FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA PE PRIMUL LOC

«1131415161718»
reddog07.11.2005 19:47

Ca Gloria sau Sportul sunt invincibile pentru Dinamo.

FanSteaua4Life07.11.2005 20:06

reddog...nu o mai intoarce...nu degeaba se afla Dinamo primi pe lista cu avantajele facute de arbitri si ultimi pe lista greselilor de arbitraj...

iancu dragosh07.11.2005 20:16

Sincer redog, daca te-ai saturat de insinuarile aberante de pe acest forum de ce mai intrii aici si mai postezi. Eu daca ma satur de anumite persoane nu mai discut ce ele, nu e logic.

strezahuzum08.11.2005 06:32
Hai mai Streza,tocmai pe asta ti-ai gasit sa-l dai exemplu?Bacaul e ciuca batailor in prima divizie si tie ti se pare ca Steaua avea nevoie de sprijinul lor pentru a invinge.

Daca a existat vreo intelegere,aceea a fost desigur sa nu-i bumbacim prea tare.

Virgil, ce pot sa spun acuma ? Ma gandesc si acum la penaltiul ala ratat de Croitoru... tare prost a batut ala. Tocmai fiindca Bacaul nu e cine stie ce mare echipa ( fiindca jumatate din ea am cumparat-o noi ) trebuia sa-i facem praf.

Mai ales ca Bacaul n-a pus prea mult entuziasm in meciul ala, fata de cei de la CFR Cluj de exemplu, care s-au batut pentru absolut fiecare minge de parca era ultimul meci din cariera lor.

Ma rog, poate ma insel eu, nu pretind ca as fi infailibil si nici ca sunt egalul lui "Mitica de la Liga", aceasta Pitia a fotbalului romanesc.

Bogdan4Steaua08.11.2005 07:59

Imi aduc aminte ca in sezonul trecut un amic de-al meu care e dinamovist imi vorbea tot timpul despre un "triunghi pro-Steaua" format din FCM Bacau,FC National si Farul. Ei bine, in sezonul trecut am pierdut 2 puncte cu Bacaul(acel 2-2 din tur), 3 puncte cu National(infrangerea din retur) si 3 puncte cu Farul(infrangere in retur). I-am explicat amicului ca acest triunghi pro-Steaua despre care vorbeste el ne-a costat 8 puncte in economia campionatului. De atunci a lasat-o mai moale cu figurile geometrice. I-am mai sugerat sa studieze un patrulater format din "Gloria Bistrita, Apulum Alba Iulia, Poli Iasi si FC Arges". Cate puncte a pierdut Dinamo sezonul trecut cu aceste patru echipe? 0 cumva? :oops:

Nu vreau sa fiu inteles gresit, teoretic toate cele patru sunt sub Dinamo din punct de vedere valoric, insa pe mine unul m-a deranjat maniera de joc a adversarilor.

reddog08.11.2005 14:50

Daca voi ati tratat meciul cu Poli Iasi fara prea mare concentrare si v-ati impiedicat de ei, nu mi se pare o echipa invincibile pentru Dinamo. Apulum se vede cat de buni au fost din moment ce, din pacate, au retrogradat. Gloria se pare ca nu sunt chiar prieteni de-ai nostri din moment ce ne-au tinut in frau cam multe minute pana am reusit sa marcam...De ce din moment ce voi va impiedicati de aceste echipe asta inseamna automat ca "joaca pentru si cu" noi? Atunci as putea si eu sa afirm de Farul (care s-a declarat la urma urmei pro Steaua) ca a facut un joc slab cu voi si bun cu noi (ma sustin si rezultatele aici, nu?).

Bogdan4Steaua08.11.2005 15:47

Asa putem sa ne contrazicem la nesfarsit. Nu ma intereseaza neaparat rezultatele ci mai mult maniera de joc a adversarilor. Am si acum rezumatelele catorva meciuri si atitudinea unor jucatori mi se pare mai mult decat suspecta.

Motanu D08.11.2005 15:48
Asa putem sa ne contrazicem la nesfarsit. Nu ma intereseaza neaparat rezultatele ci mai mult maniera de joc a adversarilor. Am si acum rezumatelele catorva meciuri si atitudinea unor jucatori mi se pare mai mult decat suspecta.

Nu e nimic suspect. Sunt si ei oameni si au gresit...

zarboss08.11.2005 17:39

sa vazut destul de clar .. felul in care anumite echipe din divizia A abordeaza unelele meciuri cu Dinamo si cum joaca ,de mananca terenul, cand vine vorba de Steaua

reddog11.11.2005 14:57

Si uite cum iar o luam de la capat. Pe toate topicurile numai despre asta se vorbeste acum ca nu mai sunt subiecte de mare verva... Adevarul e ca si eu dau apa la moara. Fie cum vreti voi, eu m-am cam saturat de polemici pe acest subiect... Ar trebui sa vorbim despre ceva mai constructiv.

sorin_77720.11.2005 10:13
... Ar trebui sa vorbim despre ceva mai constructiv.

