FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua 0 - 0

«1678»
Adrian24.11.2008 14:50

Poate ca daca ar pica si ei in grupe cu echipe ca Danemarca, Slovenia sau Norvegia nu ar avea nici o problema in a se califica.Din pacate(pt ei) ei joaca alaturi de echipele enumerate de tine, echipe care sunt mult mai sus decat noi.

Vad ca pe aici iar se da vina pe jucatori.Dar ati cam uitat ca atacantul Dayro a fost adus la Steaua si transformat in mijlocasul central Dayro, ati uitat ca mijlocasul stanga Toja joaca la noi mijlocas la inchidere sau ca extrema dreapta Semedo e pus sa tina flancul stang.

Si cica de ce joaca prost anumiti jucatori?!

Ia sa il aduceti pe Kaka si sa il puneti sa joace fundas central.Sa vedem atunci daca mai e bun la ceva.

Protasov24.11.2008 14:51

@Lari

Ai dreptate cu Lyon daca l-ar fi urcat mai repede pr Radoi la mijloc am fi avut sanse sa echilibram jocul. Cu Timisoara, Craiova chiar si cu Dinamo Dorinel a incercat sa impuna un joc cu pase scurte la mijloc. Uita un singur lucru- nu are jucatori in lot in stare de asta si atunci de la oameni ca Radoi, Lovin, Tiago sau Ov. Petre jocul pleaca in spate sau lateral si niciodata in adancime. Asta e cauza pt care nu am reusit sa ajungem in careul lor decat intamplator.

Poate ca daca ar pica si ei in grupe cu echipe ca Danemarca, Slovenia sau Norvegia nu ar avea nici o problema in a se califica.Din pacate(pt ei) ei joaca alaturi de echipele enumerate de tine, echipe care sunt mult mai sus decat noi.

Vad ca pe aici iar se da vina pe jucatori.Dar ati cam uitat ca atacantul Dayro a fost adus la Steaua si transformat in mijlocasul central Dayro, ati uitat ca mijlocasul stanga Toja joaca la noi mijlocas la inchidere sau ca extrema dreapta Semedo e pus sa tina flancul stang.

Si cica de ce joaca prost anumiti jucatori?!

Ia sa il aduceti pe Kaka si sa il puneti sa joace fundas central.Sa vedem atunci daca mai e bun la ceva.

Dayro nu este jucator de box to box si nici atacant central. Ete un fel de struto-camila care trebuie indrumata in teren si careia ii place sa duca

actiunile mai mult pe margine unde e inghesuiala mare- se calca pe picioare cu fundasii laterali si mijlocasii de banda. Toja este un mijlocas lateral foarte atipic pt Europa. Nu are viteza deloc, asa incat eu nu vad cum ar putea face performanta. Sa-l asteptam, nu a venit de multa vreme, insa eu nu as fi asa increzator. Nu cred ca va confirma ca mijlocas de banda. Lacatus a facut singurul lucru logic in conditiile astea- a incercat sa-l joace in mijloc unde ai nevoie de viteza de gandire in primul rand si nu de viteza de deplasare.

Noi am fi avut nevoie de un mijlocas central tehnic, puternic si indraznet.Transferurile au fost facute de un creier cu un singur neuron in functiune.

Evita postarile consecutive. Foloseste butonul EDIT

Adrian24.11.2008 15:12

Protasov

Dayro e atacant la fel ca Danciulescu sau Bratu.

Nu ii place sa mearga pe banda.Merge acolo pt ca asa ii cere antrenorul.

Uita-te la meciurile lui din Columbia sau de la nationala.Vei vedea acolo un atacant la fel ca Danciulescu, un Inzaghi daca vrei.Sta la limita offsideului si joaca pe jos, cu mingea la picior.

Intra intr-adevar cu sut de pe benzi dar la fel de bine o face si din pozitie centrala.

Dayro da cel mai bun randament intr-un sistem cu 2 atacanti centrali.(nu varfuri masive care sa intoarca mingi, atacanti de gol - Cum are Urziceniul in Bilasco si Onofras)

Daca ar avea mai putine sarcini defensive si ar primi mana libera sa faca ce frea in careul advers, nu ai mai vorbi despre jucatori de banda.

Cat despre Toja, asta scoate cei mai multi adversari din joc prin driblinguri.Nu iti trebuie pe benzi viteza decat daca joci pe benzi.Daca iti faci un joc perpendicular pe poarta adversa, un joc in care sa ataci central(ca astia de la dinam0) atunci Toja nu ar avea probleme in a juca mijlocas stanga.

Scoate din joc un om, da drumul la pasa in centru.Atat trebuie.Si nici nu are nevoie de driblinguri.Daca joci central poti sa iti obijnuiesti echipa cu triunghiuri de jucatori care sa scoata adversarii din joc prin pase.

Asa, cu pase scurte, poti juca foarte rapid.

Asa jucau tiganii in anul in care i-am elminat din sferturile cupei UEFA.

iancu dragosh24.11.2008 16:29

Protasov, Moweed, Ronaldo, Lari ne racim gura de pomana. Atunci cand o persoana schimba realitatea doar pentru a-si intari convingerile nu exista baza pentru dialog. Atat Adrian cat si Piece sunt convinsi de faptul ca Fiorentina ne-a dominat. Daca ma-ntebi pe mine acest lucru spune totul.

