FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«123429»
Bogdan4Steaua26.11.2008 09:23

Da, ai dreptate. Din pacate, nu cred ca il vom vedea pe Elton la Steaua prea curand. Un lucru m-ar bucura enorm: sa il aduca Meme la Urziceni. Sa mai vad si eu fotbal spectacol, combinatii din prima, pentru ca la Steaua acest lucru este interzis.

Stii cum e... prea fragil, pierde mingi... avem nevoie de jucatori precum Lovin, care aseara nu era capabil sa dea o pasa in fata...

Tot ii aud pe unii: nu ar face fata in Liga Campionilor... dar cine face fata, oameni buni? Nu se vede ca suntem ciuca batailor? Luam 2-3-4 goluri pe meci, cu 2 mijlocasi la inchidere. Macar sa dam si noi cateva. Chiar nu cred ca ar fi mai rau cu un Elton in teren.

Dj26.11.2008 10:57
Torje , Pulhac , Ropotan si Goian cel mic :gathering:

:spam:

Virgil26.11.2008 11:45
Arthuro e muci la aproape toate capitolele... Nu numai ca este inconstant, ci este de-a dreptul nesimtit. Cand il vad sau ii aud numele, imi creste tensiunea.

Arthuro. :naughty: :laugh:

Bogdan4Steaua26.11.2008 12:15

Vrei sa scapi de Lari? :photo:

In alta ordine de idei, ma intreb cat am mai putea incasa la ora actuala pe Semedo, Lovin, Arthuro si Plesan.

MoWeed26.11.2008 13:28
In alta ordine de idei, ma intreb cat am mai putea incasa la ora actuala pe Semedo, Lovin, Arthuro si Plesan.

Probabil vreo 2 milioane pe toti 4. Asta daca gaseste Giovanni niste fraieri carora sa ii vanda

Bogdan4Steaua26.11.2008 14:36

Si cat am dat pe ei?

Arthuro 600.000

Plesan: 1.200.000

Semedo: 900.000

Lovin: 150.000

Total: aproximativ 3 milioane de euro.

Plus comisioane...

Pe Arthuro nu cred ca il ia nimeni... Plesan e mai mult prin spitale, Semedo s-a facut de ras, iar Lovin... no comment!

Management de calitate!

andrey_ptm_steaua26.11.2008 15:08
PLECARI: 24 decembrie 2008

- Becali g.

- Argaseala

- si tot neamul de oieri

VENIRI: 24 decembrie 2008

- nea Imi (manager)

- Gica Hagi (antrenor)

- Balint (antrenor secund)

- si toata Steaua 86

Nu ma intereseaza jucatorii, doar la nivelul CONDUCERII. "Pestele de la cap se impute". Ciobane, parca tot prin perioada asta a anului ai luat Steaua, poate ii semn ca ziua ti se apropie ... no comment!

Hagi antrenor???vrei sa retrogradam??

redondo26.11.2008 16:49
Da, ai dreptate. Din pacate, nu cred ca il vom vedea pe Elton la Steaua prea curand. Un lucru m-ar bucura enorm: sa il aduca Meme la Urziceni. Sa mai vad si eu fotbal spectacol, combinatii din prima, pentru ca la Steaua acest lucru este interzis.

Stii cum e... prea fragil, pierde mingi... avem nevoie de jucatori precum Lovin, care aseara nu era capabil sa dea o pasa in fata...

Tot ii aud pe unii: nu ar face fata in Liga Campionilor... dar cine face fata, oameni buni? Nu se vede ca suntem ciuca batailor? Luam 2-3-4 goluri pe meci, cu 2 mijlocasi la inchidere. Macar sa dam si noi cateva. Chiar nu cred ca ar fi mai rau cu un Elton in teren.

Cata dreptate ai!

Adrian27.11.2008 10:04

Pitzi are dreptate.Steaua trebuie sa faca schimbul de generatii.

Din iarna trebuie sa plece jucatori ca: Petre Marin,Ghionea,Cernea, Vatca sau Arthuro.(As zice si Abel Gomez dar chiar nu stiu daca baiatul asta are sau nu valoare de Steaua.Pacat ca nu e jucat.Nu poate fi mai rau ca Lovin la mijloc.)

Baietii astia ori nu au valoare ori nu mai au chef sa joace la Steaua.

