FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1789101129»
SteauaB22.12.2008 02:16
îl cunosc personal pe Alibec , si mi-a zis cã nu se mai întoarce la Steaua , din anumite motive ( antrenorul de la juniori i-ar fii spus cã nu are o treabã cu fotbalul)

Ar fii cel mai mare transfer dacã l-am lua, dar mã îndoiesc

Daca e antistelist, pacat..

Adrian22.12.2008 09:35

SteauaB

Alibec nu e antistelist.

Alibec a fost in probe la Steaua 2 si, dupa cateva luni, a fost dat afara de marele cautator de talente si antrenor Gigel Gheorghe. A fost data afara pt ca nu avea valoare. Asa i s-a spus.

Cand esti tratat cu atata lipsa de respect e normal sa nu mai vrei sa te intorci.

Oare daca ma duc eu la Gigel Gheorghe si ii bag in buzunar cateva sute ma lasa si pe mine sa joc la Steaua 2?

LeGenD22.12.2008 13:00

Nu o fi Marius Lacatus un mare antrenor,dar a reusit sa readuca Steaua in lupta pentru titlu sezonul trecut.Dar va puteti pune o simpla intrebare : Cum e mai bine?Sa dam goluri din faze fixe meci de meci sau sa asteptam un miracol sa ajungem in fata portii?

SteauaB22.12.2008 13:24

Krasic la Real Madrid, Tosic si Ljiaic spre Man U. Si Nevan spre Juventus. Cred ca sa luam 4-5 boabe de la sarbii. Au construit o echipa absolut de vis...

Guardian22.12.2008 14:14
Cum e mai bine?Sa dam goluri din faze fixe meci de meci sau sa asteptam un miracol sa ajungem in fata portii?

sã jucãm fotbal

Bogdan4Steaua23.12.2008 15:21

Iar vom ramane cu buza umflata.

1. "Cautam un atacant de mare valoare". Din nou, praf in ochi. Nu gasim atacant de mare valoare cu un salariu mai mic de 800.000 euro.

2. Se pare ca atacantul dorit este Golan. Jucator bun, dar nu de mare valoare.

3. Cautam un atacant, un mijlocas stanga si un fundas stanga. Iar nu se aude nimic despre un coordonator de joc. In cazul acesta, toti sunt INCONSTIENTI, in frunte cu Lacatus.

Degeaba aduci atacanti de valoare daca nu ai servanti. Daca ar primi pase de calitate, Kapetanos, Neaga sau Stancu ar marca regulat.

Din tripleta Radoi-Goian-Ghionea, sper sa pastram macar unul. Ogararu si Golanski sunt ok pe partea dreapta. Pe stanga, Ronny Heberson are potential. Daca nu, l-as aduce pe Bozovic de la Rapid.

4. Mijlocul nostru e vraiste, nu avem deloc creativitate. Avem nevoie de un coordonator pe axul central. Pe postul de inchizator, as merge pe Tiago si Ovidiu Petre, desi ultimul mi-a lasat o impresie proasta in ultimul timp, impresie pe care o pun pe seama accidentarilor repetate. Pe flancuri, sper sa avem si noi tupeul sa mergem constant pe mana lui Ochirosii. Cand zic noi, ma refer la Marius Lacatus.

Oricum, prioritatea Nr.1 este coordonatorul de joc. Nu avem oameni care sa dribleze si ma uit la ce face Elton la arabi, nu avem executanti de lovituri libere, dar ma uit la faptul ca Elton marcheaza spectaculos din lovitura libera aproape meci de meci. Ma uit si ma intreb cat de cretini am fost cand am renuntat la brazilian.

Dar deh, nu facea fata in Liga Campionilor...

6 meciuri, 1 punct, golaveraj 3-12, cu toate golurile marcate in meciul cu Lyon. Se putea mai rau???

P.S.: Avem nevoie de un manager adevarat: MM Stoica.