Timpul este cel care va judeca totul. Si eu sunt convins ca din acest lot nu vor mai ramane mai mult de 2 jucatori in 2010.

Intr-un meci cu o echipa tare ai nevoie ca un singur fundas sa fie depasit constant si poti incasa goluri fara numar, mai ales daca vorbim de un fundas lateral.

In meciul cu Lyon nu am gazut fizic, am cazut dupa schimbarea lui Ov. Petre cu gafeurul Ghionea (pt Adrian si Piece schimbarea a fost fortata de o accidentare, sunt convins ca este necesara aceasta reamintire in cazul vostru)

PS sa nu mai vorbim de faptul ca jucatori de baza ca : Goian, Ghionea si-au pierdut orice motivatie dupa atatia ani petrecuti in compania Crediorului. Sa nu mai vorbim de prime neplatite si datorii la jucatori.

DelPiero1024.11.2008 16:35
Nu frate.Tu ai venit cu o exagerare iar eu ti-am trantit realitatea in fata.

De la egal la egal joci cand faci egal sau, poate, cand te bate cu 3-2 greu de tot in deplasare.

Cand iti dau aia 5-3 si te calaresc in continuu la tine acasa, asta nu e de la egal la egal.

In tot meciul ala Steaua a controlat doar primele 20 de minute.Dupa care doar Lyonul a existat pe teren.

Cert e ca si cu Dorinel ,Steaua ramane aceeasi echipa fara putere in fata echipelor foarte bune ale Europei.Suntem foarte departe,valoric,de Lyon,Bayern si altele de genul lor.Pune si foma foarte slaba prin care trec majoritatea covarsitoare a jucatorilor si ai sa vezi de ce suntem sparring-partneri pentru echipele astea.De abia cand o sa dam peste 5 milioane pe un jucator,vom putea spera ca putem incurca aceste echipe.Crezi ca se va intampla vreodata asta?

Adrian24.11.2008 16:41

De ce imi pui cuvinte in gura.

Nu am zis ca am jucat prost cu Fiorentina.Am jucat chiar bine.Am zis doar ca Fiorentina nu e nu stiu ce in fotbalul mare.Si daca citesti tot am scris ca imi pun toate sperantele in meciul cu ei din Ghencea si ca sper sa ii batem bine de tot(imi doresc asta si ca sa fie mutulica fericit).

Hai sa te intreb acum ceva.

De ce a fost schimbat Ov Petre cu gafeurul Ghionea?

De ce Rada e exclus neaparat din lot?

Daca astia si-au pierdut orice motivatie, de ce nu sunt folositi ceilalti jucatori?

Asta sa il intrebi pe Lacatus.

DEL PIERO

E greu sa ne masuram fortele cu echipele de top din CL.Dar nu toate echipele din CL sunt de top.Sa nu uitam ca acum 3 ani umileam pe Betis la Sevilla si ei veneau din CL.

Orice se poate cu un joc organizat si bine gandit.

Anorthorsis Farmagusta e un exemplu viu!

Piece of Mind24.11.2008 16:59
Atat Adrian cat si Piece sunt convinsi de faptul ca Fiorentina ne-a dominat. Daca ma-ntebi pe mine acest lucru spune totul.

In meciul cu Lyon nu am gazut fizic, am cazut dupa schimbarea lui Ov. Petre cu gafeurul Ghionea (pt Adrian si Piece schimbarea a fost fortata de o accidentare, sunt convins ca este necesara aceasta reamintire in cazul vostru)

Scuza-ma, dar de ce ma aduci pe mine in discutie, in contextul in care nu am afirmat ceea ce sustii ca as fi facut?

Nu intelegeti o data pentru totdeauna ca Lacatus e un nimeni ca antrenor si ca Steaua a fost o caciula prea mare pentru el, cum a fost si pentru Hagi?

Sunt in stare sa fac pariu ca Lacatus va mai sta mult si bine pe bara, in cazul in care nu va accepta vreo oferta de prin Honduras sau de pe la vreo echipa din subsolul clasamentului diviziei A.

Valoarea unui antrenor/croitor se vede in situatia in care lucreaza cu un material de calitate indoielnica. Lotul de care a dispus Lacatus a fost net superior celui din vremea lui Zenga/Protasov/Olaroiu, dar a esuat lamentabil. Punct! Mai mult, maestrul ne-a curatat de si un titlu ca si castigat in probabil cea mai rusinoasa infrangere in fata lui Dinamo din toate timpurile.

In concluzie, Lacatus este un mare simbol fotbalistic al Stelei, pe care il vom pretui mereu din aceasta perspectiva, insa nu trebuie sa-i extindem aura si la nivelul tehnicianului Lacatus, pentru ca nu e cazul.

bodanelu24.11.2008 17:37

eu nu inteleg un lucru: TOPICUL ASTA este despre meciul Craiova-Steaua.

Daca mai vad un post legat de Lacatus(antrenor-neantrenor), Oli, Protasov, Hagi pe acest topic... il consider off-topic si l-am sters.

Pentru un dialog de acest fel exista TOPICUL

M-am facut inteles? :D

«1678»