Si poate ca de la vara ar trebui vanduti si jucatori ca Goian,Nicolita,Neaga,Semedo,Lovin, poate Plesan si Ov Petre, poate chiar si Radoi.

Radoi si Goian vor pleca sigur.

Sa ramana jucatori ca Zapata, Rada, Golanski,Emeghara(daca isi revine),Szekely,Toja,Dayro,Kapetanos,Stancu.

Pe astia se poate construi ceva daca aduci jucatori de la Steaua 2: Tatarusanu, Lungu, Tudose, Iacob, Ochirosii, Rusu, Bicfalvi, Mustata.

Eu zic ca asta ar fi o solutie.

Un retur in campionatul nostru ar fi destul pt baietii astia tineri ca sa simta ce se cere in Liga 1.

Si daca ii mai joci si langa niste jucatori ca Radoi sau Goian, de la care au ce invata, sigur vor progresa mai rapid.

Mai bine ai rezerve de portar pe Lungu sau Tatarusanu decat pe Vatca sau Cernea(la 32 de ani).

Mai bine e rezerva Rusu decat Arthuro.

Mai bine joaca internationalul de tineret Tudose decat Ghionea (care la 29 de ani nu mai are chef de Steaua, se vede clar.Nu il acuz de nimic.E normal ca dupa atata vreme la o echipa sa vrei schimbare.Mai ales ca are si el o varsta.Nu cred ca vrea sa ajunga ca Petre Marin)

DelPiero1027.11.2008 10:18

I-am vazut pe Jadson si pe Wiliam de la Sahtior...impreuna au cat Toni.I-au facut muci pe elvetieni.Dar au dat totusi cam 20 de milioane pe astia doi...

MoWeed27.11.2008 10:27

@DelPiero10

Jucatorii de la Sahtior au costat zeci de milioane de euro in anumite cazuri si uite ca sunt sanse mari sa nu se califice in primavara CL....

DelPiero1027.11.2008 10:31

Cred ca jucatorii aia s-au plictisit de il muce.Totusi,Sahtior are jucatori(cel putin brazilienii) f buni.Dai un ban,dar face.

P.S.Sahtior nu mai are nici o sansa la primavara UCL.Doar in UEFA,unde este deja calificata...

MoWeed27.11.2008 10:36

Pai o sa plece Il Muce in iarna si vom vedea apoi cat de valorosi sunt.

Intr-adevar brazilienii lor sunt foarte buni, dar au transferat si tepe cum ar fi mexicanul Castillio

sabin130727.11.2008 11:45
I-am vazut pe Jadson si pe Wiliam de la Sahtior...impreuna au cat Toni.I-au facut muci pe elvetieni.Dar au dat totusi cam 20 de milioane pe astia doi...

Willian cred ca va ajunge la o echipa de top in curand. Cica ar fi dat pe el 14 milioane, si acum are 20 de ani.

Dj27.11.2008 12:06

asa l`au luat is pe elano, necunoscut si ati vazut ce gol a dat cu portugalia.

au si scouteri buni dar au si bani sa dea pe ei ... nu`s luati cu 500.000 sau 1 mil de euro...

Bogdan4Steaua27.11.2008 12:11

Sahtior are echipa, exista jucatori care stiu sa duca mingea in fata, sa centreze. Degeaba avem super atacanti daca servant este Lovin.

Referitor la schimbul de generatii. Merge, dar intr-o anumita masura. Nu putem sa promovam atatia tineri deodata. Nucleul de baza trebuie pastrat.

Aici ma refer la: Ogararu, Goian/Ghionea(macar unul dintre ei), Zapata, Radoi(daca se mai poate), Dayro. Avem nevoie de jucatori de valoare, nu doar de tineri entuziasti.

Din pacate, stelistii adevarati din lot pot fi numarati pe degete: Ogararu, Neaga, Radoi si Petre Marin.

In afara de cei mentionati mai sus, nu as renunta la: Tiago, Golanski, Kapetanos, Rada, Szekely si eventual Toja.

