FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua 0 - 0

«1238»
fcsteaua.ro21.11.2008 21:14

Stelistii au avut N oportunitati sa inscrie un gol in aceasta seara si sa castige meciul de la Craiova impotriva Universitatii. Si asta chiar daca am exclude imensa ocazie de gol a lui Semedo din prima repriza. Ros albastrii au dominat jocul in multe momente, avand posesia balonului si castigand detasat la numarul de suturi la poarta. In acest sens putem evidentia si desele momente ale jocului cand juvetii au fragmentat jocul sau au tras de timp.

Din pacate lipsa de calitate a unor jucatori ne-a privat nu numai de trei puncte pe care le-am fi meritat dar si de o pozitionare mai buna in clasamentul Ligii I. Au fost faze de joc in care, pe rand, fie Nicolita si mai ales Stancu sau Szekely au gafat copilareste in momentul ultimei pase sau la finalizare (Stancu in repriza a doua).

Despre ocazia lui Semedo nici nu trebuie discutat prea mult. Aceste situatii pot aparea in cariera unui fotbalist, se pot semnaliza chiar si in cazul marilor jucatori. Din pacate Seme nu face parte din aceasta categorie, iar viitorul sau la Steaua devine incert. Revenind la joc, au fost situatii in care "ros albastrii" au scapat pe contraatac si precipitarea, lipsa de valoare au constituit piedici in marcarea de gol sau goluri. Aceasta seceta in atacul stelist nu este intamplatoare. Fie lipsa de valoare, fie presiunea fantastica sau, poate ambele cumulate, au aruncat echipa in aceasta zona cenusie.

De departe Mirel Radoi a fost cel mai bun jucator stelist de pe teren, urmat de Moreno si Golansky. La capitolul minusuri trebuie trecuti Stancu, Semedo, Ovidiu Petre si Lovin.

Lui Dorinel Munteanu nu avem ce sa-i reprosam. Poate introducerea lui Lovin pe finalul meciului, dar si aceasta mutare s-a realizat probabil din cauza problemelor lui Ovidiu Petre. Se constata o usoara imbunatatire in jocul baietilor in ciuda lipsei de victorii. Stelistii reusesc in dese situatii sa paseze rapid si pe spatii inguste si mingile sunt aduse cu usurinta in fata portii. De multe ori aducerea baloanelor in preajma careului advers se termina cu finalizare. Din pacate lipsesc golurile. Lipseste CALITATEA, lipseste VALOAREA in atac dar si LINISTEA in jurul echipei.

Arbitrajul a fost penibil in aceasta seara. Aparent, totul cu "acoperire regulamentara", insa, in realitate, atat stelistii cat si gazdele fiind clar dejavantajati de masurile precipitate si incorecte. In primul rand fotbalul a fost dezavantajat de atitudinea teatrala a arbitrului Tudor, un adevarat toreador atat in gestica cat si in imprevizibilitate.

Sunt socat in continuare in legatura cu mizeriile aruncate in comentarii de Cosmin Baleanu. Este scadalos modul in care s-a chinuit timp de 22 de minute sa se agate de un posibil penalty ce ar fi putut fi dictat impotriva stelistilor desi, cu totii am vazut ca nu se putea dicta asa ceva, urmand sa incheie cu jumatate de glas ca "nu a fost".

Indiferent de ce decizie ar fi trebuit adoptata, aceasta mizerie continua devine scandaloasa pentru ca fotbalul inseamna mult mai mult decat recursuri si procese ale etapei. Intr-un fotbal si asa anost, Cosmin Baleanu si multi colegi ai domniei sale se incapataneaza sa-l urateasca si mai mult, iar Steaua si meciurile acesteia fiind plasate prin sugestie doar la categoria "partide slabe". Doare atat de mult ca este cea mai iubita echipa si se resimte atat de acut nevoia unei echilibrari?

Ingrijorator este faptul ca ori de cate ori se intampla faze dubioase ce ar putea atrage sanctiuni impotriva echipei Steaua exista o adevarata preocupare in a relua faza si a o diseca la milimentru de catre toti comentartorii gsp/Antena (se pot aduce probe in acest sens). Oare este o Fisa de Post speciala atunci cand se fac angajari de personal?

