FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua 0 - 0

«1345678»
bad_joke22.11.2008 19:35

Mie mi s-a parut mai mult decat evident antistelismul lui Vochin, aduceti-va aminte cand a fost o lovitura de cap, a unui jucator craiovean si a strigat fara sa vrea sau sa fie deja in poarta "GOOOAL!!" aia mi s-a parut de-a dreptu jenant, eu il stiam stelist pe Vochin si mai ales profesionist, de Baleanu nu am ce sa comentez omu e suporter rapidist e normal sa aiba o astfel de reactie.

Mi se pare aberant ca d-voastra d-le Catalin, vi s-a parut un joc bun al Stelei, mie mi s-a parut anost si cu putine, foarte putine faze de poarta, nici Craiova no fi fost peste, dar la joc de pase au fost pe alocuri maestri, aveau o rapiditate la un-doi-iuri iesita din comun, le iesea rar, si poate au avut ocazii putine, dar noi am avut offsaid la faza cu Semedo si in rest am fost deconcentrati in faza porti ,dar, ca sa zici ca a jucat cu mult mai bine Steaua mi se pare deplasat, Steaua e clar in criza si nu de acum ci de cand a venit Becali, a zis si Ienei aseara, un joc de pase si acel stil combinativ , de posesie, asa numitul stil "vitezist" nu l-a mai vazut nimeni din ani 80...e clar asta nu e echipa Steaua care ne-o dorim ne multumim cu din ce in ce mai putin, dar macar apreciez optimismul si speranta autorului articolului, ca echipa incepe sa mearga mai bine.

Numai bine tuturor!

xray_rom22.11.2008 20:27
@xray_rom ce tot nu intelegi din faptul ca SITUL FCSTEAUA.RO are reclame de la google Adsene, iar politicienii isi fac campanie electorala prin google adsense, deci noi NU le punem bannerele pe site, sunt puse de google.

OPRESTE aici discutia, sau continua pe topicul special pentru dastea

Am inteles din prima, de la bogdanelu parca, ca nu sunt puse de voi, ci de google ads.

Discutia a continuat la replici pe nuantari si nu pe fondul descris de tine mai sus, dar nu a mai fost initiata de mine!Asa cum ti-am raspuns tie, le-am raspuns si lor(vezi la Stanici, mai sus). Din punctul meu de vedere subiectul este clar si inchis.

catasteaua1722.11.2008 20:52

bravo Semedo teai becalizat si tu

Lari22.11.2008 21:05

Semedo s-a becalizat din momentul in care a negociat si s-a pupat cu maimutza-n loja. Atunci am fost sigur ca portughezu' nu va rupe gura targului la noi.

ThereauRistul22.11.2008 22:26

habib habbibou hatrick pentru charleroi!!!!imi mentin pararea ca acest habibbou putea creste mult la Steaua dak era la fel de fortat precum pepe moreno sau arthuro...omu are 21 de ani si 6 goluri in acest sezon,dak vrei sa-l aduci acum dai mai mult de 600.000 cat se cerea anul trecut!

Catalyn0722.11.2008 22:34
habib habbibou hatrick pentru charleroi!!!!imi mentin pararea ca acest habibbou putea creste mult la Steaua dak era la fel de fortat precum pepe moreno sau arthuro...omu are 21 de ani si 6 goluri in acest sezon,dak vrei sa-l aduci acum dai mai mult de 600.000 cat se cerea anul trecut!

mda...dar ai dracu toti cand vin in Ghencea uita de fotbal ( vorba lui Mirel )

Lari22.11.2008 22:57

Pai hai sa ne gandim cat a jucat Habib la noi si apoi hai sa ne gandim la cine nu l-a vrut.

Trebuie sa avem rabdare cu jucatorii straini, nu pot "exploda" din prima, mai ales cei tineri. Pana si Walcott are jocuri extrem de slabe la Arsenal. Mai tine minte cineva ce a facut John O'Shea, de exemplu la Manchester, pe "Lia Manoliu", contra lui Dinamo, in 2004? Sau Cristiano Ronaldo in retur? Si acum Ferguson ii baga titular meci de meci...