Restul sunt dispensabili.

dannystelistu27.11.2008 23:35

l

a foamea pe care o are Jiji de bani ar fii in stare sa vanda tot ce avem mai bun sa cumpere nimicuri si dupa aceea sa dea vina pe antrenor si pe cei responsabili cu transferurile

la foamea pe care o are Jiji de bani ar fii in stare sa vanda tot ce avem mai bun sa cumpere nimicuri si dupa aceea sa dea vina pe antrenor si pe cei responsabili cu transferurile

</div>

eu zic mai bine ca baietii aia care cauta talente pentru Steaua sa se lase de meserie n-au mai facut transferuri reusite de multa vrede ar trebui sa aduca juniori de pe afara si sai bage in noua baza a lui Gigi dak vor rezultate in viitor.

mountytoma29.11.2008 18:56

prima si cea mai necesara miscare este trimiterea lui Gigi ca ambasador permanent si definitiv al lumii pe planeta maimutelor. cunoaste limba si dupa cum se vede in ultimele postere cu el, ii sta foarte bine imbracat in maimuta, adica NEDEGHIZAT.

apoi ar trebui ca Argaseala sa treaca la spalat vase sau calcat echipamentul de joc.

Radoi ar trebui sa plece, si el si Ghionea, din cauza lipsei de motivatie aici.

apoi i-as da banderola de capitan lui rica Neaga, cel mai stelist dintre toti jucatorii din lotul prezent al Stelei.

ar mai trebui trimisi la buzau pedrazzini, Semedo si arthuro, de unde in schimbul lor sa revina aici Stefan Stoica, bicfalvi si Litu.

as tine echipa departe de ziaristi si i-as pune la doua antrenamente pe zi.

nu as cumpara nici un jucator strain, nu de alta dar nu avem bani de jucatori adevarati, si decat sa dam banii pe imitatii mai bine ii pastram la banca, vin vremuri grele.

cand ma trezesc din vis insa, parca vad ca primul care pleaca e Neaga iar vedeta Radoi ne va spune iarasi cum era el sa ajunga la bayern, Manchester, Lyon, juventus, real, inter...

weeezer29.11.2008 19:45

Stefan Stoica? iar aducem slugi becalice??

mountytoma29.11.2008 19:55

eu il vad un bun antrenor secund pe Stefan Stoica. si nu cred ca e sluga lui Becali

c.ronaldo1729.11.2008 20:05

Radoi este ultimul care ar trebui sa plece de la Steaua din lipsa de motivatie. @mountytoma, ai vazut ultimele meciuri ale Stelei?

mountytoma29.11.2008 20:13

marturisesc ca nu am vazut meciul de la muenchen, fiind plecat in strainatate. net-ul nu mergea deloc grozav, vedeam protvlive foarte greu, acum ii lua mingea ala lui Banel in coltul terenului la ei, apoi vedeam cum scoteam mingea din plasa nestiind cum dracul s-a ajuns acolo...

in celelalte meciuri insa l-am vazut pe Radoi balerina, mimand fotbalul si gresind pase simple, adica exact ce face un fotbalist fara motivatie

profilul moral al lui Mirel Radoi se potriveste perfect dupa parerea mea cu cel al nasului lui. nu intamplator exista aceasta relatie intre ei doi.

finul a si declarat ca obiectivul lui cel mai important este sa plece de la Steaua. adica nu sa joace la o echipa mare, nu sa joace in strainatate, nu sa castige cine stie ce trofeu. el vrea SA PLECE DE LA Steaua. in aceasta privinta, are tot suportul meu!

Guardian29.11.2008 20:15

Eu îl vãd pe Rãdoi antrenor peste 3-4 ani :smartass:

c.ronaldo1729.11.2008 20:30

Este doar parerea mea, dar lasand la o parte declaratiile pe care le-a facut, Radoi, personal, mi-a lasat impresia ca joaca la fiecare meci pe 50 000 de $. Poate doar mi s-a parut...

Adrian29.11.2008 21:23

Radoi trebuie sa plece pt ca merita o echipa mai mare.

MERITA!

Pt ca e un om serios si pt ca ne respecta(pe noi suporterii si pe Steaua), la el nu se vede lipsa de motivatie.Insa ea exista.

Omul are nevoie de un contract la o echipa puternica dintr-un campionat puternic.Doar asa poate sa ajunga la nivelul lui maxim.

Sper ca in aceasta iarna sa prinda un contract la o echipa mare si sa plece.

Am crescut cu Radoi.E o parte din Steaua si din noi.

Totdeauna a facut ce era mai bine pt Steaua si acum eu zic ca trebuie sa faca si ce e mai bine pt el.Iar noi trebuie sa fim alaturi de el.

Mirele, sa dea Dumnezeu ca tu, de Craciun, sa primesti cadou un transfer la o echipa la fel de mare ca daruirea ta!

«123429»