Din pacate ai dreptate...Poate in iarna o sa vina jucatori valorisi.
Din pacate ai dreptate...Poate in iarna o sa vina jucatori valorisi.
Poate mai pierde si Dinamo niste jucatori.
Anul asta Dinamo ia tilul. Nu mai revenim pe primul loc. Inm nici un caz nu cu nonvalori ca Nicolita, p.Marin, Dinita & co. Ne trebui valori, nui pitici din astia de circ.
poftiiiim?? deci Nicolita e un jucator f. bun, o piesa importanta in jocul nostru!
in rest...dap am cam avea nevoie de rezerve klumea!
Anul asta Dinamo ia tilul. Nu mai revenim pe primul loc. Inm nici un caz nu cu nonvalori ca Nicolita, p.Marin, Dinita & co. Ne trebui valori, nui pitici din astia de circ.
poftiiiim?? deci Nicolita e un jucator f. bun, o piesa importanta in jocul nostru!
in rest...dap am cam avea nevoie de rezerve klumea!
Nicolita nu are valoare. Daca asta e jucator foarte bun, atunci Dica e mai bun decat Maradona & Pele la un loc !
Clasamentul la ora asta, 22:35 sambata, 5 noiembrie 2005... Pana la meciurile de maine:1. Dinamo 26 pct
2. STE
3. Poli Tm 20 pct
Ce parere aveti de Poli? Prima data in acest an aceste 3 echipe sunt una langa alta in fruntea clasamentului...
Imi pare rau dar ai zbarcit putin.Pe locul 3 e CFR Cluj,tot cu 20 de puncte dar cu golaveraj superior.
Clasamentul actual
1. Dinamo 29 pct
2. STE
3. CFR Cluj 22 pct
nasol... foarte nasol..... nu imi place deloc situatia asta ... nu stiu ce dracu fac astia ..alterneaza de la un meci la altul.. dupa dezastrul din Ghencea cu gloria .. a venit meciul bun cu sampdoria si acum asta cu CFR ... ce naiba e in capul lor ????????????????
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA BAIETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CFR-ul a jucat foarte bine astazi.Totusi un egal ar fi fost mai aproape de realitate,pentru ca in repriza a II-a Steaua a cam fost peste ei.Norocul clujenilor cu antijocul.Cadeau si uitau sa se mai ridice de la pamant fara ca Balas,omul lui Dinamo,sa se sinchiseasca.
asta e .. intai noi trebuie sa jucam si pe urma sa avem grija altora.. oricum .. urmeaza o perioada mai lejera pentru Steaua... poate isi revin baietii...
asta e .. intai noi trebuie sa jucam si pe urma sa avem grija altora.. oricum .. urmeaza o perioada mai lejera pentru Steaua... poate isi revin baietii...
Si cand isi revin mai bine dau cu capul de Sportu...
Ne mai intalnim cu locul unu decat prin etapa 6 a returului... dupa meciul din groapa... PROBABIL... :cry:
Noi mai avem in tur,cu Sportul si cu Vasluiul acasa,si cu Jiul in deplasare.In mod normal 9 puncte.
Dinamo mai are cu FC Arges si Poli Timisoara acasa si cu FC National in Cotroceni.Meciuri putin mai grele.
Hagi a venit la tzanc acolo,sa dea 3 puncte nemuncite lui Giovani.
Dupa aparente,cam asta va fi diferenta si la sfarsitul turului.
Era normal sa pierdem...Stelei nu ii convine antijocul...suntem incapabili sa desfacem o aparare aglomerata...asta e... :cry:
Steaua are o scadere de forma pe fondul oboselii.Contribuie si lipsa lui Radoi.El e motorul echipei.Cand il aveam pe Neaga,parca nu se cunostea asa de mult cand lipsea Radoi.Un jucator tip Neaga ne-ar trebui.
asta zic si eu .. lipseste capitanul... el este cel care da rtimul meciului.. dar e pacat ca nu mai e unul ..cu un caracter asemanator .. care sa traga echipa dupa el.. pai daca pleaca Radoi suntem morti....