Diferenta de mentalitate, de stiinta a pregatirii jucatorilor, mai ales a celor tineri, etc

Fear22.11.2008 22:57
mda...dar ai dracu toti cand vin in Ghencea uita de fotbal ( vorba lui Mirel )

pai normal ca uita..cu cine vrei sa joace ?! cu Lovin cu ov Petre pe post de servanti? si pe Banel si Semedo pe post de extreme? care reusesc o centrare buna la 5 meciuri :noexpression: voi il criticati pe Stancu .. da e cu 3 clase peste habibou asta.. daca ar avea cine sa`i dea o pasa klumea ar fii o treaba

ThereauRistul22.11.2008 23:00
Pai hai sa ne gandim cat a jucat Habib la noi si apoi hai sa ne gandim la cine nu l-a vrut.

Trebuie sa avem rabdare cu jucatorii straini, nu pot "exploda" din prima, mai ales cei tineri. Pana si Walcott are jocuri extrem de slabe la Arsenal. Mai tine minte cineva ce a facut John O'Shea, de exemplu la Manchester, pe "Lia Manoliu", contra lui Dinamo, in 2004? Sau Cristiano Ronaldo in retur? Si acum Ferguson ii baga titular meci de meci...

Diferenta de mentalitate, de stiinta a pregatirii jucatorilor, mai ales a celor tineri, etc

-------------------------------------------------

ai perfecta dreptate,eu am crezut in copilul asta pentru ca avea o tehnica buna,o detenta buna,fizic impresionant,tinereta,ambitie,plus alte calitati pe care le putea deprinde sau imbunatati..cuvantul de ordine era rabdare dar el a jucat mult prea rar ca sa se impuna !! nu stiu la cine te referi cand spui ca nu l-a mai vrut dar eu stiu ca atunci cand a fost intrebat habbibou a declarat ca Lacatus nu l-a mai vrut la echipa!

tavimai22.11.2008 23:04
Am inteles din prima, de la bogdanelu parca, ca nu sunt puse de voi, ci de google ads.

Discutia a continuat la replici pe nuantari si nu pe fondul descris de tine mai sus, dar nu a mai fost initiata de mine!Asa cum ti-am raspuns tie, le-am raspuns si lor(vezi la Stanici, mai sus). Din punctul meu de vedere subiectul este clar si inchis.

La cata foame are romanu acumulata-n gat accepta orice daca e pe bani !Asa te poti trezi cu tot felul de anomalii(reclame cu iz politic sau chiar reclame facute concutentei "catei sau zburatoare" ) din cauza ca nu stim sa facem contracte si "suntem surzi de foame si orbi de sete".Mai dureros este faptul ca am auzit ca avem in lot cativa carora le plac banii veniti de concurenta !?Zicea unul ce se dadea anonim zilele trecute ca a auzit ca merge vestea ca pentru adversarii Stelei e mai usor "cu jucatorii Stelei decat cu arbitri"!Si inca n-am vazut pe aici comentarii vizavi de acest aspect desi ar trebui luat in considerare.Cum se zvoneste ca s-a redus bugetul si ca a ajuns "criza " si la stana aceasta ipoteza poate fi luata in calcul mai ales ca este dubios cat se intinde coarda cu aceste nonrezultate.Ar mai fi apoi si "surprizele" de la pariurile sportive care l-ar putea face fericit pe unul care le "nimereste"!Ar fi interesant sa se afle cine le-a cam "lovit in plin "in ultima vreme !Prea afiseaza o fata de nevinovati jucatorii astia dupa ultimile jocuri.

Lari22.11.2008 23:53
nu stiu la cine te referi cand spui ca nu l-a mai vrut dar eu stiu ca atunci cand a fost intrebat habbibou a declarat ca Lacatus nu l-a mai vrut la echipa!

Exact.

Personal, consider ca una dintre cele mai mari greseli ale lui Lacatus este ca nu a incercat sa impuna o directie in ceea ce priveste viitorul pe termen mediu al echipei: s-a transferat mult, s-au imprumutat jucatori care au confirmat si care au fost apoi inlaturati fara sa aiba deja un "back-up".