Adrian23.12.2008 15:24

Bogdan, ai dreptate.

Dintre toate posturile care trebuie completate in aceasta pauza la Steaua, cel mai important e cel de MANAGER.

Daca reusim sa aducem acolo un om competent care sa fie si lasat in pace sa lucreze, atunci vor veni si alte lucruri bune la echipa.

MoWeed23.12.2008 15:37

MM Stoica a fost ultimul manager adevarat al Stelei. Degeaba ai un manager bun daca "sefu" se baga el la atacanti ca doar are ochi sau daca banii alocati transferurilor sunt foarte putini

Bogdan4Steaua23.12.2008 15:41

Cu bani relativ putini, Meme a reusit sa incropeasca o echipa solida.

Din punct de vedere al lotului, ne indreptam pe un drum bun. Odata cu plecarea lui, totul s-a dus dracului. Incepand cu transferurile idioate gen Surdu sau Plesan si terminand cu derapajele infecte marca Becali.

Fan FC Steaua23.12.2008 17:14

@bogdan4steaua: nu s-au nascut atacanti stampilati cu pretul pe buca stanga ... daca aveam oameni care se pricepeau la fotbal, gaseam si noi jucatori buni si ieftini ... la noi se cumpara jucatori dupa DVD. Toja era bun pe DVD...toti copiii de pe forum s-au luat de mine cand am zis ca Toja e un clown ... ca deh, ei cred ca e bun daca face un dribling...

Cand am zis eu de Meme, m-au ironizat multi...

Nu banii arata valoarea jucatorului...

La Steaua in ultimii 6-8 ani au venit putini jucatori de valoare, si foarte multi care erau buni pentru otopeni... (rezerve..ca ne-au batut cu primul lot)

Printre jucatorii slabi care au venit(unii inca in lot) la Steaua, sunt: Victoras Iacob, Pepe Moreno, Thereau, Elton (un fel de toja, dar cu mai mult chef), Surdu, Carlos, Saban, Croitoru, Neaga, Lovin, Stancu, Dayro Moreno, Vatca, mai sunt si altii.

Printre jucatorii buni(unii inca activi) care au venit la Steaua, sunt: Mendoza, Claudiu Raducanu, Hamutovski, Golanski, Emeghara, Goian, Zapata, Ov. Petre (nu se impaca la mijloc cu Lovin), Baciu, Al nostru George, Nicolita, Szekely, si Dica.

De restul nu vorbesc, pentru ca nu sunt asa interesanti, iar de Radoi nu zic nimic pentru ca e un blatist.

Eu as vrea sa avem o Stea formata numai din jucatori Romani tineri. Nu vreau sa castige un strain ceva pentru mine... nu vreau sa fiu in tribune sa tip degeaba, si strainii sa nu inteleaga o boaba, vreau ca juctorii de pe teren sa inteleaga ce e Steaua.

Nu prea stiu nimic despre cei noi transferati, dar sper sa nu se intoarca nici pepe nici Thereau.

c.ronaldo1723.12.2008 17:54

Fan FC Steaua

Ti-e nu iti plac jucatorii cu fantezie. Ti-e iti plac cei care baga piciorul, cei care singuri cu poarta goala prefera un sut sanatos decat o scarita. Foarte bun. Acesti jucatori iti pot castiga un meci cu echipele mari. Ei pun intradevar osul la treaba. Dar in meciurile din Liga 1 nu poti castiga doar cu Nicolita, Mendoza sau O.Petre. Ei stiu foarte bine sa se impuna prin forta, dar iti mai trebuie si un Dayro Moreno, un Thereau care sa te surprinda printr-o executie de efect. Parerea mea este ca daca reusim sa il readucem inapoi pe Cyril Thereau ne acoperim foarte bine pe postul de varf. Francezul este cel mai bun atacant pe care l-a avut Steaua in ultimii ani.

axl23.12.2008 17:57

Si eu sunt de parere ca Cyril e un atacant valoros. Sper ca pasa proasta prin care trece e doar o faza trecatoare si mi l-as dori inapoi la Steaua.

