A inchiria un spatiu publicitar nu este acelasi lucru cu a face reclama. Si noi nu co-finantam, asa cum nu co-finantez clubul Dinamo atunci cand ma uit la Dinamo-Steaua sin vad reclamele de pe marginea terenului.
Frate!Mai uita-te si tu pe la ghilimele cu co-finantarea aia si nu o lua ca in tratatul de economie!Chiar e asa de greui de priceput ce am vrut sa spun?
In virtual!
Nu inchiriaza nici dracu' un spatiu publicitar virtual daca locul respectiv nu are "vizibilitate"! si potential de accesari semnificative.
Numarul de accesari este monitorizat site-uri specializate (in cazul de fata trafic.ro) si vizibilitatea este masurata prin usurinta gasirii cu motoarele de cautare.
Conform trafic.ro, site-ul este pe locul 5 in top la categoria sport, deci un ranking f bun!!!!
Ratingul bun, a permis contratul de inchiriere spatiu publicitar.
Locul 5 se datoreaza stelistilor cu "taste" care acceseaza acest site!
Timpul petrecut de ei pe site si/sau numarul de accesari, inseamna bani pentru proprietarul site-ului prin contract de inchiriere. Asta am numit eu metaforic "co-finantare" a proprietarului(AISS). Daca nu am exista noi, nu ar exista nici contractul si nici banii!
In real(pe stadioane)!
Principiul este la fel, numai ca sunt altele criterile de rating, etc. Acolo nu mai e cu tasta, ci cu televizorul:))La cele netelevizate, cu spectatorul, dar cu impact in masa mult mai mic decat TV-ul.