Nu stiu cata lume a observat ca multe din golurile returului trecut, care ne-au permis acea revenire spectaculoasa, au fost opera unor executii personale, nu neaparat a unor scheme. Si mai toti aia care au reusit asa ceva au fost lasati sa plece.

ThereauRistul23.11.2008 00:23

@Lari

---------------------------

perfect adevarat!!! si trist din pacate

Protasov23.11.2008 02:31

E cu atat mai trist. Jocul nu mai inseamna nimic, numai rezultatele financiare conteaza. Paradoxal asta ne duce la rezultate din ce in ce mai slabe. Stim foarte bine ca nu putem depasi un anumit prag de performanta si atunci tot ce fac cei implicati de la conducatori la jucatori este sa scoata maxim de profit. Asa incat nu ma mira speculatiile voastre. Asa cum nu ma mai mira nimic din ce se intampla la Steaua. De ce nu merg oamenii astia la cazino? Suprafata de joc este de aceeasi culoare- verde.

MoWeed23.11.2008 07:50
De ce nu merg oamenii astia la cazino? Suprafata de joc este de aceeasi culoare- verde.

Da, dar castigul este garantat la o echipa ca Steaua. In timp ce la cazino exista sansa sa mai si pierzi...

bla bla23.11.2008 11:57

Mai fratilor,un bou ca Mihai Mironica de la Prosport da pe blogul lui cum vrea,mizer,in tot ce inseamna Steaua si noi nu suntem in stare sa-l punem la punct.

"Lacatus si Radoi sunt doua dintre marile minciuni ale fotbalului"-Mihai Mironica

Piece of Mind23.11.2008 13:40

Desi Lacatus ne-a lasat realmente cu spatele la zid, cu o echipa slab antrenata din toate punctele de vedere, tactic, fizic si psihic, ultimele egaluri pot fi puse si sub semnul hazardului/ghinionului, pentru ca, desi ne cream cu o mare usurinta situatii de poarta (pentru ca facem adeseori un pressing foarte sus), ratam cu nonsalanta!

Cred sincer ca echipa arata ceva sub comanda lui Dorinel, au disparut aproape in totalitate mingile bubuite pe varfuri, jucam mult mai combinativ. Oricum, daca nu apar si rezultatele, se poate alege iarasi praful...

4_ever_steaua23.11.2008 14:12

alt meci consecutiv fara victorie,alta tristete pt noi...ieri vizionam un filmulet cu Steaua..Steaua din 2004 , 2005 si 2006...e o imensa diferenta..acum ne hranim doar cu amintiri...cand isi va reveni Steaua?...

Joint23.11.2008 16:07
Desi Lacatus ne-a lasat realmente cu spatele la zid, cu o echipa slab antrenata din toate punctele de vedere, tactic, fizic si psihic, ultimele egaluri pot fi puse si sub semnul hazardului/ghinionului, pentru ca, desi ne cream cu o mare usurinta situatii de poarta (pentru ca facem adeseori un pressing foarte sus), ratam cu nonsalanta!

Cred sincer ca echipa arata ceva sub comanda lui Dorinel, au disparut aproape in totalitate mingile bubuite pe varfuri, jucam mult mai combinativ. Oricum, daca nu apar si rezultatele, se poate alege iarasi praful...

Excelent ! Exact asta gindesc si eu.

xray_rom23.11.2008 16:18
Zicea unul ce se dadea anonim zilele trecute ca a auzit ca merge vestea ca pentru adversarii Stelei e mai usor "cu jucatorii Stelei decat cu arbitri"!Si inca n-am vazut pe aici comentarii vizavi de acest aspect desi ar trebui luat in considerare.Cum se zvoneste ca s-a redus bugetul si ca a ajuns "criza " si la stana aceasta ipoteza poate fi luata in calcul mai ales ca este dubios cat se intinde coarda cu aceste nonrezultate.Ar mai fi apoi si "surprizele" de la pariurile sportive care l-ar putea face fericit pe unul care le "nimereste"!Ar fi interesant sa se afle cine le-a cam "lovit in plin "in ultima vreme !Prea afiseaza o fata de nevinovati jucatorii astia dupa ultimile jocuri.