Marius23.12.2008 18:07

Mie mi se pare ca Thereau are fantezie doar la frizuri. In rest, un atacant obisnuit. Mai nou, rezerva lui Habibou la Charleroi.

Deliric123.12.2008 18:09
Bai, ce nu intelegi? Suntem condamnati cu Gigi, cu Lacatus, cu Argaseala! Gata, s-a terminat! Din Steaua nu a mai ramas decat istoria si, pe ici, pe colo, noi, suporterii! RESTUL E TACERE!

true

GOD23.12.2008 18:13

LoL Mendoza golgeter ,10 goluri in 16 meciuri :).

Clar.....

Bogdan4Steaua23.12.2008 19:12

Toja e un jucator bun, insa are probleme de adaptare. In plus, a fost bulversat cu mutarea in axul central al liniei mediene. Gandeste-te ca si Henry nu a dat randament daca nu a fost pus acolo unde ii convine cel mai mult.

Thereau, Elton, Neaga, Pepe si Dayro sunt jucatori de certa valoare, nu ii baga in aceeasi oala cu Surdu, Lovin sau Carlos.

In ce sens e Radoi blatist???

Daca am avea o echipa formata doar din jucatori romani tineri, nu am lua titlul 10 ani de acum incolo.

Toata lumea e impresionata de modelul Arsenal... dar nu vede nimeni ca tunarii nu mai castiga nimic cu aceasta abordare? Fac unele meciuri bune, dar trofeele lipsesc!

strezahuzum23.12.2008 20:11

In vreme ce Steaua are vagoane de experienta. Si totusi, desi trofeele lipsesc in ambele cazuri, exista unele mici/mari diferente intre jocul celor doua echipe.

Fan FC Steaua23.12.2008 21:12
Toja e un jucator bun, insa are probleme de adaptare. In plus, a fost bulversat cu mutarea in axul central al liniei mediene. Gandeste-te ca si Henry nu a dat randament daca nu a fost pus acolo unde ii convine cel mai mult.

Thereau, Elton, Neaga, Pepe si Dayro sunt jucatori de certa valoare, nu ii baga in aceeasi oala cu Surdu, Lovin sau Carlos.

In ce sens e Radoi blatist???

Daca am avea o echipa formata doar din jucatori romani tineri, nu am lua titlul 10 ani de acum incolo.

Toata lumea e impresionata de modelul Arsenal... dar nu vede nimeni ca tunarii nu mai castiga nimic cu aceasta abordare? Fac unele meciuri bune, dar trofeele lipsesc!

Thereau daca era asa de bun, nu mai era declarat cel mai prost transfer pentru a doua oara. E bun pentru nivelul Stelei, insa alte echipe i-au dat cu sutul, pentru ca au alta valoare...

Elton era un gandacel care dribla si el putin..mai mult pentru spectacol...la fel cum face si acolo unde e acum...

Neaga? Fii serios...cat a fost la Steaua inainte sa plece in china sau unde a fost, cred ca a fost cel mai injurat jucator stelist..ne baga pe toti in crize...la fel de "iubit" era si la mine in familie... (provin dintr-o familie stelista...bunicii din ambele parti, tata, mama, fratele, eu si pisica).

Pepe? Un pomanagiu .. daca asta e mai bun decat Claudiu Raducanu, atunci nu ma pricep eu la fotbal ... Raducanu dadea cate 2 3 sau 4 gouri... cand castiga Steaua cu 3 sau 4 - 0 multe meciuri... Imi vopsisem un tricou cu numele lui Claudiu Raducanu sa joc fotbal.... Prost prost, dar gol dadea...