Mizeria este evidenta si nedreptatea si mai mare cu cat fazele in care stelistii ar putea beneficia de sanctiuni dictate de arbitru sunt trecute cu vederea, concluziile fiind adoptate atat de rapid astfel incat sa nu fie cerute reluari din studioul de televiziune. Intamplator sau nu, Steaua are de suferit in toate transmisiile GSPTV si ale Antenei 1.

In cazul domnului Baleanu fie e malitiozitate, fie antistelism, fie prostie sau cate putin din fiecare dar, cu siguranta ca poate fi vorba si de o lipsa crasa de tact si profesionalism.

Universitatea Craiova - Steaua Bucuresti 0 - 0

Steaua: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, Ov. Petre (Lovin 66) - Nicolita (Ochirosii 86), D. Moreno, Semedo (Szekely 52) - B. Stancu. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Click pentru a urmari desfasurarea meciului

Click pentru inregistrarea VIDEO a meciului

redondo21.11.2008 21:21

Eu nu stiu ce sa mai zic,am fost la meci si am vazut aceeasi Steaua neputincioasa si incapabila de a crea ceva...mingi bubuite,diagonale aiurea...de fapt asta e Steaua 2006-2008.

Acum poate ne dam seama toti ca acest Bogdan Stancu e un antitalent si a costat 1.000.000

Szekely e in afara oricarui joc,ca si Semedo de altfel si au costat fiecare cate 1.000.000

De Lovin sau Banel...ce rost are sa mai zicem ceva...

Mare dezamagire.

steaua_gloria21.11.2008 21:22

@ redondo

Bogdan Stancu antitalent ? Impusca-te!

predatorpulse721.11.2008 21:22

Steaua este un proiect falimentar,daca a fost un proiect vreodata. Am mai scris de cel putin o mie de ori acest lucru insa la Steaua nu exista o strategie coerenta de cel putin 2 sezoane jumatate. Se aduc jucatori aiurea,antrenori aiurea,din orice motive numai pe valoare nu. Din haos nu poate iesi nimic bun.

De cativa ani incoace Steaua inseamana aparare+baiatul ala tehnic de la mijloc(inainte Dica,acum Dayro) care trebuie sa face totul pentru singurul atacant al nostru. Pe benzi ciu-ciu,la mijloc recuperari ciu-ciu. In schimb se dau din gros mingi lungi iar majoritatea paselor sunt la semi-inaltime,dupa ce baietii nostri abia stiu sa controleze o minge la firul ierbii,mai pierd timp pretios sa controleze si aceste mingi date la nivelul testiculelor.

Steaua executa greseala dupa greseala dupa greseala dupa greseala. Si in alegerea antrenorilor,si in punerea jucatorilor in teren si in transferul de jucatori. Abia astept placa lui Dorinel de dupa meci cum noi am avut ghinion. Da,Steaua are ocazii mari meci de meci insa sunt 2-3 pe parcursul a 90 de minute iar asta e inacceptabil.

Cum pana mea sa incepi cu 2 inchizatori cu Craiova? De cand dracu a ajuns Steaua o echipa de contra-atac,echipele mici joaca pe contre(mai exista si exceptii bineinteles) nu noi. Jucam pe contre pentru ca nu avem cu cine sa construim. Ce a cautat amaratul asta de Semedo titular cu Craiova avand in vedere ca nu a realizat nimic de cand a venit la Steaua?

Insa cel mai mult ma enerveaza schimbarea partilor,punerea unui jucator de picior drept pe stanga si invers. Pana nu scapam de Banel nimeni nu are loc pe partea dreapta si stiu si de ce. Steaua practica de multe ori un meci la asteptare(a se intelege defensiv) si cineva trebuie lansat iar Banel e omul potrivit pentru asa ceva. Nu conteaza ca nu stie sa protejeze mingea,ca nu stie sa dribleze,sa centreze etc. Iar Dorinel nu m-a convins deloc pana acum. Standardele mele pentru antrenorii actuali de la Steaua sunt foarte scazute insa chiar e asa de greu sa pui o echipa echilibrata in teren? Ce cauta szekely pe stanga tata? Ce cauta Semedo in echipa de start? Ce cauta nerefacutul ov Petre in teren(mai bine incepea cu Lovin daca Ovidiu tot era nerefacut)? Cum sa-l pui pe Ochirosii doar 5 minute in teren? Cum sa-l tii pe Banel atatea minute in teren avand in vedere ca nu a dat o centrare buna din alergare?

