 1 pct. (1 mec.)
5. Halmstad 0 pct (2 mec.)
Concluzie : Steaua e pe primul loc !
Dubla concluzie ...victorie cu Halmstad si jucam iar in primavara...pacat ca si-a refacut lens golaverajul :evil:
Este vital sa abordam meciul cu Halmstad cu maxima seriozitate.
Si desigur,si meciul cu Hertha.Doar vrem 3 puncte si de acolo,nu? :wink:
Si desigur,si meciul cu Hertha.Doar vrem 3 puncte si de acolo,nu? :wink:
Ca sa luam primul loc 100% trebuie sa batem Halmstad (aici nu ma indoiesc deloc) acasa si cu Herha sa facem un egal (aici trebuie sa repetam isprava din fata Sampdoriei)...
Deci suntem intradevar pe primul loc...
Revenind la campionatul nostru plin de blatisti ordinari: Vom revenii pe primul loc in ultima etapa a turului...
...pacat ca si-a refacut lens golaverajul :evil:
lasa ca o sa il strice sampdoria si herta ..
...pacat ca si-a refacut lens golaverajul :evil:lasa ca o sa il strice sampdoria si herta ..
In caz de egalitate(daca va fi cazul), primul criteriu de departajare este diferenta dintre golurile marcate si cele primite. In cazul de fata, noi stam foarte bine comparativ cu restul echipelor:
1. Steaua +4(golaveraj 4 - 0)
2. Lens +1 (golaveraj 5 - 4)
3. Hertha +1 (golaveraj 1 - 0)
4. Sampdoria 0 (golaveraj 0 - 0)
5. Halmstad -6 (golaveraj 0 - 6)
In cazul in care aceasta diferenta este egala, se ia inconsiderare numarul de goluri marcate. Daca egalitatea persista se ia in considerare numarul de goluri marcate in deplasare. Ultimul criteriu de departajare este coeficientul clubului respectiv coeficientul tarii din care face parte.
Analizand acest clasament, Lens spre exemplu mai are doua meciuri(cu Sampdoria si Hertha) in care nu va marca prea multe goluri. Si-a facut plinul cu Halmstad.
sa speram ca le dam vreo 4 si lu astia de la halmstad
Nu e un meci deja castigat...suedezii au obtinut calificarea in grupe chiar pe Jose Alvalade, cu Sporting.
in aceasta etapa Steaua poate prelua si sefia clasamentului... Noi putem invinge la Cluj iar Dinamo sa se impiedice de un Vaslui ranit in orgoliu... Claudiu sa inscrie 2 goluri in poarta cainilor. Rednic are ascendent in fata lui ando... moralul cainilor este la pamant
Sper ,vorba lu Oleg ,meciu cu Bistrita sa fi fost o palma si sa aratam ca suntem echipa numarul 1.
Parca spunea ca nu era neaparat nevoie de o palma ca sa arate cine e Steaua... Eu asa am inteles...
Eu am inteles ca Oleg a declarat ca timpul de refacere pana la meciul cu CFR e foarte scurt.In acest scop au aterizat direct la Cluj cu avionul care i-a adus de la Genova.
Parca spunea ca nu era neaparat nevoie de o palma ca sa arate cine e Steaua... Eu asa am inteles...
poate in cazul nostru de asta a fost nevoie
Clasamentul la ora asta, 22:35 sambata, 5 noiembrie 2005... Pana la meciurile de maine:
1. Dinamo 26 pct
2. STE
3. Poli Tm 20 pct
Ce parere aveti de Poli? Prima data in acest an aceste 3 echipe sunt una langa alta in fruntea clasamentului...
sa speram ca maine se vor inversa primele pozitii
sa speram ca maine se vor inversa primele pozitii
Bun raspuns... ce e sub noi sub noi sa stea... :twisted: :twisted:
Ce e deasupra sub noi sa treaca :twisted: :twisted:
asa sa fie... :twisted:
Am eu o presimtire...maine ne vom intoarce pe primul loc...poate nu ma trezesc sa vad meciul ca de obicei ma trezesc pe la 3-4 dupamiaza... :lol: :lol: :lol:
Poli trebuie sa isi mentina forma buna pana la meciul cu Dinamo. Sper sa ii bata chiar la ei acasa.
Pai ar fi cazul sa ii bata ca nu au mai batut in Groapa de vreo 30 de ani.Steaua TREBUIE sa revina pe primul loc.
Anul asta Dinamo ia tilul. Nu mai revenim pe primul loc. Inm nici un caz nu cu nonvalori ca Nicolita, p.Marin, Dinita & co. Ne trebui valori, nui pitici din astia de circ.