Exact, si cel mai bun exemplu este revenirea noastra pe primul loc pana la finalul turului.... :lol:

Reddog sti ca puteti termina pe 3!!! :lol: :lol:

zarboss20.11.2005 16:03

ce bine ar fi sa termine pe 3 :))

I.N.Money20.11.2005 17:55

Pana una alta sa revenim noi pe primul loc....ca asta e cel mai important....de ei nu ne pasa pe cat termina.. :wink:

zarboss20.11.2005 18:35

avem toate sansele ca urmatoarea etapa sa reveim pe primul loc.. eu cred si sper ca pana la sfarsitul turului vom fi acolo unde ne e locul

Bogdan4Steaua20.11.2005 18:42

Daca terminam turul pe primul loc avem sanse mari sa iesim campioni. Totusi, mai sunt multe meciuri de disputat. Astept ca Dinamo sa piarda puncte si cu FC National.

sorin_77720.11.2005 18:49

Returul ne este favorabil, cel mai greu meci este in groapa, dar acolo ne place minutul 85... In rest ii asteptam pe pretendenti la noi in templu :lol:

I.N.Money20.11.2005 20:05
Returul ne este favorabil, cel mai greu meci este in groapa, dar acolo ne place minutul 85... In rest ii asteptam pe pretendenti la noi in templu  :lol:

O sa fie mai greu pentru noi in retur....o sa urmeze deplasari obositoare in strainatate pentru a juca in fazele superioare din Cupa UEFA :wink: ...si trebe sa amanam si ultima etapa ca in aceeasi perioada e si finala... :lol:

I.N.Money20.11.2005 20:05
Returul ne este favorabil, cel mai greu meci este in groapa, dar acolo ne place minutul 85... In rest ii asteptam pe pretendenti la noi in templu  :lol:

Noi avem returul mai greu....ca tre sa facem si deplasari in strainatate...tre sa amanam si ultima etapa ca e simultan cu finala cupei UEFA... :lol:

bebeto20.11.2005 21:10

ce o fi cu reddog!?pe unde o fi baiatul asta?sper ca nu-i bolnavior. 8) :D:D

Bogdan4Steaua20.11.2005 21:44
ce o fi cu reddog!?pe unde o fi baiatul asta?sper ca nu-i bolnavior. 8)  :D  :D

Lasati-l mai ca e fair-play in general. Poate nu a avut timp zilele astea.

In alta ordine de idei, noi am fost dezavantajati de arbitru si am castigat, iar Dinamo, in nota obisnuita, a beneficiat de o eroare grosolana de arbitraj si tot nu s-a putut impune.

zarboss21.11.2005 11:57

ei na ce sa faci .. trebuie sa descopere ceva mai nou acum astia de la Dinamo.. ca dupa cum merge treaba nici furaciunile arbitrilor nu ii mai ajuta

reddog21.11.2005 18:23
ce o fi cu reddog!?pe unde o fi baiatul asta?sper ca nu-i bolnavior. 8)  :D  :D

Lasati-l mai ca e fair-play in general. Poate nu a avut timp zilele astea.

In alta ordine de idei, noi am fost dezavantajati de arbitru si am castigat, iar Dinamo, in nota obisnuita, a beneficiat de o eroare grosolana de arbitraj si tot nu s-a putut impune.

Merci de aprecieri. Intr-adevar, am fost ocupat si nu am putut sa intru. Si voi fi si mai ocupat zilele ce urmeaza...

Vedeti cum, desi Craciunescu nu mai e la carma arbitrajului? Eroare. Am jucat penibil, asta e. Sper sa ne revenim...Dar nici chiar pe 3 nu terminam.

FanSteaua4Life22.11.2005 23:28
Intr-adevar, am fost ocupat si nu am putut sa intru. Si voi fi si mai ocupat zilele ce urmeaza...

Ai fost ocupat cu greva profesorilor sau esti particular...inca nu mi-ai raspun la o intrebare mai veche...ce materie sau materii predai???

reddog24.11.2005 12:41

Nu ti-am raspuns??? Pai nici nu stiu cand mai intrebat... Limbi straine. Si da, am fost si SUNT in greva..

PS: Ce discutii ros-albastre facem...Dar bine ca ti-am raspuns la intrebare.

I.N.Money25.11.2005 22:20

Maine la ora 16..sper ca sa revenim pe primul loc... :lol:

«1131415161718»