Singurii oameni care au miscat astazi cat de cat au fost Goe cu Ghionea(mult prea nervosi amandoi),Radoi care a facut un meci ok si Dayro,care sunt sigur ca e invidiat de colegi avand in vedere ca e singuru care stie cu mingea.

Eu unul nu mai astept nimic de la acest campionat,pentru ca nu vad nimic la orizont. Vom incepe anul cu inca un scandal(demisa lui Dorinel) si vom merge din rau in mai rau ca si pana acum. La orice echipa mare din Europa,dupa 8 meciuri fara victorie in campionat,12 in total,orice conducere decenta isi demisia(vb de management). Imaginati-va 12 meciuri fara victorie la Manchester,Lyon,barca,real etc. De fapt ce vorbesc si la multe echipe medii se dau afara oameni dupa 12 meciuri fara victorie.

Lui Dorinel o sa i se faca vant dupa 3-4 etape din retur,va asigur. Jiji l-a acceptat cu juma de gura iar giovanni deja l-a luat la ture. O sa-mi iau multe injuraturi insa mai bine dam meciul urziceniului in ultima etapa(ca sa mai ia distanta de javre),ca noi oricum nu facem nimic cu punctele alea(daca le luam). Nu credeam sa ajung vreodata sa doresc o infrangere a Stelei insa eu unul nu ma simt reprezentat de panaramele astea(cu cateva exceptii) care intra in teren si cica apara culorile Stelei. Dupa cum joaca merita tribune goale si cu Urziceni si cu fiorentina.

Imi termin postarea rugand conducerea Stelei sa le dea tricouri fara stema in restul sezonului. Acesti jucatori nu merita sa poarte sigla Stelei,fac de rusine acest club,alaturi de cacareaza umana din loja.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Adrian21.11.2008 21:27

Campioantul e gata.dinam0 bate la Brasov.Il muce stie de ce.

micutZu' Deni21.11.2008 21:33

Nici nu mai merita sa facem sondaj ... nu ca nu ar fi jucat bine , da ne amagim singuri , 12 meciuri fara victorie , chiar ma intristeaza rau :|

Fear21.11.2008 21:35
Eu nu stiu ce sa mai zic,am fost la meci si am vazut aceeasi Steaua neputincioasa si incapabila de a crea ceva...mingi bubuite,diagonale aiurea...de fapt asta e Steaua 2006-2008.

Acum poate ne dam seama toti ca acest Bogdan Stancu e un antitalent si a costat 1.000.000

Szekely e in afara oricarui joc,ca si Semedo de altfel si au costat fiecare cate 1.000.000

De Lovin sau Banel...ce rost are sa mai zicem ceva...

Mare dezamagire.

Eu cred ca tu esti "umpic" anti-fotbal.. tu poate nu stii sau nu`ti dai seama ca Bogdan Stancu nu poate sa joace ca varf avansat.. tu poate nu`ti dai seama sau nu stii ca Semedo si Szekely au picioru de baza dreptu cu stangu nici nu pot nimerii mingea .. dar totusi se insista pe ei pe partea stanga .. si de Banel nu prea am ce sa zic .. totusi as zice ca este un jucator bun pt Steaua. Eu cred ca problema noastra este antrenorul si sistemul de joc.. o echipa 4-3-3 cu Stancu Dayro si Kapetanos/Pedriel atacanti ar fii mult mai buna si Szekely Radoi Toja ar fii cea mai potrivita solutie la mijloc din punctul meu de vedere .. dar asta este..

redondo21.11.2008 21:36
@ redondo

De unde ma atata talent? Cum apare un pusti prin provincie si da cateva goluri,gata "sa vezi ce va ajunge asta daca de-acum joaca asa..." Cum ajunge la o echipa mare - capat de linie. Acest Stancu e mult sub Andrei Cristea. De cand a venit eu am spus si despre el si despre Szekely ca vor precum alt "mare talent" Surdu. Sa vedem daca voi avea dreptate.

