FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua 0 - 0

«123458»
Bodanel22.11.2008 06:07

@xray_rom

Nu politizam site-ul. Daca nu stii nu mai vorbi aiurea. Mai nou toata lumea crede ca daca stie sa instaleze un windows e priceput in ale calculatoarelor. Reclamele sunt de la google ads (da cu google si documenteaza-te) si nu prea poti alege ce iti apare pe site.

on-topic.

a fost super tare faza cand a strigat ala gol si apoi "iluzie optica"

baron22.11.2008 06:27
Soldatino nu stiu unde ai vazut tu o imbunatatire a meciului da io am vazut azi o echipa de kkt numita Steaua care nu a jucat fotbal ci turca am inceput sa ma satur de kktu asta ...

Imbunatatirea jocului este evidenta!!!

In orice caz avem un antrenor foarte bun, si nu glumesc. Am terminat cu centrarile din jumatatea noastra de teren direct pe varfurile inexistente. Pasam, driblam. E ceva.

Important este sa avem rabdare pentru ca echipa trebuie sa isi formeze un stil de joc, pentru a se forma automatismele, trebuie sa isi stabileasca un 11 clar, fara improvizatii. Eu nu am mai vazut echipa in care jucatorii sa faca tot timpul meciului schimb de posturi. Pur si simplu eu cred ca jucatorii Stelei sunt innebuniti de schimbarile acestea. Pai Dayro o data e varf retras, o data e coordonator; Banel e pe stanga, pe dreapta, si nicaieri; Radoi la mijloc, si in aparare; Toja extrema, coordonator, inchizator.

Si adevarul este ca de la Steaua trebuie sa plece Petre Marin, Lovin, Ovidiu Petre(pentru mine e un mister cum toata lumea vede in acest om un jucator de Steaua si de nationala), Banel Nicolita.

In plus cred ca trebuie sa uitam conceptiile de joc stereotipe de genul: atacant masiv de careu masiv, extrema care fuge 100 m sub 10 s, inchizatorul care opreste atacurile(la Steaua, Mr. Love-in le mai opreste dar ii opreste si pe coechipierii sai).

Avem nevoie de jucatori care stiu cu mingea, ca de aia is spune "fotbal" si nu de baschetbalisti sau atleti. Toata stima pentru Banel dar degeaba alearga daca nu stie ce sa faca cu mingea. Ca ii mai reuseste o centrare(aseara nu i-a reusit niciuna) e alta poveste!

Deci rabdare si sustinerea lui Dorinel!!!

Prefer sa joace echipa bine si sa imi fie ciuda ca bara sau nesansa a impiedicat-o sa castige decat sa rasuflu usurat dupa un 1-0 chinuit sau un egal cu Otopeni sau Buzau.

Sub Dorinel, Steaua a intalnit IN DEPLASARE pe Dinamo, Rapid si Craiova. Pe toate le-a dominat. E ceva!!! Fata de anii trecuti cand ne chinuiam si scoteam un egal amarat sau pierdeam(nu pun la socoteala victoria de pe terenul din Giulesti)...

bodanelu22.11.2008 07:19

Peluza stelista in meciul de aseara. Frumos "civilizatilor"??

u_craiova___steaua__21_11_2008_70bc3d9.j

Sursa

MoWeed22.11.2008 07:25

Se simtea ciuda in vocea lui

alaturi de steaua22.11.2008 07:28

da-l dreq de cioban...

las ca am eu un prieten acolo sus, o sa vb cu el si-o sa castigam urmatorul meci.

hai Steaua!!!

te vom iubi mereu

grizzly22.11.2008 07:28
astazi am remarcat un singur lucru: genialul zapata la sutul lui dorel Stoica. ati remarcat cum a sarit in calea mingii cu mainile pe langa corp, fiind sigur ca va sari aiurea din pamant? pentru ca nu a ridicat mainile, ca orice portar, a reusit sa respinga cu corpul o minge care altfel intra in poarta bucurand toti cacatzii aia de la Grupul Sugatorilor de P...i

mai bine remarcai altceva. zapata era cu mainile jos si se sprijinea pe genunchiul de langa bara pentru ca era sigur ca mingea iese afara. am noroc ca l-a izbit in piept, nici vorba sa fi vrut el asa ceva.

ultras78SB22.11.2008 07:57

......si inca ceva Cataline: baleanu a strigat gol la un cap a lui Baird. Mai e ceva de comentat?