Dayro? E ca un porc umflat cu mere sa para mai gras... Becali ii sufla-n fund si presa v-a facut sa sperati mult in el...insa atat poate... nu are valoare..

De toja nu mai comentez..daca si asta e bun, atunci Steaua e egala echipei "FC Sanatatea Oradea"... Spune-mi si mie ce a facut toja? In afara de mingi pierdute, faze stricate, tentative de dribling cu final amuzant (cade-n cur), si un dribling reusit? Nu are viteza, nu e tehnic, nu are viziune, cum prinde mingea da sa scape de ea...etc..

Nu se stie niciodata ce vor face tinerii care intradevar vor sa joace... poate sa dureze un an, poate sa dureze 10 ani pana la un titlu... dar cand va veni primul titlu sau altceva, iti garantez ca va fi doar inceputul.

Creanga cu creanga de alt fel, iese un plop in care cresc dude, mere, corcoduse, poate si PEPEni..desi nu cresc in copaci..

Mai bine jucatori romani...crescuti de Steaua si iubiti de noi... atunci cu siguranta le vom inchide gura tuturor vagonistilor si groparilor.

DelPiero1023.12.2008 23:33
Thereau daca era asa de bun, nu mai era declarat cel mai prost transfer pentru a doua oara. E bun pentru nivelul Stelei, insa alte echipe i-au dat cu sutul, pentru ca au alta valoare...

Elton era un gandacel care dribla si el putin..mai mult pentru spectacol...la fel cum face si acolo unde e acum...

Neaga? Fii serios...cat a fost la Steaua inainte sa plece in china sau unde a fost, cred ca a fost cel mai injurat jucator stelist..ne baga pe toti in crize...la fel de "iubit" era si la mine in familie... (provin dintr-o familie stelista...bunicii din ambele parti, tata, mama, fratele, eu si pisica).

Pepe? Un pomanagiu .. daca asta e mai bun decat Claudiu Raducanu, atunci nu ma pricep eu la fotbal ... Raducanu dadea cate 2 3 sau 4 gouri... cand castiga Steaua cu 3 sau 4 - 0 multe meciuri... Imi vopsisem un tricou cu numele lui Claudiu Raducanu sa joc fotbal.... Prost prost, dar gol dadea...

Dayro? E ca un porc umflat cu mere sa para mai gras... Becali ii sufla-n fund si presa v-a facut sa sperati mult in el...insa atat poate... nu are valoare..

De toja nu mai comentez..daca si asta e bun, atunci Steaua e egala echipei "FC Sanatatea Oradea"... Spune-mi si mie ce a facut toja? In afara de mingi pierdute, faze stricate, tentative de dribling cu final amuzant (cade-n cur), si un dribling reusit? Nu are viteza, nu e tehnic, nu are viziune, cum prinde mingea da sa scape de ea...etc..

Nu se stie niciodata ce vor face tinerii care intradevar vor sa joace... poate sa dureze un an, poate sa dureze 10 ani pana la un titlu... dar cand va veni primul titlu sau altceva, iti garantez ca va fi doar inceputul.

Creanga cu creanga de alt fel, iese un plop in care cresc dude, mere, corcoduse, poate si PEPEni..desi nu cresc in copaci..

Mai bine jucatori romani...crescuti de Steaua si iubiti de noi... atunci cu siguranta le vom inchide gura tuturor vagonistilor si groparilor.

Mi se pare chintesenta in ceea ce ar trebui sa faca conducerea Stelei.Dar n-ai cu cine,frate...

Bogdan4Steaua24.12.2008 00:44

Un atacant este caracterizat prin eficienta. Ori Thereau a fost eficient cata vreme a jucat la noi. Putin imi pasa ca a fost declarat de doua ori la rand teapa anului in Belgia. Il prefer oricand in locului unui indolent precum Arthuro si chiar in locul lui Dayro Moreno. Am vazut la el preluari de finete, suturi bune, combinatii interesante.