Si las-o mai moale cu jignirile...nu e prima data.

iov21.11.2008 21:37

Ar fi bine sa decorati site-ul cu niste panze de paianjen, rugina si praf sau sa ne orientam catre altceva, nu prea mai avem ce discuta si ne-am cam plictist. Glumesc, evident.Libertate pentru punkboy!!! :)))

Azazello21.11.2008 21:37
Campioantul e gata.dinam0 bate la Brasov.Il muce stie de ce.

Foarte posibil... Ma gandeam si eu la acelasi lucru....Dinamuistii sunt in stare de asta.

Sper sa ne inselam.

In alta ordine de idei am observat ca nu prea esti multumit de antrenorul nostru. Oare Lacatus castiga vreun meci din astea 4 ? :hmmm:

Eu cred ca da ! Simple supozitii cum faceai si tu inainte ;)

steaua_gloria21.11.2008 21:39
De unde ma atata talent? Cum apare un pusti prin provincie si da cateva goluri,gata "sa vezi ce va ajunge asta daca de-acum joaca asa

Timpul ne va demonstra ce stie Stancu.

Oradeanu21.11.2008 21:40

Mai miorinel dudeanu, de ce draq te crezi antrenor? Nu arbitrii, nu comentatorii ci antrenorul si jucatorii fac acest joc. Ce arbitrii o dau in bara, si asta de la 3 metri? Ce comentatorii ii fac pe jucatori sa comita enorm de multe erori? Sau bubuielile lui bkli?

p.s. n il inteleg pe pilot de ce nu a decolat!!!!!!!!!!!

MoWeed21.11.2008 21:42
Sunt socat in continuare in legatura cu mizeriile aruncate in comentarii de Cosmin Baleanu. Este scadalos modul in care s-a chinuit timp de 22 de minute sa se agate de un posibil penalty ce ar fi putut fi dictat impotriva stelistilor desi, cu totii am vazut ca nu se putea dicta asa ceva, urmand sa incheie cu jumatate de glas ca "nu a fost".

Sau cum a strigat el "gol" cand i s-a parut ca vor marca prazarii prin minutul 80 si ceva. Si ce dezamagit a fost cand a vazut ca era o iluzie optica

Deliric121.11.2008 21:43
Foarte posibil... Ma gandeam si eu la acelasi lucru....Dinamuistii sunt in stare de asta.

Sper sa ne inselam.

numai cand ma gandesc la dinam0 in chl imi vine sa urlu , ce suntem noi varza dar astia n-au ce cauta nici in UEFA ...singuru lucru care mai mil doresc e sa nu ia dinam0 campionatu

redondo21.11.2008 21:43
Eu cred ca tu esti "umpic" anti-fotbal.. tu poate nu stii sau nu`ti dai seama ca Bogdan Stancu nu poate sa joace ca varf avansat.. tu poate nu`ti dai seama sau nu stii ca Semedo si Szekely au picioru de baza dreptu cu stangu nici nu pot nimerii mingea .. dar totusi se insista pe ei pe partea stanga .. si de Banel nu prea am ce sa zic .. totusi as zice ca este un jucator bun pt Steaua. Eu cred ca problema noastra este antrenorul si sistemul de joc.. o echipa 4-3-3 cu Stancu Dayro si Kapetanos/Pedriel atacanti ar fii mult mai buna si Szekely Radoi Toja ar fii cea mai potrivita solutie la mijloc din punctul meu de vedere .. dar asta este..

Omule,tu chiar nu te-ai saturat de vrajeala asta cu posturile...ca nu sunt folositi pe posturile lor s.a.m.d.? Pai cand Semedo rateaza cu poarta goala....cand Stancu greseste tot si strica orice faza ofensiva...cand la Toja 80% din pase de cand a venit sunt la adversar

Mai lasati-o ma cu sistemele voastre si cu tacticile si recunoasteti odata ca sunt unii la Steaua sub orice critica.

