Mie mi s-a parut mai mult decat evident antistelismul lui Vochin, aduceti-va aminte cand a fost o lovitura de cap, a unui jucator craiovean si a strigat fara sa vrea sau sa fie deja in poarta "GOOOAL!!" aia mi s-a parut de-a dreptu jenant, eu il stiam stelist pe Vochin si mai ales profesionist, de Baleanu nu am ce sa comentez omu e suporter rapidist e normal sa aiba o astfel de reactie.
Mi se pare aberant ca d-voastra d-le Catalin, vi s-a parut un joc bun al Stelei, mie mi s-a parut anost si cu putine, foarte putine faze de poarta, nici Craiova no fi fost peste, dar la joc de pase au fost pe alocuri maestri, aveau o rapiditate la un-doi-iuri iesita din comun, le iesea rar, si poate au avut ocazii putine, dar noi am avut offsaid la faza cu Semedo si in rest am fost deconcentrati in faza porti ,dar, ca sa zici ca a jucat cu mult mai bine Steaua mi se pare deplasat, Steaua e clar in criza si nu de acum ci de cand a venit Becali, a zis si Ienei aseara, un joc de pase si acel stil combinativ , de posesie, asa numitul stil "vitezist" nu l-a mai vazut nimeni din ani 80...e clar asta nu e echipa Steaua care ne-o dorim ne multumim cu din ce in ce mai putin, dar macar apreciez optimismul si speranta autorului articolului, ca echipa incepe sa mearga mai bine.
Numai bine tuturor!