S-a mai discutat aici despre consecintele plecarii lui Radoi. Nu cred ca este cazul sa ne facem atatea griji. fara indoiala ca Radoi este im acest moment pilonul central al echipei, insa in ultimii 2 ani am strans vreo 20 de meciuri fara el si am supravietuit. Cred ca il subestimnati pe Ogararu, este un caracter puternic si cu siguranta va deveni un lider. (asta daca nu pleaca si el intre timp). Si pana la urma am mers mai departe si dupa ce a plecat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], da minte dupa Radoi.
Hagi a venit la tzanc acolo,sa dea 3 puncte nemuncite lui Giovani.
Serios ? De ce esti asa de sigur ? Daca s-ar incerca asa ceva sigur ar iesi mega-scandal la Timisoara ... majoritatea suporterilor de acolo detesta Dinamo mai mult decat orice alta echipa.
In alta ordine de idei : patronul lui "Europoli" declara ca din iarna cativa jucatori vor pleca de la Timisoara si altii vor fi adusi in locul lor de la Steaua ( sper ca astia sa fie Dumitru si Oprita ), Dinamo, Rapid. Ce bine ar fi daca am "pescui" cativa dintre astia ( Mansour sau Bucur poate ... )
Hagi a ajuns sa faca blat pentru Dinamo ????
am trait s-o aud si pe asta,
si din partea unui suporter stelist ?!?!
CFR-ul a jucat foarte bine astazi.Totusi un egal ar fi fost mai aproape de realitate,pentru ca in repriza a II-a Steaua a cam fost peste ei.Norocul clujenilor cu antijocul.Cadeau si uitau sa se mai ridice de la pamant fara ca Balas,omul lui Dinamo,sa se sinchiseasca.
Virgile, cati oameni are Dinamo in viziunea ta? Deja m-ati inebunit cu "oamenii lui Dinamo" jocul ciudat al Bistritei si Sportului etc...De ce doare adevarul? Ati pierdut in primul rand ca ati jucat prost. 11 m sau nu, nu stateati voi in acel gol. Daca erati la adevarata voastra valoare castigati.
Eu recunosc ca am facut un meci dezastruos cu Jiul. Voua de ce va e greu sa admiteti fara dume gen "oamenii lui Dinamo"???
Uite aici in mic citat care sa arate ca nu suntem chiar asa de paranoici ...
În Divizia A, bazîndu-se pe faptul că propria conducere i-a ferit echipa de amenințarea factorilor externi, cum ar fi arbitrajul de exemplu, Andone a riscat. Și a cîștigat majoritatea meciurilor, in sezoanele complete 2003-2004 și 2004-2005 Dinamo clasîndu-se pe primul loc in ierarhia meciurilor de "afară". În străinătate, știind că nu mai are spatele asigurat, antrenorul a tăiat temător elanul ofensiv al echipei și a pierdut.
Sursa : Gazeta Sporturilor, editia online.
Link : http://www.gsp.ro/index.php?a=26606&shift=1
Tot Gazeta Sporturilor a efectuat o numaratoare a greselilor de arbitraj. Pe locul 1 in topul echipelor care au beneficiat de pe urma greselilor era... hopa ce surpriza, Dinamo. Seful arbitrilor, Ion Craciunescu, este un prieten al lui Gigi Netoiu. Toate astea chiar nu inseamna nimic ? Suntem noi chiar asa de nebuni ?
Am spus deja ca Steaua nu a pierdut din cauza arbitrului ci pentru ca a jucat prost. De altfel, prefer ca Steaua sa joace fair-play si sa piarda decat sa castige murdar. Daca Dinamo (adica patronii sai) vrea cu orice pret sa castige titlul si asa intelege s-o faca, n-are decat. Dar in ochii mei un astfel de titlu nu valoreaza absolut nimic.
Si modul asta de a fura caciula se vede in Europa. Acolo nu mai sunt nici Craciunescu, nici Coltescu, nici Balaj. Acolo trebuie sa castigi pe valoare. Iar rezultatele lui Dinamo in Europa din ultima vreme sunt foarte modeste in cel mai bun caz...
Frate, nu ma lua cu aberatiile din Gazeta sau alte ziare. Si eu pot sa scriu un astfel de articol si sa improsc cu noroi la adresa voastra. Hai sa ne abtinem. Ce meci mai contestati acum? Ce echipa mai avem acum? Stati ca vine din nou Ceahlaul in A si atunci mai avem o echipa, nu? Poate intra si UTA si U Cluj si atunci Dinamo nu mai pierde nici un campionat. Sau mai stii, poate devine si Poli echipa de a noastra acum ca a venit Craciunescu... Voi va auziti ce spuneti? M-ati plictisit de-a binelea cu insinuarile voastre.