Stanici21.11.2008 21:45
Ar fi bine sa decorati site-ul cu niste panze de paianjen, rugina si praf sau sa ne orientam catre altceva, nu prea mai avem ce discuta si ne-am cam plictist. Glumesc, evident.Libertate pentru punkboy!!! :)))

cF bAietii? :X:X:X. cUm a FoST mEkYu? ca eU aM aDorMiT lA PauzA.

haI Steaua!:X:X:X!!! MaIne baTem p Dinamo! :X:X:X. si VIn si yO cU briGadA mEA dE aIcI dIN NavoDAri! :X:X:X

I-ote ca l-am lasat sa posteze.

CoRsSo21.11.2008 21:49

Semedo e anti-fotbal. E impiedicat, prea sensibil, ratangiu, n-are pic de gandire. E adevarat, are viteza, dar atat. N-are ce cauta la Steaua.

cristian01421.11.2008 21:49

"Nu aș putea spune cã e blocatã psihic, dar nici eliberatã. Am jucat destul de bine, am avut ocazii. Poate era golul anului dacã intra șutul lui Mirel. Dorinel trebuie sã strângã vestiarul și sã câștige meciul urmãtor. Este apãsãtor sã nu dai goluri. Doar câștigând meciuri și puncte putem spera la titlu.", a spus Argãsealã.

Ia uitati ce declara sluga anului, Argaseala. In opinia lui, la Steaua totul e perfect, lapte si miere, nu conteaza golurile, da-le dracului, ocazii sa fie. Pe el il intereseaza mai mult de ce nu-i intra lui Radoi un sut de la 40 de metri, nu de ce atacantii (INEXISTENTI DE ALTFEL) nu reusesc sa inscrie.

Nu e apasator ba ca nu dam goluri, tampitule, e apasator ca va avem pe voi la conducere, jigodii ordinare ce sunteti.

MoWeed21.11.2008 21:50
"Sper sa mai bata si Steaua pe cineva. De cand s-a infiintat clubul nu a avut o asa pasa proasta. Prima repriza mi-a mai placut, dar in a doua a fost o lupta oarba fara calitate. De mult nu am mai vazut o ratare ca a lui Semedo, Dayro i-a dat o pasa perfecta. In schimb, Szekely a intrat in joc, dar el nu e de partea stanga", a spus Emeric Ienei la Telesport.
floroflores21.11.2008 21:53

inca un apel al unui suporter de hochei...chiar sunteti asa da prinsi in discutii??? INTELEG CA SUNTETI PT CSA Steaua...faceti ceva din inima pt Steaua hochei???

roman66621.11.2008 21:58

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Superiori ?? de 12 meciuri tot superiori suntem...

redondo21.11.2008 21:59

N-am crezut ca voi apuca ziua in care sa-i regret pe Victoras Iacob si Bostina. Stancu,Semedo si Szekely mi-au dat raspunsul.

Stau si ma gandesc....pe cine oare mai luam in iarna? Oare ii voi regreta si pe Lovin si Banel?

mountytoma21.11.2008 22:15

astazi Steaua chiar a avut ghinion. cel mai mare ghinion posibil. am avut sansa sa scapam de becakat si am ratat-o! meciul nici nu mai conteaza, desi nu stiu ce vedeti voi la Radoi si Dayro, dupa mine acolo se rupe tot. abia astept sa scapam de amandoi, sa inceapa si echipa sa joace. amandoi sunt demni urmasi ai lui Dica, putoarea ajunsa deja la concurenta. mimeaza fotbalul, din cand in cand mai fac o faza ceva, asa sa isi justifice salariul.

