Pitzi are dreptate.Steaua trebuie sa faca schimbul de generatii.
Din iarna trebuie sa plece jucatori ca: Petre Marin,Ghionea,Cernea, Vatca sau Arthuro.(As zice si Abel Gomez dar chiar nu stiu daca baiatul asta are sau nu valoare de Steaua.Pacat ca nu e jucat.Nu poate fi mai rau ca Lovin la mijloc.)
Baietii astia ori nu au valoare ori nu mai au chef sa joace la Steaua.
Si poate ca de la vara ar trebui vanduti si jucatori ca Goian,Nicolita,Neaga,Semedo,Lovin, poate Plesan si Ov Petre, poate chiar si Radoi.
Radoi si Goian vor pleca sigur.
Sa ramana jucatori ca Zapata, Rada, Golanski,Emeghara(daca isi revine),Szekely,Toja,Dayro,Kapetanos,Stancu.
Pe astia se poate construi ceva daca aduci jucatori de la Steaua 2: Tatarusanu, Lungu, Tudose, Iacob, Ochirosii, Rusu, Bicfalvi, Mustata.
Eu zic ca asta ar fi o solutie.
Un retur in campionatul nostru ar fi destul pt baietii astia tineri ca sa simta ce se cere in Liga 1.
Si daca ii mai joci si langa niste jucatori ca Radoi sau Goian, de la care au ce invata, sigur vor progresa mai rapid.
Mai bine ai rezerve de portar pe Lungu sau Tatarusanu decat pe Vatca sau Cernea(la 32 de ani).
Mai bine e rezerva Rusu decat Arthuro.
Mai bine joaca internationalul de tineret Tudose decat Ghionea (care la 29 de ani nu mai are chef de Steaua, se vede clar.Nu il acuz de nimic.E normal ca dupa atata vreme la o echipa sa vrei schimbare.Mai ales ca are si el o varsta.Nu cred ca vrea sa ajunga ca Petre Marin)