Frate, nu ma lua cu aberatiile din Gazeta sau alte ziare. Si eu pot sa scriu un astfel de articol si sa improsc cu noroi la adresa voastra. Hai sa ne abtinem. Ce meci mai contestati acum? Ce echipa mai avem acum? Stati ca vine din nou Ceahlaul in A si atunci mai avem o echipa, nu? Poate intra si UTA si U Cluj si atunci Dinamo nu mai pierde nici un campionat. Sau mai stii, poate devine si Poli echipa de a noastra acum ca a venit Craciunescu... Voi va auziti ce spuneti? M-ati plictisit de-a binelea cu insinuarile voastre.
Reddog, nu uita ca nu iese fum fara foc.
Imaginea asta voi v-ati creato si n-ati facut nimic sa o schimbati. Mai mult ea este continuu realimentata.
Poate ca exageram noi... dar nu cred ca o facem permanent...
Bine Motane, dar daca asa a fost, de ce nu am patit-o si noi ca si alte echipe (v. Milan, Lyon)? De ce nu ne-au trimis in D? Drept model... Au fost speculatii si atat. Si nu numai Dinamo a avut parte de astfel de speculatii si aranjamente.
Nu mai continui aceasta discutie ca nu isi are rostul. E arhidezbatuta de ani intregi.
Am inteles. Articolele defavorabile lui Dinamo sunt "aberatii". E clar.
Man, hai sa lamurim cateva lucruri.
1. Dinamo este o echipa valoroasa.
2. Are capacitatea de a castiga orice ( ma rog, aprope orice ) meci.
3. Din pacate pentru voi, adevarul este ca Dinamo si-a creat o reputatie de echipa ce beneficiaza de ajutorul arbitrilor si al adversarilor. Poate ca uneori se exagereaza cu acuzatiile. Dar dupa cum s-a mai spus : pana nu faci foc nu iese fum.
4. Au existat faze in acest campionat cand Dinamo a beneficiat de pe urma erorilor de arbitraj. Exemplu: meciul cu CFR Cluj, cand clujenilor li s-a refuzat un penalty clar la 0-0. Au mai fost cazuri.
5. Nu ati convins absolut deloc in Europa. Cu exceptia victoriilor cu Sahktior Donetsk, nu imi amintesc nici un meci remarcabil facut de Dinamo in cupele europene. Nici cel cu Everton nu mi s-a parut chiar formidabil. Contrast clar cu victoriile la scor din campionat, dand impresia ca in campionat aveti ceva de partea voastra ce lipseste in Cupa UEFA.
6. Pentru ca trebuie sa vezi si paiul din ochiul tau, trebuie sa spun ca si meciul Stelei cu Bacaul mi s-a parut oarecum suspect. Nu m-am bucurat prea tare dupa victoria aia si sper sa nu mai vad asa ceva prea curand..
Nu am afirmat ca suntem fara de pata. Dar mi se pare exagerat sa afirmati la orice victorie Dinamo ca a fost ceva putred la mijloc. Ca sa nu mai spun ca majoritatea arbitrilor in viziunea voastra sunt pro Dinamo. Ce naiba, unii acuzati de voi sunt arbitri Fifa. Eu cred ca ar trebui sa o lasam odata moarta cu chestiile astea si sa ne vedem fiecare de jocul echipei cu care tinem. Oricum, un lucru e clar, nu o scoatem la capat cu discutia de fata si ne indreptam exact nicaieri.
Am inteles. Articolele defavorabile lui Dinamo sunt "aberatii". E clar.6. Pentru ca trebuie sa vezi si paiul din ochiul tau, trebuie sa spun ca si meciul Stelei cu Bacaul mi s-a parut oarecum suspect. Nu m-am bucurat prea tare dupa victoria aia si sper sa nu mai vad asa ceva prea curand..
Hai mai Streza,tocmai pe asta ti-ai gasit sa-l dai exemplu?Bacaul e ciuca batailor in prima divizie si tie ti se pare ca Steaua avea nevoie de sprijinul lor pentru a invinge.
Daca a existat vreo intelegere,aceea a fost desigur sa nu-i bumbacim prea tare.