Semedo? pur si simplu mi-e mila de baiatul ala. se agita, vrea, dar cand se loveste de adversar cade in poponetz. Gigi daca voia bufon trebuia sa si-l tina la "palat"...

nu intamplator Tudor ne-a mitraliat apararea cu cartonase galbene. Dinamo are carare batuta campionatul asta spre titlu, arbitrii trag vanjos. eu as vrea sa pierdem ambele meciuri cu urziceniul, sa nu ajunga Dinamo in Liga. sa trebuiasca sa treaca de preliminarii :-)

ce mai facem noi? hai sa ne apucam de sah, table, tenis, popice, orice altceva.

astazi am remarcat un singur lucru: genialul zapata la sutul lui dorel Stoica. ati remarcat cum a sarit in calea mingii cu mainile pe langa corp, fiind sigur ca va sari aiurea din pamant? pentru ca nu a ridicat mainile, ca orice portar, a reusit sa respinga cu corpul o minge care altfel intra in poarta bucurand toti cacatzii aia de la Grupul Sugatorilor de P...i

eduardo_stelist21.11.2008 22:17
@ redondo

cand ai atatea sanse de a arata ce stii si devii din ce in ce mai penibil...scuza-ma dar numai jucator bun nu te poti numi....e antitalent...te-au bucurat acele erori de goluri marcate in primele etape???? lasa-ne frate si poti sa faci tu ceea ce i-ai urat lui redondo

predatorpulse721.11.2008 22:19

Iti dau seama ca esti in plop cand si adversarii se mira cat de slab joci. Am dat pe fanatik 10 minute si vorbea cartu de victoria asupra chefereului si la un moment dat s-a mutat discutia pe Steaua. Nu cred ca poate fi banuit cartu de simpatii steliste dar si el s-a mirat cum s-a renuntat la stilul Stelei,cel de posesie si atacuri in viteza pe poarta,in favoarea unuia mai atletic,cu mingi bubuite in fata. Aproape ca ii parea rau pentru aceasta schimbare de stil a Stelei. Daca sunteti tineri ca si mine,intrebati-va tatii si o sa va spuna ce stil de joc avea Steaua. dinam0 avea un stil mai tacticizat,in care fundasii si atacantii inalti erau jucatorii importanti si de multe ori temporizau jocul,pe cand Steaua era cunoscuta pentru posesie si joc pe poarta,d-aia la Steaua se adunau jucatori cu o tehnica foarte buna,care sa poata duce acest tip de joc. Tudorel Stoica si Boloni erau inchizatori,insa ce inchizatori tata,astia stiu si sa construiasca si mai rar greseau mingile cum fac astia de azi. Iar extremele si varfurile Stelei sunt jucatori de legenda,nu mai pupam noi in viata asta un Balint,Hagi,Majearu,Piturca si ar mai fi multi multi jucatori pe care nu am timp sa-i enumar. Iar fundas elegant precum belo n-o sa mai aiba Romania inca vreo 20 de ani.

Cartu a facut o mini analiza a Stelei foarte pertinenta,avand in vedere ca vine din partea unui fost adversar. Omul zicea ca atunci cand ei jucau cu Steaua,antrenorul le spunea cum sa contreze jocul de posesie al ros-albastrilor,iar acu' tot ce trebuie sa faca o echipa ca sa blocheze este sa-i controleze din punct de vedere fizic. Pe scurt,pui cativa baieti mai solizi la centru,te iei la tranta cu Lovin,Radoi,ov Petre si s-a rezolvat treaba. Iar daca il anihilezi pe moreno,nici nu-ti mai bati capul cu atacantul solitar al Stelei pentru ca ala nu va primi mingi sau le va primi cu mingea la poarta.

A mai zis omul ca si la Pandurii reuseste un joc mai bun ca al nostru insa nu a folosit un ton zeflemitor sau asa ceva,pur si simplu se mira de ce Steaua nu reuseste sa contruiasca un joc decent,avand in vedere jucatorii pe care-i are. Intrebati orice antrenor din Romania daca doreste jucatori precum zapata,Goian,Ghionea,Radoi,rada,golanski,Ogararu,Dayro moreno,ov Petre,szekely,Nicolita(asta mai mult pentru efort nu pentru fotbal),toja,Ochirosii,plesan,Neaga,Semedo,Stancu si aproape toti vor raspunde afirmativ. Cu atatia jucatori buni(am zis buni nu extraordinari) Steaua nu reuseste sa construiasca nimic,absolut nimic iar lucrul asta e foarte ingrijorator.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«1238»