FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1272829»
DelPiero1016.02.2009 11:42
oare il putem lua pe bourceanu ala de la galati la schimb cu Dayro, Semedo plus ceva bani pe deasupra?

Chiar nu vad de ce e asa mediatizat baiatul asta...pana si el a zis-o...noul Gatusso?Ce mare fotbalist e Gatusso?Rupator de oase...

MoWeed16.02.2009 11:44

Mi-a placut la Bourceanu faptul ca a recunoscut ca nu e pregatit pentru meciul cu Serbia si ca mai bine nu ar fi convocat.

In rest nici mie nu mi-se pare un fotbalist iesit din comun...

clausblaus17.02.2009 07:39

@MoWeed

Nici nu este un jucator iesit din comun.S-a vazut ceva determinare,in teren si mult bun simt in declaratii.

Insa presa,ca intotdeauna,cauta ceva senzational,o noua aparitie spectaculoasa la nationala,un eventual Gica Hagi 2,daca s-ar putea.Se stie ca presa te ridica si tot ea este cea care te tranteste,atunci cand crezi ca l-ai prins pe d-zeu de un picior.De asta ma bucur,ca pustiul este realist si nu s-a lasat dus de val.

Daca,in timp,v-a confirma si v-a ajunge un jucator de baza,la nationala,bravo lui!

Nationala are nevoie de jucatori,dar nu de cei "umflati" de presa!!!

mountytoma17.02.2009 15:50

bourceanu are ceea ce lipseste majoritatii jucatorilor Stelei de acum: determinare.

pe mine m-a cucerit prin cele doua pase inteligente si exacte date dintr-o singura atingere a mingii in primele lui 5 minute la echipa nationala. astfel de pase nu am mai vazut de pe vremea lui Protasov.

redondo17.02.2009 16:10

Determinare? Asta au multi...e un fel de Petre Marin de-acum 15 ani.

Daniel-Ionut17.02.2009 17:48

36 de pagini de :offtopic:

Mai bine inchideti acest topic... si il mai deschideti daca se intampla o minune si mai vine vreun ratacit pe la echipa... :thumbsup:

IAMLEGEND26.02.2009 18:49

BAh fratilor... sa imi spuna si mie cum se poate sa se renunte la Rada.... si sa ramana puscariile de Baciu sau P. Marin... Mi`e tot mai scarba de oier...si imi vine sa mor.... Si cand vad ca Lacatus e pe o mana cu el... :(( Asta numai e Steaua pe care o iubesc ...:(( PACAT!!!

«1272829»