Chestia cu "Elton gandacel", "circar", este tipica creditorului. O fi si Messi un gandacel la cei 1.69 m pe care ii are. Singurul lucru de care va legati la Elton este inaltimea. Bine ca e Lovin inalt, dar nu castiga dueluri aeriene decat in cazul in care da cu cotul in gatul adversarului. Brazilianul era agil, rapid, genul de jucator CU CREIER, exact ceea ce ne lipseste noua. Era fragil? Hmmm, nu cred. Fragilitate pentru voi insemna ca era faultat. Da! Era! Si ce rezulta? Lovituri libere. Hmm, se pot transforma in gol aceste faze fixe? Da!

Neaga? Are talent cu carul. E indolent precum Semedo? Nu! Isi doreste sa demonstreze ca are valoare? Da! A strans din dinti, a jucat la echipa a doua? Da! E cu o clasa peste Semedo sau Arthuro.

Pepe, pomanagiu? De ce? Pentru ca in conditiile unui mijloc execrabil, penibil, jenant, zero la capitolul creativitate, a reusit sa marcheze cateva goluri frumoase. O fi Arthuro mai bun...

Dayro este atacant. Da, este umflat de presa, dar pus in teren corespunzator poate fi mai mult decat util.

Despre Toja am mai vorbit. A avut si columbianul cateva realizari individuale, deocamdata prea putine.

Referitor la tineri: NOI NU NE PERMITEM SA NU LUAM TITLUL MAI MULT DE 2-3 ANI. In plus, chiar crezi ca daca ar aparea doi-trei mai rasariti, creditorul nu i-ar vinde? Sa fim seriosi! Am fi un club care furnizeaza non stop tineri talentati, dar performanta nu am face.

Fan FC Steaua24.12.2008 01:29
Un atacant este caracterizat prin eficienta. Ori Thereau a fost eficient cata vreme a jucat la noi. Putin imi pasa ca a fost declarat de doua ori la rand teapa anului in Belgia. Il prefer oricand in locului unui indolent precum Arthuro si chiar in locul lui Dayro Moreno. Am vazut la el preluari de finete, suturi bune, combinatii interesante.

Chestia cu "Elton gandacel", "circar", este tipica creditorului. O fi si Messi un gandacel la cei 1.69 m pe care ii are. Singurul lucru de care va legati la Elton este inaltimea. Bine ca e Lovin inalt, dar nu castiga dueluri aeriene decat in cazul in care da cu cotul in gatul adversarului. Brazilianul era agil, rapid, genul de jucator CU CREIER, exact ceea ce ne lipseste noua. Era fragil? Hmmm, nu cred. Fragilitate pentru voi insemna ca era faultat. Da! Era! Si ce rezulta? Lovituri libere. Hmm, se pot transforma in gol aceste faze fixe? Da!

Neaga? Are talent cu carul. E indolent precum Semedo? Nu! Isi doreste sa demonstreze ca are valoare? Da! A strans din dinti, a jucat la echipa a doua? Da! E cu o clasa peste Semedo sau Arthuro.

Pepe, pomanagiu? De ce? Pentru ca in conditiile unui mijloc execrabil, penibil, jenant, zero la capitolul creativitate, a reusit sa marcheze cateva goluri frumoase. O fi Arthuro mai bun...

Dayro este atacant. Da, este umflat de presa, dar pus in teren corespunzator poate fi mai mult decat util.

Despre Toja am mai vorbit. A avut si columbianul cateva realizari individuale, deocamdata prea putine.

Referitor la tineri: NOI NU NE PERMITEM SA NU LUAM TITLUL MAI MULT DE 2-3 ANI. In plus, chiar crezi ca daca ar aparea doi-trei mai rasariti, creditorul nu i-ar vinde? Sa fim seriosi! Am fi un club care furnizeaza non stop tineri talentati, dar performanta nu am face.