Sincer, refuz sa cred ca este adevarat si inclin sa cred ca este tot un fitil pus la butoiul cu pulbere pe care multi incearca sa-l introduca in Ghencea.

Nu este nici logic.

Marile ratari(bare,etc.), care ne-au frustrat de viictorii au fost facute si mai mult de straini(Arthuro, Dayro, Kapetanos, Semedo, etc.) si decat romani(Ogararu, Radoi, Stancu, etc). Pana si golurile luate au fost in majoritatea lor pe gafele lui Zapata. E aproape imposibil sa "cumpere" un strain.

Noi nu am castigat ca am ratat si am luat goluri penibile, nu ca unii ar fi jucat fara vlaga.

Adrian23.11.2008 17:02

Ar putea si Dorinel sa vorbeasca cu jucatorii sa lucreze la moralul lor.Daca tot nu aduce un psiholog, macar sa faca el treaba asta.Poate asa scapam de ghinioane.

Nu inteleg de ce tot insista sa joace in stanga cu oameni de picior drept.Nu cred ca Ochirosii poate sa fie mai rau ca Semedo in momentul asta.Si nu cred nici ca ar fi ratat in ultimul hal ca si portughezul.

Si nici la schimbari nu se prea pricepe Dorinel...

Mai trebuie mult lucru!

arpi_anglia23.11.2008 17:23

Cu tot respectul pt toti cei care se pricep si pt cei care nu se pricep la fotbal am un singur sfat: uitati-va ma baieti la un campionat puternic (vezi cel al angliei) sa vedeti o emisiune in care se acuza arbitraje, se contrariaza presedinti de cluburi sau mai fac stiu eu ce alte magarii! dak nu stiati va zic eu, nu o sa vedeti asa ceva. si de ce? pai in primul rind pt ca romanului ii place sa dea cel mai mult din gura, iar cind e vorba sa puna mina toti sa faca ceva laolalta...ioc. eu zic ca ar trebui sa mai dispara din acuzele acestea pe la TV sau prin presa si sa isi vada fiecare de clubul lui, sa isi faca strategia lui pe termen indelungat nu numai peste noapte si dupaia eu zic ca si calitatea jocului ar fi alta. sau unde te-ai mai pomenit ca jucatorii unei echipe sa iasa ei si sa faca declaratii dupa cum ii taie capu, pai arsene wenger nu iar mai include imediat in echipa. pe scurt e un fair play reciproc intre jucatori-antrenor, antrenor-conducator, jucatori-conducator si invers!!! va zic eu ca presa are succes doar in rindul cititorilor de rind, dar oamenii de fotbal nici nu se arunca in scandalurile provocate de presa. cred ca de la noi din tara cel mai mult respect i se cuvine actionarului de la Unirea Urziceni, nu cred sa il fi vazut de 3 ori pe la TV, insa iata ca echipa joaca, e disciplinata si linistita si asa apar rezultatele! tot respectul pt tot ce a facut d-nul Becali pt echipa (vezi 3 Champions League consecutive) dar cred ca a sosit timpul ca dinsul sa se retraga in umbra pt ca Steaua nu este jucaria unui copil rasfatat care este obisnuit sa obtina tot mereu ce vrea, Steaua este focul ce arde in sufletul a milioane de suporteri rasfirati in toata tara si chiar si in afara ei. iar printre aceste milioane de suporteri sunt convins ca sunt cel putin unu, doi, sau chiar trei care ar vrea sa puna sfirsit dictaturii acesteia si sper ca in curind d-nului Becali sa i se faca o oferta irefuzabila si sa se intoarca la stina!!! forza Steaua, forza Dorinel-nu te da batut si scoate fitele din capetele jucatorilor care le au, fie ei si jucatori de baza ai echipei. la urma urmei jucatorii semneaza un contract prin care se angajeaza sa-si presteze serviciile la nivelul la care sunt solicitati, iar dak unii dintre ei nu dau randamentul scontat atunci masuri trebuiesc luate, dak este vorba de conduita sau atitudine sa fie avertizati disciplinar, iar dak este ceva mai grav sa se ajunga si mai rau, insa eu am incredere ca Dorinel este destul de scolit prin germania si stie ca pt a face performanta disciplina trebuie sa se suprapuna oricarei cerinte, restul vine de la sine! forza Steaua-sa mergem sa la munchen si sa facem un rezultat mare care sa inchida gura la toti de la conducatori la comentatori si toti ceilalti!!!

