Despre meci a zis bine Catalin.
Ca noutati, am inlocuit norma de "doua bare" pe meci cu "una" si o ratare de Guiness Book.
Nu mai e de adaugat decat o idee ... mai lunga, legata de bannerul din tribuna si un banner de pe acest site.
Din pacate, stadionul si acest site s-au transformat in tribune politice.
Intr-o tabara Becali cu acolitii lui, in alta PNL, PDL, etc. cu stelistii aflati in solda lor, iar la mijloc tabara talibanilor manipulati fie de prima, fie de a doua tabara.
Majoritatea stelistilor, care au sau nu au optiuni "pro" sau "contra" Becali din alte ratiuni si nu din cele politice, stau si deplang sincer rezultatele echipei ... si fluiera fie in stanga, fie in dreapta ... Fluiera a paguba ...
Pe buna dreptate, Becali este injurat si atacat ca isi face reclama politica pe stadion sub brand-ul Stelei.
Cum se face ca acest site, tribuna virtuala a suporterilor, de unde este atacat vehement Becali pe motivul sus mentionat, foloseste audienta la stelisti pentru face reclama politica a unui candidat PNL???? Alta Marie, dar cu galbena palarie!
In aceste conditii, ce credibilitate mai are cel care se vrea varful de lance virtual in razboiul cu Becali, cand voi politizati acest site pe fata?
Din nefericire, aceasi credibilitate pe care o are si Becali, care spune ca vrea numai binele Stelei, dar in fond se foloseste de Steaua pentru binele lui politic.
Bannerul asta cu PNL-istul pe site-ul suporterilor Stelei arata ca o arama pe fata. Asta nu inseamna ca eu nu eram sigur ca exista si manipulare politica a curentului anti-Becali si instigare dirijata dincolo de ratiuni fotbalistice. Acum acest banner a venit sa risipeasca orice urma de indoiala!
Apropo! S-a tot vorbit de acel incident (regretabil!) de la meciul cu Poli, dar nu a luat nimeni pulsul celui care a venit cu torte, sa vada din solda carui partid era?Daca era! Nu cumva se dorea acel scandal? De ce nu l-ati facut erou cu interviuri si poza? Are "pedigri" de Peleza Nord, sau era un ratacit printre veterani? De ce sa ramana anonim ca cel cu bricheta din Giulesti?
In fine ...
Ca se da in Becali, putin imi pasa. Pentru mine Becali e un MARE zero barat al politicii romanesti, dar imi pasa cand acele cozi de topor aflate fie in solda lui Becali, fie in solda oponentilor lui politici, creaza atmofera pestilentiala in jurul echipei, pe stadion si aici in virtual. Parca nu erau suficienti cei din mass media!
Din cauza acestor manipularilor, jocul asta "Suporteri vs. Becali" a fost up-gradat, din alte "jocuri", la alt joc. La jocul "Steaua contra Steaua", spre bucuria si a lumii politice, dar si a celei fotbalistice (cainii, etc.)
Level 1: "Apocalipsa Becali". Parjolim tribune, golim stadione, strigam orice numai "Haide Steaua" nu, etc, cu scopul ca jucatorii sa zburde pe teren mai repede decat scaunele prin tribuna.:0
Level 2: "Pustiul Ghencea" ... next coming...
Asa ca nu trebuie sa ne mai mire rezultatele din ultimul timp.
Ne meritam soarta!Jucatorii sunt la level-ul suporterilor!
PS.
1) Pentru cei cazuti pe spate de managementul CFR-ului, de "Mourihno" Trobetta, Culio si alte scule: "Sa va treziti bine!"
2) Daca la Becali e normal sa fie urat si blamat, cu Mititelu' ce avura juvetii, frate? Le-a facut stadion giugiuc si ei s-au apucat sa-l rupa ... chipurile sa-i faca in ciuda ...
Fratilor! Si Becali si Mititelu nu sunt normali, dar nu trebuie sa va mire. Si printre noi (suporterii de toate culorile) sunt o gramada care se misca lejer fara camasa de forta!
3) Putin imi pasa ca cei vizati, dar nenominalizati vor sari ca arsi! Ii va stinge ploia cu apa carei se imbata si vor sa ne imbete si pe noi!