MoRRiS22.11.2008 08:11

Off-topic :

Ma uitam aseara la emisiunea "Fanatik" la care era invitat Marcel Puscas . Am scuipat televizoru` de nervi cand am vazut ce idiotenii debiteaza. Bai frate, ala nu se mai opreste din critici asupra Stelei deloc ?? ALA, la fiecare meci al Stelei, tre` sa critice fiecare jucator in parte, antrenorul, etc etc. Si mai ales , cred ca are boala pe Radoi. Vad ca a inceput sa`i analizeze evolutiile lu` Radoi si de fiecare data il critica. Dar el a uitat ca a fost un fotbalist mediocru spre mediu ? Ca sa nu mai spun ca atata timp cat a fost presedinte la Steaua, a fost ZERO BARAT.

AndyQ22.11.2008 08:14

@ Bodanel

Google ads sau nu, cel mai misto ar fi ca prin intermediul acestor anunturi sa vedem si vreo 3-4 reclame la vreo echipa rivala, cum ar fi Dinamo, magazin oficial or something. Ar fi spectaculos, nu?

bodanelu22.11.2008 08:48

@AndyQ o mare parte din finantarile AISS vin din reclama de pe fcsteaua.ro. Nefiind alta cale de publicitate (cum era acum ceva vreme) Google Ads e singura modalitate de a scoate ceva bani din publicitate. Si continutul reclamei nu poate fi verificat si nu este la alegerea adminilor. Daca te oferi sa platesti reclama pe site, google ads dispare.

SS Lazio22.11.2008 09:20

La cum s-au desfasurat ostilitatile, vom ajunge la borna 15 fara niciun fel de probleme.

Sper c-au vazut toti diletantii, ipocritii si rasistii de tip "black power"(nu degeaba a fost etichetat Banel drept Obama=)) ), care este valoarea lui Banel. De departe cel mai prost jucator: cotonogar(a facut cel putin 7 faulturi doar in prima repriza!), a dat in aut vreo 10 mingi, a stricat 3 contraatacuri, a fost depasit adesea, nicio idee de joc. ZERO BARAT. Atletul lui peste...

La fel si Semedo, care, desi incepuse bine cu goluri si avea un joc limpede, a ajuns la aceleasi nivel ca Romeo Surdu. Se pare ca Steaua a ajuns din apoteoza unui fotbalist, sau macar din rampa catre Vest, un biet grup al plafonarii, in care toti, impenitent, spun ca n-au ce face plecandu-si capul in fata Voievodului.

Ei au fost (cele mai mari) maini moarte de pe teren. Schimbarea lor a venit pe fond logic, desi un antrenor mai impulsiv si mai putin milos l-ar fi schimbat din prima repriza pe Semedo. Totusi, Dorinel s-a aratat milos fata de ei. Asta e.

Stancu... oftez. Am tinut mult la el, dar se va pierde. Nu e exploatat, consolat, ajutat, certat cum trebuie.

Concluzia e ca suntem o echipa depersonalizata, obosita, ai carei actori principali parca au reveria automacerarii. Deceptia a devenit nevroza acuzatoare. Amalgamul de teorii, metode si instrumente tipic ciobanesti, adaugate coroziv ca agent disolutiv la traditionalul talent romanesc de "Ardere a etapelor", au produs catastrofa, intr-o compozitie a carei finalitate, inca si mai tragica, nu s-a aratat, e departe de a se definitiva.

Suporterii sunt batuti de oamenii ciobanului, "tribunarii" nu s-au solidarizat cu "peluzarii" intr-un moment in care toata lumea ar fi exploatat momentul, Dorinel a acceptat sa vina antrenor (bufon) la curtea Despotului cand toti ii tranteau usa-n nas oierului, Argaseala e Argaseala, umilintele din CL au curs garla ca in precedentele 2 trasee, jucatorii...stim deja.

Ne meritam soarta si intr-un fel e bine ca patim asa. Sa fie o lectie pentru noi toti ce inseamna sa pui prostul, imbecilul, necioplitul si cretinul in frunte, resmenandu-te in acelasi timp.

Spre borna 15! Forza Png-ul! Zmarandesc deputat!

xray_rom22.11.2008 09:30
@xray_rom

Nu politizam site-ul. Daca nu stii nu mai vorbi aiurea. Mai nou toata lumea crede ca daca stie sa instaleze un windows e priceput in ale calculatoarelor. Reclamele sunt de la google ads (da cu google si documenteaza-te) si nu prea poti alege ce iti apare pe site.

on-topic.

1) Cine vorbeste aiurea? Ce trebuie sa stiu, prietene? Ca bannerul din dreapta cu "Alegel pe candidatul.... Cristian Olteanu" nu e o realitate, ci o aiureala "google ads" din care "ne prea" poti alege?

