@bogdan4steaua: nu s-au nascut atacanti stampilati cu pretul pe buca stanga ... daca aveam oameni care se pricepeau la fotbal, gaseam si noi jucatori buni si ieftini ... la noi se cumpara jucatori dupa DVD. Toja era bun pe DVD...toti copiii de pe forum s-au luat de mine cand am zis ca Toja e un clown ... ca deh, ei cred ca e bun daca face un dribling...
Cand am zis eu de Meme, m-au ironizat multi...
Nu banii arata valoarea jucatorului...
La Steaua in ultimii 6-8 ani au venit putini jucatori de valoare, si foarte multi care erau buni pentru otopeni... (rezerve..ca ne-au batut cu primul lot)
Printre jucatorii slabi care au venit(unii inca in lot) la Steaua, sunt: Victoras Iacob, Pepe Moreno, Thereau, Elton (un fel de toja, dar cu mai mult chef), Surdu, Carlos, Saban, Croitoru, Neaga, Lovin, Stancu, Dayro Moreno, Vatca, mai sunt si altii.
Printre jucatorii buni(unii inca activi) care au venit la Steaua, sunt: Mendoza, Claudiu Raducanu, Hamutovski, Golanski, Emeghara, Goian, Zapata, Ov. Petre (nu se impaca la mijloc cu Lovin), Baciu, Al nostru George, Nicolita, Szekely, si Dica.
De restul nu vorbesc, pentru ca nu sunt asa interesanti, iar de Radoi nu zic nimic pentru ca e un blatist.
Eu as vrea sa avem o Stea formata numai din jucatori Romani tineri. Nu vreau sa castige un strain ceva pentru mine... nu vreau sa fiu in tribune sa tip degeaba, si strainii sa nu inteleaga o boaba, vreau ca juctorii de pe teren sa inteleaga ce e Steaua.
Nu prea stiu nimic despre cei noi transferati, dar sper sa nu se intoarca nici pepe nici Thereau.