Pe flancul stang, nu ar fi o idee rea sa il aducem pe Bozovic de la Rapid. Se afla in conflict cu cei de acolo, si e posibil sa fie scos la vanzare. Decat sa riscam cu X sau Y, mai bine aducem un jucator care s-a adaptat la Liga 1. Daca ii vor fi temperate escapadele nocturne, ar putea fi un transfer excelent.
Poate isi revine la un punct si "bolognezul" Emeghara, si am avea concurenta pe post. Astfel, postul de fundas stanga ar fi asigurat.
Trebuie sa il cumparam definitiv sau sa ii extindem imprumutul lui Ogararu. Neaparat! In aceste conditii, suntem ok si pe partea dreapta a liniei de fund. In centru, Ghionea nu pleaca sigur. Daca pleaca Goian si Radoi, ramane doar Ghionea titular de drept. In aceste conditii, sper ca vom miza din nou pe Rada. Plus Baciu, plus un jucator de la echipa a doua.
Investitie: maxim 2 milioane de euro.
La mijloc, pe flancul stang, contam doar pe Ochirosii si Toja. Mai mult credit pentru Razvan si speranta ca jucatorul columbian se va adapta in aceasta pauza competitionala ar putea reprezenta cheia acestui flanc.
Pe dreapta, sper sa isi "intre in mana" Szekely. Daca nu scapam de Banel, e suficient. In cazul in care Nicolita pleaca, avem nevoie de sange proaspat.
Axul central al liniei de mijloc este cel cu probleme. Probabil ca pleaca Radoi. Pe postul de mijlocas la inchidere, eu unul as miza doar pe Ovidiu Petre si Tiago. Portughezul stie fotbal si merita pastrat in lot, fara dubiu.
Avem nevoie de un coordonator de joc, pe care nu Steaua nu il are. Pentru acest post, daca nu investesti intr-un jucator de 4-5 milioane, nu ai rezolvat mare lucru. Nu tu reprofilari, nu tu experimente. Jucator argentinian sau brazilian de calitate, de la o echipa mare din America de Sud.
In atac, as miza in continuare pe: Neaga, Kapetanos si Dayro. Mai avem nevoie de cel putin un atacant de rasa, cu experienta si lipici la gol. Pentru asta, trebuie sa mai investim 3-4 milioane de euro.
In concluzie, cu o investitie de 10 milioane de euro, facuta CU CAP, in 2-3 jucatori de valoare, am putea sa emitem pretentii in retur. Asta in conditiile in care eventualele plecari ale lui Radoi si Goian ar aduce creditorului cel putin 10 milioane de Euro.
P.S.: L-as readuce pe Cristocea de la echipa a doua.
As scapa de: Arthuro, Semedo, Lovin si Plesan.