Daca de acolo venea la "pachet publicitar" un banner cu " Votati-l pe Becali" sau o recalama a "cainilor" cu o ironie la Steaua, tot asa se lua in brate fatalitatea lui "nu prea poti" alege si ramanea?

Prezenta unui banner politic pe acest site este ca un banner cu Alina Plugaru facand reclama la vibratoare pe site-ul Patriarhiei Romane!

2) Stai linistit. Politizarea si manipularea exista, dar indirect, nu la vedere ca bannerul ala.

Sigur, de asta nu mai are site-ul vreo vina, ci unii forumisti.

Il Soldatino22.11.2008 09:32
Soldatino nu stiu unde ai vazut tu o imbunatatire a meciului da io am vazut azi o echipa de kkt numita Steaua care nu a jucat fotbal ci turca am inceput sa ma satur de kktu asta ...

De acord cu tine in partea dar micile imbunatatiri au fost:

1. desi s-a jucat turca macar s-a ajuns la poarta cu finalizare (in ultimul an al lui Oli aveam doau doua ocazii pe meci, de Piturca nu mai pomenesc).

2. mingile nu au fost pasate la nesfarsit in lateral sau bubuite in fata ci am observat o preocupare in a pune mingea pe jos si pasarea acesteia la firul ierbii. Stiu, inca nu se vad rezultatele dar e prima data dupa vreo 3 ani cand vad asa ceva la Steaua. Dorinel trebuie lasat sa continue, are nevoie de timp si sprijin. La fel ca si Hagi sau Lacatus, neamtul s-a apucat sa construiasca CEVA. Nu stiu cat timp va avea la dispozitie dar imi doresc sincer ca sa nu fim noi aceia care sa-i grabeasca plecarea.

L.etoile22.11.2008 09:33

Primus inter Pares

Ne este din ce in ce mai dor de Steaua.De adevarata si singura Steaua.Cea de acum e doar o umbra ce mai capata contur doar datorita catorva jucatori pentru care culorile ros-albastre mai insemna ceva.Steaua care nu castiga nu mai poate fi ea insasi.In trecut,victoria o puteai observa atat ca rezultat cat si in maniera de joc, in pase, in jucatori, in antrenori,in suporteri.Totul capata un sens care ducea la victorie.

Unde a disparut totul? Cum poate sa se schimbe totul din cauza unui om?Din pacate, cel-al-carui-nume-nu-merita-retinut nu este singurul vinovat, chiar daca este principalul.De ce s-a ajuns pana aici cand au existat atatea momente cand am vazut ca un simbol al victoriei nu poate fi condus de o persoana care nu stie ce inseamna ea? Un om pentru care beneficiul material si castigul imediat prin orice mijloace reprezinta totul.

Ne-am multumit cu putin.Cand incepi un razboi trebuie sa stii clar pentru ce lupti si impotriva cui, iar un razboi inceput trebuie sa se si termine.Totul sau nimic.Egalurile nu trebuie sa existe la Steaua!Insa, atat echipa in teren, cat si suporterii au fost de prea multe ori nici invingatori, nici invinsi.Nu stiu daca are sens sa mai asteptam ceva de la cei din teren, insa suporterii sunt singurii care mai pot face ceva.Acei suporteri care stiu ce inseamna Steaua trebuie sa lupte inteligent si pana la final impotriva celui care a distrus identitatea acestei echipe.

Nu va multumiti cu titulatura de "Primus inter pares"(Primul intre egali )!Steaua inseamna puterea de a fi mereu cel mai bun dintre cei mai buni.

AndyQ22.11.2008 09:48

@ bodanelu

Stiu cum functioneaza Google ads, faceam si eu bani frumosi cu ei, acum 2 ani. Eu doar faceam o remarca mai mult sau mai putin simpatica :)

robespierre22.11.2008 09:49

Citesc, ma minunez si ma intristez. Adevarul e ca Steaua joaca slab oricat de dur ar fi adevarul. O fi jucat ea slab si sub comanda lui Laca dar acum mi se pare prestatia ros-albastrilor si mai slaba. Am vazut pe aici comentarii cu B.Stancu ca ar fi un antitalent, ca de fapt el nu este varf impins sau chestii de-astea. Eu sincer m-am saturat de posturi inventate. Tot ce stiu este ca ori esti fundas si treaba ta este sa nu iei gol, ori esti mijlocas si trebuie sa stii cu mingea si sa faci legatura intre aparare si atac sau esti atacant si atunci trebuie sa dai gol. Deja nu mai suport ca ala e mijlocas defensiv, alalalt ofensiv, x-ulescu nu poate juca varf impins ca e mai mult un al 2-lea atacant...numai prostii. Din cate stiu eu Steaua 86 nu mai avea atatea "posturi" in echipa. Unde e 4-4-2 ala clasic?! Ce-mi pasa mie ce stie sa faca sau nu Bogdan Stancu?! Zici ca esti atacant? pai atunci da dracului gol si gata.