Protasov23.11.2008 17:49

Asa dupa cum merg lucrurile cred ca in retur o sa se apeleze din nou la Lacatus sa refaca diferenta, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Munteanu seamana din ce in ce mai mult cu Olaroiu 2, impotenta ofensiva este evidenta. Nu stiu la ce meciuri se uita aceia care remarca un ipotetic joc combinativ. Steaua nu are jucatori in momentul asta in stare de combinatii, singura solutie pentru aceasta echipa este sa se apere. Inca nu imi vine sa cred ca in prima repriza am vazut Steaua aparandu-se si jucand pe contraatac, cu cine? Cu Craiova!

Nu mai suport sa vad echipa asta chinuindu-se inutil sa ajunga la poarta adversa. Nu stiu ce fac oamenii aia implicati la echipa dar eu consider ca asta nu e fotbal.

ThereauRistul23.11.2008 18:00

Oleg Protasov este liber de contract!!!dau in scris ca ucraineanul castiga campionatul la Steaua fara a face vreun transfer (doar cu lotul actual) Oleg castiga titlul!!!!!!!

Piece of Mind23.11.2008 19:03
Asa dupa cum merg lucrurile cred ca in retur o sa se apeleze din nou la Lacatus sa refaca diferenta, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Munteanu seamana din ce in ce mai mult cu Olaroiu 2, impotenta ofensiva este evidenta.

Am senzatia ca ai ramas profund marcat de epoca Lacatus, cand nu eram in stare sa ne cream doua faze de poarta in 3 meciuri, altfel imi e greu sa explic bazaconiile pe care le scrii mai sus!

Cu Dorinel (desi a preluat din mers o echipa neantrenata corespunzator de un tehnician aventurier, caci asta este Lacatus intr-ale antrenoratului, un aventurier impostor), trebuia sa dam o caruta de goluri in Stefan cel Mare, acasa cu Poli si vineri la Craiova!

Nu exista termen de comparatie intre cum dezvoltam acum jocul si cum o faceam pe vremea antrenorului-simbol pe care inca vad ca nu l-ati uitat si il regretati nespus!

Ce sa mai caute Lacatus la Steaua? Ce diferenta sa refaca, cand el a fost deja invinsul Vasluiului si Galatiului, plus egalul Otopeniului in Ghencea?

Lari23.11.2008 19:17
Munteanu seamana din ce in ce mai mult cu Olaroiu 2, impotenta ofensiva este evidenta.

Nu mai suport sa vad echipa asta chinuindu-se inutil sa ajunga la poarta adversa. Nu stiu ce fac oamenii aia implicati la echipa dar eu consider ca asta nu e fotbal.

Diferenta dintre filozofia de joc a lui Oli si cea a lui Dorinel este uriasa! Iti recomand sa te uiti la meciurile Dinamo-Steaua din "era Oli" si, daca nu te-ai lamurit, sa incerci si cu niste Rapid-Steaua. Atunci, eram dominati, acum noi am facut legea. Si am jucat in deplasare!

A nu se intelege ca eu am ceva cu Oli, asa cum ai tu. Il voi respecta pentru totdeauna pe Olaroiu: a facut din rahat bici si a si pleznit cu el pana in semifinala Cupei UEFA. La ce lot avea, a reusit o performanta mai mult decat fabuloasa!

Acum nu se chinuie Steaua: atacantii nostri ne chiuie pe noi. E o diferenta. Mare de tot!

«1345678»