Dupa cum am zis, Thereau era bun pentru Steaua, insa nu si pentru alte echipe. Steaua nu e groapa de gunoi a europei (ca Dinamo) sa ia orice jucator dat afara si declarat de alte cluburi ca fiind cel mai prost transfer. Trebuie sa ridicam bariera valorica, si sa nu mai luam fosti jucatori. Aici se incadreaza si ceilalti mai sus mentionati, in afara de Neaga. Poate strange din dinti, dar strange banul! Decat in china la orezari, mai bine la sarmale si romani, si bani destui. Poate vrea sa joace pentru Steaua, poate iubeste echipa, dar nu are valoare. Si Steaua nu isi permite sa bage in teren jucatori fara valoare doar pentru ca "ii iubeste".

In ceea ce priveste transferurile, n-ai de ce sa-ti faci griji! Cu siguranta un club cand creste jucatori, nu creste fix o echipa + rezerver. Si chiar daca e asa, nu vor pleca toti ca pe banda rulanta, si vom avea destule talente incat sa acopere locurile lipsa prin aceeasi valoare, sau chiar mai buna.

Nu e un pic ciudat, ca noi, Romanii, sa incurajam o echipa de straini? Ce inteleg ei? E ca si cum ai bate cu lingura-n oala de ciorba. Ei aud doar zgomot ritmat.

Si in final, o intrebare: In acest fel, cu valize, blaturi si antrenori fara valoare, crezi ca Steaua va ajunge undeva? Crezi ca va mai lua vreun titlu? Deja la cupa Romaniei au renuntat..nu era profitabila.

PS: Chiar daca nu prea se poate acum cu tinerii crescuti de noi, sunt destui fotbalisti tineri care vor sa se afirme. Ieftini si buni. Nu scumpi si prosti de pe DVD.

Eu unul nu as vrea sa se intoarca niciun jucator STRAIN care a jucat la Steaua.

Hai Steaua, Hai Romania!

c.ronaldo1724.12.2008 07:39

Mereu cei mai buni vor fi cei care nu joaca.

cioltem_1324.12.2008 08:23
Si in final, o intrebare: In acest fel, cu valize, blaturi si antrenori fara valoare, crezi ca Steaua va ajunge undeva? Crezi ca va mai lua vreun titlu? Deja la cupa Romaniei au renuntat..nu era profitabila.

1.Avem toate sansele sa luam campionatul si fara valizele lui "Jiji".

2.Nu cred ca avem antrenor fara valoare poate fara experianta ar fi mai corect spus.

3.Cat despre Cupa Romaniei nu cred ca s-a renuntat la ea cred ca rezervele Stelei nu au fost in stare sa invinga Sportul.

MoWeed24.12.2008 08:25

Aici sunt de acord cu tine; asta ar fi cred cea mai buna varianta. Dar pentru asta trebuie o investitie semnificativa in centrul de copii si juniori, trebuie adusi scouteri pentru a gasi cei mai buni juniori romani, trebuie adusi numai profesionisti care sa-i antreneze(nu baiatul lui Virgil Becali), trebuie sa inceteze obiceiul cu spaga la juniori si trebuie sa avem un antrenor care sa aiba incredere in tineri; care sa-i promoveze si sa insiste, desi la inceput nu o sa dea randamentul scontat...

cioltem_1324.12.2008 08:29
Mereu cei mai buni vor fi cei care nu joaca.

Ai dreptate dar si cei care joaca pot fi buni daca ar jukati pe posturile lor de baza.

Semedo ar trebuit sa joce extrema dreapta Neaga sa fie Atacant nu mijlocas Toja a fost folosit mult pe partea dreapta cand e este stangaci si mai avem si meciuri care vrem sa le castigam cum a fost si cu Fiorentina cand am inceput meciul fara atacanti si am mai vrut sa si marcam!

Asta e parerea mea nu inseamna ca am si dreptate

«1789101129»