Ne place atata sa ne mintim ca ala nu e pe postul lui si alte tembelisme de-astea ieftine bune de gsp. Ce se intampla la Steaua este o LIPSA MARE de VALOARE si cam atat. Iar daca a ajuns Radoi cel mai periculos jucator al nostru in atac este f trist. A nu se intelege ca am ceva cu Radoi, dimpotriva e singurul care o reprezinta pe Steaua asa cum trebuie.

PS: Ciobane poate iti mai revizuiesti comportamentul ca uite ca si Dumnezeu a-nceput sa-ti dea "mesaje".

AndyQ22.11.2008 09:54
1. desi s-a jucat turca macar s-a ajuns la poarta cu finalizare (in ultimul an al lui Oli aveam doau doua ocazii pe meci, de Piturca nu mai pomenesc).

Aici sunt si eu de acord, fata de ultimele meciuri... am vazut suturi la poarta, incercari de suturi la distanta, atacuri pozitionale, pase.

E adevarat ca e mult de lucru, dar meciul de aseara a fost ok, d.p.d.v. al eficientei.

Daca la lasa cu calcaiul catre interior, aproape de careu, catre Stancu, cel din urma nu se pierdea cu firea... putea iesi un gol mai mult ca sigur si au mai fost cateva astfel de faze.

Am vazut un sut inspirat al lui Radoi de la aprox. 40 de metrii, semn ca au inceput sa joace cu capul sus, sa vada jocul. Daca Bornescu era cu un metru mai in fata sau daca era cu o fractiune de secunda mai... neatent, Radoi avea gol de generic.

Nu putem nega faptul ca relatia de jos s-a imbunatatit. E drept, nu considerabil, sau nu s-a ajuns la nivelul dorit. Eu cred ca Dorinel incearca sa lege un 11 de baza, cu care poate incepe un meci linistit.

Alta remarca... s-au luat cam multe cartonase galbene. Problema cu atat mai grava cu cat stopperii nostri le-au incasat. Asta o sa cantareasca greu in etapa viitoare.

@ robespierre

Tu vezi compartimentele prea simplu. In fotbalul modern nu existi ca echipa fara mijlocas ofensiv sau defensiv: Ov. Petre nu e pus acolo ca sa faca legatura dintre aparare si atac. El ucide jocul adversarului, de aia e mijlocas la inchidere, la fel cum jucatorul de banda are mult mai multe sarcini decat sa stopeze un atac. Complicat fotbalul asta, nu?

xray_rom22.11.2008 09:59
@AndyQ o mare parte din finantarile AISS vin din reclama de pe fcsteaua.ro. Nefiind alta cale de publicitate (cum era acum ceva vreme) Google Ads e singura modalitate de a scoate ceva bani din publicitate. Si continutul reclamei nu poate fi verificat si nu este la alegerea adminilor. Daca te oferi sa platesti reclama pe site, google ads dispare.

Sunt de acord ca nu poti supravietui fara bani. Dar are si banul demnitatea lui, iar justificarea data de tine duce la realitatea trista ca "cine" plateste face(pune) tot ce vrea.

Atunci de ce mai dam cu pietre in Becali?El plateste chiria pe Gehencea, deci o poate imbraca in afise cu tembelul lui chip! El finanteaza Steaua ca Goolgle ads AISS-ul. Deci, face ce doreste! Vrute si nevrute, dar nu toate morale!

"Dar ce conteaza, daca el plateste?Nu? Finanteaza tu si Becali dispare!..."

Cam asa ar suna o replica la rapunsului tau!

Asta e .... ca barna din ochi!

robespierre22.11.2008 10:05

@ AndyQ

tocmai ca fotbalul este simplu...nu trebuie sa ai multa minte ca sa joci fotbal. Pur si simplu trebuie sa bagi o amarata de minge intr-o poarta. Si nu vreau acum sa incep sa dau exemple de jucatori din fotbalul mare. Fotbalul e pur si simplu fotbal... nu e matematica, nu e fizica nucleara, nu este medicina... este pur si simplu un sport, un sport care il poate face oricine. Asta cu fotbalul modern este cea mai mare tampenie inventata de presa. Pun pariu ca Brazilia 70 cu sistemul lor 4-2-4 ar rupe tot si in ziua de azi fara atatia "mijlocasi la inchidere de meserie"

AndyQ22.11.2008 10:09

@ robesppiere

Daca tu spui, asa o fi. :)

robespierre22.11.2008 10:16

@ AndyQ

Bine. Uite eu nu vreau sa polemizez. Pur si simplu mi-am dat si eu cu parerea asa cum ai facut-o de altfel si tu. Poate ai tu dreptate. N-am spus nicaieri ca as avea eu. Nu detin eu adevarul absolut. Pur si simplu mi-am exprimat si eu opinia. Doar ca se pare ca avem opinii diferite. Eu iti respect parerea.

Sper ca acum sa "ingropam securea razboiului".

redondo22.11.2008 10:19
Off-topic :

Ma uitam aseara la emisiunea "Fanatik" la care era invitat Marcel Puscas . Am scuipat televizoru` de nervi cand am vazut ce idiotenii debiteaza. Bai frate, ala nu se mai opreste din critici asupra Stelei deloc ?? ALA, la fiecare meci al Stelei, tre` sa critice fiecare jucator in parte, antrenorul, etc etc. Si mai ales , cred ca are boala pe Radoi. Vad ca a inceput sa`i analizeze evolutiile lu` Radoi si de fiecare data il critica. Dar el a uitat ca a fost un fotbalist mediocru spre mediu ? Ca sa nu mai spun ca atata timp cat a fost presedinte la Steaua, a fost ZERO BARAT.

Nu e Puscas singurul...mai sunt si unii ziaristi.N-ai inteles ca ei de fapt au boala toti pe Becali si in mintea lor asta e singurul mod de a riposta.Probabil ca Puscas vrea si el niste bani de la Becali,ca doar Steaua e in Liga Campionilor ,nu?

bodanelu22.11.2008 10:20

@xray_rom te asteptam sa platesti tu si google ads-ul o sa fie scos. Sau poti sa vi cu un contract de colaborare cu o anumita firma...

PS. Suntem off-topic ;)

AndyQ22.11.2008 10:25

@ robesppiere

Stai linistit ca nu a luat-o nimeni ca si o "dezgropare de securi".

Ieri am avut o discutie pe tema fotbalului din ere diferite si-am ajuns si eu si Lari la concluzia ca nu poti compara echipa anilor 50-60 cu cea a anilor 00.

Crezi sau nu crezi, exista notiune de fotbal modern. Poate e mai urat decat fotbalul clasic, dar e mult mai tactic. Nu vorbim de matematica, chimie sau mai stiu eu ce. Poate fizica are ceva legaturi in fotbal, la fel cum se aplica in mai toate lucrurile pamantesti. Un fizician iti da explicatia golului lui R. Carlos care a ocolit zidul de aparare si a intrat in poarta. Nu asta-i ideea. E chiar mai simplu de atat: ca sa ai o echipa valoroasa in fotbalul din zilele noastre, nu e de ajuns sa gandesti ca atacantul da gol, mijlocasul da pasa atacantului si aparatorul pune portarul sa someze. Asta ar fi definitia fotbalului, corect, dai cu unu mai mult decat adversarul si in stilul asta. Dar sa ajungi sa dai cu unu mai mult... aici intervine adevarata provocare: tactica, pozitionarea jucatorilor in functie de adversar. Un meci nu seamana cu altul, chiar daca ar juca aceleasi echipe de 10 ori, consecutiv.

Aia incercam sa expun; faptul ca fotbalul nu e chiar asa simplu cand ai de dat un gol.

lupi22.11.2008 10:30
De acord cu tine in partea dar micile imbunatatiri au fost:

2. mingile nu au fost pasate la nesfarsit in lateral sau bubuite in fata ci am observat o preocupare in a pune mingea pe jos si pasarea acesteia la firul ierbii. Stiu, inca nu se vad rezultatele dar e prima data dupa vreo 3 ani cand vad asa ceva la Steaua. Dorinel trebuie lasat sa continue, are nevoie de timp si sprijin. La fel ca si Hagi sau Lacatus, neamtul s-a apucat sa construiasca CEVA. Nu stiu cat timp va avea la dispozitie dar imi doresc sincer ca sa nu fim noi aceia care sa-i grabeasca plecarea.

Ai foarte mare dreptate.Si mie mi se pare ca jocul s-a imbunatatit dar Dorinel are nevoie de iarna;sa faca pregatirea fizica,transferuri,amicale si sa isi impuna viziunea lui despre fotbal.poate va schimba si sistemul de joc.Daca cu Lacatus am avut rabdare un an haideti sa il lasam pe Dorinel macar pana in vara.

«123458»